-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nosam
aktív tag
WTF, hogy van ennek az embernek már Orcája? Mennyibe kerül nem látott valaki Orcát shipyardon?
-
Nosam
aktív tag
"40 euro volt a lifetime DLC csomag ára. Ebből kiindulva 10-20 euro körül várható egy DLC ára."
Ebből kiindulva inkább 40 euró lesz darabja a DLC-nek, te sem gondolhatod, hogy annyiért fogják odaadni mint annak aki előrendelésben megvette?! Tuti biztos, hogy 40 körül lesz bár ha jó lesz márpedig nem sok kétségem van afelől, hogy sokat dob majd a hangulaton ha bolygókra is lehet majd leszállni, amelyeken szép nagy városok lesznek, akkor bizony meg fogja érni így is úgy is.
-
duvi
nagyúr
válasz Viper26 #3593 üzenetére
Alapból van egy FG-od. Azon belül a kijelölésekkel (space bill) beállítod, hogy melyik legyen az elsődleges (sárga jelölés) és melyik a másodlagos (kék) fegyver. Ha üresen hagysz egy fegyver melletti négyzetet, akkor nem deaktív marad és nem tudod használni (van pár kivétel, dedikált gombokkal, de ezektől most tekintsünk el). Több fegyver/felszerelés esetén, érdemes (kell) több fire groupot csinálni. Ugyan ezzel a metódussal kiválasztod, hogy a második groupban mit akarsz használni az elsődleges, illetve a másodlagos tüzeléskor.
Példa:
Az első FG-ra beállítod, hogy a Kill Warranty scanner legyen az elsődleges és a Discovery scanner a másodlagos "fegyvered". Második FG-ra beállítasz elsődlegesre két pulse lézert, másodlagosra két multi cannont.
Gyakorlatban a használatuk:
Kilépsz normál térbe, ahol először felderítesz. Hajó van a közeledben, ezért nyomod az elsődleges KW scannert rá és ellenőrzöd, a státuszát. Ha wanted akkor harc jön és ekkor átváltasz a második FG-ra, ahol már a lézerek az elsődleges és a multi cannonok a másodlagos fegyverek. Mehet a fight[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Fire groupokkal kapcsolatban még mindig nem sikerült rájönni mit / hogyan...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Diopapa
addikt
válasz eCorsair #3588 üzenetére
Jah, de hát maguktól kéne ennyi eszüknek lenni. Itt nincs "bázisod", meg "házad", minden infót el kéne tudni érni a hajó számítógépéből.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
-
duvi
nagyúr
válasz Viper26 #3585 üzenetére
- A rendszeren belül nyisd meg a System mapot. Ott mutatja már pontosan (kis kék hajó ikon), hogy melyik állomáson van a hajód.
- Sidewinderrel vagy Eagleel én nem is próbálkoznék az elején kereskedéssel. Kicsi a raktér és az ugrótávolság. Bővítéshez pedig nincs elég pénz. Csinálj questeket, közben nyomd a scannert minden új rendszerben a felfedezéshez. Ezen kívül egy ötlet. Hagyjátoka magatokat kiszedni ID-nél. Eddig csak wanted hajók szedtek ki, amiket szépen levadásztam. Ebből megint csak össze lehet szedni egy csomó pénzt az elején[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Viper26 #3583 üzenetére
Nekem is csak egy választási lehetőségem volt, gamma kezdéskor. Van akinek több volt?
(#3582) Diopapa
Megszokásból nyomkodtam a scanner gombját és gyorsan összejött felfedezésekből 15K Bányászni akartam kezdéskor, de ezek után letettem róla. Küldetések kombinálva a felfedezésekkel, már többet és gyorsabban hoznak a konyhára, mint a bányászat Sidewinderrel v. Eagleel. Mindenki zöld Eaglet kapott ajándékba? Nem csúnya de a hírlevélben szereplő vörös jobban tetszett[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Kezdésnél kellett volna tudnom starting pack-ot választani?
Mert nem lehetett...iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Diopapa
addikt
Akit érint: Elhasalt valamiért az EDInfo mögött álló mysql szerver, holnap tudok ránézni. Az adatok nem vesztek el, no para!
BTW egész jó most az exploration, több pénzt ad, 1-1 rendszerért 4-6k kreditet, szóval a kezdő szinten alternatívája lehet a kereskedelemnek.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
tikshow
addikt
válasz #16729600 #3579 üzenetére
Ha jól tudom az eredeti tervbe nem is voltak benne, csak aztán a közösség nyomására úgymond elkezdték talán már fejleszteni ezeket.
Árát passzolom. Nyáron lehetett kapni egy Lifetime DLC packot vagy mit, amit ha megvettél akkor minden jövőben érkező DLC-t ingyen fogsz megkapni, én erről lemaradtam, de talán 60 EUR volt ez is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lesz a játékban valaha valami saját personal sufni/hangár valami,ahol körbe lehet járni a hajókat , illetve lehet inni egy kávét elzárva a többiektől antiszoc módon ?
-
Nosam
aktív tag
-
Nosam
aktív tag
-
rexsimus
aktív tag
Alt+TAb továbbra sem ajánlot!!! :/
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Malachi #3571 üzenetére
Most értem haza és pont a capital ship elleni támadást mutatták be élőben Vajon hányan és milyen hajókkal tudunk majd kilőni egy ilyen nagy dögöt? Még a patch sincs lent nálam, de olvasom az itteni commenteket a nehézkes gamma indulásról. Adjunk egy pár napot nekik, hogy belőhessék a szervereket. Itt van példának a WoW új kiege. Egy jól bejáratott játékról van szó, havi előfizetéssel. Mégis, napokig szívás volt az indulás, azzal is
-
Malachi
addikt
nagyon profi és nagyon gördülékeny a műsor. őszintén rosszabbra számítottam.
-
tikshow
addikt
Akinek Iphone-ja vagy Ipad-je van az csekkolja az AppStoret. Nekem sajnos ez kimarad, de hátha lesz később droidra és windows phonera.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Terrorista #3564 üzenetére
Nagyon jó ez a live event. Eszméletlenül angol :-) Iszogatnak a háttérben, gyönyörű akcentussal beszélnek hihetetlen arcok :-D És lézengenek egy hangár méretű helyen. Bejön ;-)
Bontok egy sert én is.
Egészségetekre! -
Terrorista
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
nézi valaki a livestreamet? most kezdődik elvileg.
-
Viper26
nagyúr
Natív felbontással (FHD) kilóg a kép minden irányban (menüben), ez így hogy?
-
titán
Ha valakit érdekel a béta, keressen meg privátban.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
Nem, csak akkor érvényes, ha teljes reszetet csinálsz.
Már megint bug. Hajó váltás után, ha se kilépés, se kidock nem előzi meg, és újra visszalépsz shipyardba, és rögtön újra hajót akarsz váltani, megfagy a játék. Bejelentettem béta 3 során. Kaptam visszajelzést, hogy javítva. Lehet tippelni, hogy valóban javították-e. tudod, mikor fogom megint a billentyűzetet koptatni a bejelentéssel. Inkább ide írok, itt többre megyek vele, mert itt legalább együttérzést kapok cserébe
-
MichaelSD
őstag
Még mindig ugrok és ugrok... de nem érkezem meg...
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
titán
Ilyen gyorsan még nem kukáztam egyetlen játékot sem, amiért fizettem. Csak tudnám, hogy mi a f..zért vettem meg. Ez volt az utolsó, amiért bétában fizettem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
Oké, most bedockoltam egy olyan rendszerbe, ahol van shipyard: 144 fényévre van az Eagle-öm , ezért nem találtam térképen.
(#3545) Nosam
10x ennyien ugranak rá két hét múlva. Akkor mi lesz? Most is akkora a lag, hogy még szólóban is elképzelhetetlen a játék.[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Nálam most le van halva, szinte érezni, hogy mindenki rászabadult a szerverekre és füstöl valahol egy szerverpark.
-
MichaelSD
őstag
A tutorial framshift küldtése bugos? Elindítom az ugrást és ugrok és ugrok....de soha nem érkezem meg. Ez bug vagy feature?
-
titán
Nálam piros a start gomb.
-
Bibgr0
aktív tag
Igen, nálam is lehalt.
Én kihagytam a beta3-at és vele az exploration-t. Most sikerült először felvennem egy küldetést és kiderült, hogy egy ismeretlen rendszerbe vezet. Ott scannelem a napot, eddig oké. És utána a bolygókat hogyan tudom megtalálni? Nézegetem, hogy mi nem mozog, ha arrébb megyek? :-)
Mondanom sem kell, hogy anarchy a rendszer :-)
szerk: Papa: a főmenüben online látlak, de nem tudok írni neked.
Remélem megoldódik mihamarabb...[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Ezek szerint mindekit random rak le a galaxisban?
Open-ben vagytok?[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Engem be sem enged...
-
titán
Crash #1 Ez gyors volt...
-
titán
Persze, hogy vágom. De én szeretnék oda valami különlegeset, valami extrát, valami meglepőt, valamit, ami miatt külön érdemes elmenni oda De ez az én bajom
(#3524) Nosam
És ha egy állomáson nincs shipyards, akkor azt se tudom, meg, hogy a többi hajóm épp hol van? Micsoda baromság.[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Több helyen is meg tudod nézni, egyrészt a shipyardnál írja, hol van a parkoló hajóid, másrészt a galaxy mapon van egy kis hajó jel a térképen, meg a system mapban is az adott állomás mellett. Én már felvettem az Eagle-met, bár nem piros hanem zöld. Szép zöld.
Amúgy engem vagy 50 fényére rakott random az aulin-tól.
-
titán
Én Cosiban vagyok, 76 fényévnyire Soltól
Hogyan lehet megtudni, hogy hol parkol az Eagle-öm?
(#3521) [w]
Gondolom a Sol is egy pont ugyanolyan rendszer, mint a többi, csak az a felirata, hogy "Sol", nem az, hogy (mondjuk) "kumplifőzelék".[ Szerkesztve ]
-
[w]
őstag
titeket hova rakott le? én valami LTT 15449-ben vagyok, SOL-tól 72,48LY
cmdr PETER W. VOLKOV
-
MichaelSD
őstag
Itt egy új parancsnok!
Javaslat teljesen kezdőknek?
-
rexsimus
aktív tag
Csak én látom úgy, hogy elérhetetlen az ingyen hajó?
Mármint az alap hajóval nem lehet érte menni, legalább is én úgy láttam.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Én addig nem fogok hozzá, amíg biztosan nem tudom, hogy nincs wipe többet. Nem vagyok én robot.
-
Diopapa
addikt
Eh, 100 credittel kezdünk..
-
Diopapa
addikt
válasz tikshow #3508 üzenetére
Igen, ezt írtam. Egyrészt érdekes a gamma, mert nincs bubi, másrészt ha 3 hét múlva wipe, akkor tuti nem fogok megint Sidewinderrel bénázni.
szerk: Megjelent az update gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Én még mindig nem tudom, hogy a gamma után lesz-e wipe. Ha lesz, nem érdemes belekezdeni most semmibe. Főleg ahogy nézem nem sok újdonság lesz. Illetve a nyitott galaxis ami tényleg nagy dolog de kb ennyi.
-
Malachi
addikt
Tippre most adnak ennyit, megjelenésre meg jön a maradék. Meglepinek.
Engem nem érdekel mennyi hajóval jelenik meg, úgysem tudom kipörgetni a drágábbakat egyhamar. Örülök, ha egy Cobrát fel tudok szerelni fullosra belátható időn belül.
-
Rakamaz
tag
15 hajót ígértek a startra. link
1,5M font összegyűltére további 10 hajót.
Aztán plusz ötöt beígért David Braben az utóbbi hírlevélben.Vagyis induláskor 15 repülhető hajó lesz, később 30-ra emelkedik a számuk. Nem láttam sehol, hogy 25 hajóval startolnának.
Még mindig hiányzik két hajó!
Én is mérges vagyok, de inkább a játékot hegyezzék, semmint plusz hajókkal kábítsanak.Duvi: akik megfelelő összeggel támogatták őket a kickstarteren, alternatív kezdőhajót és/vagy kezdőhelyeket kapnak.
Kickstarterről: "Federal Trader: Have the option to start in a Federal border system with a basic Cobra Mk III loaded with cargo worth 1,000 CR and 1,000 CR in cash.(randomised system choice for multiplayer reasons)** plus all rewards above." -
Nosam
aktív tag
De gondold már végig több mint három évig fejlesztik, és ennyi idő alatt lett 13 hajó? Nekem nincs időm várni plusz három évet még a másik 12 hajóra... Ugyanis ezt a 25 hajót első körben ígérték nem majd a DLC-k után. Még egyszer mondom az még rendben lenne, hogy el vannak maradva pár hajóval, na de a felével? Ezt nem gondolhatják komolyan?
Azért álljon már meg a menet...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest