Hirdetés
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
titán
Használ valaki játékon belüli joy deadzone beállítást? A legújabb peccsel nálam teljesen meghülyült. Egyáltalán nem foglalkozik a deadzone beállítással, tekerhetem akárhova a csúszkát. És egy forcefeedbackes joysticknél muszáj deadzonet használni.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
-
titán
válasz Terrorista #4788 üzenetére
Nem tudom, hogy te mit olvastál ki belőle, de én azt írtam, hogy nem törlődik.
-
titán
válasz #48613632 #4680 üzenetére
A lassulás optimális ütemét úgy lehet elérni, ha az időszámlálót folyamatosan 7 másodpercen tartjuk. Ha az időszámláló eléri az 5 mp-et, akkor túl gyorsan közelítettünk, a fékezőfúvókák nem tudják időben lelassítani a hajót és túlszaladunk.
Biztonságos megközelítés
Céllassulás: 7 mp. Ha a megközelítés sebessége 6 mp-re nő, akkor azonnal lassítunk a gázkarral, ha 8 mp fölé csökken, akkor picit gyorsítunk, amíg el nem érjük a 7-et. Kis gyakorlás, és menni fog fölösleges körök nélkül is.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz #48613632 #4672 üzenetére
Hajóban bal oldali konzol (1-es gomb), második fül. Ott találod az aktív küldetések listáját. Rákattintasz a kérdéses küldetésre, és a felugró ablak megmutatja, hogy melyik állomáson kell leadni. Leszállás után vissza bulletinbe, és ott tudod eladni a cumót. De csak akkor, ha időn belül voltál.
Ha kifutottál az időből, vagy te magad szakítottad meg a küldetést, akkor egy pénzbüntetést kapsz, valamint a rakományod lopott minősítésű lesz. Ezt kihajíthatod menet közben (jobb panel - 4-es gomb 3. fül), vagy beszállíthatod állomásra. Ha a lopott rakománnyal leszkennelnek dokkolás előtt, akkor újabb pénzbünti jár. Ha ezeket nem fizeted ki 24 órán belül (a küldiért vissza kell menni arra az állomásra, ahol felvetetted - szintén jobb/2-n látod a büntik listáját), akkor készülj a halálra. Kifizetni az állomás contacts pontja alatt tudod.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Menthirist #3984 üzenetére
Ez itt a képen a monitor magassága, azaz vállmagasság, nem hasmagasság
-
titán
válasz frankdelgado #3930 üzenetére
A ram kicsit optimista, de amúgy egy ilyen konfiggal simán játszható. 3 magos phenom2 és 5750 kombó gond nélkül viszi, persze nem max grafikán.
-
titán
válasz Menthirist #3870 üzenetére
Nálam egy külön gömb van a tolatásra, a gázkar csak az előre haladást szabályozza.
-
titán
válasz Menthirist #3867 üzenetére
Ha nincs meg az összes szabadságfok irányíthatósága, az elég nagy hátrány eliteben.
-
titán
válasz Menthirist #3842 üzenetére
Én forcefeedbackes Logi Force3D Prót használok, nagyon szeretem, hogy puha a visszahúzás. Órákig lehet fáradás nélkül használni. Utálom, a kemény, rugós joytickeket, en bloc.
-
titán
Ha valakit érdekel a béta, keressen meg privátban.
-
titán
Nem, csak akkor érvényes, ha teljes reszetet csinálsz.
Már megint bug. Hajó váltás után, ha se kilépés, se kidock nem előzi meg, és újra visszalépsz shipyardba, és rögtön újra hajót akarsz váltani, megfagy a játék. Bejelentettem béta 3 során. Kaptam visszajelzést, hogy javítva. Lehet tippelni, hogy valóban javították-e. tudod, mikor fogom megint a billentyűzetet koptatni a bejelentéssel. Inkább ide írok, itt többre megyek vele, mert itt legalább együttérzést kapok cserébe
-
titán
Ilyen gyorsan még nem kukáztam egyetlen játékot sem, amiért fizettem. Csak tudnám, hogy mi a f..zért vettem meg. Ez volt az utolsó, amiért bétában fizettem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
Oké, most bedockoltam egy olyan rendszerbe, ahol van shipyard: 144 fényévre van az Eagle-öm , ezért nem találtam térképen.
(#3545) Nosam
10x ennyien ugranak rá két hét múlva. Akkor mi lesz? Most is akkora a lag, hogy még szólóban is elképzelhetetlen a játék.[ Szerkesztve ]
-
titán
Nálam piros a start gomb.
-
titán
Crash #1 Ez gyors volt...
-
titán
Persze, hogy vágom. De én szeretnék oda valami különlegeset, valami extrát, valami meglepőt, valamit, ami miatt külön érdemes elmenni oda De ez az én bajom
(#3524) Nosam
És ha egy állomáson nincs shipyards, akkor azt se tudom, meg, hogy a többi hajóm épp hol van? Micsoda baromság.[ Szerkesztve ]
-
titán
Én Cosiban vagyok, 76 fényévnyire Soltól
Hogyan lehet megtudni, hogy hol parkol az Eagle-öm?
(#3521) [w]
Gondolom a Sol is egy pont ugyanolyan rendszer, mint a többi, csak az a felirata, hogy "Sol", nem az, hogy (mondjuk) "kumplifőzelék".[ Szerkesztve ]
-
titán
Én addig nem fogok hozzá, amíg biztosan nem tudom, hogy nincs wipe többet. Nem vagyok én robot.
-
titán
1 érdekesség: β3.9-től mélyűrben át lehet passzolni a holmit havernak
Q&A tl;dr: "offline nem lesz, nyasgem"
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Menthirist #3349 üzenetére
A pay2win egy nagyon rossz irány. Ezért gond a 25%-os baromság. A +5 új dlc-s hajó is a pay2win irányt mutatja. Nem ezért veszem meg a játékot. Még egy free játéktól sem fogadom el a pay2win szisztémát.
-
titán
No, akkor pontosítsunk.
Szóló játék lesz. A panasz annak szólt, hogy a KS funding során olyan ígéret hangzott el, hogy a szóló játék internettől teljesen függetlenül, offlineban is játszható lesz. Ezt a lehetőséget kidobták azóta a kukába, a szóló csak onlineban, felcsatlakozott állapotban fog menni, ahogy a bétában is eddig is ment. Ezért megy a sírás.
-
titán
válasz Diopapa #3334 üzenetére
Zsákszámra jelentettem be a bugreportokat. Az online fagyásokat most tegyük félre. Csak a legdurvábbak, ami szinte mindenki ismer, és se a béta2-re, se a béta3-ra nem törődtek velük: credit eltűnés, rossz helyen (állomás két fala között) belogolás, random teleportálás (desync miatt), megforduló dock. Ehhez gyártottak hozzá béta3-ra még egy másik nagy kupaccal: küldis bugok, shield bugok, fitting bugok, turret bugok. Van egyáltalán bármilyen játékelem, ami nem bugos, amikor a játék nem arról szól, hogyan igyekezzünk elkerülni az jól ismert bugokat?
-
titán
Igen, a hajókra is. Ha azzal nincsenek készen (pedig fejlesztés szempontjából ez nagyjából a legegyszerűbb része egy játéknak), akkor mi az amit meg fognak csinálni, mennyi bugot fognak bent hagyni? Csak azért, hogy ki legyen adva (papíron), és gyűjtsék a vásárlókat.
Egyébként ED fórumon is ki vannak akadva, ott is pont úgy értelmezik, mint én.
(#3328) Bibgr0
Köszönöm, akkor meg is van már a válasz.[ Szerkesztve ]
-
titán
Olvasd tovább a fordításomat, illetve ha jól értesz angolul, akkor az eredeti angol változatot is. Teljesen egyértelműen fogalmaz: a Kickstarterkor megígért hajókat a végleges megjelenés után kapjuk meg (talán még fizetős DLC-ben is).
[ Szerkesztve ]
-
titán
After the 16th December we will continue to update with more polish and content such as the playable ships we committed to in our Kickstarter campaign – in fact I’m delighted to be able to tell you that we are now planning to eventually have 30 playable ships in Elite: Dangerous, 5 more than we committed to in Kickstarter.
Magyar fordításban, a pontos értelmezés érdekében:
December 16-a után folytatjuk a fejlesztéseket és csiszolgatásokat, és új tartalmak kiadását. Ilyenek lesznek a játszható hajók, amiket megígértünk a Kickstarter kampányban - sőt, örömmel jelentem be, hogy most már 30 játszható hajót tervezünk ED-ben, 5-tel többet, mint amit ígértünk a Kickstarteren.Magyarul kapunk megint egy nagy rakás ígéretet végleges kiadásra, hogy majd utána valamikor egyszercsak lesz majd valami. Nyasgem?
Tipikus elkapkodott rohamtempós alfaállapotú fos érkezik december 16-án. Gratulálunk a fejlesztőknek.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Menthirist #3299 üzenetére
A többség szingliben fogja nyomni, hiszen pénzkeresésre fölösleges kockázat az online. Lövöldözni majd feljövünk, de az x millió csillag között nem találunk se ellenfelet, se célját a találkozónak. Aztán amikor véletlenül mégis összefutunk valakivel, akkor pucolás vissza offlineba, mert még mindig nem elég a zseton, a többiek megint sokkal erősebb hajóval jöttek. Stb, stb, stb. (A többes szám első személy nem magamra értendő, hanem a közösségre általában.)
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Menthirist #3295 üzenetére
Masszívnk tuti nem lesz masszív, amikor egyszerre egy helyen majd jó, ha 2-3 ember lesz. A nagy többség offlineban nyomja, majd néha felnéz onlinera.
-
titán
válasz Menthirist #3289 üzenetére
De azt is tegyük hozzá, hogy az elite meg sosem lesz mmo, hanem egy online singleplayer, amiben sikerült ötvözni az egyjátékos játékok és az mmo-k hátrányait.
-
titán
Jótanács: sose vásároljatok battle weapons-t. Mezei marketről vásárolható termék. Bedokkoltam vele egy federation állomáson, erre a szkennerhajó megbüntetett a készlet teljes értékére átlagos piaci áron számítva. Fél milla büntit kaptam. És még keresni sem lehet rajta, nem kell senkinek, csak anarchiában tudtam eladni, ott is csak a vételáron. Nem tudom, hogy az átlagos piaci ár honnan jön
-
titán
32-es raktérbővítőt talált már valaki T6-ra? Ha igen, hol? Elég szopóág ilyen pici raktérrel szaladgálni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Végre van supply a marketen.
-
titán
Sajnos a solo is teljesen instabil. Megint ott tartunk, mint 2.0-nál.
-
titán
válasz Terrorista #2802 üzenetére
A tömeg egyszerű: a tömeg és a távolság szorzata állandó, azaz az ugrási távolság fordítottan arányos a hajó pillanatnyi tömegével.
-
titán
válasz Terrorista #2656 üzenetére
Eve Online-nak jelenleg van 500k előfizetése, azaz min. 300k előfizetője. Ehhez jön hozzá a legalább ugyanennyi eve-menekült. Ez kapásból 600k potenciális játékos.
-
titán
2.04 jó volt, 2.05 megint egy határ szar.
-
titán
Csak nekem lett iszonyú bugos a 2.05-tel? Állandóan fagy.
-
titán
A turretek bugját a 2.05-tel javították, már nem csak fordulnak, de végre lőnek is.
-
titán
válasz Terrorista #2502 üzenetére
Nem egyezik meg, csak a kvantálás miatt egyformán két egység az érték. Magyarul kevesebb mint 50% a kettő között az alfa különbség.
-
titán
válasz Terrorista #2500 üzenetére
A High Impact az nagy alfát (kezdő sebzést) ad le, és kevesebb DPS-t hosszabb távon.
Kill warrant scannerből van többféle, különböző árakon. Anélkül is meg tudod állapítani, hogy valakin/valamin van-e bounty, a KWS csak növeli a kapott bounty összegét. Az olcsó KWS kevéssel, a nagy sokkal.
Azért találtál csak 2-es classt, mert a hajód olyat tud csak. A felrakhatónál magasabb osztályú cuccokat már nem látsz marketen, csak azt, amit fel is tudsz rakni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Miért nem lőnek a turret fegyverek a viperen?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest