Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz SUPREME7 #34099 üzenetére
(#34098) CaNNa3IS & (#34099) supreme7
Hidraulikus tárcsafék esetén az első-hátsó között annyi a különbség, hogy a hátsó kábele hosszabb (előre szerelt, légtelenített, nem lehet csak úgy kábelt-bowdent cserélni, mint egy sima v-féknél), plussz a fékkar nyilván a tükörképe az elsőnek. Esetemben a hátsó fék megkapta a hosszabb kábelt, viszont az elsőnek a fékkarja van rajta. Mivel ez fékkar váltókar egyben, ezért az is különbség, hogy a baloldalinak 3 állásúnak kéne lenni, a jobbnak pedig 9, de most a jobb is 3-as, illetve nincs jobbos, mert balra való az is
Shimano Deore 535-ös amúgy. Elég jó kis cucc (lenne).
Tuti meg fogunk tudni egyezni az eladóval, mert nem nagyon van negatívja, csak a lehetőségeimre vagyok kiváncsi. Még talán az is gond lehet, hogy az első fel van már szerelve. Nincs használva, csak fel van szerelve, és az már a váltó bowdenen látszik, hogy fel volt szerelve. A hátsó, mivel használhatatlan, ezért érintetlen.
Én személy szerint azt szeretném, hogy visszapostázom a rossz felet neki, lefényképezem a csomagot, meg az ajánlott szelvényt, hogy lássa, hogy feladtam, és ő is egyből adjon fej egy normális hátsó féket. Ne az legyen, hogy megvárja míg visszaérkezik, mert akkor elég sokáig nem lesz még pont az ügy végén A vissza-posta költséget nyilván jó lenne ha visszaküldené, de nem akasztom fel magam, hogyha nem teszi.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz RockHaRD #34097 üzenetére
Hibás terméket küldött, vagy nem olyat amit rendeltél? Mert ha hibás, akkor visszaküldöd, és megegyeztek a visszaposta költségében, hogy ki állja. Ha nem olyat küldött amit rendeltél, akkor nálad az előny (illetve mindkét esetben nálad, mert adhatsz neki negatívat a hibás termék miatt - és valószínűleg akkor készségesebb lesz) mondhatod, hogy te nem ezt rendelted, vagy adja vissza a pénzed, vagy visszaküldöd neki, ha fizeti előre a postaköltséget, egyéb esetben megy neki a negatív.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
Ha egy eladó egyszerre küld 2 terméket, és abból az egyik rossz, és azt beszéljük meg, hogy én visszaküldöm a rosszat, ő pedig küld egy jót, akkor követelhetem tőle a posta költséget, amibe nekem kerül, hogy visszaküldjem az árut? (Mivel nem én hibáztam, hanem ő)
szerk.: mivel a hirdetésbe azt írta, hogy először őt keressem fel, mielőtt az ebay-en indítanék case-t, mert úgy gyorsabb, ezért egyelőre csak vele beszélek, nem nyitottam semmit. Amíg normálisan válaszol, meg stb, addig nem is tervezem. Ő már adott pozitív feedback-et, én még nem adtam semmilyet, mert kipróbálás után akartam.
[ Szerkesztve ]
-
-
tonyrulez
őstag
válasz MasterDeeJay #34094 üzenetére
Mondd el nekik a sztoridat, és hogy nem érné meg neked visszaküldeni, meg fogják érteni.
4 8 15 16 23 42
-
Ad rá garanciát de csak akkor ha visszaküldöm az árut, ami jelenleg többe kerülne mint amit ér.
1. You have 7 days to contact us and 10 days to return it from the date it was received. If this item is in your possession more than 7 days, it is considered used and WE WILL NOT ISSUE YOU A REFUND OR REPLACEMENT. There are NO EXCEPTIONS!
2. All returned items MUST BE in the original packaging and you MUST PROVIDE us with the shipping tracking number, specific reason for the return, and your eBay ID.
3. We will refund YOUR FULL WINNING BID AMOUNT, upon receipt of the item in its original condition and packaging with all components and accessories included, AFTER BOTH Buyer and Seller cancel the transaction from eBay. OR, you may choose to have a replacement.
4. Return shipping is to be paid by the Buyer.
>> Guarantee: top
1. 12 months Manufacturer's Warranty for defective items (excluding items damaged and/or misused after receipt). Accessories come with a 3-month warranty.
2. Defective items MUST BE reported and returned to us within the warranty period (and in the original packaging, if possible). You must tell us what the defect is and give us your eBay ID. WE DO NOT REPAIR OR REPLACE ITEMS WITH AN EXPIRED WARRANTY. -
Josi
senior tag
válasz MasterDeeJay #34090 üzenetére
Nem irta, hogy mennyi garanciát vállal rá?
Mert onnan is meg lehetne közelíteni a dolgot.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
válasz Winner_hun #34091 üzenetére
Ez egy Mondeóban lett kipróbálva nem járó motorral. Úgy tudom az aksi alapból többet ad mint 12v. Igazából az a gáz hogy 2 percet sem égett. Most rákötöttem egy mobilrack 12v 2A-es tápjára, azon is túlmelegszik és villognak a ledek rajta. Feszültséggel látszólag nem lehetne gond. Eredetileg egy robogóba lett volna csak kipróbáltam előtte hogy működik.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz MasterDeeJay #34090 üzenetére
Nem egyszer pozitív visszajelzés után is kaptam már vissza pénzt ha reklamáltam vagy küldött az eladó másik terméket.
Valószínűleg 12 voltra vannak ráeresztve a ledek mindenféle külön elektronika nélkül. Ha jár a motor akkor többet kapnak, nem bírják.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Már lassacskán megközelítem a 100. vásárlásom és sajnos bele futottam egy hibás termékbe.
Vettem egy H7-es 120SMD ledes égőt és hát nagyon nem vált be. Konkrétan leolvadt róla pár led és villogott majd füstölt. Érdekesen nézett ki a lámpaburába a füst meg a villogó fény, nyilván nem éppen ezért vettem. (habár ködlámpaként adja el, de arról nem volt szó hogy maga a lámpa generálja a ködöt)
Mivel a lámpát nem tudtam egyből kipróbálni ezért elkövettem azt a hibát hogy pozitívat adtam neki. Most kipróbálás után írtam neki emailt hogy mit produkált az eszköz, még nem írt vissza.
Nem volt drága eszköz, nem vág földhöz az ár de érdekelne hogy ilyenkor mik az esélyeim? -
Giot
addikt
Érdekes, tegnap mikor hazaértem, a Ups visszamódosította 23.-ára a kézbesítés dátumát. Ezen felbuzdulva, lelkesen
vártam tegnap du a csomagom. Hiba volt a lelkesedés, nem jött meg. Legutóbbi bejegyzés a T.N. alapján, 23. 2:21 Nurnberg DE. Kiindulási állomás beolvasás. Gyanús is volt, ha hajnal kettőkor indul Németországból hogy lesz itt nálam délutánra, főleg ha hozáadom a Magyar virtust is. Most már nagyon kíváncsi vagyok mikor kapom kézhez. -
cbmfan
őstag
válasz Stanley-B. #34087 üzenetére
eladó válogatja, nagy részük normális, de 1-200 pozitív alattit vagy csak néhány eladás utáni árust kerülni kell. szívtam már meg vevőként és eladóként is...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
totyak
aktív tag
válasz cbmfan #34083 üzenetére
Szerintem, ha a rendszer 27 dolcsit ír, akkor ő is annyit fog mondani, vagy csak egyszerűen elirányít a megfelelő fülre, hogy nézzem meg magamnak. Lejjebb szerintem nem viszi a postaköltséget, az ilyen szóban megegyezős dolgot meg nem komálom, csak baj lenne belőle. Valószínűleg ő is úgy gondolkodik, hogy mivel úgy is licitre tette ki, így alacsony áron viszik majd el, legalább a postaköltségen jöjjön be valamennyi plusz. Csak ha meg így gondolkodik, akkor az USA postaköltséget is magasabbra kellett volna állítania, az simán 2 dolcsi.
Annyira már nem kezdő emberke egyébként, 63 üzlete volt és 100%-os, inkább csak lehúzás lehet ez a postaköltség. Nem tudom milyen áron mennek a cuccok USA-ból EU-ba, de ez az egész pakk lehet vagy 200g és simán elférne egy bubis borítékban. Nem akarom elhinni, hogy az 27 dollárba fájna valójában.
Mindenesetre azért lehet rákérdezek majd nála, az még ingyen van
-
cbmfan
őstag
válasz totyak #34081 üzenetére
nem kell küldözgetni össze-vissza. valószínűleg le akar húzni, vagy newbie, fingja sincs postaköltségről. kérdezz rá konkrétan postaköltségre, esetek jó észében kevesebb lesz.
(nem mintha én nem a postaköltségen húznám vissza a jutalékot... )
[ Szerkesztve ]
-
totyak
aktív tag
Üdv hölgyek, urak!
Ti hogy szoktátok megoldani, vagy meg lehet-e egyáltalán oldani valahogy, ha egy termék az USA-ból jön, akkor valami USA címre postázzák ki, hogy ne legyen nagy a postaköltség, aztán onnan jönne magyarba olcsóbban?
Egy GBA játékot akarok megvenni, amihez adnak kézikönyvet, meg térképet, tehát nem egy nagyon súlyos valamiről van szó, mégis majdnem 30 dolcsi a posta. És ráadásul nekem csak a térkép kéne főleg, mert az én európai kiadásomban nem volt.Ilyen esetekre vannak USA ismerősök egyeseknél, vagy USA-ban élő magyarok, akik segítőkészek? Vagy hagyjam a fenébe az egészet?
Remélem érthető, hogy mi a gondom.
Köszönöm -
mikk2000
őstag
válasz tjb007 #34077 üzenetére
Ahogy én láttam ez úgy működik, hogy első vásárlásnál mindenképp be kell loginolj paypal-ra, ha még veszel mást is, akkor nem. De ha teszem azt másnap vásárolsz megint, akkor először újra be kell jelentkezni paypal-ba vásárlásnál. Tehát aki egy dolgot vesz, annak semmi változás. Persze ha nálad a kis bejelentkező paypal ablak nem látszik, akkor nem választottad ki ezt a "gyorsítási" lehetőséget, vagy nem is választhatod, azt olvastam az ebay ezt dec. körül teszi elérhetővé mindenkinél.
-
cbmfan
őstag
előbb járt le egy cuccom, licit ellenére mégis az eladatlanok közé került. ezt így hogy?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Winner_hun #33905 üzenetére
Az előbb vásároltam, de semmi. Ugyanaz mint régen, be kell jelentkeznem minden fizetés előtt a PayPal-re.
-
tonyrulez
őstag
Ja, előre bejelentett karbantartás. Nekem nem jelentették be, az biztos.
4 8 15 16 23 42
-
Oliverda
félisten
Előre bejelentett karbantartás van: [link]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tonyrulez
őstag
Twitteren is mindenki panaszkodik hogy nem megy, valószínűleg worldwide problem. Azt nem értem, hogy miért nem tájékoztatnak erről mondjuk a főoldalon? Már több órája nem lehet belépni
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
legiaap
félisten
-
snooze
veterán
hali!nektek müködik az ebay?
GO Gunners!!!
-
Oracle
senior tag
válasz Flashcash #34054 üzenetére
Ez már mind megtörtént A postán azt mondták nem jött semmi a nevemre, de mivel tracking number nélkül adta fel az eladó esélyét nem látom annak hogy valaha megérkezik ezért kérem vissza a pénzem. A cím biztos jó mert, több külföldi webáruházból eddig megjött az áru rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz mikk2000 #34055 üzenetére
Dehogy nem. A levélpostai küldeményként feladott csomagok nincsenek regisztrálva. Így ha bedobna egy sima papír cetlit a postás, hogy jött valamid az is elég. Bemegy mondja a nevét meg mondjuk a címét és átnézik az ilyen küldeményeket. Mivel az értesítőn sincs más. Én már csináltam.
mikk2000: Nekem egyszer 50%-os refundot adott az eladó egy kisebb karc miatt, egy napszemüvegen. Először amikor felvettem észre sem vettem csak amikor először megtisztogattam. Tuti, hogy már így kaptam, mert miután felpróbáltam beraktam egy tokba és utána amikor kivettem, akkor törölgettem meg és vettem észre a karcot.
[ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
válasz Winner_hun #34057 üzenetére
Oké kösz, csak mégis egyszerűbb ha nagyjából tisztában vagyok azzal milyen lehetőségek vannak, mert ha valamit nem lehet, mert pl. az ebay tiltja, akkor nem is kezdek olyat javasolni
-
randras
veterán
-
mikk2000
őstag
És ha már itt vagyok, sérülten érkezett egy termék, pontosabban karcos, és a csomagolásból kiindulva az nem útközben sérült meg semmiképp, az már feladáskor is ilyen volt.
Visszaküldeni nem jöhet szóba mert az drága lenne, mert nyomkövetéssel megspékelve kéri mint mások is.
Olyat lehet kérni hogy utaljon vissza az árból? Mondjuk rosszabbik eset, mert ép termékért fizettem, de ő meg tudja tenni ezt technikailag, hogy paypalos címemre utal?
Másik lehetőség, csökkentett áron küldjön egy feltehetőleg épet, ezt meg lehet oldani? Végül is, ez az ebay megkerülésével történhetne, hiszen ő nyomott áron nem rakhat ki terméket mert nem érné meg neki ha más is ennyiért venné. Szóval megoldható?
Egyéb ötlet?
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Oracle #34050 üzenetére
Címed helyességét ellenőrizd, majd menj be a területileg hozzád tartozó postára és érdeklődj, hogy nem érkezett-e a nevedre küldemény.
A hazai posta nem minden esetben kézbesíti a leveleket, van olyan, hogy nincs kedvük kivinni, ilyenkor a csomag bent vár megőrzésre a postán, az értesítőt meg lehet, hogy a kukába dobták. -
tjb007
nagyúr
válasz Winner_hun #34049 üzenetére
Annak ellenére, hogy én is fostam kezdetben az oldaltól, nyár elején regisztráltam és próba-szerencse rendeltem egy kb. 2000 forintos karkötőt (nem magamnak), ami 8 nap alatt meg is érkezett. Azóta már túl vagyok öt rendelésen (50 dollár alatti értékűek, e fölé még az eBay-en sem megyek) és eddig minden O.K., minden a leírtaknak megfelelő volt és midig regisztrált küldeményként küldték. Ha az ember nem valami 0-20-30-50-100 értékeléssel rendelkező eladótól vásárol és nem olyan terméket amit rajta kívül még senki sem rendelt meg, akkor nagy baj nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Winner_hun #34049 üzenetére
Alibaba és a negyven rabló. Annyiból korrektek, hogy a nevükkel előre figyelmeztetnek...
Az is durva, hogy van olyan aki képes előreutalni 400 ezret. Minek? Itthon nem lehet gépet kapni? Biztos megéri spórolni 1-2 ezret aztán hátha átvernek.
Oracle: Nem hinném, hogy csaló vagy. De megértem az eladót is. Ha eddig eladott egy csomót és mindig megjött akkor gyanús, hogy a 0 pozitívos ember kamuzik.
De mi a termék? A postán ha látják, hogy esetleg valami értékes akkor vannak olyanok akik ellopják.[ Szerkesztve ]
-
-
dReFiX
senior tag
válasz Winner_hun #34047 üzenetére
Miért is ?
-
Winner_hun
titán
-
headhunter
addikt
Sziasztok!
Off.: Nem eBay, de nem találtam jobban "passzoló" topikot.
Mennyire megbízható az "Aliexpress" oldal?
Ezt a terméket szeretném megrendelni, ingyenes szállítással :
Milyen plussz költségekkel kell kalkulálni? (Vám, ÁFA?)
-
Oracle
senior tag
Na írt az eladó az ügyre : Postal service:
Royal Mail
Delivery date:
16 Jul, 2013
Seller's note:
"I WOULD ASK EBAY TO LOOK AT YOU AS A BUYER AND CHECK ALL CREDTIONALS ON YOU AS I DONT BELIEVE THAT THE ITEM HAS NOT BEEN RECEIVED, I HAVE SOLD HUNDREDS OF THESE AND YOUR THE FIRST WHOM HASNT RECEIVED IT."Nem egészen értem, az ebay azt írta várjam meg a csomagot amíg megérkezik. De ami 5 hét alatt nem jött meg ezután se fog...Ez az első vásárlásom ebayról és kapásból nem jött meg mi a fenét írjak hogy visszakapjam a pénzem?
[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
No a UPS péntekről, hétfőre módosította a csomagom érkezését.
Pedig reméltem hogy már holnap kezemben foghatom az első Ebay-es vásárlásom eredményét. -
Oracle
senior tag
Üdv!
Case-nél ennél a résznél mit kéne írnom?? "Send a message to the seller with more details:" (értem a mondatot csak, nem értem mit kéne írni )
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Csak hogy más tanuljon az én hibámból
Ilyen tipusú lézert ne vegyen senki, harmat gyenge, nem való semmire
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz utgyuru #34035 üzenetére
Ragaszkodni ragaszkodhatsz, max nem adja fel és a te idődet rabolva 40nap után simán refundol
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
utgyuru
aktív tag
válasz Winner_hun #34034 üzenetére
Ja az lemaradt, kínai az eladó.
Közben belefutottam egy másik szituációba: találtam egy fixáras terméket, szállításhoz pedig ingyenest írt. Vásárlás előtt azért érdeklődtem üzenetben, hogy Európába is ingyen szállít-e (USA-beli eladó), akkor írja, hogy az +30 dollár, és kijavítja gyorsan az elírást. Ha nem kérdezek rá, csak simán rányomok, hogy megveszem, akkor utána ragaszkodhatok az ingyen postához, vagy le kell nyelnem, hogy ott elírta? -
RockHaRD
addikt
Aki esetleg aggódott volna a tácsafékem miatt, annak mondom, hogy megérkezett ma délelőtt, pontosan 1 héttel azután, hogy feladták taiwanból. A postás pedig felhívott telefonon Ilyen még sosem történt, hogy nem futár cég hozza, hanem Magyar Posta, és felhív mobilon, hogy itt van
Szóval a lényeg, hogy happy end lett a vége, már írtam is az eladónak, hogy köszönök minden segítséget, és amint felkerül a biciklire, és kiderül, hogy tökéletesen működik, azonnal adom neki a pozitív értékelést 5 csillaggal.
-
utgyuru
aktív tag
Múltkor nyitottam egy case-t, most elképzelhető, hogy amitt hívtak egy német telszámról?
-
somnia
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy ha a megvásárolt cuccoknál a kurzort odaviszem a vásárlás vagy a postázás ikon fölé, nem mutatja a dátumot?
Eddig jó volt, most mi a kínja? -
mikk2000
őstag
válasz Balázs1621 #34022 üzenetére
Más is dicsérte már itt, és én is rendeltem már tőle, és itt is volt 10 nap alatt a cucc. Én gyorsabb kártyát rendeltem, de nem tudtam még a maximális sebességét kipróbálni mivel csak USB2-m van még, azzal 21.9MB írás, 32MB olvasás a toshiba SD kártyára. Ha megjött eressz rá egy h2testw-t, az a sebességét is kiírja, és le is teszteli hogy valós-e a kapacitása.
Nagy piros betűvel írja az infóban, hogy ez a kártya SDXC, és a kapacitása miatt nem biztos hogy minden eszközzel kompatibilis, de ennek gondolom utánanéztél.
-
Balázs1621
senior tag
Ez az első nagyobb értékű vásárlásom ebay-en, egy ilyen micro sd-t vettem, remélem eredeti, megjön és nem lesz vele semmi gond!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Ma egy finom MC015 üzenet várt. Mekkora az esélye, hogy nem átverés áldozata lettem?
Tehát ez az eljárás 99.9%-ban a csalók ellen van,és a maradék esetben minden rendben van, csak valami apró gebasz van....Bár úgy vélem ez átverés lesz, mert elég erősen olcsó volt a portéka,pedig 787 értékelés volt 99% fölött. Nem értem...
Mit tegyek? Paypalon mi a metódus erre? Vagy ebayről kell indítani az "anyázást"?
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
belidzs
csendes tag
Várok az USA-ból egy csomagot, de a tracking infó szerint egy hete a vámon üldögél. Mivel előre kalkuláltam a vámmal, ezért boldogan bemennék fizetni/fizetnék a postás kezébe, de pillanatnyilag tehetetlennek érzem magam. Ebben a státuszban lehet valamit tenni az ügy felgyorsítása érdekében?
2013.08.11
00:21
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.08.11
11:35 USSFOA(UNITED STATES
Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2013.08.11
11:35 USSFOA(UNITED STATES
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.11
19:30 USSFOA(UNITED STATES
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.13
13:44
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.08.13
14:32
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.08.14
09:52
Küldemény információ:
Vámáru vizsgálat alatt / Item under customs check
2013.08.14
13:37
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance -
hidroponi
aktív tag
az ebay kitalálta pár hete hogy csillagozni csak a ténylegesen igénybe vett "szolgáltatások" után lehet.
Ha nincs kommunikáció, akkor nem is lehet csillagozni a feedbackben.
Természetesen a kreatív és occo kínai barátaink ezt is megoldottak. azóta minden vásárlás után írnak egy teljesen felesleges emailt, csak hogy arra is tudj értékelést adni. juhhéj. -
Hunter2
addikt
Ebayről akarok rendelni van accountom meg paypal meg minden, már sokszor rendeltem is tehát ezzel nem is lenne gond de az eladó csak az USA-n belül postázza a cuccot.
Tudtok valami megbízható fórumtársat aki meg tudná nekem rendelni amerikai címre és utána haza postázná? -
doc
nagyúr
azt meg tudna valaki mondani, hogy hol tudok beallitani aukciofigyelot, hogy emailt kuldjon ha a megadott kulcsszavaknak megfelelo termeket rak fel valaki?
-
Oracle
senior tag
Mostmár 5 hete hogy nem jött meg a cucc UK-ból. Irtam az eladónak hogy küldje vissza a pénz, de azt írta nyissak case-t. Ok de hol, meg hogy kell?
-
dReFiX
senior tag
válasz Stanley-B. #34004 üzenetére
"Engedd el" , elvan tájolva a kolléga.....
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lapozzunk!
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest