Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayen
tag
Sziasztok !
A twrp-vel készített backup az mindent lement a jelszavakkal együtt ?
Mikor kell a Wipe Data és Cache törlés , és mikor Dalvik / ART cache, System, Cache, Data ?
Köszönöm -
zoltanz
nagyúr
Egyesével érdemes downgrade-elni vagy lehet egy lépésben Miui 14-ról 12 -re? Miui Recovery verzió nem baj hogy frisebb mint a rákerülő Os?
Köszi!. -
-
Pixibaby
csendes tag
Újra telepítettem a twrp-t , de most mindig az indul el...
Valószínű a telepítésnél a recovery helyett a boot lett kijelölve .
Hogyan tudom a rendszert ismét elindítani -
banda1981
aktív tag
válasz
Pixibaby #4330 üzenetére
Én mindig csak TWRP-be rakom fel a romot,persze ehhez a megfelelő romot kell választani!
Root nem kell a romok cseréjéhez!
Ha nem EU-s romot teszel fel,néhány app nem fog elindulni,pl. Telekom,McDonalds........
Ehhez kell a root hogy ezek menjenek, kisebb nagyobb sikerrel!De az EU-s romhoz van modul apk amit telepítesz és megy,de havonta kb ezt is frissíteni kell!
Remélem tudtam segíteni!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Pixibaby
csendes tag
Sziasztok !
Sok -sok oldalt elolvastam , de még vannnak hiányosságok...
A bootloader holnap nyitható végre .
Szeretném kipróbálni az xiaomi.eu multi V14.0.9.0 , majd az Indonéz romot .
Mi phone assistant 4.2 vagy Mi flash tool programmal is fel lehet tenni őket vagy csak twrp-vel ?
A root kell -e a romok cseréjéhez ?
Köszönöm -
interstate76
addikt
válasz
energiezolee #4328 üzenetére
Köszi, én is javasoltam, de nagyon nem szeretné visszaállítani. Mondjuk jó hír, ha valószínűsíthetően szoftveres a gond.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
energiezolee
aktív tag
válasz
interstate76 #4327 üzenetére
Szia.
Esetleg a tok nem szorul rajta (feltéve , ha van) és az nyomja be a hangerő gombot? Ha az nem akkor más alkalmazás esetleg hozzáfér a hangerő állításhoz és az csinálja... Ha az sem akkor egy gyári visszaállítás tuti segít.Üdv : Energie Zolee
-
interstate76
addikt
Látom, nem pörög a fórum, de hátha...
Családban van egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro és mostanában néha automatikusan felszalad maxra a hangerő - mi okozhatja? Hardveres vagy szoftveres a gond? Illetve van mód a hangerő fel gomb tiltására, ha a teló nem rootolt? Köszi!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Feri1977
senior tag
válasz
Feri1977 #4316 üzenetére
Erre valaki valamit..?
Lehet hülyeséget csináltam? Többet fogyaszt a telefon azzal, hogy állandóan azt a 10 programot bebe zárja, minthogy hagytam volna akkukímélőn? Mert tényleg kevesebbet merült éjszaka most és kibír egy napot reggel 80%-ra töltöm úgy, de félek nagyobb kárt csináltam azzal, mégis jobban merül lehet ha bebe zárja a programokat folyamatosan, vagy nem?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
banda1981
aktív tag
válasz
Gyula196906 #4322 üzenetére
Szerintem ilyen!
kép[ Szerkesztve ]
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Gyula196906
senior tag
válasz
energiezolee #4315 üzenetére
Ilysmire gondoltál?
-
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4318 üzenetére
Pedig elég érzékeny a szemem sajnos, 2 és feles szemüveg kéne ráadásul de nem hordom, lényeg se facebookon, se kint asztalon az ikonok oldalas görgetésénél, se a beállításoknál nem láttam semmi tisztább gyorsabb folyamatosabb görgetést, cserébe zabálta az aksit.
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Feri1977 #4317 üzenetére
BUÉK mindenkinek! Én speciel mindenütt látom a különbséget. Nem értem te miért nem látod... Esetleg azt tudom elképzelni, hogy nem annyira érzékeny a szemed.
Tesztek alapján egyébként kb 10-15%-al meríti gyorsabban az akkumulátort a nagyobb freki.
Próbáld ki játéknál és kiderül.[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
Feri1977
senior tag
Hahó mindenki..!
Írtam pár sort...+ ti 60 vagy 120hz-en használjátok, csak mert én 60hz-en, 120-on jobban merülne, kb. különbséget facebookozás, beállítások menü, fő oldal ikonok balra jobbra görgetése sehol nem látok különbséget. Játéknál látnám a 120hz előnyét?
-
Feri1977
senior tag
Na az aksi miatt futottam egy merész kört. 3-4 programon kivül (messenger stb.), aminek műküdnie kell, egyenként a többi összes programot alkalmazást ami a telefonban van átállítottam az akkumulátornál "Háttérben futó tevékenységek korlátozására"!
Na azóta az aksi éjszaka (net nélkül minden nélkül van éjszakára), 6% helyett 3%-ot merült!
és mintha az aksi is picit többet bírna. Reggel töltöm 80%-ra, és egész napos nyomkodás mellett simán kibír egy napot.
Szerintem még nem adom el, úgy döntöttemA minden napokban bőven elég mindenre ez a kis teló. Amúgy is szeretem ahogy van.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Gyula196906 #4313 üzenetére
Gondolom hozzám szól a kérdés...
AliExpress-en kb 1100ft.Üdv : Energie Zolee
-
energiezolee
aktív tag
-
Feri1977
senior tag
válasz
Bajgunar #4308 üzenetére
...értem...hát sajnos nincs pénzem új telefonra...de értek mindent ahogy te használod, és téged nem izgat a merülés ahogy látom, töltöd azt kész, lehet nekem is így kéne felfognom.
-
Feri1977
senior tag
válasz
banda1981 #4307 üzenetére
Nekem wifi nincs bekapcsolva éjszaka se semmi rajta, és 6%-ot merül éjszaka. Legalább lenne egy program (már többet próbáltam de csak a pro tudja), ami megmutatja mi zabálja az aksit, mert nem hinném, hogy ez normális, annyit kéne bírnia mint nálad, úgy értem úgy merülnie max.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Feri1977 #4306 üzenetére
Te nagyon ki vagy már ettől a telefontól...
Mind hardverileg mind szoftverileg.
Nem gondolkodtál már esetleg tényleg az upgrade-en? Valami Poco F6 Pro, vagy X6 Pro-n?
Nem mai darabok. Használódnak...
Nekem is mostanában kezdte, hogy egyre gyorsabban merül. Igaz játszadozok is.
Reggelig rá van dugva töltőre. Nem húzogattan én le éjjel, meg nem nézegettem, h 80%-ig töltsem. Este rádugtam, reggel le. Kávé, cigi, játszadozás. Eddig ~90-ig lement. Most ugyanaz a szisztéma s lemegy 82-80%-ig. Ugyanannyi idő alatt. Lehet a hideg se tetszik neki.
Délben is kell tölteni, mert így délre ~30% lesz. Hazafelé melóból meg off-os lenne. Így napközben is egyszer visszatöltöm 100-ra. Amit aztán megint lehúzok estére simán 30 alá. Így éjjelre visszadugom.
Kínai, utángyártott akksit feleslegesnek tartom. Az sem bírna sztem ennél többet.
Sokat szenvedtél a szoftverrel is, ahogy visszaemlékszek... Szerintem lassan engedd el.
Én is, még egy darabig kihúzom ezzel, aztán keresek vmi másikat.
Én a feljebb ajánlott Poco-k közt vaciláltam. Talán az F6 Pro, ami most tetszik s megérné.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
banda1981
aktív tag
Éjszaka hány %-ot esik az akksi szintje?3,5 éves az enyém,3-4%-ot esik , úgy hogy a WiFi nincs kikapcsolva!
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egyre kevesebbet bír az aksi. 80-ra töltöm reggel, játszani nem játszom rajta, csak facebook szinte, és estére 5%-on van. 3 éves telefon, de azért az 5020-as aksinakl többet kéne bírnia még ekkor is.
-
energiezolee
aktív tag
-
Feri1977
senior tag
Itt fényévente válaszol vagy ír valaki? Előző telefonom redmi note 9 pro volt, annak a fórumában naponta 5 hozzászólás volt mai napig.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Tegnap óta fent jelzi a legördülő menüben, hogy valami package most játék alkalmazást töltsek le. Ez idáig nem volt. Új appot nem tettem fel ami reklámot vagy minek nevezzem ezt magával hordja. Ez mi lehet? Frissült a play áruházban sok app, lehet valamelyik hozza magával ezt a játék ajánlást? Mindig más játékot ajánl! + Ez meríti az aksit? Vagy jelentéktelen, mert csak a legördülőben egy kép van egy játékról.
-
aldebaran
addikt
a 3183-as hsz-emben elég részletesen leírom egy custom rom telepítését. Remélem, még aktuális a hsz.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Ronam
addikt
Sziasztok,
Van egy pár éves Redmi Note 10 Pro a családban, nagyon gyorsan merül az akksija. Gondolkoztam rajta, hogy megpróbálnék feltenni egy ROM-ot XDA-ról, de nem igazán vagyok képben a BL nyitással, utoljára kb 8-10 éve volt Xiaomi telefonom. Tudnátok ebben segíteni?
-
-
Feri1977
senior tag
....ahogy írtam 3 éves a telefon, de 60hz-en is, ha reggel 80%-ra feltöltöm (100-ra ugye nem szabad aksi miatt..), este már töltőre kell raknom, pedig csak facebookozom rajta szinte. Mondjuk új korában is másfél napot bírt max. Nem értem miért. Az előző redmi note 9 pro telefonom 4 év után is elment másfél napot, abban 720-as proci volt, ebben 732g, ennyivel többet fogyasztana?
-
Feri1977
senior tag
:-) Amúgy megnéztem ezt a 60 és 120hz átváltást jobban...szemre semmi különbség se facebook görgetésnél, se játéknál, se beállítások menünél, cserébe jobban potyognak a százalékok lefelé, így marad a 60 hz.
-
Feri1977
senior tag
...értem. Köszönöm szépen a válaszokat!
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Feri1977 #4289 üzenetére
Szia.
Én nemrég cseréltem (jó minőségű) akkut és így is naponta töltöm. Ha sok appot használsz alapból gyorsan merül (nem is kell bekapcsolt kijelző hozzá), főleg ha még neten is van egész nap. Éjszaka például 8 óra alatt nekem 5%-ot merül net nélkül is... Pedig nekem root-olt és ki van lőve minden felesleges folyamat is. Például a play szolgáltatások majdnem 400 folyamatot indít el, és abból is ki van lőve közel 90, de még így is gyorsan merül... Android rendszer sajna ilyen, ezzel nem lehet mit csinálni. És ha még használod mellé az összes akkugyilkos appot (FB, TIK-tok, Snapchat, stb.), vagy csak ezekből néhányat, akkor még jobban felgyorsítod a merülést.
Egyébként 1500ft-os kínai usb teszter segítségével könnyen ellenőrizhető az akku jelenlegi kapacitása.
[ Szerkesztve ]
-
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy 3 éves telefon normális, hogy naponta tölteni kell? Tudom nem szabad 100-ra...de reggel 100-ra feltöltve sok nyomkodással facebook stb. estére 5% lesz. Lehet a 120 Hz-et kikéne kapcsolni?
-
-
Bajgunar
senior tag
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Redmi note 10 pro telefonom van, és olyan gondom van, hogy ez az AOD csak rövid ideig mutatja az időt töltöttséget meg ha jön valami üzenet felvillan azt kész. Miközben a kutya nincs a telefonnál, és én megszoktam a led-es telefonokat, hogy ha ránézek bármikor mutatja villog az üzenet, itt nincs. Nem lehetne valami frissítéssel patch-el esetleg megoldani ezt, hogy a kijelző ne sötétüljön el 10 mp múlva?
-
Pixibaby
csendes tag
Sziasztok !
Van olyan telefon átköltöztető alkalmazás ami valóban tudja klónozni a telefont ? (téma , beállítások , jelszavak )
Köszi -
Moki2
aktív tag
válasz
Anonymus23 #4282 üzenetére
Azt még próbáld meg , hogy amint rezeg akkor folyamatosan nyomod a hangerőfelgombot . Most néztem régen hosszú powergomb kikapcsolás volt , de most újraindítás
[ Szerkesztve ]
-
Moki2
aktív tag
válasz
Anonymus23 #4280 üzenetére
Ha csak szoftveres a probléma akkor hosszan nyomvatartva feloldó/ujlenyomatolvasógombot kikapcsol telefon , ezt onnan fogod tudni, hogy rezeg egyet. Ezután feloldó/ujlenyomatolvasógombot és hangerő fel gomb együttes nyomvatartásával bejutsz recoverybe . Ha ott sincs kép akkor valszeg hardveres a gond
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Unokahúgomnak (nem gyerek, fogász szakorvos) van/volt egy ilyen telefonja, ma reggelre a kijelző megszűnt működni, pl csörög ha hívják, de nem lehet vele semmit sem csinálni, a kijelző tök sötét marad. Anno nekem a Redmi Note 5-nél volt olyan, hogy egy frissítés hazavágta a telefont, és csak resetelni lehetett, vagy valamilyen billentyűkombinációval a reset menüvel lehetett indítani.
Ennél van vagy volt valamil ilyen probléma? Vagy csak (valószínüleg) simán meghalt a kijelzője/hardveres hiba?
Előre is kösz ha bármilyen építő ötlet lenne!;) - The Power of the Light Side
-
Adamis
őstag
Kedves topic-lakók! Köszönet a sok segítségért, de úgy döntöttem, hogy romolgatás helyett inkább legyen egy csere: Redmi Note 13 Pro lesz az utód holnaptól - így elköszönök! Szerettem a telót, jó szolgálatot tett, családban marad, szóval annyira azért nem köszönök el tőle (anyósé lesz).
-
Bajgunar
senior tag
A telefon a fastboot logo-n túl nem is megy. Ott nem is fogsz tudni nyomni semmit. Se állítani, semmi. Csak restart, sokáig nyomva power gomb.
Csak a pc-ről, megfelelő progival. Jelen esetben a MiAssistant-al.
Itt volt régebbihez magyarítás is.
Ezen oldalon érthetően leírja, mit kell nyomni, csinálni.
Ezen oldal alapján mennie kéne. Ha nem megy, akkor passz. Kizárt, hogy ne menjen.
Innen már vagy user error, vagy ott valami nagyon nem stimmel.
Fastboot -on belül is mit keresel? Nincs benne semmi állítási lehetőség, csak pc-n, kábelen keresztül. Az egy biztonságos indítás. De nem a telón való mókoláshoz, mint pl recovery-ben.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
tutis
őstag
válasz
Bajgunar #4276 üzenetére
eddig 3 kábellel próbáltam, bár egyik se gyári, de a fastboot módban rádugva a telefont nem ment tovább. ugyanezzel a kábellel mondjuk képmentés funkciót kiválasztva a telefonon tudtam menteni le laptopra képeket, ergo a kábellel csak nem lehet gond. Viszont a fastboot az istennek nem megy tovább. Ja és a miui updater is csak teker a telefonon, nem jön be semmi rom letöltési lehetőség.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Bajgunar
senior tag
Fastboot módban indítod újra. Akkor csak a logo látszik. Elindítod assistant-ot a pc-n. Kiírja h nincs teló. Na akkor rádugod, úgy ahogy van, fastboot logo-stul. Ekkor csak pc-ről tudod vezérelni/mókolni.
Na ilyenkor érzékeli assistant, h régi rajta a rom. S felajánlja, h van frissebb. De ha rányomsz, leszedi. De mivel kínából szedi, ilyen ~27kbps-el. Ergo ~3 nap alatt sem fog lejönni. Ezért kell neki betallózni a felrakni kívánt rom-ot. Amit már pc-re leszedtél valahonnan. Ami aztán vagy megtalálod, vagy nem, vagy ott is napok.
Erre megoldás volt pl, ha telón futtatod a miui update-ert vagy mit. S azzal szedeted le a rom-ot, wifin keresztül. Az lerántja pikk-pakk. (Csak ezt nem tudod sehogy frissíteni, se a harom pötty, file kivalasztása, se updater nem teszi fel. Kiír vmi hibát, nem megy tovább, lelövi updatert, stb.) Rádugod pc-re, s felmásolod valahova... És EZT tallózod be assistant-al, miután újraindítottad fastboot-ban, s rádugtad pc-re.
Az tovább fogja nyomni, nem ad hibaüzenetet, nem áll le. Fel fogja tenni a rom-ot, nem fingik ki a frissítés. Ergo ráerőlteti, mindenféle hiba, adatvesztés nélkül.
Nem recovery kell. S ne töröltess semmi adatot. Csak akkor veszítődnek el adatok.
Így frissítve minden megmarad.[ Szerkesztve ]
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Exian
addikt
Fiam sajnos másodszorra is összetörte a telót, egyszer cseréltünk rajta kijelzőt, többet nem szándékozom, viszont nemrég volt benne akku csere, nagyon nagyon keveset ment. Kell esetleg valakinek?
-
tutis
őstag
válasz
Bajgunar #4273 üzenetére
fastboot vagy recovery módban kell feltenni? amúgy leszedtem a mi assistant programot, de pl fastbootban nem is csatlakozott a telefon a programhoz, megallt fastboot logónál. recoveryben meg ha jól láttam ott rákérdez az adatok törlésére? mert semmiképp nem akarok adatot veszteni, viszont teljes mentést se tudok csinálni, mert tele a telefon tárhelye
-
Bajgunar
senior tag
Hát.
Ott asszem kell a 13.0.17.
S utána a legutolsó.
De megpróbálhatod a 14.0.9-el is, max ha nem engedi, akkor előbb a 13.0.17.
Ott vmit nagyon elbúrtak a 16-ban! Ota, frissítés, semmit sem talált, nem engedett.
De lehet ráteszed a 17-et, a fennt leírt módon. Utána magáról ota érzékelni fogja a 14.0.9-et, s már magától felteszi. Nem kell assistant.[ Szerkesztve ]
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
tutis
őstag
sziasztok. a telefon beragadt a 13.0.16on. hogyan lehetne adatvesztés nélkül frissíteni?
-
loosht
senior tag
válasz
energiezolee #4266 üzenetére
Gránit bankom nincs, a többivel nekem szerencsére nincs szívás.
Amúgy én sem frissítettem, már eleve a 27-est tettem fel.
-
energiezolee
aktív tag
Nem azt írtam, hogy nen működik, hanem hogy szívás van. Én frissítettem és kapásból nem működött a Gránit bank. Crock elmondása szerint Shamiko, meg egyéb modulok is kellenének, hogy működjön, de én nem akarok mindenféle modulokat használni, ha alap Magisk-el is működik tökéletesen. Illetve, ha amúgy is működik minden és nincs, hiba akkor minek is frissítgetném a Magisk-et? Nem áll szándékomban magam szivatni. Xiaomi.eu sem frissül már, így teljesen felesleges is. Amúgy is csak javaslat, amit írtam, mindenki eldöntheti mit és hogyan szetetne csinálni...
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz
energiezolee #4264 üzenetére
Nekem a legújabb Magisk van fent mindkét telefonon és működik minden.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
troller #4263 üzenetére
+1 xiaomi.eu. Kezdetektől ezt használom és hibátlan....
Annyi, hogy ha root-olni is fogod, akkor mindenképpen a Magisk 26.4-es verziót tedd föl és ne is frissítsd, mert azzal minden banki, és egyéb root érzékeny app működik. Az újabb verziókkal már szívás van....[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
Nem tudom, hogy jelenleg mi a helyzet, mert már párom használja a telót, így nem romolgatok. Két éven át kb az összes romot kipróbáltam és egytől-egyig mindnél ugyanaz volt a probléma. Random idő után (pár óra, 1 nap) nem volt deep sleep. Ezt kizárólag a zelo kernel oldotta meg, de aztán abból is jött már újabb verzió, ami nem működött. Ekkor feladtam és rátettem a Xiaomi.eu-t. Ezzel nincs semmi gond (a miui-t leszámítva
). Itt van saját apk, ha a wallet nem működik.
-
Adamis
őstag
Mivel a teló lassan használati idejének vége felé jár, szeretnék bele egy kicsit új életet lehelni még egy darabig.
Gyors kérdés:
Melyik ROM-ot ajánlanátok akkor, ha banki alkalmazás is futna rajta?
- xiaomi.eu
- pixelOS
- LineageOSA pixel nagyon tetszik, csak nem tudom, hogy jó lenne-e. Aki használja, nyilatkozhatna róla. Köszi!
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Egy Mi Note 10 boot loopban maradt Mi logo > ures akku ikon vagy bedugva Mi logo > Akku ikon egy csikkal zizeg > MIUI Recovery felirat egy tizedmasodpercre vagy ha volume down power nyomva van akkor meg bejona loopba a Fastbook ikon is. Van megoldas?
Eladó: GTS450
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Párom megörökölt egy Samsung Galaxy fit 3 órát.
Csatlakozott a telefonhoz, minden működik is, kivéve, hogy a Viber üzenet érkezésekor nem rezeg, az értesítések között viszont nem szerepel.
Értesítések engedélyezve telefonon és Fit eszközön is, a szükséges alkalmazások az automata indítások között a telefonon.
A Viberben az előnézeti is engedélyezve.Tudna esetleg tanácsot adni valami mi lehet a gond?
-
makoss
veterán
Üdv!
A teló hotspot része mai nap csinált egy olyat, hogy bekapcsolt hotsotnál, a csatlakoztatott készülékek résznél [kép] a készülékek száma sűrűn váltogatott pillanatokra 1-0-1-0-1-0. Ezt hogyan lehetne megszüntetni?
Laptopra osztanám meg a vodafone XXL netet, ilyenkor csatlakozik ugyan a gép, de net nincs
Azért a telós hotspotot használom, hogy ne kelljen hurcolászni még külső routert...Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Exian
addikt
válasz
Bajgunar #4252 üzenetére
Este megnézem. Gyári töltőfej van hozzá a fiamnak, a kábelt azt cseréltük ERRE, ezzel ment a turbó töltés még a gyári akkuval, az egészen biztos, azt próbáltam és emlékszem.
Aztán cseréltem az akkut, csak egy gyors próbát csináltam, hogy tölti e egyáltalán. Eleve kérdés volt, hogy az akku vagy a telefon halt e be, a gyári akkuval semmire sem reagált töltőt rádugva (azzal már gondok voltak régóta). De ezzel az új akkuval azonnal beindult a telefon és a töltés is és én úgy emlékszem, hogy a turbó töltést írta ki a teló, de leellenőrzöm este.
[ Szerkesztve ]
-
Bajgunar
senior tag
Turbo töltés. (Gyári kábel+adapter)
Super gyors töltés. (Ikeás kábel+gyári adapter)
Normal töltés. (Ikeás kábel+ noname töltő).
Töltés. (Vmi kinai adapter+ gagyi kábellel) Itt asszem már írta, h nagyon lassú a töltés.
Ha a turbot tudja, akkor király. Lehet berendelek egyet majd.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Exian
addikt
válasz
KFORboy #4229 üzenetére
Én végül INNEN EZT az akkut rendeltem a fiam telójába, eddig úgy tűnik, hogy megy jól. Gyorstöltés is, bár erre majd még ránézek, mert rögtön a fiamnak adtam a telót, de mintha a gyors próbánál úgy láttam, hogy a szuper mittudom én milyen töltéssel megy. De este ránézek, hogy biztosat tudjak mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Pixibaby
csendes tag
Sziasztok !
Szeretnék átköltözni egyik telefonról a másikra , hogy minden átkerüljön . melyik erre a legjobb alkalmazás ? (mind kettő redmi note ) -
xekta
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Redmi note 10 (5g) okostelóm. Pár hete elkezdett rakoncátlankodni, a hívásoknál x időre eltűnt mindkét fél hangja, majd mintha semmi nem történt volna visszajött. Térerővel nem volt gond ilyenkor. Internetes hanghívásoknál nem volt ilyen probléma. Mostanra odáig fajult, hogy egyszer csak a mobilinternet elhullott, E-t mutat ott ahol 4g (vagy 5g)-nek kellene, hogy legyen és van kb 2kb/s fel és letöltési sebességem.
Voltam a szolgáltatónál bent (Voda), miután lehülyézett az ügyfélszolgálatos, hogy "csak át kell rakni prefferált 4g-re és jó lesz"-re (nyilván előtte próbáltam) azért kértem egy új sim kártyát, azzal is ugyan ezt produkálja, szóval nem azzal volt baj. Wifi normálisan működik rajta. Nyilván be is van fizetve
Amiket próbáltam:
- Újraindítás (sokszor)
- Sim kártya ki-be, csere
- Prefferált hálózat, mobilszolgáltató váltása automatikusról
- Imádkozni
- Minden a legfrissebb elvileg
Gondolkoztam, hogy lehet "hálókártya" baja van, de akkor hívni sem tudnék egyáltalán, nem? Előre is köszönöm a segítséget. -
fehercica
csendes tag
Sziasztok! A következő lenne a problémám vele: tegnap amikor útközben, autóval, GPS-szel (Waze) Mentünk, közben wifi routerként megvolt osztva Mobilnet és ugye a külső eszközökre mobil eszközökre küldte,egyszer csak hívtak bennünket. A kijelző elsötétült, ugye hívás miatt, de miután befejeztük a hívást, végleg elsötétült és azóta nem akart felébredni és nem akar felébredni a kijelző. azóta nem lehet hangerő szabályzó gombokat nyomni, nem reagál semmire. A GPS, az tovább navigált a háttérben, miközben sötét volt a kijelző. Másnap az ébresztő olva szokás szerint ébresztett, nem tudtuk kinyomni kétszer 8 percben ébresztett és utána befejezte végleg az ébresztést. Később hívtak bennünket de nem tudjuk ugye hogy ki hívott,sötét volt a kijelző,de a csengőhang szólt,ahogy szokott. Útközben az egyik szervizben megkérdeztük, mondták hogy be kell vizsgálni és hagyjuk ott, de mi nem hagytuk ott mert ugye haza kellett mennünk meg nem oda valósiak vagyunk. Mi lehet a probléma mit tegyünk? Az adatokat hogy lehet lementeni lehetséges lementeni ha számítógéphez kötöm az USB kábelt? Köszönöm.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
tecsa74
tag
Sziasztok! Képernyő feloldásra tudnátok ajánlani valami ötletet? Pin kódra van állítva, de nem tudom feloldani...Most került elő fiókomból, és rengeteg minden memóriakártyán van tárolva, de a belső memóriát is szeretném menteni, de már nem tudom a pint. Esetleg szerviz, vagy valamilyen pogram?
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
energiezolee
aktív tag
Igen, ha nincs az kellemetlen! Viszont előfordulhat, hogy a mikrofon problémát is megoldja, ha koszos... Nekem volt olyan, hogy néha teljesen éltünt a hang (engem nem hallottak), és kifújás után helyrejött.
Ettől függetlenül lehet alkatrész hiba is, mert ismerősnek például a hang IC forrasztása volt hibás az alaplapon és azt kellett ujraforrasztani.Üdv : Energie Zolee
-
Injun
senior tag
válasz
energiezolee #4239 üzenetére
Na igen,de honnan szerezzek kompresszort?Ez itt a kérdés.Ráadásul a mikrofon gondot nem oldja meg,hiszen ott néha elmegy a hang azt mondják.
-
energiezolee
aktív tag
Szívesen. Alkohollal is lehet próbálkozni, csak nehogy sok kerüljön bele! Nekem például nem segített, hiába szenvedtem vele. Kompresszor kb 3 mp alatt megoldotta. Elvileg nem tud megsérülni a nagynyomású levegőtől, mert van előtte több védőréteg is szerintem. 1 vékony filc szerű cucc tuti, hogy van...
[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
válasz
energiezolee #4237 üzenetére
Igen,arra.Na meglátjuk mit tudok vele kezdeni.Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
energiezolee
aktív tag
A beszédhangszórón csak a magas szól a zenéből, és az alsó hangszórón szól a mély...
Én kompresszoral szoktam kifújni, az enyémben az eddig nem tett kárt. De te csakis saját felelősségére csináld! A beszédhangszórója az előlapi kamera fölött van. Gondolom te is arra a rácsra gondoltál...[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
válasz
energiezolee #4235 üzenetére
Használt készülék,biztos koszos is.De hogyan kell kitisztítani?A szoftver a legújabb,tegnap előtt raktam újra.A térerő itt eddig minden telefonnál okés volt.Biztos takarítani kell.De hogy?Az előlapi rács alatt van a beszédhangszóró,vagy az ami a tetején van?Zenék kihangosítva tök hangosak,azzal nincs gond.
-
energiezolee
aktív tag
Szia!
Legelőször én megnézném, hogy nem-e poros, koszos a beszédhangszóró és mikrofon...
Amennyiben igen, akkor azokat ki kell takarítani.
Ha új a teló, akkor nem valószínű, hogy az a probléma. Abban az esetben én visszavinném, vagy küldeném szervizbe.
Esetleg ha régi a szoftver, akkor az is lehet ludas, de egy gyári visszaállítás is segíthet...
És még gyenge térerő is okozhat ilyet egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
Sziasztok
Az a problémám,hogy nagyon halkan hallom azt akivel beszélek,ő meg szakadozottan hall engem.Van erre valami megoldás?ROM csere?Vagy esetleg más?Első Redmi-m,nem értek hozzá.Köszi.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
MolnarZolee #4232 üzenetére
Igen
-
MolnarZolee
tag
Telekom? Mert annál mostanában vannak problémák .
-
Exian
addikt
válasz
KFORboy #4229 üzenetére
Én most fogok majd a fiam telójában cserélni, majd megírom a tapasztalatot.
Amúgy kiderült, hogy ez a dolog egy rossz kábel miatt volt. Észrevettük, hogy töltés közben folyamatosan ki-be kapcsolt a töltés (másodpercenként 2-3szor), biztos ez rakta az akkut valami védelmi módba, vagy csak egyszerűen megzakkant a tőle.
-
KFORboy
senior tag
Halihó
Tud valaki jó akkumulátort valahonnét ?
Sajnos belefutottam AliExpressen egy zéró gyorstöltéses verzióba és ahogy nézegettem a többi eladó akksijait azoknál is rendszeresen előfordul az értékelésekben, hogy nincs gyorstöltés nem hogy 33W turbo charging.
4-5 óra töltési időt sehogy sem tudok kompromisszumként lenyelni.Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
banda1981
aktív tag
Beállítások/További beállítások/Kézmozdulat parancsikonok/Google segéd
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Ezt hogy lehetne eltüntetni? Nagyon zavaró.... [kép]
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Fiam telója azt csinálja tegnap óta egy teljes lemerülés után, hogy töltőt rádugva megjelenik az alap boot logó, majd a töltést jelző akku ikon középen, de benne csak villog a fehér "villám" jel. Mintha nem venné a töltést, vagy nem tudom.
Akku kuka, vagy más gondja is lehet?
Mint kiderült, az utóbbi időben elég vacak (kontakthibás) kábellel töltögette, plusz ákom-bákom töltőfejekkel. Lehet, hogy az nyírta ki az akkut?
MEGOLDVA: lekaptam a hátlapot (úgy is csereérett, mert megrepedt rajta az üveg bevonat), akkut lehúztam pár percre a panelről, visszadugtam, töltőt rádugva most megindult a töltés!
Valószínűleg berakta magát az akku valami "védelmi" módba, vagy nemtudom, ha létezik ilyen egyáltalán vagy egyszerűen csak "kiakadt".
Aztán közben előkerült a gyári töltőfej, kap egy új kábelt és remélhetőleg nem lesz baja.
[ Szerkesztve ]
-
Tocso76
tag
Linket kérhetnék egy jó kis friss xiaomi.eu romhoz.
Twrp-vel telepíteném, 12.5.8 Stabil-ra. -
Felraktam a pixel OS-t múlt héten, belaktam a rendszert, ma párosítottam a kocsival. Reggel odafele még nem akart menni, hazafele már ment, de nem írta ki a fejegység melyik szám szól és váltani sem lehetett a számok között sem a fejegységről sem a kormányról. VW RNS 510 gyári fejegység. YouTube Music. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Tocso76
tag
Szeretném lecserélni a jelenlegi MIUI xiaomi.eu 12.5.8 Stabil (RKFMIXM) romot a telómról valami frissebb xiaomi.eu romra.
Kifogott rajtam, pedig szerintem jól csinálom mégsem megy. Vannak azért fogalom zavarok rendesen. Régen ezt mindig sd-ről csináltam, csak sajna már nem tudja kezelni a mérete miatt.
Bootloader nyitva, Root nincs elvileg. USB hibakeresés pipa, adb telepítve.
Fastboot mód, teló számítógépre dug, "fastboot devices" kommunikál, kitallózott romnál semmit nem csinál.
Próbált rom: xiaomi.eu_MANET_OS1.0.15.0.UNMCNXM_14
Mit is értek félre? Köszi. -
-
Tocso76
tag
Indításkor felül nyitott lakat látszódik, de root check viszont ezt mutatja. Ezek szerint mégsincs root?
-
Tocso76
tag
Ha innen letöltöm a latest rom-ot, az twrp-ből telepíthető?
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/ -
loosht
senior tag
válasz
aldebaran #4205 üzenetére
Gsam Battery Monitorral tudod megnézni. Töltőről leválasztás után random idővel nincs deep sleep és a deep doze sem az igazi. Folyamatos Unknown kernel wakelock van. Zelo kernel kivételével az összes custom kernel ugyanezzel a hibával küzd évek óta és senki se tud/akar vele mit kezdeni.
-
Az mitől van, hogy más kábellel nem tölt ugyanúgy a telefon, akármennyire is jó minőségű az a kábel?
11V 3A-rel tölt gyári kábellel és töltőfejjel.
Ugyan ezzel a töltőfejjel, meg egy olyan kábellel, amit 4,5V 5A töltőhöz, sőt, olyannal amit Huawei supercharge 10V 4A töltéshez adtak, nem megy csak kb 9, esetleg 10W.Azt gondolná az ember, hogy ha a kábel amperitása megfelelő, akkor fogja vinni. Úgy látszik "nézi" hogy "narancssárga" legyen a csatlakozó, a lila Huawei-essel nem megy a gyorstöltés.
Milyen kábelt ajánlanátok és honnan? Ez gondolom jó lenne, ha lenne.
Ez esetleg Kínából?https://tinyurl.com/rasoapro
-
aldebaran
addikt
válasz
rasotamas #4200 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megcsinálni, szerintem is az egyik legjobb OS.
Én azért cseréltem ki a kernelt, mert anélkül nagyon melegedett a teló. Ha neked nem melegszik, szerintem nem érdemes. De nekem még mindig az a ROM van fent.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.