Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Amiko Impulse wifi csatorna lista frissítésének a beállításában.
Fw lett rajta frissítve és a csatornalisták is eltűntek.
A beállításnál a kábeles telepítésnél alap értéken nem talál csatornát. Milyen értékeket kell megadni a frekvenciának, a szimbólum rátának,és a modulációnak,hogy az összes csatorna a fullos csomagból megjelenjen?
Mit használ a Digi? Szegeden lakunk ha ez számít esetleg. -
szabott
újonc
Helló! Segítséget kérnék a következőben: van egy régebbi készülék, amely lemezre és saját memóriában is képes rögzíteni műsorokat és van analóg és digitális tunere. A digitális tuner semmi csatornát nem talál, pedig a tv veszi DIGI összes analóg és digitális adását. Kérdésem, hogy lehet más rendszerű a digitális tuner, vagy ez kizárt? Köszi.
-
4Grider
nagyúr
-
Optika01
tag
Sziasztok! Új tarsashazba költöztem, és itt is Digit használok. A lakásban ki van építve a falban a vezetékeles, de a digi szerelő azt mondta, hogy ahhoz hogy rá tudjon kötni, kellene a lakáson belüli "doboz" helye, ahonnan gondolom szét van osztva. Így most fal mellé tették kívülre kábelt😔. Van valami mód arra, hogy valahogy megtaláljam, hogy hol lehetne rákötni a kiépített hálózatra?
Előző tulajnak sem volt rákötve, így nem tudom megkérdezni.
Kecskemeten nem tudtok esetleg olyan szerelőt aki tud segiteni?
Köszönöm.Optika
-
veterán
válasz Fürkésző #57771 üzenetére
Ügyfélkapura évekkel ezelőtt.
Az, hogy ügyfélkapun megnézheted részletesen mi mennyi, az nem egyenlő az e-számlával. Az e-számla azt jelenti, hogy nem kapsz papír alapú számlát, hanem a papír alapúval megegyező kinézetűt kapsz email-en pdf-ben és/vagy letöltheted az ügyfélkapuba belépve a számláknál. Na ez még nem történt meg, csak a kedvezményt érvényesítették. Az egyszeri 1500 Ft-ot.
Itt leírják ez mit jelent: link[ Szerkesztve ]
-
Fürkésző
tag
válasz rothfb #57767 üzenetére
Ez érdekes. Mikor regisztráltál az Ügyfélkapura? A napokban?
Mert szülők papíralapú számlát kapnak, de a DigiOnline miatt regisztráltak az Ügyfélkapura, ahol elektronikus formában is ott van a számla, megnézhető a számlarészletezőben a tételes híváslista, stb.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
-
dethroner
veterán
Ez nem a samsung egyéni hülyesége, hanem a kormány által a szolgáltatókra kényszerített sorrend használata, amit a samsung megfejel annyival a helytartó kérésére, hogy Magyarországra állítva inaktív lesz a rendezési lehetőség.
Használd a [samschanneleditor] programot, ezzel a csatornalistát úgy rendezed, ahogy neked tetszik.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
veterán
E-Számlával kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Múlt hónapban igényeltem E-Számlát és sikerült is. A mostani havidíjból le is vontak egyszeri 1500 Ft E-Számla kedvezményt. Ez szép és jó is, viszont a Számla és Egyenleg menüpontban megnézve a legutóbbi összeget, amit tegnap ki is fizettem és rendezve is lett, az E-Számla oszlopban az van, hogy "Nem". E-Számla: Nem.
Akkor most mi van és honnan tudom letölteni az E-Számlát? Vagy még erről küldenek sima papíros számlát és jövő hónaptól él az E-Számla? Csak azért gondolom ezt, mert a 200 Ft online fizetéses kedvezmény is a következő számlából került levonásra és nem az aktuálisból.
Szóval mi van ezzel az E-Számla dologgal?
Vagy még azon gondolkodtam, hogy ehhez is idő kell, amíg kiállítják és elküldik a mailemre? Ugye tegnap fizettem...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Panánál Magyarországra állítva teljes keresés után minden csatornát megtalál Digi dvb-c-n és aztán külön frekvenciára is lehet keresni. Sőt jelzi, ha új csatornát talál és frissíthetem a csatornalistát. De úgy, hogy a csatorna sorrend megmarad. Csatorna sorrendet lehet változtatni, plusz kedvenceket is lehet csinálni, ami minden esetben megmarad, ha azt akarom. Sőt több kedvencek menüt is lehet csinálni, mindegyiknek nevet is lehet adni. Pl filmcstornák, ismeretterjesztő csatornák, stb.
Na ennek fényében nem értettem, hogy milyen tv az, ahol egy csatorna újrakeresés kitörli a kedvenceket is.[ Szerkesztve ]
-
Kija
aktív tag
válasz Intruder2k5 #57750 üzenetére
Azok vannak olyankor elöl, ráadásul az SD és a HD verzió közvetlenül egymás után. Ha Magyarországra van állítva a régió, akkor a menüből egyszerűen eltűnik a csatornasorrendezés menüpont.
-
veterán
válasz M_AND_Ms #57754 üzenetére
nem én gyártom...
valószínűleg gyártó/forgalmazó szerint több vevőt vesztenének azzal, ha nem írhatják rá a hivatalos kompatibilitás, mint a csatornarendezés kihagyásával (amiről az eladó még mindig megmondhatja vevőnek, hogy x országra állítva visszakerül.hanyas vagy, te disznó?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz qnadam #57753 üzenetére
Kit érdekel, hogy rajta van-e a hivatalos nyalóka?
A világ elektronikai ipara nagyívben sz@rik a Mindigtv elismerésésre és a kedves vezető propaganda elképzelésére.
Van a szabvány DVB-t, annak megfelelnek, az azt jelölő logót kirakhatják a készülékekre és kész. Nekünk, vásárlóknak is elég, csak erre figyelni![ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
veterán
válasz Intruder2k5 #57750 üzenetére
-t vevőknél van olyasmi, hogy akkor kaphatja meg a hivatalos mindigtv matricát, ha nem lehet benne sorrendet állítani. de nem tudom, hogy ez tévékre mennyire kell, hogy vonatkozzon.
hanyas vagy, te disznó?
-
mpo
veterán
-
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
válasz digikábeles #57746 üzenetére
nekem ha jól emlékszem BD-C 8200 volt.Eladtam már vagy 3-4 éve.Magyarra nem lehetett állítanigond volt az ékezetekkel,időzónával.
-
fcc
aktív tag
válasz Lasersailing #57744 üzenetére
2010 körül a Pana tévéknél azért volt jelentősége, mert csak akkor aktiválta a DVB-C tunert ha más régiót állítottál be. Ma ezzel már nem kell "trükközni".
Csak azoknál a tévéknél kell variálni ahol nem engedi a csatorna listát szerkeszteni. Pl. Samu. -
Lasersailing
senior tag
Bocsánat, ha túl kritikus voltam a szerelővel, korrekt volt mindvégig, csak ebben tévedett esetemben. Rémlik, hogy tv vásárlásakor olvastam is erről a problémáról, szóval tudom, hogy létezik a probléma.
Ráadásul még lesz két tv, abból az egyik 2010 előtti Pana, ott még lehet is jelentősége ennek... -
veterán
-
pjen
félisten
válasz Lasersailing #57740 üzenetére
Pedig ez a régió választás egy létező probléma.Nekem volt egy BD 8500 as BR felvevőm az se volt jó magyaron.Egy kb 8 éves Philips Tv n is dániát kellett állítani.A Magyar szolgáltatót még secamnak látta.De örülök,hogy minden jól sikerült.
-
Lasersailing
senior tag
Köszönöm szépen!
A hozzászólásod alapján a kettes számú tv-n újraindítottam mindent és beállítottam próbaként magyar régiót és simán ment a DVB-C hangolás:
Sajnos hülyeséget mondott a digis szerelő: 2011-es ill. 2013-as tv-n is simán működik a magyar régióval is a DVB-C csatorna. Érzésre megvan az összes csatorna is (51-ig programoztam be a sorrendet azok mind OK-k voltak, a többit sose fogom nézni, így azokat nem mazsoláztam ki egyesével, de biztos azok is megvannak)Ez az időzónát is helyrehozta
Mégegyszer köszönöm, hozzászólásod nélkül valószínűleg meg sem próbáltam volna a magyar régiót...
-
pjen
félisten
válasz Lasersailing #57738 üzenetére
Visszalehet,mint új készülék,ott Tudsz régiót állítani,de akkor valószínű megint nem jön egy csomó adó.Ahhoz,hogy az idő is jó legyen és minden adó jöjjön próbálj Dániát,Németországot állítani.Vagy a lehetőségek közül olyan nyugati országot választani amivel egy időzónában vagyunk.
-
Lasersailing
senior tag
pz6t
Sziasztok,
Pana P50G30-as tv-n a digis szerelő ajánlására finnországban vagyok. Nem tudom, hogy ez összefügg-e azzal, hogy a műsorújság 1 órával több időt mutat. Vissza lehet térni a magyar időzónába? (Most pl. 23:47 van a tv szerint)
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Gaborz1
senior tag
Így 2 óra után jónak tűnik.
HD adás szép rajta, az SD már kevésbé, de az amúgy is olyan-amilyen.
Youtube patent.Más egyelőre nem volt próbalgatva, viszont a csatornakeresés után automatikusan ABC sorrendbe rendezte a csatornákat. Ez nem tetszik, de kézzel átírhatóak. Mélyebben nem túrtam még a menübe.
Egy xbox one s-t tudnék rákötni vagy külső vinyót, pendrive-ot.
Hozzá kell tenni, hogy egy 4-5 éves fullhd 32 colos LG helyére került, ami után baromi nagynak tűnik.
A telefonos alkalmazás szerintem jobb mint az LG-é.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
Vettem egy TCL tévét a Telekomtól és nem tudom beállítani az M4Sport és M5 csatornákat a 135,5 Mhz-en.
Van valakinek valamilyen tippje?
Megvan, törölhető[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
M_AND_Ms
veterán
válasz rothfb #57721 üzenetére
Tudom, hogy nem hivatalos, de nem csinál semmi mást csak azt, amit bármely böngésző,: http kéréseket és válaszokat dolgoz fel és megjeleníti a kapott stream-et. Nyílt szabvány megoldásokat használ. Márpedig, nincs meghatározva, hogy milyen böngészők engedélyezettek. Ez az addon nem próbálja kijátszani az autentikációt és az autorizációt és nem nyújt az arra jogosulatlanoknak elérést.
Ha akarja, a Digi tilthatja a neki nem tetsző eszközöket, de szögezzük le, azok használata nem sért semmiféle jogot, tehát nem illegális. A Telekom esetében sem.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
veterán
válasz nfsu17 #57726 üzenetére
Én pontosan erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy akadozni fog. Szerintem kizárt, higy tök folyamatos legyen böngészőben okostv-n. Az már más kérdés, kinek mi az ingerküszöbe. Én amikor megláttam, biztos voltam benne, hogy többet így nem nézek tv-t. Igaz, hogy én csak kíváncsi voltam. Van dvb-c.
-
nfsu17
veterán
válasz ricsics #57723 üzenetére
24 fps a digionline (mondjuk ez is megérne egy ... ), így a tv-d ha nem vált át 24 fps-re, tehát marad 50, vagy 60Hz-en, akkor nem igaz, amit írsz...hogy nem akad. Az más, hogy a legtöbben nem tudják mi az a kadenciahelyes lejátszás és ha van kép, már örülnek. Vagy fel van tolva a mozgáscsökkentés, vagy minek hívják a tv-k, az egekbe és szép sima lesz a mozgás. Ez nem csak neked szól...csak tartsuk magunkat azért a technikai ismeretek tudatában a realitás talaján.
Tv-n nézni a digionline-t felér egy büntetéssel...főleg ha a forrás interlaced...mondjuk egy focimeccs, f1, stb. Filmnél még nem a világvége, ott eleve 24, 25 fps a forrás is. Persze meg lehet szokni, kinek mi az ingerküszöbe, de átváltva dvb-c-re kb ég és föld a különbség. -
trec12
addikt
válasz Dronte #57716 üzenetére
Chromecast külső eszközzel megy régi (nem okos) LED tévén. A DigiOnline Chromecast kompatibilis. Androidos tv meg alapból Chromecastot tud külön eszköz nélkül. Mindkét variáció tesztelve. Mondjuk azt a minőséget ne várd nagyobb készüléken mint amilyen a DVB-C. Kisebb tévén elfogadható.
[ Szerkesztve ]
-
ricsics
csendes tag
Szia! Mi a hálószobában egy Samsung smart tv-vel böngészőből belépve így nézzük a Digi-t, akadás és minden kellemetlenség nélkül, mivel abba a szobába nincs a kábel behozva (és nem is lesz). Más tv-n még nem próbáltam, de a lényeg, hogy járható út az, amit írsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Androidos okostv-n elképzelhető, hogy működik az androidos app. Ebben nem vagyok biztos.
Kodi-s kis médialejátszó "dobozra" (libreelec, coreelec) rá lehet szerkeszteni, hogy működjön és úgy lehet tv-n is nézni, ha van neted. De ez elvileg nem legális... Persze felhasználónév és jelszó kell oda is, úgyhogy talán inkább féllegális a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Digi Online-t lehet nézni Smart TVn? Valaki próbálta már? Meccset néznék a jövőbeli okoska tvmen, szóval ez nagyon fontos lenne (ebben az albiban nincs digi sajnos, de otthoni előfizum van, gépről szoktam nézni)
-
Flashget
félisten
Este elsotetul a csatorna
[link]Realme GT Master Edition
-
ricsics
csendes tag
Sziasztok!
Egy problémára keresnék megoldást. A napokban vásároltam egy Amiko HD 8265+ boxot, ami kezeli a digis kártyát, így tudom is vele nézni a HBO Max pakk csomagomat (DVB-C). A gondom az lenne, hogy a kódolt műsorokon kívül mindent vissza tudok játszani vele PC-n is, csak valamiért az HBO-ékat nem. Van erre esetleg valami megoldás, hogy ne csak a boxon tudjon menni utána a felvett anyag?
A másik szobában van egy régebbi Amiko mini combo, ő sem látja a másik box felvételeit (mármint a kódolt adókról készülteket).
Régebben úgy oldottam meg a HBO-ról való rögzítést, hogy a box AV kimenetére kötöttem egy DVD felvevőt, de az ugye csak SD és lényegében analóg. 2020-ban jó lenne HD-ban is eltárolni, amit úgy vettem fel, letölteni meg torrentezni nem szeretek, kb a VHS korszak óta magamnak rögzítek mindent, amit nem veszek meg.
Köszi és üdv mindenkinek! -
M_AND_Ms
veterán
válasz herceges215 #57707 üzenetére
A Telekom kénytelen adni, mert anélkül nem is lehet nézni...szóval, ne mondjuk, hogy ingyen adja
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
mpo
veterán
válasz herceges215 #57707 üzenetére
A múltkor egy kérdésre emlékezetből válaszoltam, már nem úgy van, mert a Digi módosította, ezért jobb ha a digi.hu oldalon megnézed.
Ha érted, akkor már elavult.
-
herceges215
csendes tag
Üdv.a digi is ingyen ad 1 darab settopboxot crt tv mellé mint a telekom ?
-
4Grider
nagyúr
válasz #31418368 #57705 üzenetére
Én csak alapvető dolgokra tudok gondolni:
Pl. nincs a boxon engedélyezve a felvétel lehetősége, az usb le van tiltva.
Vagy nem támogatott a rá dugott hdd partíciójának fájlrendszere (mert pl. ntfs-re formázott, ami jellemzően boxok által nem támogatott).
Vagy túl nagy a fájlrendszer (pl. a box csak 500 GB alatti partíciót támogat). -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy humax digi+c hd2 beltérim. Bármilyen hdd-t dugok rá nem hajlandó felvenni. Meg se jelenik az opció. Engedélyezési lehetőséget se látok sehol. Mi lehet a gond. Köszönöm. -
dethroner
veterán
válasz zsolti72837 #57703 üzenetére
Sajnálom hogy nem érted amit írok.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
dethroner
veterán
válasz zsolti72837 #57690 üzenetére
Igen, abszolút az előfizetők hibája. Ha nem követelnék a népek azonnal az új csatorna beemelését, amint átraknak rá egy népszerű eseményt, egy idő után nem trükköznének vele.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest