-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nosam
aktív tag
Én marha kíváncsi vagyok arra is vajon hány hajó lesz, nagyon remélem, hogy azért nem csak a Python ,a Panther, a Dolphin esetleg még az adder kerül még be. Ha ezt a négyet beletennék akkor lenne benne 15 kezdésnél, azért remélem, hogy nem tíz hajóval vannak elmaradva (és arra ígértek még 5-őt), hanem mondjuk csak 6-7 hajóval voltak hátra és akkor megjelenés napján esetleg lesz benne 18-19 hajó kapásból. Akkor még 3-4 egyéb hajó is bekerülhet az általam soroltakon kívül.
-
duvi
nagyúr
Csak tipp, de szerintem:
1. Ez a patch már a végleges kiadásnak az előfutára lesz. Több lépésben engedik rá a szerverekre az új tartalmakat. Ezáltal lesz még egy kis mozgásterük a gammáig. Itt még "büntetlenül" tudnak két napig javítani, resetelni a 22-i full wipeig. Utána már elvesztik a wipe lehetőségét (legalábbis, ha betartják az ígéretüket...). Csak patchelni tudnak és finomhangolni. Tehát ez egy taktikai patch lesz holnap.
2. Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor azt is mondhatnám, hogy a körmükre égett a megjelenési dátum és most megy a kapkodás... Hamarosan meglátjuk, hogy melyik verzió felel meg a valóságnak. Én még mindig reménykedem az első forgatókönyvben -
veterán
válasz Terrorista #3396 üzenetére
én megrendeltem boltból, miután a sokadik ember és szakmai cikk írt szuperlatívuszokban róla (ez már jelentheti hogy egy általánosságban jó játékot kapok ). Az ilyen játékokat indulásnál dobozosan jóval olcsóbban meg lehet venni, mint digitálisan. 12k-ért csak be kell sétálnom a párszáz méterre lévő boltba érte. Aztán hogy beszívom-e vagy sem, az kérdés, de ez nem Ubisoft, ez EA (ezt sem gondoltam még nemrég hogy leírom, de tény hogy az Ubi hihetetlenül leírta magát sokaknál az elmúlt 1-2 évben, míg az EA azért a szememben javuló tendenciát mutat, nekem a BF4-el sem voltak gondjaim), no meg Bioware Főleg utóbbiban bízok még
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Terrorista
senior tag
válasz Menthirist #3395 üzenetére
Bizony, bizony. Pont tegnap kerestem olcsó digitálisan megvehető Dragon Age-t. Még kivárok, mert nem rég szívták be népek az AC: Unity-t.
-
veterán
-
Asaob
csendes tag
Srácok, ma vagy holnap jön az új beta patch?
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3390 üzenetére
Erre írtam:
"oly mindegy lesz mit lát marketen 2-3 nap eltéréssel. Én pl. 1 nap után nem emlékeztem arra sem hol logoltam ki, nem hogy mit és honnan szállítottam."
Nem kritikának szántam, csak szimpla válasznak. Nincs azzal semmi baj, hogy nem ugyan úgy gondolkodunk a játékról. Mindenki más szempontok miatt szereti az ED-t. Van aki felfedezni szeret, van aki fuvarozni, harcolni, bányászni, küldetéseket teljesíteni,vagy ezek kombinációját[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
" Ha találsz egy jól jövedelmező fuvart, akkor neked mindegy, hogy elérhető lesz-e folyamatosan (akár több napon keresztül) vagy sem?"
Ez most hogy jön ide? Amúgy meg mindegy lenne, mert nem akarnám napokon keresztül ugyanott, ugyanazt csinálni.
A solo playt meg tiltsák be és emeljék meg a 32 hajó/instancet minimum 320-ra.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3387 üzenetére
- Ha találsz egy jól jövedelmező fuvart, akkor neked mindegy, hogy elérhető lesz-e folyamatosan (akár több napon keresztül) vagy sem?
- "Ha látnék Type konvojokat kísérettel" Én láttam (T9-es) konvojt kísérettel. Legalább 6 hajó volt a konvojban. Elől-középen ment a T9, körülötte mentek a kísérő vadászok. Ha jól emlékszem, akkor LP 98-132 navpontnál voltunk Diopapával. -
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #3387 üzenetére
Csak arra az állításodra reflektáltam, hogy nem változik de, változik. Attól még hogy nem veszed észre, ez nagyon is valós dolog. Sőt, órák alatt észreveszed, ha 2 állomás között ingázol, ha más is csinálja, a csökkenő profitot csak észreveszed? Ha nem, akkor neked tényleg felesleges a galaxy szerver.. De a véglegesben nem csak ebben lesz tetten érhető, hanem pl a kolonizáció is szépen lassan halad az eddig lakatlan rendszerek felé.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Terrorista
senior tag
válasz Diopapa #3385 üzenetére
Igen, de külső toolokkal a marketet monitorozva és egy bubiban bezárva játszo(ttá)l.
Ha általánosan nézzük, amikor megnyílik a galaxis is beözönlenek azok az emberek, akik mindenféle toolok nélkül játszanak oly mindegy lesz mit lát marketen 2-3 nap eltéréssel. Én pl. 1 nap után nem emlékeztem arra sem hol logoltam ki, nem hogy mit és honnan szállítottam.
Tőlem elhordhatja npc, player is az árut vagy generálódhat random is az állomáson. Nem egyértelmű a dolog.
Ha látnék Type konvojokat kísérettel vagy nagy tömegeket (mint Jitánál) akkor valósághű szaga lenne a dolognak.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #3384 üzenetére
"Így is az, mert semmit nem veszel észre abból, hogy X helyen elfogyott valami Y helyen meg megnőtt. Nem látsz semmit belőle, csak ha magad okozod." Hogyne vennéd észre! Két állomás között kamionozol, mert találsz egy jó profittal járó árut. Pár forduló alatt azt tapasztalod, hogy drasztikusan lecsökkent a készlet, pedig te annyit tuti, hogy nem szállítottál el. Ez azért lehetséges, mert közben Open playben, más játékosok is szállítják ugyan azt az árut. Ezt saját tapasztalatból tudom. Amikor durván lagol az Open play, akkor át szoktam menni Soloba és ott folytatom a játékot. Ugyan azokat a készleteket és árakat mutatja Solo és Opan playben is . Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy benne van a DRM is a döntés hátterében.
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #3384 üzenetére
"Így is az, mert semmit nem veszel észre abból, hogy X helyen elfogyott valami Y helyen meg megnőtt. Nem látsz semmit belőle, csak ha magad okozod. "
Ez konkrétan nem igaz. Szinte csak solo-ban játszottam (Mivel az elején volt pár kellemetlen tapasztalat) és ha pl 2 napig nem logoltam be, akkor is "elromlottak" a kereskedelmi útvonalak, mivel a többi player elhordta az árút.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Terrorista
senior tag
"Offline módban nem lehetne ezeket a változásokat követni és egy idő után egysíkúvá válna a játék."
Így is az, mert semmit nem veszel észre abból, hogy X helyen elfogyott valami Y helyen meg megnőtt. Nem látsz semmit belőle, csak ha magad okozod. Ennyi erővel lehetne teljesen random is, akkor is elhinnénk, mert olyan méreteket ölt a tér, hogy nem tudod biztosan megmondani igaz vagy hamis.
Egyébként önmagában az egész Solo play ingerszegény, úgy ahogy van. Mindent magad fedezel fel, nincsenek játékosok, kisebb az esély arra, hogy a hajódat kilőjjék vagy kiraboljanak. Éppen ezért pont fölösleges ráhúzni a kereskedelmi "dinamizmus" hiányát az "offline" módra, ahogyan Brabenék állítják.
Ez nyilvánvaló a DRM-ről szól, azaz ha nincs net nem játszol.
Sokaknál ez (ahogyan leközölték ezt az eglészet) ütötte ki a biztosítékot
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
kewl, köszi a válaszokat mindenkinek!
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
duvi
nagyúr
válasz velizare #3379 üzenetére
Lesz/van singleplayer (Solo mód), de kell hozzá online kapcsolat a szerverhez. Solo módban ugyan azt látjuk, tapasztaljuk mint a multiban (Open play), azzal a kivétellel, hogy más játékosokat nem látunk, csak npc-ket. Azért van szükség a folyamatos netkapcsolatra, mert dinamikusan változik a világ (pl. piaci árak, készletek). Offline módban nem lehetne ezeket a változásokat követni és egy idő után egysíkúvá válna a játék. Összegezve az alábbi játékmódok érhetőek el (mindhez kell online kapcsolat):
- Solo (egyedül vagy az NPC karakterekkel)
- Privát party ( bővített Solo, a meghívott haverokkal)
- Open play (minden open játékos látszik a másik számára)szerk: hú de sokan írtunk egyszerre
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz velizare #3379 üzenetére
Online drm lesz szerintem. Jelenleg a bétában 3 mód van. OPEN (multi), group (csak a haverjaidat látod + npc-k), SOLO (csak te és az npc-k). Mindegyik módban a világ körülötted online frissül. (pl piac adatok)
@(#3381) tikshow: Persze hogy érthető, nem akarják, hogy széjjellopják a játékukat a warezhuszárok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
állítólag nem lesz benne offline mód. erről tudni valamit bővebben? abszolút nem lesz elérhető a single player, vagy online sp lesz, a környezet szinkronizál körülötted, de nem fogsz látni más játékost?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
rexsimus
aktív tag
A játékbeli nevemet hogyan tudum megváltoztatni?
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Van fejlesztett generátor és (A-s)cell is a Cobrán. Mivel az első sorozattal leszedi a pajzsomat, ezért a cell már használhatatlan . Valószínűleg a plasma acc. sebzése ilyen durva. Ezek után veszek egy Vipert is. Gondolom a fürgesége lehet a megoldás. Felcuccolom és csakazértis levadászom ezt az Anacondát
-
whd
csendes tag
koszi. amugy fontos, hogy az elejen ne jojjon neked, vagy a generator ami fent van eleg eros shieldet adjon hogy kibirja. dobj fel egy shield cell-t is es amikor az utolso hej kezd vorosre valtani toltsd fel. cobraval nyomtam en is mostansag, mert ugy ereztem , hogy valtoztattak a viperen, de kicsit ujra bele kell szokni, es egy cobranak se masnak nincs eselye tovabbra is kilohetetlen a viper szerintem, nagyon agilis es eros hajo, ha tudsz vele erdemben manoverezni. jo a full rocket build ellen nincs eselye az biztos
amugy ha felveszed a missiont a gc-re a we-re es az ib-re majd 1millioval jossz ki belole
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Szia! Ha jól emlékszem, akkor Freeport közelében mászkál egy nevesített Elite Anaconda. Rendszeresen kiszed SC-ből ha arra járok. Wanted a státusza, de eddig nem sikerült Cobrával levadásznom. Iszonyat tűzereje és találati pontossága van. Első sorozat leszedi a pajzsomat. Ezek után kb. 3 össztűz és elfüstöltem. Utoljára 6%-os hullal sikerült elugranom. Ide elkéne a csapatmunka, vagy egy jól felszerelt Anaconda/Dropship.
-
duvi
nagyúr
Szerintem ez a sorozat, a repülés "evolúcióját" jelképezi. A Cobra mellet egy Harrier látható, mint helyből felszálló vadászgép. Balról a harmadik kép lehet egy Gloster Meteor. Ha már angol fejlesztőcsapatról van szó... (Az első sorozatgyártásban készült angol sugárhajtóműves gép volt.)
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz tikshow #3360 üzenetére
Na de ott a "Concorde" mellett balra az sokkal inkább egy szárnyas rakétának tűnik mint igazi repülőnek. Majdnem a hajó testen vannak a hajtóművek is. Nyilván hamarosan kiderül, azért jutott ez eszembe merthogy ugye tegnap óta tudható, hogy plusz 5 hajót is akarnak. Persze lehet, hogy mégiscsak valami idővonal ami a "Cobráig való fejlődést" szemlélteti csak ilyen módon...
-
Nosam
aktív tag
Egyébként pont arra gondoltam, hogy akkor lehet azért vannak ezek a ki tudja milyen hajók itt a Cobra mellett, lehet hogy a plusz 5 hajó valami légköri repüléssel kapcsolatos dologhoz fog tartozni? Azt nem hiszem, hogy az a sima propelleres hajó ami a baloldalról a második mondjuk 3000 valahány százban még futna.
Inkább valami ilyen "fejlődési idővonalnak" tűnik. Nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
az én szememben ez még távol van a pay2win-től, pláne hogy lehet solo-zni is, amit itt úgy mondtatok hogy a többség úgyis azt tol majd. Pár méter előnyt kapnak a backerek, ennyi. Nagyobb különbség lesz aközt, hogy én backerség ellenére max napi 1-2 órát tudok majd tolni vele, míg mások, akik nem backerek 10-12-őt is.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
whd
csendes tag
válasz Diopapa #3353 üzenetére
Szia Diopapa!
A kozosseg velemenyere probaljuk epiteni az oldalon valo modositasokat. Kerlek kuldd el az eszreveteleidet nekunk (dev@elitedangerous.hu) es megprobalunk olyan megoldasokat talalni, hogy szamodra is megfelelo legyen az oldal felepitese.
Ezentul keresunk kontributorokat, csapattagokat, ha ugy erzitek szivesen reszt vallalnatok a fejlesztesben / cikkezesben vagy barmiben, szivesen latunk uj csapattagokat
Es ami a legfontosabb, koszonom a velemenyezest, ebbol tanulunk mi is
-
titán
válasz Menthirist #3349 üzenetére
A pay2win egy nagyon rossz irány. Ezért gond a 25%-os baromság. A +5 új dlc-s hajó is a pay2win irányt mutatja. Nem ezért veszem meg a játékot. Még egy free játéktól sem fogadom el a pay2win szisztémát.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Nosam
aktív tag
Ez nagyon menő lett srácok, igazán igényesen meg lett csinálva le a kalappal:
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #3349 üzenetére
Karácsonyi vásárt nem akarják kihagyni ezt meg kell érteni mert mégiscsak egy cégről részvénytársaságról van szó.
Én mindenképp örülök hogy megjelenik, mert utána tényleg nem kell már vacilálni azon, hogy lesz e reset nem lesz reset, elindul elkezdhetem építeni végre a flottámat, aztán közben jönnek még új hajók stb. Na most nyilván, ha egy-két hónappal később lesz benne egy pár olyan csillagászati árú hajó amire amúgy is pont 3 hónapot kell grindelni, hogy megvehesd és felszereld, akkor igazából pont nem számít. Hiszen ha benne van a megjelenéskor akkor sem tudnám 3 hónapig megvenni és felszerelni. Biztos lesznek benne hibák is, de hogy én nem akarok már fél évet várni, hogy elkezdhessem építeni a flottám az biztos.
-
veterán
Nem jótékonysági egylet a Frontier. Nekik is a lehető legjobban be kell hogy biztosítsák magukat a jövőre nézve. Ne kezdjük itt is hogy az "extra profit az rossz dolog, hmkay"
-
Nosam
aktív tag
válasz Viper26 #3347 üzenetére
Nekem is van egy olyan sanda gyanúm, hogy pl pont magasról le**arnák, hogy én esetleg szeretnék e 25%-os biztosítási díjkedvezményt kapni, ha amúgy ezzel ők pont arra szeretnének rávenni embereket, hogy 40 helyett 60 euróért vegyék meg a játékot.
Ettől függetlenül akárki akármit mond én azt érzem, sőt, talán biztos is vagyok benne, hogy egy szenzációs játék lesz ez a végére. Persze a 220 aztán 120 majd 60 eurós prémium béták, meg a 15 eurós chrome viper festés után tuti biztos lesz még olyan próbálkozásuk ami nem fogja elnyerni a tetszésemet.
"Szóval a hozzáállásukkal eddig sem volt baj, eddig is nagyon szerették ám a pénztetit."
-
Viper26
nagyúr
Háát gyerekek, ez így netto kib@szás lesz...
Arról nem is beszélve, hogy egy olyan verziót kapunk a megjelenéssel (jó eséllyel), ami még bétának is csak jóindulattal nevezhető.
Abba meg bele se menjünk, hogy a pénzre mennyire rá vannak mozdulva...elindult a hozzáállásuk egy elég érdekes irányba, és lesz itt még meglepetés, csak nem a jó fajtából..
Sajnos elég sok dolog ebbe az irányba mutat.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Nosam
aktív tag
Pontosítsunk: Egy DRM mentes offline módban is játszható játékot vállaltak.
Nyilván ha ezt nem tudják majd biztosítani, akkor bizony visszafizetési kötelezettségük van azok fele, akik ez miatt vették. De igazából az igazi probléma azzal van, hogy ezt így éppen a megjelenés előtt jutott eszükbe bejelenteni. Nem tudom elképzelni, hogy éppen most akár a Michael akár bárki más rájött, hogy hát ez így nem tud majd működni, tudniuk kellett volna.
Egyébként egy perce én is benéztem, mert nekem egyébként ahogy sokan másoknak a single jelenti az offline módot.
[ Szerkesztve ]
-
titán
No, akkor pontosítsunk.
Szóló játék lesz. A panasz annak szólt, hogy a KS funding során olyan ígéret hangzott el, hogy a szóló játék internettől teljesen függetlenül, offlineban is játszható lesz. Ezt a lehetőséget kidobták azóta a kukába, a szóló csak onlineban, felcsatlakozott állapotban fog menni, ahogy a bétában is eddig is ment. Ezért megy a sírás.
-
duvi
nagyúr
Ha megszüntetnék a Solo lehetőséget, abból tuti botrány lenne. Sokan ezért (is) vették meg elővételben a játékot. Nem hiszem, hogy ezt meg mernék lépni. Inkább az Open playt (multit) kéne felhúzni a Solo szintjére stabilitásban. A beépített chat funkció tényleg egy vicc. Nehézkes használni, nulla config lehetőséggel. Amennyiben erősíteni szeretnék a multi ágát, akkor ezt rendesen fel kéne turbózniuk. Addig meg ott a TS, vagy más voip megoldás.
-
Diopapa
addikt
Nekem az a véleményem, hogy ha már ragaszkodnak a coriolishoz, a retro űrhajó formákhoz és megoldásokhoz, akkor kell a single már csak hagyománytiszteletből is.
-
tikshow
addikt
Persze, mert rájöttek, hogy a kutya nem fog a jelen körülmények között multizni. Amit egy hét solo után teljesen megértek, úgy, hogy előtte csak openbe toltam. Csak három okot mondok: stabilabb + miután 0 kummikációs lehetőség van másokkal, ezért lényegében teljesen mindegy, hogy egy NPC van mellettem vagy egy hús vér ember. Ezt a "chatet" nem is értem, hogy hogyan gondolhatták komolyan.
-
Bibgr0
aktív tag
Erről mi a véleményetek?
Solo play lesz vagy nem lesz?
"By the way, here's one comment from Michael about offline mode...
https://www.kickstarter.com/projects...omment-1998330
As David said in the newsletter the game has changed quite a bit since the kickstarter. There is a much greater reliance on the server components for the galaxy, economy and activities in the game. This makes an offline mode impractical.Michael"
Úgy tűnik, hogy a solo play már kevésbé támogatott.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
De jól mondja az egyik srác sg-n, hogy ezt a 25%-os kedvezményt a biztosítási díjból tényleg nem kéne.
Nincs szükségem sem pénzbeni sem más olyan előnyre azokkal szemben akik később kezdik és amit ők ne kaphatnának vagy szerezhetnének meg.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Diopapa #3334 üzenetére
Zsákszámra jelentettem be a bugreportokat. Az online fagyásokat most tegyük félre. Csak a legdurvábbak, ami szinte mindenki ismer, és se a béta2-re, se a béta3-ra nem törődtek velük: credit eltűnés, rossz helyen (állomás két fala között) belogolás, random teleportálás (desync miatt), megforduló dock. Ehhez gyártottak hozzá béta3-ra még egy másik nagy kupaccal: küldis bugok, shield bugok, fitting bugok, turret bugok. Van egyáltalán bármilyen játékelem, ami nem bugos, amikor a játék nem arról szól, hogyan igyekezzünk elkerülni az jól ismert bugokat?
-
Diopapa
addikt
Én pedig rengeteg mmo-val bétáztam plusz játszottam megjelenéskor, de kb egyik sem volt bugmentes. Itt nem látok kirívó dolgokat (a hálózati részen kívül).
-
Nosam
aktív tag
Akár meg is kövezhettek, de nekem összességében tetszett ez a hírlevél, és izgatottan várom a köv hírlevelet várom a 22.-ét és várom 16.-át.Több ok miatt is:
(although of course we still have some surprises left up our sleeves for you leading up to the 16th December!).
Aztán ha majd láttam a megjelent játékot, na majd akkor véleményt is formálok róla. Mivel meghaladja a képességemet az, hogy arról mondjak ítéletet amivel még nem játszottam, így hát nem is teszem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Igen, a hajókra is. Ha azzal nincsenek készen (pedig fejlesztés szempontjából ez nagyjából a legegyszerűbb része egy játéknak), akkor mi az amit meg fognak csinálni, mennyi bugot fognak bent hagyni? Csak azért, hogy ki legyen adva (papíron), és gyűjtsék a vásárlókat.
Egyébként ED fórumon is ki vannak akadva, ott is pont úgy értelmezik, mint én.
(#3328) Bibgr0
Köszönöm, akkor meg is van már a válasz.[ Szerkesztve ]
-
Bibgr0
aktív tag
-
duvi
nagyúr
Nem vagyok jó angolból. Elhiszem amit írsz. Ezek szerint megjelenéskor nem kapjuk meg mind a 25 hajót. Ezért még nem kell előre lehúzni az egész ED-t szerintem. Csak a hajókra alapozod ezt a véleményedet, vagy van valami más is? "Tipikus elkapkodott rohamtempós alfaállapotú fos érkezik december 16-án"
-
Nosam
aktív tag
De most miért mondod ezt? Plusz 5 hajót kapunk, várjuk meg, hogy mennyivel jelenik meg nézzük meg, hogy milyen állapotban jelenik meg, és utána mondjuk már ítéletet.
Nekem is szakadt már el a cérna a játéktól, de csak attól ami a játékban van, amit még nem tapasztaltam arról most miért ítélkezzem előre?!
-
titán
Olvasd tovább a fordításomat, illetve ha jól értesz angolul, akkor az eredeti angol változatot is. Teljesen egyértelműen fogalmaz: a Kickstarterkor megígért hajókat a végleges megjelenés után kapjuk meg (talán még fizetős DLC-ben is).
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
"December 16-a után folytatjuk a fejlesztéseket és csiszolgatásokat, és új tartalmak kiadását."
Szerintem ezt a DLC megjelenésekre értették. Dec. 16 után nem állnak le a fejlesztésekkel, hanem készítik a további tartalmakat a játékhoz. A +5 hajó később jelenik meg, de ennél nagyobb bajunk ne legyen... -
titán
After the 16th December we will continue to update with more polish and content such as the playable ships we committed to in our Kickstarter campaign – in fact I’m delighted to be able to tell you that we are now planning to eventually have 30 playable ships in Elite: Dangerous, 5 more than we committed to in Kickstarter.
Magyar fordításban, a pontos értelmezés érdekében:
December 16-a után folytatjuk a fejlesztéseket és csiszolgatásokat, és új tartalmak kiadását. Ilyenek lesznek a játszható hajók, amiket megígértünk a Kickstarter kampányban - sőt, örömmel jelentem be, hogy most már 30 játszható hajót tervezünk ED-ben, 5-tel többet, mint amit ígértünk a Kickstarteren.Magyarul kapunk megint egy nagy rakás ígéretet végleges kiadásra, hogy majd utána valamikor egyszercsak lesz majd valami. Nyasgem?
Tipikus elkapkodott rohamtempós alfaállapotú fos érkezik december 16-án. Gratulálunk a fejlesztőknek.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Welcome to Elite: Dangerous Newsletter #49!
"30 playable ships in Elite: Dangerous, 5 more than we had previously said!"
Bétásoknak további kedvezmények:
- 25% off in-game ship insurance for life to all our Beta backers
- free access to one of the 5 new ships when it’s released![ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Ezt is érdemes elolvasni:
Ugye itt azt írja, hogy több "zóna" is lesz ahova lehet majd pajzsot rendelni, illetve hogy manuálisan is lehet majd állítani külön, hogy milyen modulokra rendeled a pajzsot, illetve, hogy előre vagy hátra meg egy sor egyéb más dolgot is, bízom benne, hogy most majd a 22.-én megjelenő gammában már minden olyan funkció működni fog ami egyelőre hiányzik a játékból és nem csak a pajzs tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Tényleg, igazad van hirtelen összekevertem vagy benéztem.
Feltehetőleg azért kevertem mert eddigi tudomásom szerint ugye a pajzs sem csak "egyszerűen csak van-lesz":
Elite: Dangerous Dev Diary - Shields
Ugye most a probléma az, hogy igazából még nem lehet tudni mi van a jelenlegi bétában és mi nem, akkor fogunk mindenben tisztán látni ha végre megjelenik a játék és lesz már rendes végleges guide a játékhoz.
-
duvi
nagyúr
Most az armorokról van szó vagy a pajzsról? Shieldből nem csak egyféle van? Tudtomal armorból van háromféle. Energia, projectile illetve mindkettő elleni védelemre készült verzió. Az utóbbi kisebb hatásfokú, de mindkettő ellen véd. Shieldekből is létezik ilyen sokféle? Elvileg amíg fent van a pajzs, addig nem sérülhetne a hull. Mindegy, hogy milyen fegyverrel lövünk rá.
-
Nosam
aktív tag
A military pajzs azért jó mert az minden típusú fegyver ellen véd...
Természetesen más speciális pajzsok bizonyos fegyverek ellen sokkal jobban védenek mint a military, de azok meg nem védenek más típusú fegyverek ellen. De még így is érdemesebb szerintem military pajzzsal nyomulni mert minden ellen véd valamennyire.
-
tikshow
addikt
Remélhetőleg lesz benne szó a balanszról, a netcoderól illetve amikor kirántasz valakit akkor néha miért rak két micro milliméterre mögé. Mostanában egy felhúzotabb Eagle-el bounty hunterezek. Tegnap kihúztam egy ASP-t, erre olyan közel rakott be, hogy belerongyoltam a hátsójába. 1%-ra lement a szerkezeti integritás.
No meg az is fura, hogy a pajzson át tudnak lőni, ami számomra felfoghatatlan, hogy miért. Illetve furcsa mód az NPC tudja lőni az adott elemet a gépemen - pl shield module, fsd, csapóajtó, thruster, etc. Én pedig nem.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Kíváncsi vagyok mi lesz a mai hírlevélben, remélem elkezdenek csöpögtetni a gammáról.
Ugyanis valahol azt olvastam külföldi fórumon egy frontierestől, hogy sok dolgot tudhatunk majd meg a heti hírlevélből.
-
zolee0307
őstag
Bétát nem akarok vennni, a mercenary edition az amiben gondolkodok.
Menthirist: Megnéztem, tényleg nincs a 30-asban béta, csak a 45 usd-sben. Azért még az is belefér, kis spórólással.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Nosam
aktív tag
válasz zolee0307 #3303 üzenetére
De bétát már szerintem ne vegyél, az plusz 20 euró lenne és gyakorlatilag mindjárt vége.
Előrendelésbe a Mercenary Edition 40 euróért viszont jó választás, ahhoz járnak azok az extrák is mint a bétásoknak, csak a megjelenés napján kezdhetsz el vele játszani, ami dec 16. - egy hónap. Ha viszont van pénz bőven és nem akarsz várni akkor meg 60 euróért (vagyis kb 6 ezer forinttal többért) kicsit hamarabb kezdheted.
-
veterán
válasz zolee0307 #3303 üzenetére
Mármint mibe? A Mercenary edition az ED-ből 40 euró, ha pedig játszani is akarsz a közeljövőben (1-1,5 év ) az SC-vel, ott is meg kell venni legalább az Arena Commander Startert 45 dolcsiért. A 30 dolláros game package-ben nincs béta sem, azzal tényleg majd csak nagyon sokára fogsz tudni játszani.
Mindkettő tehát 11-12k körüli forintba kerül.[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
válasz Menthirist #3296 üzenetére
+ diopapa: Az SC is tetszik, érdekes, mondjuk a gépigénye az nagyobb. Most nézem, hogy 30 USD-ért is már be lehet szállni a játékba . Elgondolkodtató.
Egy évben 10-20 eur még belefér, főleg ha a tartalom is olyan.
Duvi: amit néztem videókat, meg olvastam róla, az alapján tetszik nagyon is a játék, a frakciók is érdekesek, meg tényleg jó áron van. Meghát az űr mindig is érdekelt, szóval mindeképp lesz valami belőle (az asszonnyal is azonban le kell focizni )
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
duvi
nagyúr
"- A többség szingliben fogja nyomni"
Ezt így kijelenteni a béta alapján, elég erős túlzás. Szerintem mindenki megtalálja a neki tetsző részét a játéknak. Soloban mehetsz egyedül, DE mehetsz haverokkal privát partyban is (ez ugye már egyfajta coop játéklehetőség). Már most is vannak küldetések, amiket egyedül nem lehet megcsinálni. A multi részére mennek majd az mmo kedvelők. Ennek is lesz/van értelme. Nem csak a "lövölde" miatt, hanem a játékosok közötti kereskedelem miatt (ez a lehetőség még nem él). Kezdetekben, valószínűleg sokan fognak biztonsági játékot játszani és inkább soloba mennek. Ahogy megizmosodnak anyagilag, egyre többen mennek majd át open playbe, mert a biztosítási díjak kifizetése már nem okoz nehézséget. Tehát a solo/open arány változni fog az idő múlásával.
"- az x millió csillag között nem találunk se ellenfelet, se célját a találkozónak"
Lesznek csomópontok az univerzumban. Mind a birodalom, mind a szövetség részéről. Talán még a kalózoknak is lesz saját rendszere, mint most pl LP 98-132 az anarchy státuszával. Itt tuti, hogy mindig találunk játékosokat. Nézd meg a mostani bubinkat. Már ez is elég nagy a maga 500+ rendszerével és mégis ha elnézel Eranin vagy Aulin közelébe, akkor láthatod, hogy rengeteg játékos mászkál ezekben a rendszerekben. Célnak ott lesz a felfedezés (ezt nem a mostani szinten kell érteni), a fent említett személyes kereskedés, a frakciók között kirobbanó harcok, kalózvadászatok. És akkor még nem beszéltünk a DLC formájában érkező FPS, planetside modulokról, ahol tuti nagyobb hangsúlyt fog kapni az mmo rész.
A leírtak persze csak a személyes véleményemet tükrözik a játékról.(#3288) zolee0307
Én is megvettem mindkét játékot (SC+ED). Az ED-ből már bőven láttam annyit, hogy kijelentsem, megéri beruházni rá Nem tökéletes, mert vannak még problémák vele ( Open play dc és lag), de szemmel láthatóan dolgoznak a fiúk a hibajavításokon. Folyamatosan jönnek a patchek és az új tartalmak. Ez a két játék, hatalmast űrt fog betölteni a jelenleg pangó űrszimek piacán. A SC grandiózusabb vállalkozássá nőtte ki magát és jóval később "kapjuk kézhez". Addig is itt van nekünk az ED, ami szintén hatalmas alkotás és sok játékost fog bevonzani az univerzumába. A kedvező áron kívül a bónusz tartalmak miatt is érdemes beruházni a mercenary editionre[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Menthirist #3299 üzenetére
A többség szingliben fogja nyomni, hiszen pénzkeresésre fölösleges kockázat az online. Lövöldözni majd feljövünk, de az x millió csillag között nem találunk se ellenfelet, se célját a találkozónak. Aztán amikor véletlenül mégis összefutunk valakivel, akkor pucolás vissza offlineba, mert még mindig nem elég a zseton, a többiek megint sokkal erősebb hajóval jöttek. Stb, stb, stb. (A többes szám első személy nem magamra értendő, hanem a közösségre általában.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest