Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi van most a China/Hong Kong postal? Legalább 4db regisztrált csomagom már több mint 35 napja nem jött meg. Ebből 3 nem is látszik a nyomkövetőben, egyikben sem. Mindegyik megbízható webshopból jön, tehát ők nem hibásak ez biztos.
Volt ez a kavarás hogy minden csomagot mostmár röntgeneznek, akksit, perfümöt stb nem szállít a China post. Mindegyiket visszaforditották, vagy hol vannak? A boltok se tudnak emmit róla, mindjárt kifutok a 45 napból.
Viszont Singapore postal meg jönnek a cuccok, bár azok is rengeteget áltak.
Nektek mi a tapasztalat? -
bul07
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek
Amúgy nem volt nyitva a boríték, egy darab volt betekerve bubis műanyagba , de nem izélek rajta az fogom neki írni hogy küldje el a egy darabot , ha elküldi elküldi ha nem nem , nem érdekkel pár dolláros vacak volt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
axioma
veterán
Lenyegeben azt kerdezi, hogy nyitva volt-e a csomag amikor megkaptad. A tobbi az udvariaskodas. Amugy sztem elcsuszott egy rag, azert nem jol forditja (gondolom nem anyanyelvi angol irta).
Amint valaszolsz (marmint nyilvan azt, hogy nem volt), akkor persze majd "megoldjak" a problemat.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Tegnap írtam egy eladónak hogy két dolog helyet csak egy volt a csomagban és jött is válasz, csak a Google fordító elég értelmetlenül fordítja, így nem tudom hogy mit akar
Így egy kis segítség kellene a megértésben , ezt kaptam:
Sorry for the trouble. Package:
May I ask that has your parcel been opened when you receive it?
Sorry for the inconvenience.
We will solve the problem properly for you once get your reply.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Slownz
senior tag
Megadtam életem első negatívját (több száz vásárlás után). Ez már nekem is sok volt:
Tőle rendeltem microSD kártyát. Nem érkezett meg, oké, nem biztos, hogy az ő hibája, ezért természetesen nem járt volna a negatív (bár gyanús, hogy itt többen is jelezték, hogy gond volt vele). Írtam neki üzenetet a 43. napon, hogy sajnos többet nem tudok várni, de nem szeretnék case-t indítani, utalja vissza az összeget és ha megkapom a terméket mégis, utólag természetesen megtérítem neki. Erre küldözgette az auto üzeneteit, hogy várjak még, blabla. Írtam neki, hogy nem tudok már várni, mert kicsúszok a reklamálási időből. Jött a válasz, hogy adjak először pozitív feedback-et, majd utána visszatéríti, na persze... Erre indítottam a case-t, de ott se volt hajlandó semmit tenni, csak írta a sablon üzeneteket, így kénytelen voltam az ebay segítségét kérni az ügyben. Nem tudom miért volt jó ez neki, írtam neki, hogy sajnos kénytelen leszek így még ráadásul negatívan is értékelni őt, de erre sem reagált semmi érdemlegeset (szerintem el sem olvasták rendesen).
-
mikk2000
őstag
válasz Koniman #35391 üzenetére
Kínából normális a 30 nap körüli érkezés, főleg ha economy-t ír. Én case nyitás nélkül, levélváltással szoktam intézni a dolgokat (45 nap lejárta előtt), eddig még bevált, de minden csomag megjött eddig, most egyet kivéve, ami még mindig megjöhet.
Ha írsz neki hogy nem jött meg, kábé azt írja majd, hogy drága barátom, imádlak, mi biztosan feladtuk, de utánanézünk, de kérlek várj pár napot, addig is döntsd el mit szeretnél visszakéred a pénzt vagy küldjük újra? És valami erotikus női nevű aláírás.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Mennyire megbízható az UPS csomagszállító?
A feladó Glasgow-ból adná fel (anglia) a csomagot, és véleményem szerint Standard ként. Van valakinek tapasztalata mennyi idő alatt érne ide? -
Koniman
tag
Sziasztok!
Augusztus 31. én rendeltem meg egy terméket, melyet elvileg feladott 2-án, de eddig még nem jött meg.
Már érdemes reklamálni vagy pihenjek még pár napot? Economy post volt kiválasztva, ezért nincs tracking number.Sale date: 08/31/13
Tracking number: --
Estimated Delivery: Mon. Sep. 23 - Thu. Oct. 321700 eladása van eddig 99,2%-os rátával.
Köszi.
-
tonyrulez
őstag
Utólag nem róhat rád + pénzt. Bár én még nem láttam terméket USA-ból amit $2-ért szállítanának, általában nagyon sokért szokták csak.
4 8 15 16 23 42
-
SaitoX
tag
válasz hidroponi #35385 üzenetére
Igen, ezt a terméket néztem.
Ezt írja szállításnál:
US $1.99, Hungary, Standard Int'l Shipping,
Estimated between Thu. Oct. 17 and Thu. Nov. 7, Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.[ Szerkesztve ]
-
-
SaitoX
tag
Sziasztok!
Amerikából szeretnék rendelni egy telefon akksit 4 dollárért, és az van kiírva, hogy a szállítás Magyarországra 2 dollár.
Így valóban 6 dollárért megkapom a terméket?A következő van kiírva:
"International Buyers – Please Note:
a. Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer’s responsibility."De a topicot olvasva ha jól értem 25 euro alatt nem kell semmi extrát fizetnem, csak az eBay-en kiírt összeget (azaz 4+2 dollár)?
[ Szerkesztve ]
-
tamas1985
aktív tag
Spanyolországból rendelt csomag, kb mennyi idő szokott lenni mire ideér?
-
üszök
őstag
Az Ebay törölt egy aukciót,amit már ki fizettem.Kaptam egy mail,hogy oldjam meg a problémát. Ide visz a link ezek vannak. Gondolom a harmadikat válasszam.
I didn't receive my item
I received an item that wasn't as described
I want to cancel a purchase
I want to return this item"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz AssAssynn #35370 üzenetére
Gondolom hallottál már Password policy-ről. Minden munkahelyen ahol domain-ben dolgoznak van ilyen.
Meg van határozva, hogy ha új jelszót akarsz megadni akkor annak minek kell megfelelnie.
pl az előző 3 jelszót nem adhatod meg , az előző jelszót nem tartalmazhatja stb.
Ezt figyelembe véve kell változtatni. Értem, hogy neked ez nem jó de ez van.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
AssAssynn
őstag
mikk2000 ; hidroponi: Azért nem használok jelszókezelőt, mert sokszor más gépről lépek be, plusz biztonságosabb, ha csak a fejemben van meg a jelszó. Amúgy nem mindenhova ugyanazt használom. Van néhány, aztán azokat felváltva (persze banknál, vagy komolyabb dolognál nem ezek vannak).
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
hidroponi
aktív tag
válasz AssAssynn #35363 üzenetére
egyre tobb helyen mar ez a modi. pl. hazai bankok is alkalmazzak, hogy nem hasznalhatod ugyanazt a jelszot ketszer es havonta kotelezo cserelni.
es tenyleg erdemes jelszokezelot hasznalni, mar csak azert is hogy ne mindenhova ugyanazt hasznald, mert igy eleg egy helyen megtorni es akkor reszeltek. -
TwentyFour
tag
Köszönöm a gyors választ Olvastam az összefoglalót, de figyelmetlenül, mert most elolvastam még 1x, és látom hogy a vám+áfa 30% körül van. Ha az ebayes árra még +30%-ot ráteszek, akkor kb ott vagyok mintha itthon megvenném. Az a +párezer forint nem ér annyit hogy aggódjak a szállítás (és az esetleges garanciális problémák) miatt. Így tehát akkor el is dőlt. Köszönöm még1x a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz TwentyFour #35366 üzenetére
Fent Téma összefoglaló olvasása ajánlott amúgy
A vám nem olyan nagy tétel az ÁFA ami 27% , és 22€ felett már lehet rá számítani( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TwentyFour
tag
Sziasztok, tud valaki abban segíteni, hogyha az USA-ból illetve Japánból objektívet veszek ebayen akkor milyen mértékű vámmal kellene számolnom? Esetleg van ebben valamelyikőtöknek tapasztalata? Előre is köszönöm a választ.
-
SUPREME7
addikt
-
RockHaRD
addikt
Olyankor mi a teendő, hogyha nyitva van a case egy jó ideje, visszapostáztam a rossz itemet, beírtam szépen a tracking numbert, és most úgy áll, hogy várakozunk, hogy megérkezzen a cucc, de a magyar posta oldalán a nyomkövetés 29.-e óta úgy áll, hogy célországba megérkezett
RR251769795HU hogyha esetleg rá akarna nézni valaki.
-
Newyorker
addikt
KÉRDÉS!
Volt egy kb. 5000 Ft-os tételű tárgyrendelésem, paypalon utalás, minden ok, majd ír az eladó, hogy sajna olyan szín mégsincs és vissza minden. Ott látom a pruchase historymban, hogy ezen tárgy mellett jobb oldalt: "View PayPal transaction"
Ráklikk, bejön a paypal, majd alul:
Original Transaction
Date Type Status Details Amount
Sep 29, 2013 Payment To Wang Kwan Sik Kenny RefundedThe seller has refunded this payment in full. Go to the transaction details to see the payment method that was refunded.
The seller has refunded this payment in full. Go to the transaction details to see the payment method that was refunded.
... -$19.99 USDRelated Transactions
Date Type Status Details Amount
Sep 29, 2013 Charge From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Details 4,597 HUF
Sep 29, 2013 Currency Conversion Completed Details -4,597 HUF
Sep 29, 2013 Currency Conversion Completed Details $19.99 USD
Oct 3, 2013 Refund Completed Details $19.99 USD
Oct 3, 2013 Currency Conversion Completed Details -$19.99 USD
Oct 3, 2013 Currency Conversion Completed Details 4,597 HUF
Oct 3, 2013 Credit to Credit Card Completed Details -4,597 HUFMost akkor ezt az összeget visszakaptam? Mert SMSt nem kaptam, hogy jött volna vmilyen összegem is :S
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Le akarom cserélni a jelszavamat eBay-en, de nem tudom. Beírom a régit és kétszer az újat, de ezt írja mindig ki felülre:
"Please enter a new password to continue. For your security, it cannot be a password that you've used before.""Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
SUPREME7
addikt
válasz Siriusb #35348 üzenetére
Egyébként nem kell őket túlzottan sajnálni, ilyen sz@rokból csinálnak óránként párezret, minden darabon van így is annyi hasznuk, hogy simán megéri. Postázás,csomagolóanyag meg gondolom durva mennyiségi kedvezménnyel szinte nulla lehet. Ha nem érné meg, nem lenne ennyi eladó.
Bár azt észrevettem, hogy több eladó áttért a buborékos papír boríték helyett erre a nehezen szakadó szürke nejlon zacskóra, gondolom valami spórolás állhat a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz mikk2000 #35347 üzenetére
Nekem már egy éve van ilyen lámpám, eddig semmi gond vele , és még az elemet se kellet benne cserélni
(#35348) Siriusb
Filléres előállítási költsége van ezeknek , sőt előfordulhat hogy mondjuk festés hibás (egy két megfolyás) és a selejtet adják ennyiért persze a működését a festése nem befolyásolja
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SUPREME7
addikt
válasz Siriusb #35345 üzenetére
Az ilyen apróságokból lesz rengeteg értékelése. Kínai eladóknál ez az 1608 értékelés nagyon kevés, ha nagyobb értékű cumót rendelne tőle valaki, lehet, hogy a több értékeléssel rendelkezőtől rendeli meg inkább, talán picit drágábban. Meg amit már említettek, hogy ezt most adja fillérekért, rengetegen lecsapnak rá, és ha már ott vannak megnézik a cuccait, hátha van ami még érdekes.
-
Siriusb
veterán
Nem a 40 cent különbség, ami elgondolkoztat, hanem az előállítás és eladás során igénybe vett dolgozók milyen keresettel rendelkeznek? Annyit nem ér meg nekem, valakit éhbérért dolgoztassanak azért, hogy én 200 Ft-ért vehessek egy zseblámpát.
Persze ha ez az egész valamiféle akció lenne, hogy sok jó értékelést kapjon, azt megértem.Szerk:
(#35349) supreme7
Értem, kösz.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Siriusb #35345 üzenetére
Promóza magát, amúgy 0.4$ adja olcsóbban mint a többiek
Igen rendelésnél írd át a menyiséget 2-re majd a Buy another gombocska és dobja a piros szöveget hogy (idézem):
Unfortunately, you can't purchase this item right now because the seller doesn't allow buyers to purchase more than "1" items from them within 10 days.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Siriusb #35342 üzenetére
Szerkesztésre dupla
De ha már megjelent
Egy eladó postára adás ellőt lefényképezte a küldeményt és elküldte a képet , pedig pár dolláros kacat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Siriusb #35342 üzenetére
Viccelsz ,bármit meg lehet találni az ebay-en, akár komplett motor burkolatot is
Sőt vannak olyan apróságok hogy röhögve is megéri , mondjuk ilyen ledes lámpák 300Ft körül
Ez három részre szedhető vastagabb anyaga is van
Vagy színesben isÉs most hogy kerestem a linket egy eladó 1$ adja most, de csak 1-et enged venni , akinek kell vegye mert nem tudni meddig lesz (én kapásból rendeltem is egyet )
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz somnia #35340 üzenetére
Hát én se állnám meg hogy valami ne legyen úton , legalább egy 1$ vacak
Most amúgy vissza kell fognom magam, mert bf4 nem igazán fut rendesen a gépemen, és alaplap+processzor csere lesz esedékes, kb 74e Ft lesz
-
bul07
nagyúr
válasz apaszka #35338 üzenetére
Na igen , elég bosszantó
Most én is azért vagyok bajban mert vagy 6db rendelésem 37napnáll feljebb jár, igaz ma megjött kettő belőle de az egyikben fele annyi cucc van mint kellene, írhatok az eladónak hogy ez így nem frankóViszont megéri egy két dolgot vásárolni mert idehaza nagyon drága lenne
Például Peugeot 307-es kulcs , itthon 20e Ft körül akarják cserélni a burkolatot , ebay-en 5$ és jó minőségű( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
apaszka
veterán
Én megint nem kaptam meg egy jó pár cuccot!
Megtiltottam a családnak,hogy rendeljenek bár mit is még egyszer !
Elegem van mostanában belőlük!
5 ból egy sem jött meg!
Hiába adják vissza a pénzt. (persze némelyik elég trükkösen csinálja)
5- hetet vártam rá mint a messiásra,aztán meg semmi! 46+5+11+30+2 dolcsis cuccok!
Mint 10000 feletti eladásos volt,aztán semmi!
A kabát eladóját törölték is ,mert mindenkit átvert.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy tab tokot,ki is fizettem..
Erre jön egy mailayment for this item hasn't been received during the past 15 days.
qqlinkys2009 has canceled the transaction, and you're no longer entitled to receive the item. Also, an unpaid Item has been recorded on your account.If you've already paid and think payment should have been received by now, please contact eBay Customer Support.
???
Most akkor mi is van?nem fizettem volna ki?de a pypal számlámról meg levették a pénzt!ilyenkor mit tudok csinálni?valaki legyenszives segitsen!!helpA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
KisBundi
őstag
válasz Winner_hun #35334 üzenetére
Jah, már értem
-
KisBundi
őstag
válasz Winner_hun #35332 üzenetére
Hogy mit?
-
tonyrulez
őstag
válasz KisBundi #35329 üzenetére
Az eladó nem lett törölve? Nekem is volt ilyen esetem, hogy a purchase historyban láttam hogy törölve lett a termék, és utána láttam hogy az eladó is. 2 nap után már el is döntötték a full refundot.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Vettem egy telót ebay-en, de pár nap múlva az ebay törölte a terméket. Írtam 5 napja az eladónak de semmi válasz! Most mit tudnék tenni? Paypal-on mehet a dispute?
-
bul07
nagyúr
Szerintetek érdemes most Kína egyes részeiből rendelni
7-én vége náluk az ünnepnek , viszont jön a Fitow tájfun ami miatt hajózás márt megtiltották és a repülőtereket is bezárják , áradások is lehetnek
Mondjuk engem ez pont azért érint mert Fuzhou-ból akarnék rendelni és pont itt lesz a központja a viharnak (Ahogy elnézem Shenzhen-t nem érinti)[ Szerkesztve ]
-
Palika93
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm küldene Kanadából egy iPhone 5s-t az lenne a kérdésem hogy ha fenn akad a vámon valószínű h fent fog mert azért közel 1000 USD -lesz ráírva értéknek (egy kis dobozra) mennyit kell fizetnem utána vámot, esetleg ÁFÁ-t? (Természetesen "gift"-kén küldi). -
szokeherceg
aktív tag
Sziasztok, találtam egy alkatrészt az ebayen, de angliából nem postázzák magyarországra. Ez esetben ti mit szoktatok csinálni? Vagy esetleg van kint ismerőse vkinek?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
-
-
tamas1985
aktív tag
válasz Eternitys #35313 üzenetére
Lehet hogy az ebay-en nem állította be, szerintem kérdezz rá és akkor az a biztos.
Edenyke
Igen van, View/customize/Convert prices to $(pipa kivétel) én így csináltam lehet hogy máshogy is lehet
utgyuru
Ezt úgy érted hogy csak utalást választhatod? Ha igen akkor valószínű hogy nem akar úgy üzletelni, javasolni nem javasolnám mert nem túl sok védelmet kapsz, egyébként rá is kérdezhetsz nála[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tegnap óta forintban jelennek meg nekem az árak az ebay.com oldalon.
Van lehetőség vhogy visszaállítani $-ra?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
utgyuru
aktív tag
Ha egy aukciónál fizetési módnak csak utalás van írva, akkor PayPal-t nem is fogad el?
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem. Egy külföldi webshop oldalán ez áll a szállítási információkban:
Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem csak egy hanem több terméket vásárolnék innen akkor is 13 EUR marad a szállítási költség ide a fent megjelölt szállítási feltételek alapján?
Azért kérdezném, mert az ebayen is fenn van a cég, de ott minden plusz tételre is további 13 EUR szállítási költséget számol, de a weboldalukon meg ugye azt írják hogy: "Der Versand innerhalb Deutschlands ist kostenlos (Versand in die EU-Länder siehe unten), unabhängig davon, wie viele Artikel Sie erworben haben.". Vagy én értek félre valamit? Szerintetek akkor most melyik a helyes?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
somnia
őstag
válasz somnia #35290 üzenetére
Ha netán valaki olyan bamba, mint én voltam, itt a megoldás!
Önnek lehetősége van arra, hogy visszavonja ajánlatát, amennyiben a termék aukciójának lejárati idejéből több, mint 12 óra van hátra. Amennyiben a határidő lejárt és Ön nyeri meg a terméket, akkor föl kell vennie a kapcsolatot az eladóval és tőle kell kérnie a tranzakció törlését.
Kérem, másolja ezt a hivatkozást egy új böngészőablakba, majd jelentkezzen be jelszavával és felhasználónevével, a licit törlésének kérvényezése érdekében.
https://signin.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?SignIn&UsingSSL=1&pUserId=&co_partnerId=2&siteid=0&ru=http%3A%2F%2Foffer.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FRetractBidShow%26guest%3D1&pageType=563
Amennyiben még módjában áll visszavonni ajánlatát, a megjelenő űrlapot töltse ki értelemszerűen, adja meg a termék számát és az okot, hogy mi miatt szeretné törölni a licitjét (Entered Wrong amount –rossz összeget ütöttem be). Ezek után kérem, kattintson a „Retract Bid” (licit visszavonása) hivatkozásra.
Miután visszavonta a téves licitit értékét,amennyiben megszeretne vásárolni a terméket, újra kell licitáljon, mivel a termékkel kapcsolatos összes ajánlata törölve lesz.
-
Bence123
tag
Ezer meg egy ilyen ügyük van naponta, biztos nem fognak csak úgy kiemelni Nekem is kallódik pár csomagom, de nem aggódom. Volt ami megjött hamar, van ami 31. munkanapnál jár(~300 Ft), de szerintem jövőhéten megjön. Kínában volt kis zűr pár hete-hónapja, szerintem az lehet kihatással erre(gondolom onnan rendeltél).
[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
Pár éve már ebayezek és eddig összesen csak 3-4 dispute-refund akcióm volt, most perpillanat meg egyszerre van 3 nyitott ügyem. Ezeket a cuccokat mind aug 26-28-án rendeltem különböző eladóktól olcsó kis szirszar dolgok tracing nélkül. Ezek mind jogosan nyitott ügyek mivel nem jöttek még meg a cuccok és vészesen közel van a 45 nap. Most attól félek, hogy nehogy valami visszaélő csalónak higgyen az ebay/pay-pal...
Mitől van így lelassulva a posta? -
Angmar
tag
válasz detroitrw #35308 üzenetére
Hát ott már nyitnék ügyet. Amiket én szoktam rendelni 5-6k között, azokat már vissza sem küldöm, inkább megegyezek az eladóval, általában a vételár 50-70% visszaküldik, anélkül, hogy vissza kéne postáznom. (Előtte csinálok neki videot a hibás termékről, hogy elhiggye) 1k alatt már nem is szólok.
-
Angmar
tag
válasz detroitrw #35300 üzenetére
Ha nagyobb értékről van szó, én azért nyitnék ügyet. Nekem is volt már olyan, hogy megegyeztem az eladóval (Top-rated), hogy visszaküldöm, és ha megérkezik hozzá, akkor visszaküldi a pénzt. Természetesen át sem vette a csomagot, pedig a tracking alapján láttam, hogy többször próbálkozott a kínai posta. A 60 nap is letelt a vásárlás után, így negatívot sem tudtam adni. 60 nap után már nem is válaszolt, le is tiltott. A elküldött csomagot meg feladás után 4 hónappal kaptam vissza a magyar postától. (Tudakozvány indítása után, mer már 3 hónapja állt kínában)
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Üdv!
Az alábbi terméket vettem meg. Ki is fizettem és állítólag fel is adták 09.08.-án, de még mindég nem érkezett meg.
Szerintetek várjak még tovább, vagy lépjek valamit az ügy érdekében? Mer azért közel 1hónap alatt illett volna megérkeznie.
-
Winner_hun
titán
válasz detroitrw #35300 üzenetére
Ha az eladóval megegyeztek akkor sehol nem kell ügyet nyitni. Október 7-ig nem biztos hogy válaszolni fog, valami ünnep van náluk. Meg ha közben sok levelet kap lehet nem egyből fog válaszolni. Ha írtál neki akkor szerintem legalább okt. 10-ig várj a válaszára.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest