Hirdetés
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cacasz02
aktív tag
válasz Terrorista #32730 üzenetére
Polymer capacitor jeee. Tíz konvoj szétszedéséből egy sem, Dav's nál meg hever a földön. Kössz a tipet.
-
wollnerd
aktív tag
Ezt a helyet, mint a Dave's hope-t lehet valahogy könyvjelzőzni a későbbi visszatérésekhez?
A rendszerbe eljutni nem volt ördögönösség (igaz, olyan 350 LY-re volt Deciat rendszerből de az DBX-el csak 7 ugrás volt.) a bolygót is megtaláltam, de a helyet... vagy tartott másfél óráig, mire kitudtam sakkozni a megfelelő koordinátákat és eljutni oda... (Valamit rosszul csinálok?!?!)
Valamint még egy dolgot nem értek: Advaced discovery scanner elvileg a távolsága korlátlan, akkor miért volt olyan hogy rendszerbe ugrást követően a közvetlen csillagot bescannelte, de amikor megjelöltem a következő unexplored csillaghoz a rendszeren belül, ami csak kb. 200 Ls-re volt ráirányítottam a hajót, nem történt semmi... csak akkor amikor olyan 5 Ls alá mentem közelebb, akkor elkezdte szkennelni. Oké, de akkor miben korlátlan?[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
summers
tag
Szia!
Data point van az állomáson, amit lehet szkennelni? -
Mortel
senior tag
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #32725 üzenetére
Ha tudatosan szkennelve jössz vissza, akkor szép pénzt össze lehet hozni a felfedezésből is
-
warcat
veterán
válasz Terrorista #32722 üzenetére
Power plantból mindig A-t kell pakolni,sokkal kevesebb hőt ad le a hajóba,ami előnyös csillag közeli ugrásnál, vagy olyan rendszerbe érkezésnél,ahol 2 csillag közé dob ki.
Emlékeim szerint az AspX-et elbírja egy 3A PP is. (Grade 1 low emissions pozitív energiamérleggel?)
A pajzs bubin kívül teljesen felesleges, bolygóra leszállástól eltekintve érdemes is kikapcsolni, soloban egy 3as pajzs elég a kalózok ellen.
point defence és chaff nálam teljesen felesleges volt, 1 darab heat sink viszont jól jöhet.
Fuel scoopból ha fut rá vegyél 6A-t, veszteség nélkül eladható a modul később.Optimalizált hőtermeléssel egyébként közvetlenül a csillag mellett indítható az ugrás túlhevülés nélkül,ami azért elég hasznos ha sietsz valahová
EA: It's in the crate!
-
cacasz02
aktív tag
válasz Terrorista #32705 üzenetére
Nem sajnos. Eladtam a hajót az fsd-t meg egy állomáson hagytam. Ha visszatérek felrakom.
-
cacasz02
aktív tag
válasz Terrorista #32702 üzenetére
Nekem 29ly volt phytonnal a legnagyobb, kicsit melegedett, meg sokat kellett tankolni, de azért nem volt hátrány.
-
Pissti
csendes tag
válasz Terrorista #32697 üzenetére
Az is segítség lehet, hogy amint eléred az 5000ly-t egyből jön a meghívó. Illetve a professzor "adatlapján" is meg tudod nézni, hogy hol tartasz.
-
scyllafren
senior tag
En a Cat's paw nebulaba mentem, az kb 5000ly.
-
orientcx
őstag
Ezt duvi mester úgy érti, hogy a dolgok nem adódnak össze. Hiába tettél meg a kezdőponttól egyik irányba 542 Ly-t, aztán a másik irányba 318-at, az akkor is csak 542 marad. El kell távolodnod annyira, hogy az indulási pontodtól a távolság legalább 5.000Ly-re legyen, mert ha 4.999-nél visszafordultál, akkor kezdheted az egészet előröl.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
Szerintem grade 5-el többet is ki lehet hozni belőle.
Palinhoz nem 4500, hanem 5000 LY kell és Marco Qwent adja a meghívót hozzá. -
cacasz02
aktív tag
válasz Terrorista #32642 üzenetére
Csak olyan bolygót keress ahol 2-2,5% az arsenic. Ott kb minden 10. kőben van.
-
to.ca
tag
válasz Terrorista #32642 üzenetére
Nem mondom, hogy gyors menet, de nem az arzénnel lesz a legtöbb problémád.
load"elite",8,1
-
Mortel
senior tag
válasz Terrorista #32622 üzenetére
Felül Galaxy menü, bal oldalon "shipyard", jobbon pedig a system ahol vagy, felette a kívánt cucc, pipa a discountra és voilá...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
Mortel
senior tag
Nyikorgásra valaki?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
warcat
veterán
Station sells ships mezőbe: Python
Powers: Li-Yong-Rui (a 15% kedvezményért)
Reference System:ahol épp vagy,hogy a legközelebbit kidobja (Quince ha még mindig ott farmoltál)+
Station sells modules: itt hozzáadnék pár csúcsmodult szűrőnek ami biztos kell a pythonodba, 5A frame shift drive, power plant stb,hogy ne kelljen ezer helyre mászniRápillantva valószínűleg a szokásos Diaguandri->Ray Gateway a neked való, egyébként ott a szinte minden kapható.
EA: It's in the crate!
-
pcnet
addikt
Nem kell csatlakoznod hozzá. Mindenkinek jár a -15%.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
kiskuplung
őstag
válasz Terrorista #32595 üzenetére
"csak 62 db hajót kellett volna hozzá kilőni "
Te jó ég, szerintem én lassan 2 év alatt nem lőttem ki ennyi hajót összesen
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #32595 üzenetére
"vagy Ferdi ha az jobb RES-ezni??"
Ez főleg ízlés dolga. Python tovább bírja a pofonokat (több SCB), de lomhább. Ferdi az igazi vadász. Kevesebb SCB és védelem de harapósabb mint a Python. Alapból is elég gyors és erős a fegyverzete. Én inkább a Ferdit ajánlanám RES vadászatra, de bármelyiket is választod, kelleni fog az engi tuning, különben hamar szétkapnak. -
Djuree
félisten
válasz Terrorista #32593 üzenetére
mi is ez a quince?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kidus
őstag
válasz Terrorista #32562 üzenetére
Nekem van a nagyobb helyeken 2 beam meg egy MC, kicsik is MC. Engineer-ezett mind, eleg jol birja oket a hajo es szepen daral is veluk
KWS mar rajtam sincs, mert altalaban tobben megyunk, es mire scannelnek, mar meghalnak, ugyhogy nem sok ertelme volt, helyette inkabb egy pythonra SB.
Meg amugy is ugralni kell mashova, hogy az extra penzeket felvedd, talalni egy low sec systemet interstellar ugynokkel, nem erte meg a szenvedest.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #32565 üzenetére
Most is működik a KWS. Kb. 15% plusz bevételt hoz a konyhára. Ízlés dolga, hogy kinek mi a fontosabb. Szerintem többet ér egy A-s SB mint a KWS. Pláne, hogy engi nélkül mész, ezért nagyobb sebzésnek leszel kitéve a tuningolt NPC hajók részéről.
-
baphomet
senior tag
válasz Terrorista #32565 üzenetére
Van az a vagyon, aminél már nem számít az az aprópénz, amit a KWS hozna pluszba.
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #32562 üzenetére
Én full MC-vel használom, de engi tuningolt. Én a 2db cannont dobnám, mert az idők során durván nerfelték. Helyettük tegyél fel energiafegyvereket (beam vagy pulse) a pajzsok ellen.
Itt egy lehetséges combat fitt.
MC lőszerhez érdemes gyűjteni egy kis nyersanyagot a felszínen és akkor sokáig kint maradhatsz RES-ben.
Persze az engi tuning így is kötelező, mert az alaphajókkal nagyon szenvedős a vadászat.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #32540 üzenetére
A FOV utólagos állítását az Összefoglaló/Segédletek szekciójában találod meg. Bár gyanús, hogy ezt a hibát más okozza
(#32542) orientcx
Látom, hogy kicsit átmozgattad az érrendszeredet és a vérnyomásodat. Közben felfrissítetted a szókincsedet is. Tényleg nem értem, hogy mi a problémád? Igénybe vetted az ED "all in one" szolgáltatását Különben is csak a végeredmény számít, ami hozta a papírformát Te győztél. -
orientcx
őstag
Itt találod, hogyan kell a látóteret beállítani
(a lap közepénél valamivel lejjebb)[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
brd
nagyúr
A játékon belül ezzel kapcsolatban csak orális szórakoztatást találsz (alárendelt szerepben), konkrétabb lelőhelyet nem nagyon, azt Internetről tudod leginkább megtudni, jó szándékú postolóktól.
Az összefoglalóban van konfigfile-átírással beállítható bővebb FOV (bár azt nem tudom, az általad linkelt problémán segít-e). Nem tudom pontosan, hol van benne, de ilyesmiről van szó, csak bővebb lére eresztve.
Egyáltalán miért kell ekkora ablakokkal, fontokkal dolgozni...
Há' mer' minden a rosszul látó tableteseknek/mobilosoknak készül már pár éve, mindenki más meg le van fekáliázva, lásd szinte az összes trendi weboldal, programok/Windows felülete. Mennyire jó is volt a régebbi küldetéslista, vagy a hajófelszerelés külleme.
The only real valuable thing is intuition.
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #32479 üzenetére
Ahogy már kimondták a varázsszót, engineers! Anélkül manapság még egy Corvette is nagyon sebezhető. Viszont a jó hír az, hogy a Python kiváló multihajó a célhoz. Ha nincs explorer múltad, azaz eddig nem távolodtál el 5k Ly-re a kezdő állomásodtól(a statisztikai menüben megtalálod az adatot), akkor szükséged lesz még egy Asp-ra is. De ami a legfontosabb, biztosítási összeg nélkül soha ne mozdulj ki még a terminál kantinjából sem! Különösen egy tuning nélküli hajóval, hacsak nem érzel különös vonzódást a Sidewinder pazar interiorjéhez
Érdemes a téma összefoglalót átolvasgatnod a témában.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Pissti
csendes tag
A powerpalyt első körben nem biztos hogy erőltetném. Az alap engineereket érdemes volna felnyitni, hogy kicsit harcképesebb legyen a hajód. A pénz szerzést illetően a szállítós és passanger küldetéseket tudnám javasolni. Az utóbbihoz kabinokat kell venni. Nem árt, ha jó a repud is az adott rendszerben, mert annál jobb küldiket kapsz.
-
D4M13N
aktív tag
Engineer amilyen gyorsan csak lehet. Van összefoglalóban help hogy milyen sorrendben indulj neki. Rank upra most asszem nincs fix hely. Ceos - Sothis talán meg ezek vannak még
https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/6m6uf4/anyone_else_having_trouble_farming_rank/ -
Ice_Man22
senior tag
válasz Terrorista #32016 üzenetére
Koszonom szepen!!!! Felfedezo uton azokat fogom megnezni
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #13075 üzenetére
Sokadjára hívnám fel a figyelmed a mottómra, magam sem óhajtanám a fekete sereget.
És ha már itt tartunk, én vagy valami frappáns szójátékra, esetleg ironikusra, vagy valami nagyon egyszerű, sallang mentes névre(pl prohardver independent community) gondoltam. Csak az olyan idétlen, és elcsépelt kliséket kerüljük, mint a "rettegett oroszlánok", vagy a "fekete kalózok"
mindenesetre ha bárkinek bármi eszébe jut, dobja be, hátha pont az lesz azu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
[w]
őstag
válasz Terrorista #11012 üzenetére
egyelőre semmi értelmét nem látom a játéknak, úgyhogy az enyémet is bevitettem tréleren a hangárba és hagyom pihenni, amíg ezeket nem javítják.
rtitusz: köszi az infókat, máris "megnyugodtam"!
cmdr PETER W. VOLKOV
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #10702 üzenetére
Azt hiszem, hogy félreértettél. Nem az volt a problémám, hogy Steamre került a játék. Ez kimondottan jó ötlet volt az eladások felpörgetésére. Csupán azt sajnáltam, hogy akik anno a Frontiertől vették meg a játékot és most átköltöztek a Steamre, utánuk is levonják a forgalom utáni 20%-ot. Nekem nem volt fontos a költözés és az átregisztrálás, mivel számomra elhanyagolhatóak ezek az előnyök. Annak ellenére, hogy 1000 éve Steames vagyok és ott tartom a játékaim 90%-át.
-
Viper26
nagyúr
válasz Terrorista #10702 üzenetére
"Vagy úgy van vele, hogy majd jó lesz később ha lesz rá ideje (én pl. így szoktam )"
Ugyanez..
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
rtitusz
őstag
válasz Terrorista #10536 üzenetére
Streamelni bármit tudsz Steamen, csak be kell csatolni a játékot a könyvtárba. Így mutattam meg haveroknak a nem Steames Elitet.
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #10509 üzenetére
Hát akkor ez egy magamfajta opportunista Fed szélhámosnak nem pálya. Felőlem aztán a tisztelt játékostársak jelölhetnek elnöknek akárkit, odaültethetik a trónra magát Gombóc Artúrt is(tényleg játékban van!), vagy tőlem válhatna oktatási miniszter Fekete "hulyekocsog" Pákóból, vagy akár megválaszthatják az univerzum szépének Kiszel Tüncit, esetleg kinevezhetik a császári opera vezető tenorjának Fásy Ádámot(meg is érdemelnétek ott a birodalomban, csak ez sajnos még hozzánk is elhallatszana)
-
baphomet - "Néhányan már most sírnak előre, hogy a tömegek csak az alapján választanak oldalt, hogy milyen spéci fegyver jár vele."
-
Ez rágalom, én mindig az elveimet követem.....az meg csak véletlen egybeesés lesz, hogy véletlenül mindig az fog megfelelni az elveimnek, ahol véletlenül izgalmasabb cuccokat ígérnek...véletlenül!
-
Ja, és hogy a kultúrális tárca se maradjon árván, ímhol Pongó művész úr is...
-[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
válasz Terrorista #10344 üzenetére
Köszönöm, igazad van! Nem túl mozgékony azon változtatok és AMFU lecserélem 2 6-os SCB-re. Az armor még 54 millió az nekem is a végére marad. A Hull reinforcement-eket meg lecserélem majd cargo-ra ha arra van szükség.
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
tikshow
addikt
válasz Terrorista #10264 üzenetére
Szerintem egy a játéktér egy eldugott pontján már most is ott vannak.
-
Htibimor
senior tag
válasz Terrorista #10264 üzenetére
Ha már 1.3! Mit tudtok? Esetleg már kezdődik a béta valamikor? Bár szerintem a két CZ lezárultáig nem fog történni semmi.
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
e00dgy
aktív tag
válasz Terrorista #10266 üzenetére
R.I.P. játékélmény....
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
Htibimor
senior tag
válasz Terrorista #10253 üzenetére
Na nem tudom én se mi lesz?! 25,5 millióval zártam a reggelt, alig bírtam összekaparni még pár milliót. Nagyon remélem elég lesz, mert már tényleg csak kevés van hátra. Estére szerintem vége és sajnos csak 7-8 óra körül jutok este géphez. Lehet, már késő lesz még rádobni.
[ Szerkesztve ]
-
[w]
őstag
válasz Terrorista #10130 üzenetére
köszi, neked is orientcx!
és az "optimal hull mass" és "maximum" dolgokra nem is kell figyelni? pl. az A6-os pajzs optimalja is mélyen a konfig aktuális tömege alatt lenne, vagy ez így van rendben? tényleg teljesen süket vagyok a témában...
rexsimus: bizonyára jó lenne az első csatolmány, csak nagyon kicsi! nincs másik kép esetleg?
[ Szerkesztve ]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
gigafun
senior tag
válasz Terrorista #10104 üzenetére
Nekem is ez volt az első egy órában, hiába váltogattam. Aztán egyszer csak beindult. Össze is jött 3,5 milla, így 6,5 millával a top15%-ban vagyok. Holnap nem nagyon lesz időm, lehet, hogy visszacsúszok a top40%-ba. De ha kitart kedd estig, akkor még belehúzhatok.
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #10104 üzenetére
Nem értem, hogy ezért minek kell leállítani az egészet, kizárni menet közben, vagy később is ráérnének, attól még folyhatna a móka. Persze jó lenne látni magam a dobogón, ha az a kis csaló görény nem pofátlankodott volna oda, de azért az csak fontosabb lenne, hogy pont a vasárnap ne essen ki, mert holnaptól már lesz napi össz kb másfél órám, és tuti egy pillanat alatt fogok visszacsúszni a futottak még 5°% kategóriába. Vagy legalább csalt volna az a rodhadt kis tetű hétfőn. Most még jobban utálom azt a büdös kis hernyót, és megismétlem: Kellemes női hang soha ne suttogjon a fülébe mást, mint hogy "eject, eject, eject"
-
gigafun
senior tag
válasz Terrorista #10083 üzenetére
Még nem értük el a Tier 1-et.
De a pajzs engem is érdekel. Kéne egy 7A. Abból az 51 millából 10-15% már jelentős lehet.
Egyébként Strongokat keresek én is Sobek-en. Az előbb volt egy 3 anakondás wing, a harmadikat megint ott kellett hagynom. De most föltettem 3db 5A SCB-t, így már jöhetnek nyugodtan.(#10084) Htibimor
Lépj ki főmenübe, aztán vissza. Én még szoktam váltogatni Open és Solo között is. Az mindig bejön.[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
válasz Terrorista #10062 üzenetére
Elmentem az állomásra. Mindkét CG-t felvettem. Futhatnak ezek párhuzamosan!? Én úgy értelmeztem.
Update! Ezek a Sobek fiúk nem WANTED-ok. Csak békésen repkednek. Mégsem futhat párhuzamosan a kettő.
Tud valaki egy RES-t a környéken, ahol bounty-kat lehet szerezni?
[ Szerkesztve ]
-
cunnir
tag
-
gigafun
senior tag
válasz Terrorista #10020 üzenetére
Én is oda mentem Burst Lasert venni. Aztán, ha már ott voltam, ki is próbáltam, aztán ott ragadtam. 2 óra alatt 6,5 milla nem rossz.
Főleg, ha ilyen a választék.
És mind a négy Wanted volt(!).
Közben beruháztam egy 8A Power Distributorra is. Így már elég szépen muzsikál a 3 Large Burst. Kettővel viszont a Birodalom végéig tudok lőni. -
rtitusz
őstag
válasz Terrorista #10020 üzenetére
C7 PP helyett A6-al jobban jársz, több energia, és 20 tonnával könnyebb, ha van rá pénzed.
-
gigafun
senior tag
válasz Terrorista #9999 üzenetére
Beta-1 Tucanea rendszert próbáltad? Ott talán még jobb a felhozatal, mint Xihe-n.
Update:
Elite Wiki szerint az alábbi helyeken van:
HARITI SYSTEM GOEPPERT-MAYER STATION 281,600Cr 5/5/2015
Fusang System Fusang 3- Cleve Vision 281,600Cr 06/05/15[ Szerkesztve ]
-
e00dgy
aktív tag
válasz Terrorista #9911 üzenetére
Üdv!
Ha tudod vedd meg a Python-t, véleményem szerint nem fogod megbánni.
Igaz nem Vulture, viszont egy közepes fittel is komolyabb harcra mint a Vulture magában. Már persze ha egyedül szoktál vagy szeretsz harcolni...Arról nem is beszélve, hogy a Pythonnal már igen komoly kereskedést is le tudsz bonyolítani ha a szükség úgy kívánja, 292-es cargo? jó ugrástáv.
Én ajánlom váltást!
CMDR dUí
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
SG42
csendes tag
válasz Terrorista #9952 üzenetére
Hali, én is most váltottam pythonra, egy vulture+clippert adtam érte és valóban az eladás előtti leszereléssel néhány milliót sikerült megtakarítani, ahhoz képest, mint amit a vásárlási ablak mutatott. A vulturral volt egy utolsó elég tisztességes RES köröm kb 3,5milla és ezzel együtt még maradt majdnem egy 10es a kissé felszerelt python után, így már bele mertem vágni. Jól jött a kedvezmény.
Én most ezt használom, még csak szállításra.
Volt már egy interdiction, amiben egy NPC python volt a delikvens, igaz harmless volt, de nem húzta sokáig.
Pro:
- közepes, mindenhol le tud szállni
- könnyedén van 250T szállítási kapacitás
- nem annyira nagy a tehetetlensége, mint a clippernekKont:
- sebességben lassabb mint a clipper, bár én a clippert nem használtam harcra, arra ott volt a vulture
de a clipper eszméletlen gyors volt, boost nélkül ment 280-300-t 4 dottal
- elég lassan fordul, de megszokható, itt már nem árt az assist off -
orientcx
őstag
Akkor most jól értem? A császár utolsó híve, az uralkodói ház sarja, a Clipper gyár egyetlen vásárlója is Pythonra gyúr???(mert ugye ez a "Pitykó" fedőnév azért elég átlátszó, ezt a dilettáns császári rejtjelező brigádot kompletten el kéne adni imperial slave-nek)
Tudom, olcsó dolog lenne most ezen gúnyolódni egy Fed bugrisnak, de azért a szájam szélén ott bujkál egy halvány mosoly...
-
3lm0
csendes tag
A Pythonnal ha van jó kereskedelmi útvonalad (2000-2500cr/kör), nagyon gyorsan lehet pénzt keresni és a fittelése is rendkívül pénztárcabarát, mindössze 7,2 milla. Tekintve hogy 292T rakteret lehet belőle kihozni és még ezzel is elfogadható az ugrástávja. Egy lehetséges összeállítás ilyen célra:
[link]"Unalmas egyedül a nyeregben mióta megdöglött a ló"
-
SG42
csendes tag
Hát én is pont ebben a helyzetben vagyok, de vulture-t már leszereltem és eladtam, hogy Diso-ban kamionozzak egy kicsit. (most nem vagyok otthon, de tegnap este már csak kb 2/3 tier volt hátra, szerintem már lejárt, csak a top 70be volt elég, ami összejött, de az is hoz 1-2 millát, meg az olcsó corn ami a global reward, tán sört kellene belőle főzni vagy kipattoktatni)
Most egy clipper van még meg, ha eladom, akkor lesz kb 58-60mill, azért már remélem egy alap kamionozásra alkalmas python összejön így akciósan.Véleményt szívesen fogadom.
Gondolom az akciós hajóval a biztosítás is szerényebb, hisz az ártól függ, és gondolom a vásárlási ártól.
Remélem nem jelenik meg a FAE-NAV és lobogtat referencia árat. -
duvi
nagyúr
40 millióból nem sokra jutsz a Clipperrel se Akkor már inkább a Python akciós áron. Leparkolod és apránként gyűjtesz a felszerelésére. Hosszútávon úgyis Pythonba kötnél ki. Talán a PvP az egyetlen előnye a Clippernek (szerintem).
-
baphomet
senior tag
Havi egy-két alkalommal valamelyik CG-nak leárazás a jutalma, de nem tudni előre, hogy mi lesz. Lehet konkrét hajótípusra, az állomás teljes kínálatára, vagy a modulokra.
-
rtitusz
őstag
válasz Terrorista #9843 üzenetére
Én akkor voltam top 15%-ban, amikor még a Tier 1 felénél se járt, és akkor olyan 1 millió kellett. Most 12 millióval bőven top 5%-ban vagyok, tegnap 8 millióval is ott voltam. (Independent oldal, Godel Dock)
Bibgr0, a Steam kulcsoknak sokan fognak örülni, köztük én is. Mondjuk most hogy már leszedtem így a játékot nem fogok kérni egyet, de ha újra kell telepítenem, akkor már Steamből fogom.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #9787 üzenetére
Csillagok háborúja? Nanemááá, ez most tényleg komoly? Hát ennél még a fent említett javasasszony is veszélyesebb lenne! Az Empire-ben ilyen bárgyú mesékkel etetik a népet? A végén még kiderül, hogy a császár Godzillát, meg King-kongot is benyalatta az alattvalóival. Meg még tán azt is, hogy a Clipper egy jó hajó(na jó ez utóbbi azért már tőle is túlzás lenne)
Akkor most szólok, mielőtt őfensége ilyenekkel is előjönne, Batman sem létezik. És ha már itt tartunk, Superman sem. És a pókember sem. És nincsenek törpök, sőt Hókuszpók sincs.
A Clipper tulajdonosok jobb ha végre belátják, hogy a Pythonok ellen egyetlen hatásos modult tudnak a hajójukra szerelni, egy A8-as nyúlcipőt!
-
Más: Addig bizonygattátok, hogy nektek működik a Python alsó large hardpointja, hogy megint kipróbáltam, és működik. Most vagy én voltam nagyon hülye(amire lássuk be, egy magamfajta Fed bugrisnál komoly esély van), és én csináltam eddig valamit rosszul, vagy egy jó tündér vette le róla a rontást(mondjuk ez utóbbi verzió azért nem túl életszerű)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
tikshow
addikt
válasz Terrorista #9778 üzenetére
Köszi!
-
orientcx
őstag
Python gyilkos modul? És az hogy működik? Ráolvasással?(Beül a large hardpointba egy vajákos asszony, és sárkányfűvel hadonászik?)
Úgy látszik, a birodalomban is sugározták a Süsüt(tudjátok, sárkány ellen sárkányfű)
Azért sok sikert, és örömöt ahhoz a "kicsit szép" hajóhozu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
tikshow
addikt
Hol toltad?
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #9768 üzenetére
Szárnyak az űrben? Na igen. Meg kopoltyú a sivatagban.(hú, pimasz egy Fed bugris vagyok )
-
[w]
őstag
válasz Terrorista #9748 üzenetére
+rtitusz: köszönöm a kimerítő válaszokat!
én is arra hajlok, hogy ehhez azért még kuporgatni kell, ugyanakkor egy ilyen lehetőséget meg sajnálok kihagyni. talán még jön össze annyi plusz, hogy az alapot kereskedésre fitteljem aztán megint jön a kamionozás...
cmdr PETER W. VOLKOV
-
tikshow
addikt
válasz Terrorista #9727 üzenetére
Nincs mit! Csak ne járj úgy, mint én, hogy Knightnál leragadtam, pedig azóta két Birodalmi frakciónál lettem Allied pusztán küldetésekből.
-
tikshow
addikt
válasz Terrorista #9720 üzenetére
Nem is kell Wantednek lenniük. Ha nincs frakcióba - NO FACTION - van alattuk, akkor nyugodtan nyiss tüzet, bünti nélkül megúszod és így jön majd ki a 4 hajó, én is szívtam vele, mire rájöttem.
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #9720 üzenetére
A lakatlan rendszerekben mindenki clean, oda KWS kell, és ha azzal megnézted, akkor kiderül, ki is valójában
-
rtitusz
őstag
válasz Terrorista #9693 üzenetére
Már majdnem egy tucatot találtak tegnap óta, mindegyik FED területen, SSS-ben, Federal Navy Ship T-9 rakterében, Federal Navy Ship konvoly kísérettel.
Olvasd az NPC szövegét!
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #9600 üzenetére
Én tanítsak, a Fed bugris? Hiszen én is csak annyit tudok, amit egy régi receptkönyvből olvastam: végy egy tojást....izé...akarom mondani egy Pythont. Fűszerezd meg C3/G lézerekkel, és akkora cannonokkal, amekkorát csak találsz, és mindezt keverd össze egy jó kövér RES-el. Azonnal tálalható(vigyázat, hízlal - mármint a pénztárcát )
Amúgy a RES vadászat elsősorban szerencse dolga, a zöme egy másfél órás kör alatt jött össze, és vagy + két órát meg csak szenvedtemu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
freddirty
senior tag
válasz Terrorista #9600 üzenetére
köszi, eddig csak a sys+eng-re tettem, ha menekültem, de megpróbálom a csak eng+boostot. Meg akkor egyből annyi pénzt szedek össze, hogy legyen +shield+hull. Ha így sem megy akkor béna vagyok és hagyom a csudába nem nekem való
fred
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #9597 üzenetére
-
cunnir
tag
válasz Terrorista #9545 üzenetére
Még mindig bugos a CG? mert nekem nem számolt bele semmit pedig kb 1 mill-t leadtam
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
Zsooodammit
csendes tag
válasz Terrorista #9528 üzenetére
Cannon+Beam, nekem is az van, én elvagyok vele, korábban már írtam is. Kis hajók ellen lassabb mint 2 beam, vagy pulse, de a nagyok ellen szerintem a cannon miatt jobb.
Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo
-
orientcx
őstag
Való igaz, én rendesen szívtam a Clipper a vérét, rávilágítottam már a kalapos wartburgosokkal való egyértelmű analógiára, említettem már a vergődő libához való hasonlatosságát(lásd a képen), konstatáltam már kéjes vigyorral az arcomon, hogyan ül át sorozatban Clipperből Pythonba a majdnem komplett birodalmi törzsgárda, de azt speciel nem állítottam, hogy csajos. Kár, mert remekül hangzik, felér két púpozott vödör savval, tényleg csak azt sajnálom, hogy nem nekem jutott eszembe(bár ez van olyan jó duma, hogy mától én mondtam)
Ami pedig a piros színben pompázó Pythont illeti, azt félreértés "csajosságnak" tekinteni, az nem bizonyít mást, mint hogy még a mikulás is Pythonnal jár(és ha Ödönke nem pucolja ki rendesen a cipőcskéjét, akkor nyom bele neki egy Clippert, majd legközelebb megtanulja az a büdös kölök)
-
[/L]u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
gigafun
senior tag
A large Cannon-t próbáltam, a lövedéke nagyon lassú. Simán el lehet lépni előle.
Max 100-150 méterről lehet használni, kis hajók ellen viszont esélytelen. Mondjuk azoknak elég az az egy large beam. Lehet, hogy kipróbálom.(#9526) duvi
Szép hajó! Jó ez a festés is. Gondolkoztam rajta én is, aztán a White Apollo lett.
Egyébként nekem az Asp a kedvenc multirole hajóm. Elég jól egyensúlyban van a mozgékonyság, erő, ugrótávolság és a szállító kapacitás.[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #9519 üzenetére
HŰHA! Úgy látszik, most csúnyán belenyúltam a forró pudingos tálba! Asszem a császár legelszántabb hadnagyával állunk(ok) szemben! Először is, ez a hangsúlyos magázódás, ez királyi, akarom mondani, császári vérre utal. Tán csak nem őfensége egyenesági rokonságát tegeztem le ilyen szemérmetlenül? Esdekelve kérem, nézze ezt el nekem, egy alacsony származású, tanulatlan Fed bugrisnak.
Mindenesetre, ha élhetnék egy javaslattal, az érkező Clipperjére ne is C3-as lézereket, hanem egy pár D3/G-s megafont építtessen be a császári szerelőkkel, mert ha az amúgy mókás kinézetű hajója nem is, de az ilyen harcias kirohanás, amit öntől fentebb olvashattunk, na az még a legelszántabb Fed vitézt is fejvesztett menekülésre készteti(hát még engem)
Én vissza is kotródtam a hangár sarkában elhelyezett kukák mögé.
-
"Ő császári fensége rendelkezésre bocsátotta a testőrparancsnoki flotta egyik kiváló hajóját. Egy igazi mestermunkát, a Birodalmi Clippert" - És önnek még humora is van! Minden téren le vagyok alázva(most még laposabban sunyítok a kukák mögött, még az itt kószáló alacsonyabb növésű rágcsálók is fentről méregetnek, méghozzá igen gúnyos vigyorral a képükön)
"sorsát csak Solo módban próbálja egyengetni, ahol vajmi kevés valós veszély leselkedik a pilótákra"
Az is igaz, hogy solo-ban játszom(ahogy ez egy igazi Fed szájhőshöz illik), de kérem, ne becsülje le a tudásom, ez a mondat számomra durván sértő. Én BÁRHOL képes vagyok veszélyt jelenteni saját magamra! És eme képességemről többször cáfolhatatlan bizonyságot is tettem.(mellesleg hogy miért solo-ban játszom, annak is megvan az oka, erről már írtam a (#8789) sz kommentben.
Ami pedig az aszteroidás oktató videót illeti, azt nekem fölösleges megtekintésre ajánlani, azt miattam, és rólam forgatták, a "hogyan ne csináljuk soha" című sorozat keretében...
Zárásképp kívánok komoly harci sikereket a teljes Empire seregnek(önnek, és cunnir bajtársának)
-
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelemu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #9517 üzenetére
Thx! Megnyugodtam, hogy nem fog gondot okozni ez az egész multiplatformos kommunikáció
(#9516) rtitusz
Keresd meg Diopapát. Ő nagyon otthon van a játékban Én is beraktam várólistára, de még kivárok egy nagyobb akciót vele.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #9508 üzenetére
Ez még csak a bemelegítés lesz. Majd ha jönnek a konzolosok, akkor lesz az igazi. Hogy lesz megoldva a P2P kapcsolat velük? De kívánom, hogy legyen minden zökkenőmentes! Saját érdekünk is
-
baphomet
senior tag
válasz Terrorista #9496 üzenetére
A global reward nem szokott pénz lenni, sőt van hogy semmilyen anyagi hasznot hozó (pl.: diszkont valamire) reward sincs a végén. Ennél a CG-nél az volt, hogy a Volungu Public Company megnyerte a háborút, a birodalmiak nem tudják megvetni a lábukat a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #9485 üzenetére
"Openben sajnos elég sokszor nem adja meg a combat bond összeget. Ez valami bug, vagy csak korlátozott létszámnak fizet a játék?" Menj át a Low intensity zónába, illetve ne openben próbálj questelni CZ-ban, mert állandóan elhalásszák előled a killeket.
-
tikshow
addikt
válasz Terrorista #9485 üzenetére
Lila az amit a Wingben más támad, vagy más támadja.
Minimális dmg-t ki kell osztani, hogy Wingbe szerezz creditet te is.
Nem lehet tudni.
-
ooooobi
senior tag
válasz Terrorista #9424 üzenetére
Igen ált 30% hullnál már robban, de ha jól elkapja a PP-t akkor még hamarabb is, lenti képemen 56% az anaconda hullja a PP meg már 0. Amúgy melyik oldalát érdemesebb löni ahol jobban sérül a pp? Alján´l vettem észre kb mindnek, hogy jobban sebez. De lehet csak beképzelem
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
D.R.O.
tag
válasz Terrorista #9421 üzenetére
Na, azért lehet csak visszanézek én is estefele.
A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!
-
rtitusz
őstag
válasz Terrorista #9421 üzenetére
A végén mire elérik a legfelső Tier tetejét már a felső 40% is kb 6 milliót fog fizetni, ha nem többet. Legalább is korábbi tapasztalataim azt mondják.
-
orientcx
őstag
válasz Terrorista #9406 üzenetére
Engem nehogy komolyan vegyél Clipper ügyben(sem), én csak poénkodok. Döntsd el, hogy mire kell. Állítólag PvP-re a Clipper jó(én nem tudom, mert solo-ban játszom), de npc-kre tuti hogy a Python a legjobb. Viszont az is igaz, hogy még a kereskedésre fittelt Python is kb 70 Misike, a Clipper meg már kevesebből is kihozható, bár azért meg hetekig kényeztetheted az elaggott császárod ánuszát.
Általában véve is hallgass meg tanácsokat(mások tapasztalataiból lehet tanulni), és menj a magad feje után. Ha neked a Clipper tetszik, akkor vegyél Clippert, még ha egy magamfajta bugris Fed szájhős be is fog szólogatni a szánalmas kétágú locsolókannád miatt, amit egyesek Clippernek csúfolnak.
Ja, és azon ne csodálkozz, hogy senki nem áll a birodalom oldalára, a szegény császárukat már csak a vak házvezetőnője szolgálja, ő is csak azért, mert nem találja a kijáratot.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelemu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rtitusz
őstag
válasz Terrorista #9406 üzenetére
Nagyon jó hajó, csak van pár bibije, mint az összesnek. Leginkább, hogy birodalmi. Amúgy meg csak hecceljük egymást. Van pár hajó amit nem szabad megvenni (Orca, Federal Dropship), de ez nem tartozik oda. Amúgy a Clipper 20 milliónál kezdődik, és kb. 150 millió a vége.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Terrorista #9363 üzenetére
A hol és hogyant leírta gigafun (RES és CG). ITT találod a Viperem amivel elég hatékonyan tudtam vadászni, de volt egy kis cargo + FC is, hogy repus küldetéseket is tudjak csinálni.
-
gigafun
senior tag
válasz Terrorista #9363 üzenetére
Hello!
Viper után Vulture, mint harci hajó. Nagyon masszív, ütős nehézvadász. Azzal már bármit leszedsz.
RES-eken vagy harci CG-kben hamar összejön majd a Vulture ára.
Clipperhez Baron rang kell a Birodalomnál, jó fényesre kell nyalni a császár hátsóját.
Viperhez majd valaki más szól hozzá, nekem nem volt. -
Dzsek
tag
válasz Terrorista #4899 üzenetére
Erre lehet ránézek a kis Hauleremmel Köszi!
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
Terrorista
senior tag
válasz Terrorista #4897 üzenetére
Közben eszembe jutott még pár gondolat:
Ugyan nagy a távolság, de megéri a dolog, mert a rare goods ára 5-700 cr között mozog és ha eladod, akkor 15k cr/unit áron megy el. Ahogy néztem 10-20 db mindig van az állomásokon és folyamatosan termelődik.
Út közben az unexplored rendszereket scanneltem a napnál (plusz a napot lescanneltem) és azokból is jön a pénz (600-4000cr/system)
Szóval akinek nem jön be az ingázás 2 rendszer között annak ez lehet egy jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Terrorista #4873 üzenetére
Elvileg minél messzebb szállítod, annál többet ér.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Phobion
őstag
válasz Terrorista #4862 üzenetére
az szuper... nincs erre valami modul amivel esetleg könnyebben lehetne az escape vector felé haladni? vagy esetleg az Eagle már könnyebben menekülne? (xbox kontrolerrel próbálkozom, HOTAS-al könnyebben lenni mi? )
köszönöm az infót egyébként!
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Akkor úgy látszik a kereskedést még mindig hanyagolni kell.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
Ilyennel még nem is találkoztam
-
Hauptmann
addikt
válasz Terrorista #4830 üzenetére
Nem konkrétan tőled kérdeztem, hanem úgy általánosságban.
-
Viper26
nagyúr
-
Hauptmann
addikt
válasz Terrorista #4826 üzenetére
Nem értem ezt a laptop őrületet. Miért jó azon játszani? Egy gamer laptop árából nagyon erős asztalit lehet összerakni, és még ott van a monitor mérete is.
-
titán
válasz Terrorista #4788 üzenetére
Nem tudom, hogy te mit olvastál ki belőle, de én azt írtam, hogy nem törlődik.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest