Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Megneztem az uj muxon levo HD csatornakat, jelerosseg es bithiba szerint.
Ilyen is regen volt mar Bp. kiosztasban!
Bithiba arany 0
Jelerosseg 100
Jelminosseg 100
Ezek utan megneztem regebbieket is es ugyan ez jott ki, fuggetlen attol, hogy kozmedia M1 HD vagy Film+ HD.
Mar csak M4 HD kellene...decembervegi bejelentessel.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Fricy78
tag
Sziasztok!
Most kötötték be az optikát, 150 tv csatornám van, köztük rengeterg hd csatorna, de a Samsung ue55nu7023 tv-n nem tudom őket befogni (nem kaptam sem beltérit, sem kártyát). Segítsetek nekem, hogy tudnám beállítani, hogy lássam őket, most csak 50 csatornát látok.
Előre is köszönöm.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
kmatalik
csendes tag
Néhány csatornán a TV menüjében kiválasztható a felirat (DVB vagy TXT, csatornafüggő). Viszont ha bekapcsolom, utána semmilyen felirat nem látszik. Mintha nem rakták volna bele az adatfolyamba a feliratokat, csak a helyüket tartanák fönn. Nálam az AXN, AMC és Paramount Channel is ilyen.
Ellenpélda a BBC Earth, ahol kiválasztható a DVB felirat (csak román nyelven) és ez látható is a képernyőn. Megnéznétek, hogy nálatok is ez a helyzet?
-
jczettler
tag
pz6t
Sziasztok!ZTE F668-be jön és megy keresztül szét a házban a koax. Látszólag rendben is van minden tv-n, HD is szép képet ad, nincs semmiféle hiba, probléma. Mégis a ZTE-n a CATV led pirosan világít.
Mintha pont itt (vagy a Digi internet?) fórumban olvastam volna olyat, hogy ennek zöldnek kéne lennie. Érdemes/kell ezzel foglalkoznom?
A ZTE egyébként rendben van, teszi a dolgát net és tv terén egyaránt. Csak az a pirosság...
-
veterán
-
Samott
addikt
A TV Paprika HD megy mindenhol rendben? Nalam ket eszkoz is megtalalta, de csak egy hibat dob: "SID not found in PAT" es nincs musor rajta (epg van). A 29-es korzetben.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Gézengúz
addikt
Csatornáknál a HD kijelzés mellett megjelent egy AD is, az mit jelez?
-
Zoshi85
aktív tag
válasz szaboi6512 #58976 üzenetére
És ismét szarakodik.. Ez egy vicc komolyan..
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
veterán
válasz rothfb #58980 üzenetére
Na megfejtettem a rejtélyt. A Samsung plazmán bejönnek a csatornák, de nincs nevük. Magyarul vannak, de mintha nem lennének. A Panasonic oledek pedig emiatt nem látják a csatornákat. Úgyhogy ez így még nem az igazi. Nincs nevük a csatornáknak, ezért nem látják bizonyos készülékek.
-
veterán
Oroszlány, Tatabánya körzetben továbbra sincsenek új csatornák. Csak a helyük a 314-es frekvencián.
-
Akosman
aktív tag
Nálam sem a Prime HD,sem a Sláger tv HD nem megy. Kiírja a műsort,de se kép se hang ezen a két csatornán.
-
trec12
addikt
Nekem volt egy érdekes jelenség a Prime HD-val. Az újabbik tévémen az említett csatrona napokig szét volt esve. Az ugyan olyan márkájú régebbi (5 éves) tévén meg ment csont nélkül ill. Technisat digitális PC boxon is patent volt elsőre. Tegnap óta az új tévén is hibátlan... Fogalmam sincsen mi volt az oka. Lényeg, hogy jó már.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van még itt olyan, akinek nem jönnek be az új csatornák?
A 314-es frekin továbbra is csak jelminőség és jelerősség van, tehát mintha valami készülne, de csatornát nem talál... Oroszlány, Tatabánya stb. -
Tacsika
aktív tag
Akkor így kérdezem: Milyen boxot ajánlotok kábelhez 10e körúl (lehetőleg magyar nyelvűt)?
MM-ból[ Szerkesztve ]
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki STRONG SRT8541FTA DVB-T2 HEVC boxot coax-szal? (Cés a tévém, csak nem szeretem a menüjét...)
-
Flashget
félisten
Ev vegere lesz Arena 4 vagy sem Digin? Ujabb nagy szolgaltatonal az Arena 4
[link]Realme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
válasz Ahab77 #58932 üzenetére
A Tv Paprika HD kivételével nálunk is 314 Mhz az 5 csatorna, az meg 778 Mhz.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bubaaa
aktív tag
Na, újrahangoltam a tévét, bejött minden új HD csatorna. Kitörölgettem a "szemetet", így maradt 74 csatornám. Viszont amit nem találok, volt olyan hogy csili, vagy lichi tv. Vagy ezek már rég nincsenek, csak én vagyok lemaradva?
-
z123456z
őstag
válasz szaboi6512 #58939 üzenetére
Köszi. Már megszerkesztettem a sorrendet, igazából ami kell, megvan. De most nézem, csak 67 van, a többit a chansort eltűntette. Mindegy, ez van. Még a Viasat a paramount (és még valami eszembe volt) lehetne hd, de ez is fejlődés.
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz z123456z #58937 üzenetére
Nálam az SD-vel együtt 183 volt. Ebben benne van az Hbo és a Cinemax, Digifilm, rádiók is.
Nélküle gondolom 167 csatorna van.Egyes készülékeknél célra vezető megpróbálni a teljes illetve hálózati keresés opciót is (Samsung) illetve NY vagy É európai ország van kiválasztva (nem nyelv!), pl.: Finnország, Ausztria, Németország, stb. (LG)
Esetleg érdemes megpróbálni 0,5Mhz-zel magasabb frekvenciát megadni (Például 135,5Mhz helyett 136Mhz-et.)[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Segítsetek legyetek szívesek. Budapesten mennyi digitális csatornát kellene találni a kódolt csatornák nélkül? Nekem 152-t talál automatikusan, és még a 135.5-t valamiért kihagyja, és ott is van pár ( többek között m4 hd ), de még így is hiányzik valami szerintem.
-
Sonja
nagyúr
Gyöngyösön is megjött a +6 HD csatorna. 314 MHz-en jön mindegyik, kivéve a TV Paprika HD-t, mert az 778 MHz-en.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
anrab
addikt
nem néztem frekit csak futtattam egy csatorna lista frissítést és berakta a többi közé. onnan meg átraktam négyet a kedvencekbe.
megnézném de melózom. -
veterán
Ja akik megtalálták a csatornákat, azok megírhatnák a frekvenciákat. Mert azzal, hogy megvannak, újjé, nem sokat érünk.
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #58925 üzenetére
Alapjaban en is, de filmcsatornakat azert csak lecserelem HD verziokra es vannak csatornak amiket reg atneveztek es ugye amig nincs uj kereses nem valtozik a csatornaneve samun. :)
314 frekin megkuldtem a keresest be is hozta mindet viszont a paprikat nem, pedig en HD-ben szeretnem nezni a paprikas krumplit!
Rakhattak volna erre az uj muxra....[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #58920 üzenetére
A Saphi oprendszeres Philipsen is átrendeződött a lista...
Kiskunhalas/Kelebia körzetben is megérkeztek az új csatornák.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. Budapest. Nálam eltűnt az RTL Spike. Tud valaki freki táblázatot adni?
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Sonja
nagyúr
Gyöngyösön még semmi nincs.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Flashget
félisten
Samsung jo szokasa szerint megint osszekutyulta a csatornalistam, holnap eljatszadozhatok vele csatornaszerkeszto progival.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
levin70
tag
[ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
Watt25
veterán
Natehát. A PaprikaTV HD a kiosztásban meglévő MUX-ba került (778MHz-esbe Budapest és környékén), vagyis ezért tapasztalják sokan azt, hogy csak azt találják. Ők nem kerestek rá a direktben a többire. A többi csatorna egy teljesen új MUX-ot kapott. Ez az új MUX van a budapesti és környéki körzetben a 314MHz-en, a többi helyen máshol is lehet, meg kell keresni. Első körben tehát mindenkinek a 314MHz-et érdemes kézzel keresnie. (Természetesen Symbol rate: 6900, 256QAM.) Persze, akinek eddig is volt ott MUX, az ne ott keresse.
Nálam egyelőre megmaradtak az SD verziók is.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
nfsu17
veterán
Minden csatorna oké, Győr. Thx
-
bolic
őstag
Végre megjelennek a szüleim TV-n a 6db csatornák!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
szaboi6512
őstag
válasz laciiiiiii #58913 üzenetére
Dettó, a Prime Hd csatornán csak hang van, kép nincs még.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
shteer
titán
Itt is frissült a csatornalista, minden összevissza, sportok között a spíler stb megy a rescan
szerintem jónak tűnik..
-
laciiiiiii
csendes tag
XIII. kerületben megjelent a 6HD...a Paprika TV még fekete, ill fura mód egy másik csatornán is lekereste a tv, amit a végére tett a kiosztásnak...ott van már kép rajta.
314000khz 6900ks/s 256qam[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Most jelenik meg a TV Paprika HD csatorna, sajnos nem találtam a többi csatornát. Szüleim TV-n automatikusan hozzáadta az új csatornát ha talál.
Szerintem még várhat 10.-éig.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Most megnéztem, mit jelent a fehér gomb, azaz VAK keresést hajt végre, az nem jó nekem , emlékszem hogy le van tiltva a Digi, viszont a TP keresési piros gomb, na ez jól működőtt eddig. Majd írok róla, ha megérkeztek az új csatornák.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest