Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz utgyuru #75338 üzenetére
Lehet hogy lenyúlta valaki itt. Nem volt ilyen összegű vásárláshoz nyomkövetési szám? Ha nem érkezik meg akkor a pénzt visszakapod, de biztonságosabb nekik is ha ajánlottként küldik mert akkor a kártalanítást azt kérhetik a szállítótól. Lényeg az hogy az elmúlt 2 évben nem volt hasonlóan nagy értékű elveszett csomagom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz utgyuru #50103 üzenetére
licitálás előtt megnézni, hogy szállít-e MO-ra, vagy előtte megbeszélni vele.
ezért nem ajánlott kezdőnek licitálni, mert a példa szerint egy gyakorlott is simán belefuthat a "pofonba"
de én csak baromságokat írok
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
raziel01
veterán
válasz utgyuru #47177 üzenetére
Magyar szakvéleménnyel sokra menne a csávó.
Bár ha azt nézem az ő helyében én is azt mondanám, hogy hozz szakvéleményt, mert különben csak üres fröcsögés.
Ebay biztos nem fog a javadra dönteni szerintem, mert az eladó egyértelműen leírta, hogy ad pénzt csak támaszd alá a problémád.
randras: én is gondoltam erre de úgy nehéz ha nem tudja, hogy hogyan is kell kinézni a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
válasz utgyuru #43094 üzenetére
ilyen gyári akksit vettem tegnap. ha megjön, tudok róla nyilatkozni.
-
Stanley-B.
őstag
válasz utgyuru #42727 üzenetére
ha nem törli és megnyered a terméket, akkor ha jófej az eladó akkor azt mondja no problem és kész (nem túl nagy értékű termékeknél van erre esély inkább).
ha nem jófej akkor unpaid item miatt dispute-ot indít, amiből ha pár összegyűlik, kitiltanak ebayről. Egynél még nem fognak.[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
-
Degeczi
nagyúr
-
faresz5
senior tag
válasz utgyuru #41208 üzenetére
Ha eddig nem válaszolt, akkor ezután sem fog, ne várj az utolsó pillanatig semmi képen. Majd az ebaynek válaszol, ha nem akkor úgyis nyert ügyed van.
Lényeg: Pontosan vázold a helyzetet, minden bizonyítékot, akár képként feltöltve linkel, mellékelj, mert azután,hogy "eszkaláltad", már jóval nehezebben tudsz új infókat hozzá adni. -
kaliber
aktív tag
válasz utgyuru #40745 üzenetére
A tervezett utolsó érkezési idő +30 nap
Sőt így az a faramuci helyzet alakult ki nálam egy-két rendelésnél, hogy 60 napon túl is tudtam volna case-t nyitni, tehát feedback időn túl.
[ Szerkesztve ]
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
fardem
aktív tag
válasz utgyuru #39333 üzenetére
ha kifizetted előbb-utóbb elküldi. nem kötelező bejelölni a dispatched (postázv) ikont, anélkül is elküldni. ha meg áta akar verni, akkor figyelj oda. ha nem jön meg, akkor nyiss case-t. valószínűleg visszakapod a pénzt ha nem küldni.
amúgy nincs szabály hogy mikor küldi. neked kell tisztában lenned a határidőkkel.
-
fardem
aktív tag
válasz utgyuru #39217 üzenetére
az ebay-s teamtől függ, hogy mit csinálnak. ha nem fizetsz, akkor a germán biztos nyit unpaid utem case, csak hogy szívj vele. nem tudsz mit csinálni.
amikor majd a case-t bezárja neki jutalékot jóváírják, mivel nem fizettél, és nem adta el ő a cuccot.
én is így jártam, most adtam el valamit, de nem akarózott kifizetni az angolnak.
-
lupus_l
aktív tag
válasz utgyuru #39201 üzenetére
Ha nagyon kell a termék, akkor regisztrálj ezen az oldalon egy PO Box-ot, ahol beállíthatod a csomag továbbítását (plusz díjért). Az új címet ne felejtsd el felvinni az eBay beállítások alá, és a tranzakció alatt legyen alapértelmezett. Ez után fizetsd ki az aukciót.
Feladás után pedig nyugodtan töröld.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz utgyuru #37122 üzenetére
egyik csomagom 3nap alatt ért ide Kostanzból, márik 10nap alatt Berlinből. Mindegyik másnap lett feladva.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
bul07
nagyúr
válasz utgyuru #36892 üzenetére
Akkor esetleg ez, ráadásul USB3.0-as
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz utgyuru #36855 üzenetére
Én vettem bár még nem ért ide [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kaliber
aktív tag
válasz utgyuru #36324 üzenetére
PayPal-on szoktam nyitni ha kell, ott nincs ilyen gáz.
Nekem is kellett most hármat nyitni, abból kettő már refundolt (egyik trackinges volt) egynél escalate volt mert a nyitás után tíz nap alatt még csak nem is válaszolt lehet neki adok egy negatívot.
De igazából macera ezaz egész, nekem is cuccok kellettek volna és ráadásul 50 napja hiába várok!!
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
bul07
nagyúr
válasz utgyuru #34035 üzenetére
Ragaszkodni ragaszkodhatsz, max nem adja fel és a te idődet rabolva 40nap után simán refundol
-
Teejay83
tag
válasz utgyuru #32913 üzenetére
Nekem annyi a tapasztalatom,hogy kb 4 éve vásárolok tőle és amit magamnak vettem meg haveroknak egyik adathordozóval sincs semmi probléma a mai napig sem. Tehát semmivel nem másabb mint amit itthon veszel, anno összehasonlítottam egy kintről vásárolt kingston pendrive-ot egy itthonival semmi különbség nem volt, hangsúlyozom,hogy csak ettől az eladótól vásároltam!
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Teejay83
tag
válasz utgyuru #32893 üzenetére
Ezt az eladót én is bátran ajánlom csak tőle vettem eddig adathordozót mindegyik tökéletes,original csomagolásban és nagyon jó áron, nem kell a noname-el foglalkozni
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
bul07
nagyúr
válasz utgyuru #32893 üzenetére
Töle már többen rendeltünk, én 4db Pendrive-ot, és készülök memória kártyát ist rendelni [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házimozi belépő szinten
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest