Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
-
w333
félisten
Bocsi de már félrebeszélek, nem RCA kábel hanem KOAX
Csak tegnap a kollégám RCA kábelt keresett, ez maradt bennem (összekevertem)
(#36250) sityupityu
Köszi akkor mégis van valami ... kevésnek tűnik az a 38%
(#36253) bitpork
Most már biztos hogy valahol a lépcsőházban van nálunk a hiba
Vagy lehet hogy a KOAX elosztó a hibás (lassan csak kiderül)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
zsolt501
nagyúr
Azt kipróbáltad, hogy a két tévét felcserélted, mármint azt ki érdemes próbálni, hogy a másik tv helyére rakod azt a TV-t amin a vétel nem tökéletes.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Ott ha így ingadozik a jelerősség akkor kábelezési probléma lesz, vagyis érdemes átnézni a kábelezést a csatlakozóval kezdve, illetve az elosztót is, mert ez mind okozhat ilyen problémát.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
legenda
annak függvényében, hogy milyen szerződésed van és milyen problémád, akár jelezheted is, vagy csak némi kanyarral, lásd alább.
nekem analóg szerződésem van - emiatt kértem anno szolgáltatós eszközt, hogy hogy digitális legyen, de nem tudtak adni, mert nem volt raktáron, több hónapos várakozási idő volt, így végül lemondtam róla - ezért a digitális problémát hiába jelenteném be, azzal nem, vagy csak fizetősen foglalkoznának, tehát vagy bejelenteném analógra és reménykednék az illetékes/szerelő jó hozzáállásán, vagy várnám, hogy megoldódik más okból/által.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Mivel az analóg elég szarul néz ki digitális tévén elvben nem kéne behangolni.
de mivel mostanában elég sűrűn mennek el digitális csatornák (vagy az összes) hosszabb rövidebb időre, nyugodtan hangold be őket elfér az a tévé memóriába. csak arra figyelj ha megnyomod pl. az 1-es gombot majd 5 perc múlva megint az 1-est ne csodálkozz ha az analóg csatornák közt találod magad
még eleinte én is a teljest használtam ami nem hozta be az összest ekkor váltottam hálózatira és azzal jó. így az első nap után én nem használom a teljes keresést vagy 1,5 éve.u.i. a diginek van ahol kiépített hálózata van (pl. nálunk '99-ben)van ahol átvett más cégtől még EMKTV-ként így nincs egységes módszer sem kábeltv-re sem lanra.
de én azt mondtam hangold be az analógot is, hogy ne szívd meg amikor majd nem lesz valamiért digitális adásod.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest