-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a véleményetek kérni. Vásároltam egy DVB-C tuneres televíziót. Így már nem kell a digi-s set-top-box. Vissza is adom nekik. Van egy analóg HDD-felvevőm, amivel elég ramaty minőségben veszem fel jelenleg a tv-adásokat. Ezt szeretném lecserélni, hogy fel tudjam venni a digitális, és leginkább a HD adásokat. Helyette nézegettem az itteni hozzászólások alapján a Selteka, Amiko, stb. boxokat, de az egyik már nem kapható, a másik nem annyira szimpatikus. Így aztán arra jutottam, hogy a legjobb lenne egy LG BDC590 lejátszó+külső merevlemez. Így kiválthatnám a hdd-felvevőt (mivel elvileg ez fel tudja venni a HD-adást külső merevlemezre), és a dvd-lejátszót is.
Ha rosszul gondolom, kérem írja meg valaki, nehogy kidobjak az ablakon 70e forintot
Előre is köszönöm
jsk
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest