- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gmail
- Windows 11
- Synology NAS
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
-
-
-
-
w333
félisten
Bocsi de már félrebeszélek, nem RCA kábel hanem KOAX
Csak tegnap a kollégám RCA kábelt keresett, ez maradt bennem (összekevertem)
(#36250) sityupityu
Köszi
akkor mégis van valami ... kevésnek tűnik az a 38%
(#36253) bitpork
Most már biztos hogy valahol a lépcsőházban van nálunk a hiba
Vagy lehet hogy a KOAX elosztó a hibás
(lassan csak kiderül)
-
-
-
annak függvényében, hogy milyen szerződésed van és milyen problémád, akár jelezheted is, vagy csak némi kanyarral, lásd alább.
nekem analóg szerződésem van - emiatt kértem anno szolgáltatós eszközt, hogy hogy digitális legyen, de nem tudtak adni, mert nem volt raktáron, több hónapos várakozási idő volt, így végül lemondtam róla - ezért a digitális problémát hiába jelenteném be, azzal nem, vagy csak fizetősen foglalkoznának, tehát vagy bejelenteném analógra és reménykednék az illetékes/szerelő jó hozzáállásán, vagy várnám, hogy megoldódik más okból/által. -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Mivel az analóg elég szarul néz ki digitális tévén elvben nem kéne behangolni.
de mivel mostanában elég sűrűn mennek el digitális csatornák (vagy az összes) hosszabb rövidebb időre, nyugodtan hangold be őket elfér az a tévé memóriába. csak arra figyelj ha megnyomod pl. az 1-es gombot majd 5 perc múlva megint az 1-est ne csodálkozz ha az analóg csatornák közt találod magad
még eleinte én is a teljest használtam ami nem hozta be az összest ekkor váltottam hálózatira és azzal jó. így az első nap után én nem használom a teljes keresést vagy 1,5 éve.u.i. a diginek van ahol kiépített hálózata van (pl. nálunk '99-ben)van ahol átvett más cégtől még EMKTV-ként így nincs egységes módszer sem kábeltv-re sem lanra.
de én azt mondtam hangold be az analógot is, hogy ne szívd meg amikor majd nem lesz valamiért digitális adásod.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest