Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hiba elhárítása folyamatban van.(hibabejelentőben az automata mondja)
-
Gaborz1
senior tag
Dorogon meghalt az adás.
Máshol is beadta a kulcsot?
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
MDanny
senior tag
válasz sanyi0627 #57579 üzenetére
Szia,
Online nem, én ma délben telefonon rendeltem meg, már működik is. Set top box vagy CA modul megléte szükséges. Az ügyintéző felolvassa a feltételeket, amiket el kell fogadni és akkor létrejön a szóbeli szerződés.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
nagyúr
Sziasztok!
Másnak sem jön be a Nicktoons? Nálunk, Kerepesen jelenleg "nincs jel" üzenet fogad ezen a ferekvencián .
-
veterán
válasz qnadam #57586 üzenetére
nem pixeles vagy ilyesmi. viszont nagyon megcsúszhattak a műsorral, mert a 19:20-ra írt mostani 28-kor kezdődött, és a kettő között nem (vagy minimálisan) volt reklám.
esetleg a hiányzó üvegszál helyett futár rohangál a műsorokkal a feladópontra a stúdióból, mint a régi szép időkbenhanyas vagy, te disznó?
-
makoss
veterán
Üdv!
Az egyik kolegámnak kellene segiteni regisztrálni az ügyfélkapu regisztrálásával, de az oldalon ami a számláján is fel van tüntetve "szerződésszám" regisztráláskor nem fogadja el.
Továbbá az is is kérdéses, hogy milyen pin kódot kell megadni?
A lényeg az volna, hogy kolegám szeretné elérni online a tévé csatornákat laptopján illetve mobilon.[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
veterán
válasz kungzi #57581 üzenetére
egész profin hangzik, hogy egy mozdulattal el lehet vágni egyszerre a kettőt
mondjuk nekem a javítás idejére pár órányi műholdbérlet is logikus lenne, de azon is csodálkoznék, ha egy (két) adó jele végszükség esetén ne férne át 1-2 mobilnetes kapcsolaton.hanyas vagy, te disznó?
-
kungzi
veterán
Az RTL Klub HD elment olyan 2-3 körül, mióta visszajött nincs csatorna logó. Tud valaki erről valamit? Véletlen vagy ez valami újítás?
RTL Klub hivatalos Facebook oldala:
"Technikai hiba az RTL Klubon!
Az RTL Magyarország központja és az elosztó központ közti fő-és tartalék optikai szál -vélhetően építési munkák miatt- elszakadt. Ez adáskimaradást okoz a lineáris és az online platformon. A hiba elhárításán és a teljeskörű adásszolgáltatás helyreállításán dolgozunk."[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz sanyi0627 #57579 üzenetére
http://digi.hu/akcio-hbo
Két stream nézhető egyszerre egy előfizetéssel és 5 eszközön lehet egyszerre HBO Go kliens regisztrálva egy előfizetéshez. -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
A HBO csomagot online is lehet igényelni? A HBO go hány készülékben használható?
Köszi
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
djhir
tag
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor ez felejtős.
-
djhir
tag
Az Rtlmost+ elérhető valahogy a Digi hálózatán?
-
zsolti72837
addikt
Újabb négy csatornával bővült a DIGIOnline kínálata: RTL Gold, RTL+, Muzsika TV, valamint SOROZAT+.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
törölt tag
Üfsz mennyire lassú? Majdnem 2 hete írtam nekik levelet, pár napja még egyet de semmi reakció eddig.
Telefonon mennyire leterheltek? -
raziel01
veterán
Sziasztok,
Analog tv elofizetesnél aminel set top box sincs azt hogy lehet legegyszerubben lemondani? Email lemondast elfogadják vagy postai levél kell?
-
Túzok22
senior tag
Sziasztok. DIGI optikai kábeltévénél jók ezek a jelszintek a tv-n?
bithiba: 0%
jelerősség: 50%
jelminőség: 90% -
ToBeY
nagyúr
-
Pityu89
senior tag
Nézi valaki a JimJam csatornát? Némelyik műsor és reklám úgy akad, mintha egy durva interlaced videó lenne. Nézhetetlen. Gondoltam rá, hogy ha valaki minden képjavitót bekapcsol a tévén akkor nem is veszi észre, de az nem én vagyok.
Szóval a hiba az én készülékekben van, vagy csatorna oldalról rontanak el valamit?
-
ToBeY
nagyúr
Igen usb...Szerintem ha rossz lenne a tuner,akkor egységesen rossz lenne minden csatorna,nem pedig némelyik.
De amint rájövök hogyan kell samsung tv megnézni a jelerőséget ,megnézem ott milyen.
Amugy a kis szobában lévő tv előtt van még 2 elosztó,lehet ezek erősítenek valamit a jelen és ezért jó a tvn.
Ilyenből van kettő az usb tuner után és tv előtt [kép] -
ToBeY
nagyúr
Hello
Mit lehet tenni,hogy ha némelyik csatornánál a jelminőség rossz és szétesik nézhetetlen az adás,de valamelyiknél kiváló a kép?!
Pl History kiváló,de Viasat 3 nézhetetlen,a tv2 hd nézhetetlen,viszont rtl hd frankó!?[kép][ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
válasz Akosman #57524 üzenetére
Szia. Szerintem nagyon szuper, teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. Gyönyörű éles a kép, mert ugye ez DVB-C adás. Bejön kintről az optikai kábel a lakásban lévő DIGI-s dobozkába ami átalakítja koaxra és úgy megy a tv-be a koax. A DIGI az jó minőségű és olcsó is, tulajdonképpen ez a jó az egészben.
A PR-Telekomot nem ismerem, mert itt felénk Bagon nincs PR-Telekom, ezért nem tudok róla se jót, se rosszat mondani. Itt Bagon Telekom koax (ami lebontásra kerül), Telekom optika és DIGI optika van. Pl a netem az Telekom 1000/1000-res optikai.
Szerintem a DIGI-t azt jobban megéri a jó minősége és az olcsó ára miatt, de tulajdonképpen ez a te döntésed hogy PR vagy DIGI. -
trec12
addikt
válasz Bubaaa #57525 üzenetére
Igen 4Grider fórumtárs jól tudta. Digi Mobil viszont díjmentesen hívható az Invitelről. Ezen analógia alapján magától értetődő lenne a vezetékes Digi díjmentes hívása is. Nem tudom mi lehet az oka, hogy nem így van műszaki, számlázás technikai, pénzügyi? Passz...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz trec12 #57533 üzenetére
Ott van az oldal alján az ászf link. Rákattintasz. 2-es számú mellékletben van a díjszabás. Az alapján:
Hatályos: 2020. április1. napjától
Forgalmi díj (Ft/perc)
HÍVÁSIRÁNY
Vezetékes hívások
Invitel saját hálózat 0,00 0,00
Helyi hívás 3,15 4,00
Belföldi hívás -3,15 4,00
Nemzetközi hívások
EU vezetékes 11,81 15,00
EU mobil 31,49 40,00
1. zóna 78,74 100
2. zóna 86,61 110...
...Belföldi mobil hívás 4,72 6,00
DIGIMobil hívás 0,00 0,00
Ingyenes szolgáltatás a havidíjban analóg vonalraAlaphangposta, Hívásátirányítás feltétel nélkül, nem felel és foglaltság esetén, Hívásvárakoztatás és Hívószámkijelzés díjmentes[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz 4Grider #57532 üzenetére
No és akkor, hogy értelmezed az Invitel infóját? Digi vezetékest Invitelről ezek szerint pénzért hívsz avagy nem? Digi Mobilt hívni az ingyenes ez egyértelműen leírják.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
trec12
addikt
válasz 4Grider #57527 üzenetére
Akkor most tegyük tisztába, hogy is van ez a Digi és Invitel hívásirányokkal? Mert ha körülnézek a témában nem egyforma válaszokat találok.
Ami egyértelműnek látszik:
Digi vezetékes - > Digi vezetékes - díjmentes
Invitel -> Invitel - díjmentesAmiben ellentmondó infók vannak:
Digi vezetékes-> Invitel?
Invitel -> Digi vezetékes?
Digi vezetékes -> Digi Mobil? (elvileg díjmentes mindenkinél)
Digi Mobil -> Digi vezetékes? (elvileg díjmentes mindenkinél)
Invitel -> Digi Mobil?
Digi Mobil -> Invitel?[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
válasz Akosman #57524 üzenetére
Az optika szerintem az egyik legstabilabb! Itt a paneles részen (Gazdagrét) kb 3 éve húzták át a központot, azóta egy kezemen meg tudom számolni, talán egyszer sem volt hiba (az most nem releváns kérdés, hogy koax és UTP jön fel a központból).
UPC-vel rendszeresen van probléma a cégnél a Fehérvári úton, az nem is optika.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Bubaaa
aktív tag
Akkor én is merészkedem ide írni bocs! Én mint Digis ingyen hívom az inviteles számot,ezt látom a számlán! Viszont visszafelé állítólag fizetős,erről ha tud valaki valamit ne tartsa magában
-
jolti05
őstag
lala666 + 4Grider:
Köszi nektek.
Ha létezik még olyan csomag (Digitel500), aminél nem ingyenes a hálózaton belüli hívás, akkor a távoli néninek igaza lehet. Nem gondoltam volna.
Javasolni fogom, fogjuk a váltást.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Mivel nem találtam a megfelelő topikot, ezért ide bátorkodom írni.
Kisebb vita támadt ma családon belül. Egyik rokonunk azt állítja, hogy azért nem szokott minket hívni, mert neki a Digi vezetékes telefonhívás nincs ingyen, ha minket (,vagy más), szintén Digiseket hív.
Állítása szerint ő még régebben lett előfizető, és nem tud ingyen hívni Digiseket
Én egyetlen egy csomagot látok a Digi weboldalám, illetve kizártnak tartom, hogy korábbi ügyfelek ne kerülnének át az újabb csomagokba, de kérlek erősítsetek meg ebben.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Flashget
félisten
válasz Intruder2k5 #57515 üzenetére
Nem kotelezo! Csak kozmedia csatornat kotelezo.
Vagy szerzodnek vagy ki kell venni a csatornalistabol.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
mpo
veterán
válasz Intruder2k5 #57515 üzenetére
Úgy van, sőt még fizetni is kell érte.
A szerencse, hogy nincs tiltva, hogy RTL, TV2 kezdetű meg a közszolgálatit ne tegyem a kedvencekbe. Ezzel nálam meg is szűntek.Ha érted, akkor már elavult.
-
MODERÁTOR
válasz 4Grider #57511 üzenetére
Én meg így vagyok az összes sportcsatornával, tőlem kivehetnék mind, csak fizetni ne kelljen érte 1Ft-ot se! De egyébként ha jól tudom az RTL klub-ot és a TV2-t köteles minden kábelszolgáltató továbbítani a hálózatán. Legalábbis valami ilyen törvény / jogszabály rémlik nekem.
-
Bogyi007
veterán
válasz 4Grider #57511 üzenetére
Baromira de nem szeretném ha az Rtl miatt emelkednének a díjak, felőlem akár még a HD adásuk is mehetne a levesbe.
De a Tv2-vel is így vagyok...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
csiki52
tag
-
nfsu17
veterán
válasz mcdennis #57503 üzenetére
Területenként is változik, hogy milyen az üfsz, hisz ők is csak emberek. Az viszont a leírásokból látszik, hogy nem a digi van a toppon üfsz terén.
Szerelők ugyanez. Területenként változik.
Nekem pozitív megélés volt a bekötés, talán csak picivel ment nehezebben, mint ha más csinálta volna, de akkor ez még zsír új terület volt, az utcánkban én voltam az első. Még csak egy napja húzták ki a kábelt az oszlopon, már telefonáltam is, hogy ez digis kábel lesz? Nem tagadták és felvettek érdeklődőnek, két hét múlva már ment minden a lakásban. Pedig vhol több év, mire a kábel kiépítése után be is viszik a házakba.
A telefon indult el nehezen, ott ment az egymásra mutogatás...náluk jó...mondom nálam akkor sem világít..aztán beindult.
Itt nincs upc, ha lenne, sem kellene. A többi árat meg nem nagyon húzta le itt a digi. Csak a lassabb net többe lenne másnál, mint nálam a teljes három szolgáltatás. -
csiki52
tag
Tudni lehet valamit arrol, hogy mikor ad a Digi az RTLmost+ hoz kódot? Mi gátolja ebben ? Azt már megszoktam, hogy mindent utoljára ad /tesz lehetővé általában /lásd HBO HD pl/
-
mcdennis
tag
válasz 4Grider #57504 üzenetére
A digi országosan olcsóbb ez nem vitás. Emlékszem 2010 környékén szolnokon mikor megjottek 10x gyorsabb netet adtak fele annyiért. A baj hogy 2020 van és vannak teruletek ahol már egy árba vannak a UPC-vel és a szolgáltatás között sincs lényegi különbség, ez esetben az ügyfélszolgálat minősége ami dönt. Mai világban ezt sem lehet fél vállon venni.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Kaptál volna routert, szerintem bár írják nem lett volna 5000 forintos szerelési költséged sem.
De te tudod...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
4Grider
nagyúr
Én örültem, hogy megszabadulhattam tőlük. Mármint a UPC-től. Tömény lehúzás volt az egész, ahol nincs Digi, ott most is Telekomos, vagy még magasabb árakkal dolgoznak. Minden évben hívtak, hogy hosszabbítani kellene a hűséget, és csak néhány 100 Ft-al drágábban tudnak kicsit nagyobb netet adni ha egy évet aláírok, mert ha nem, akkor még drágább lesz a határozatlan idejűvé váló szerződés. (Nem véletlen, hogy azóta az eht-ban ezt már megtiltották.) A netjük nálam stabil volt, mert családi házas övezet és itt jött be az optika a rendszerbe a sarkon. A tv-s eszközeik ára lehúzó volt, nálunk 5 tv van két szinten, ugye maximum 3 eszközt lehetett a kódolt csatornákhoz igényelni, ha hd csatornák is kellettek, akkor az tv-nként és havonta plusz 1500 Ft volt. A két maradék tv-n meg néztük az analóg csatornákat, egy idő után kódolatlanná tettek kb. 25 digitális csatornát, tehát onnantól annyit.
Kb. évente 5 nappali/kora esti kimaradás volt, jellemzően környékbeli áramkimaradások miatt. Kb. két évente egyszer volt 1 napnál hosszabb szolgáltatáskimaradás. A connect boxukkal még lesz problémád, a wifije - amíg működik - tényleg jó.
Ahogy megjelent a Digi, a költségeim a felére csökkentek, a netem a duplájára, és a feltöltési sebesség egy nagyságrenddel nőtt, és az összes tv-men az összes csatorna működik (persze HBO, Cinemax, Digi Now kivételével). Évente 1-2-szer van kimaradás, 1 napnál hosszabb kiesés az elmúlt 3 évben nem volt. De fontos látni, hogy míg nálatok FTTB van, addig itt már a modernebb FTTH, hozzánk tehát közvetlenül optika van bekötve, így muszáj a szolgáltatói eszköz (ont). -
mcdennis
tag
UPC - Így is lehet
Nem rég panaszkodtam, hogy a Digi nagy ívben leszarta a saját maga hozott szabályokat a bekötésre vonatkozóan. Ügye megígérték a 15 napot, le is írták maguknak a szerződésbe. Aztán csak nem történt semmi. A határidő előtti Utolsó 3 napba hívogattam az Ügyfélszolgálatot ahol a folymaatos flegmaság volt a válasz. "Várjak még, majd jönnek", "Látom, teszek egy megjegyzést, hogy keressék Önt" "Jelzem a kollégáknak". Utolsó nap bementem oda ahol kötöttem a szerződést. Kérdeztem, hogy jönnek-e vagy van-e egyáltalán információ hogy mikor jönnek. Persze nagy NEM és a flegmaság volt a válasz. Hiszen ezek a szerelők elérhetetlenek, nyilvánvaló önállóan tevékenykednek. Mind1. Felbontottam a szerződést, az sem nagyon érdekelte őket KB. mintha ők tennének nekem szivességet, hogy használhatom a szaros hálózatukat. (Ez egyébként mind végig jellemző volt rájuk)
DE! Lehet ezt másképp is. UPC-nél még aznap online megrendeltem a szolgáltatás, ahol nem ijesztgettek 500 ftos belépési díjjal és 5000 ftos szerelési díjjal sem, ellenben az első 3 hónapban féláron kapom a szolgáltatást, majd azután 200 ft-tal lesz drágább. Szóval megrendeltem és CSODÁLATOMRA ki tudtam választani hogy mikor jöjjenek a kollégák. Hirtelen úgy éreztem mintha egy másik világba lennék. Ki is választottam. Nem nagyon volt visszajelzés a szokásos gép által konvertált üzeneteken kívül, majd eljött a várva várt nap a bekötés ideje ( ez egyébként másfél hét volt, közötte egy hosszúhétvégével) és délelőtt keresett a szerelő, és percre pontosan kiért akkor mikorra kiválasztottam a szerelés idejét. Egyedül jött, és körülbelül 15-20 perc alatt beszerelte
Azért írom ezt ide, hátha olvassa itt valami Digis, és a kormére néz a Savoya parki kollegáknak, meg úgy egyáltalán a HelpDeskes részlegnek, mert amit művelnek az egy nagy nulla. Meg címzem ezt az itteni DIGI-hívőknek is, akik még engem hurrogtak le mikor felháborodtam hogy a Digi a saját maga által hozott szabályokat nem képes betartani.
Én értem, hogy a Digi úttörő cég, és lekalapálták az árakat, de a környezet gyorsan változik. A UPC-nél összességében olcsóbban jövök ki és ugyanúgy 500 mb-s netem lesz mint amit a digi itt tudott volna adni (ráadásul először 100 mb-s lett volna a Diginél és majd csak valami kérelemre 60+ nap után lett volna 500mb-s) és tv csatornákból is egy CI+ kártyámmal van 100+ csatornám mint a digin. Azt már hozzá se teszem, hogy kaptam routert a UPC-től amit nem tudom a Digi adott e volna, de így a gigabytes routeremet el tudtam adni ami szintén egy plusz 10 -es
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest