- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Crypto Trade
- Windows 11
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz SunMount3r #32998 üzenetére
Mi a banatnak? ezzel csak a sajat eleted nehezited meg.. Sok even keresztul aktiv Antivirus es IS hasznalo voltam, mar amikor meg Windows-t hasznaltam... kepes voltam kiprobalni az osszes nepszeru es hasznalhatot.. Igy visszagondolva tok folosleges volt. Ugyanis semmi nem indokolna a hasznalatat. Legfeljebb felraksz olyat aminek nincs aktiv vedelme, ez ha gaz van akkor futtatod. De mi gaz lenne ha nem volt bableves?
-
pn4hvq
senior tag
válasz SunMount3r #32998 üzenetére
"Az ESET uninstall-t, bár veszett fejsze nyelének tartom, de megcsinálom majd, legfeljebb elmegy rá megint vagy fél napon (mikor majd újra föl is kell raknom rá, mert kiderül, hogy anélkül is megmaradt a hiba... )"
Ki lehet belőle exportálni a beállításokat. Ha nem segített az eltávolítása, akkor újra feltelepíted és visszaimportálod a beállításokat. Ez nem hinném, hogy fél óránál tovább tartana (plusz a torrent tesztelése). -
SunMount3r
nagyúr
Mást is csinálok a gépen nem csak torrent-ezek, folyamatosan üzembe van fogva, ez a NAS-om, net-ezős gépem stb. itthon, kb. "a gép" ez most itthon. Aki unistallált és telepített már ilyen védelmi programokat az tudja, hogy nem 5 perc az újra beállításuk, főleg hogy pl. ilyen problémák se legyenek vele, bármi legyen (lenne) majd az ESET utódja. Win7 újra telepítés meg dettó mega érvágás időben, és nem, nincs elfekvő HDD-m erre a célra, révén ráadásul laptop-ról van szó. Az ESET uninstall-t, bár veszett fejsze nyelének tartom, de megcsinálom majd, legfeljebb elmegy rá megint vagy fél napon (mikor majd újra föl is kell raknom rá, mert kiderül, hogy anélkül is megmaradt a hiba... ). És ne felejtsük el, hogy ez egy öreg gép már T4300-as procival, 4GB RAM-al, itt nem mennek olyan hipp-hopp a dolgok. A 2000' évek eleje óta használok valamilyen IS-t és ezt a jó szokásomat szeretném is megtartani. IMO. De majd meglátjuk.
-
pn4hvq
senior tag
válasz Dragon3000 #32996 üzenetére
Láttam, hogy neki Win7 van és azt is, hogy az ajánlott tippeket nem nagyon próbálta ki a kérdező. Lehet, hogy annyira mégsem probléma neki az a tracker error, hogy próbálkozzon mással is .
Igazából a hozzászólásom az Eset IS-re vonatkozott, hogy tökéletesen teszi a dolgát torrentezéskor is. -
Dragon3000
veterán
válasz pn4hvq #32993 üzenetére
Nála win7 van, nem tudom mennyire foglalkoznak még ezzel a rendszerrel. A lényeg, hogy kipróbálni se akarja, amiket javasolnak neki, így nem is értem minek írt ide. Már rég megnézhette volna a védelem nélkül vagy másik torrentklienssel is, de szerinte nem az a gond így meg se nézi. Vagy ha van egy elfekvő hdd, arra újra dobva a rendszert és a torrentklienst is előjön e a hiba, de inkább szenved hetekig......
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz SunMount3r #32991 üzenetére
Az igen IS a legújabb,de régebbiekkel se volt gond,eleve telepítésnél hozzáadja a tűzfal kivételekhez,ha nincs a pipa kiszedve.
-
-
TeeJay
félisten
válasz SunMount3r #32991 üzenetére
Sima NOD32 antivirust használj ne a tűzfal verziót
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
SunMount3r
nagyúr
Konkrétan ESET IS-ed van, vagy milyen?
Amúgy én is ezt hajtom a kezdetek óta, hogy szerintem sem anno a Norton, sem most az ESET nem tehet erről, tele lenne a net az erről szóló panaszokkal, de nem nagyon vannak ilyenek. IS használat, vagy azok említése nélkül hasonló panaszt viszont jó párat találtam a Github-on, még jóval régebbieket is a Qbit kapcsán (de lehet nem csak ez a kliens érintett). A szolgáltatói oldalon kívül még talán a Win7 saját tűzfalára gyanakodnék, hogy ott szúródott el (és ragadt be) valami, de fogalmam sincs mi és mikor (ha egyáltalán). Harmadik lenne a router, de hát én abban sem piszkáltam semmit, aminek ehhez köze lehetne. És még 1x a jelenség jellege miatt is: sokáig jó, aztán hirtelen egy ideig megint nem, aztán megint megjavul egy időre és így tovább teljesen kiszámíthatatlanul...
(#32990) sfdrakex: Hú, most jön az, hogy én meg nem tudom használni és azért van? Vagy mire érted?
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz SunMount3r #32986 üzenetére
Vedelem nelkul mit produkal a Qbi? akkor is irja az errorokat... Nem kell felni hogy nincs Antivirnyakod.
-
SunMount3r
nagyúr
Most annyit vettem észre az ESET kapcsán, hogy a Qbit indításakor tiltja a Tracker-ek "favicon-jának" a linkjeit (de nem mindet), ezt külön egy pop-up ablakban jelzi. De ha megnyitom az ESET-et azt írja, hogy nincs benne tiltáson lenne semmilyen weboldal, vagy egyéb. ? Ma reggeltől (amennyire néha ránéztem) minden jó volt, de most friss indítás után megint bent van egy csomó tracker az Error listán. Közben a tracert továbbra is lefut rendesen a tracker címek felé.
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
Köszönöm a segítséget!
-
-
TIT
veterán
válasz enginev3.0 #32981 üzenetére
Hát furcsáltam,mert nem vagy egy elefánt.
-
C:\Users\Szerver\AppData\Local\qBittorrent
(#32980) TIT@ Előző nekem is bőr volt, nem volt vele bajom, csak annyi hogy meleg volt nyáron nagyon, meg hogy kitört a kereke jó pár év után Keresztlányommal már nehezek voltunk
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TIT
veterán
válasz enginev3.0 #32973 üzenetére
Köszi.
Jó a szövet,nekem auchanos bőr van 5 éve de foszlik...undorító,de én még jól jártam,pár embernek 2 év után kampeca. -
Emu
őstag
qbittorentnél lehet valahogy exportálni a jelenleg bent lévő torrenteket?
Újra kellene telepítenem a win-t, és nem szeretném újból kikeresni a jelenleg bent lévő 200+ torrentet egyesével. -
Pokesz007
senior tag
válasz enginev3.0 #32977 üzenetére
Idővel,minden meglesz Arra mindig költeni kell,majd,de sok jó dolog van benne
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
-
válasz SunMount3r #32975 üzenetére
Ennek lehet állítani a magasságát
A tv pedig úgy van felrakva hogy hanyattvágódtam az ágyban és ahogy alap helyzetben fekszem, párnával megtámasztva, pont jó magasságban legyen filmet nézni
-
SunMount3r
nagyúr
TV-t mondjuk én nem raknék fej(szem)magasság fölé. Vagy pont egy vonalban, vagy még jobb pár centivel alá a képernyő közepétől számítva. Ezért is vennék csak olyan monitor-t is, aminek állítható a magassága, mert az én asztalom teteje meg elég magasan van.
-
Pokesz007
senior tag
válasz enginev3.0 #32971 üzenetére
Jól néz ki Grt.
Aranyos ,köntösöd van️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
-
TIT
veterán
válasz SunMount3r #32956 üzenetére
Intruder2k5: Köszi.
Az szívás,én nem néztem a win10 procikövetelményét de a 10 éves phenomon is ment,a toshiba laptop is 2011-es és megy.
Más: Hyperx-et egy ideje nem látni,de arra se képes,hogy a video bitratet beírja,biztos olyan vacak,hogy szégyenli.enginev3.0: Az a gamer szék szövet vagy bőr?
Tiéd az a rózsaszín szíves fürdőköpeny? -
-
valakky
aktív tag
válasz enginev3.0 #32960 üzenetére
van már no2 is...
AJ.and.the.Queen.S01.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.H.264.HUN.ENG-No2
ki is akadt eléggé valaki alatta. -
SunMount3r
nagyúr
válasz Fecogame #32968 üzenetére
De tudnák, hogyha a kéréssel vissza lehetne hozni a Seeder-eket. A kívánságlistásodni meg olyan, hogy ha azt sem tudod milyen release van belőle, akkor "kapsz amit kapsz" alapon működik (ha egyáltalán). A custom release-ek meg sokszor pont olyanok, hogy sehol máshol nincsenek fent, még nyomuk is ritkán akad és ha ezeket törlik, akkor kb. annyi, vagy nem is tudsz róla, hogy létezett, vagy tudsz de már hiába.
-
veterán
válasz SunMount3r #32966 üzenetére
0 seederes torrentek jogosan kerülnek törlésre, hiszem azt már senki sem tudja letölteni.
Az (automatikus) értesítő viszont jó ötlet
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
SunMount3r
nagyúr
válasz TeeJay #32965 üzenetére
Hát nem tudom, de ezt a kérés menüt hányan nézegethetik folyton? A Seed kéréssel meg csak egy katt és mindenkinek kimegy az üzenet aki valaha letöltötte. Vagy legalább megnézhetném az utolsó pár Seeder-t a listán és akkor nekik küldenék privátot. Meg miért és kinek fáj ha ott vannak a 0 Seeder-es Torrent-ek is, nincs rá elég tárhely a server-en ?
-
TeeJay
félisten
válasz SunMount3r #32964 üzenetére
ha nincs seeder 3 napig mennyi az esélye hogy jönni fog valaki akinek megvan?
Inkább törlés és ha kell valakinek akkor kérés menü és újra kiteszi aki akarja akkor meg ismét lesz seeder legalább 2 tucatMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
SunMount3r
nagyúr
Én azt nem értem miért kell a 0 Seeder-re leeső torrent-eket egyből törölni. De erről már talán írtam itt. Más oldalakon (sokkal "gagyibbakon" is) van rendes Seed kérési rendszer, ami akár működik is, de it még csak esély sem marad. Van egy részben letöltött release-em, mert amire leszedtem volna a többi részét, hát persze, hogy törölték, aminél jobb verziót azóta sem találtam sehol. Ráadásul Custom volt, tehát valaki dolgozott is vele, hogy olyan legyen amilyen és persze máshol sincs fent sehol azóta se.
-
Dragon3000
veterán
válasz enginev3.0 #32962 üzenetére
Csak ha jelezné a staff felé, akkor nem törölnék, hiába van hyperx-es közöttük.
-
válasz Dragon3000 #32961 üzenetére
Ott volt a torrent nevében hogy Read NFO, sőt, talán a leírásban is, hogy mivel jobb
A Staff sem hülye, hogy ne tudja elolvasni
Benne van a Staffban egy Hyperxes ember, ennyi a lényege az egésznek
Akkor lenne pislogás, ha No1 megunná, és nem csinálna több rls-t, akkor minden később kerülne fel, legalábbis a filmek nagyrésze, de gondolom ez neki is egy hobbi, amit szeret csinálni, és ezért csinálja, amíg csinálja...
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz enginev3.0 #32960 üzenetére
Lehet rosszul tudom, de a staff felé kell jelezni, ha jobb minőséget töltesz fel nem? Ha ez nincs, akkor "dupla" miatt törlik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz TeeJay #32958 üzenetére
Tegnap No1 rakott fel egy Assassing creed filmet, jobb hanggal mint ami Hyperx fent van, mégis No1-ét törölték, mert hogy "dupla", pedig mindig a jobb minőségű marad fent
Eszméletlen idegesítő lehet
Arról nem is beszélve, hogy mennyi komment, vélemény, seeder, statisztikai adat törlődik ilyenkor amikor egy ilyen filmet törölnek mint amit most is alig egy órával ezelőtt
-
melbourne
csendes tag
Mit jelent a Magon az ha új torrentként megjelenik egy sor a név totál üres, dátum értelmezhetetlen. Tegnap azért volt rá 31 feltöltő, gondolom Autodl.
Szerintem ez hiba, de azért megkérdezem a többet látott fórumozóktól.
THX[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #32957 üzenetére
Trinity verzió jobb minőség talán azért?
-
Azért az durva
Torrent törölve: FFPH.2019.BDRip.x264.HuN-No1 - Ok: egyéb (van jobb)
A tavalyi év egyik legtöbbet töltött filmjét törölni, mert a stafftag által kedvelt csapat "jobbat" csinált
De minden vergődésük ellenére is No1 hozza a filmek 70%-át elsőkézből
-
SunMount3r
nagyúr
A lényeg, hogy pár utasítás készletet nem tud a proci ami kellene a Win10-nek alapból. Tehát a Noti egyéb driver-eihez el sem juthatok (még ha azok lennének is hozzá). 2011-ben vettem a noti-t újonnan, de ez önmagában nem jelent sokat. Amúgy is: évekig ment a Bit egy sokkal régebbi Win7-el gond nélkül, aztán váltottam egy frissebb Win7-re és Qbit-re, ami szintén gond nélkül ment elég hosszú ideig. Aztán meg nemtudommitörtént, de hát ez is a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
TIT
veterán
válasz SunMount3r #32947 üzenetére
4300-as proci nem mond semmit,a laptop hány éves?
Az én 9 évesemen semmi baja a 10-nek a win meg nem procit támogat,de a 10 éves procimmal se volt gondja asztalin.
Nem ártana a wint frissíteni. -
F34R
nagyúr
Ha nem hasznalsz egzotikumot, akkor Linux is megtenne.
-
Dragon3000
veterán
Akkor szenvedj tovább, ha nem akarod mással kipróbálni. Írták azt is, hogy szedd vissza a védelmet és nézd meg csak a Windows sajátjával, erre se vagy hajlandó. Ennyi idő alatt újra is rakhattad volna már az egész gépet.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Dragon3000 #32945 üzenetére
Írtam már: T4300-as proci van benne, ezt már nem támogatja a Win10.
A kliens próba csak fél megoldás lenne, mert ha azzal jó is lenne, amikor a Qbit-el rossz, akkor se tudnám, hogy a rendszerben konkrétan mi okozza ezt. Írták itt azt a régebbi UTorrent-et, de ha azzal menne is, nem akarok azon ragadni végig. Mindenképp a Qbit-et akarom használni tovább. Meg már írtam: nagyon hosszú ideig semmi baj nem volt a Qbit-el sem ugyan ezen a rendszeren, csak 1-ik napról a másikra egyszer csak elkezdte ezt a vacakolást.
[ Szerkesztve ]
-
Infinity70
tag
-
Dragon3000
veterán
válasz SunMount3r #32944 üzenetére
Milyen géped van, hogy semmilyen win10 nem jó rá? Mert anyám 8 éves gépén is hiba nélkül megy a win10.
Másik torrent klienst próbáltál már?[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz enginev3.0 #32942 üzenetére
Csak simán "Not Working" a Message résznél nincs semmi. Tracert lefut a tracker-ekere (pl. ncore).
(#32943) norba69 : Mondom, hogy erre a gépre semmilyen Win10 nem jó már. Próbálhatok frissebb Win7 telepítőt, de mint írtam a jelenlegi is teljesen jó volt sokáig (és semmi Win-es frissítés nem volt). Ha tűzfal hiba is, akkor már komplikált, lehet a Win7 tűzfala is blokkol, ha aktív még pluszban, de erről írtam már korábban, most ESET alól nem lehet állítani. De amíg a Norton volt azt is és a Win-ét is full kikapcsolva sem javult meg. Most amúgy megint visszaálltak Working-be, de ki tudja meddig.
Azt reméltem hamarabb jön ki egy újabb Qbit amit bepróbálhatok, hogy esetleg. Valami infó erről mikor lesz?
[ Szerkesztve ]
-
norba69
senior tag
válasz SunMount3r #32936 üzenetére
Ha a win full gyalu nagy műűvészet, akkor fogj egy occsó drivet, (ssd, hdd mindegy) oszt lökj arra egy win10-et. A lényeg, internet és security szavakat sem külön, sem összesítve ne tartalmazzon semmi, amit telepítesz.
Aztán próba ! -
válasz SunMount3r #32941 üzenetére
Mi a tracker hiba ilyenkor?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz sfdrakex #32939 üzenetére
Telepítettem egy párat, de semmit ami ilyen hálózati dolgokra hatással lehetne.
(#32940) enginev3.0: Router tűzfal van, de ez alap (azt már azért végképp nem kapcsolnám ki). A Qbit port rendesen forward-olvba van benne. De amúgy is, ha ez tűzfal probléma lenne, akkor miért nem állandó és miért hol jó, hol nem alapon működik?
DNS-t próbáltam vagy 3-mat, a Google-t is, meg az a szuper anonimat is anno, amikor kirobbant ez a problémám, de egyik se hozott változást, végül vissza álltam a szolgáltatóira.[ Szerkesztve ]
-
válasz SunMount3r #32938 üzenetére
Nincs véletlen router tűzfal?
Google dns?[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz SunMount3r #32938 üzenetére
Bármi amit telepítettél akkor, mióta van ez a probléma.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz SunMount3r #32936 üzenetére
Program változás nem volt?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz TeeJay #32934 üzenetére
Win 7 Sp1 2017 január, azóta a frissítések kikapcsolva. Telepítéstől fél évig rendben ment minden az utolsó időben a 4.2.1-es Qbit-el is. Norton volt fent mindig, akkor is, amikor évekig gond nélkül ment a torrent. Csekkolgatom az ESET-et, elvileg külön jelzi, ha egy webhely, ip cím blokkolva van, de semmi. Egy full Windows gyalu elég nagy show műsor lenne most nekem. Előbb az ESET és pluszban elvileg annak is van valami gyaluló app-ja. (Tehát azért, hogy gyak. a "semmiből" tört elő a probléma én a Win7 telepítésemre semmikép nem tudnám fogni így). Ja és Win10 kizárva: ez egy elég régi T4300-as laptop, fel se menne rá.
[ Szerkesztve ]
-
Megjött az új TV, kicsit szobát kellett rendezni, majd rakok képet, szerintem jó lett
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz SunMount3r #32933 üzenetére
windows gyalu
tegyél fel win10 1909 x64 pro-t
NOD32 tökéletes
qbittorrent 4.2.1ha ezután is beakad akkor hálózati gond lesz szerintem
-
SunMount3r
nagyúr
Hát tovább gördül a kálváriám. Tök ugyanazt csinálja ESET-el, mint Norton-al. Van, hogy akár 2 napig is jó, aztán egyszer csak bezuhan megint az összes Privát tracker Error-ba. Ma már fél napja így vannak, teljesen kiszámíthatatlan. Holnap ESET gyalu, de elég kevés esélyt látok, szerintem itt valami más lehet a gond (DE MI?!).
-
Infinity70
tag
Sziasztok !
Ha nem lenne nagy kérés segítene valaki Bithumenen beállítani azautodl-t ?Huawei P40 Pro
-
Imi1981
veterán
Ezt link nem tudja esetleg valaki hogyan lehetne használni transdone-ban? Qbittorrent 4.1.9 és Windows 10-en fut ha ez számít.
-
TeeJay
félisten
válasz Aurig@ #32928 üzenetére
4.2.0 vagy 4.2.1-re
már új libtorrenten futnak ezek és jött jó pár új funkció meg javítás
van egy kis hiba is benne ami a működést nem befolyásolja csak sokakat zavar hogy hiba nélkül is sok torrentet a hiba listába összegez
ezt meg lehet oldani a speciális beállításoknál felülről a 3. opciónál ha IPv4 címekre állítjukMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Geth
veterán
válasz Jack Oneill #32924 üzenetére
Attól függ. Zavar hogy a peer listában nem rajzol kicsi zászlókat az egyes peerekhez?
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Ez az üzenet fogad a naplóban, foglalkozzak vele?
Nem lehet letölteni GeoIP adatbázis fájlt. Ok: A távoli kiszolgálónév nem található (érvénytelen kiszolgálónév) -
Aurig@
őstag
Üdv!
Csak egy kérdés:
Nem töltök le éppen semmit, de ettől függetlenül a feladatkezelőben 2196MB RAM-ot használ a qBittorrent (4.1.7), eddig észre sem vettem, csak valamit kerestem a futó programok között és akkor láttam, hogy ennyi RAM-ot fogyaszt. Ez nem gond?Köszönöm
-
Pokesz007
senior tag
válasz enginev3.0 #32911 üzenetére
Köszi Igen,napokba én is figyeltem ,sajnos...
Amazonas
Mindig ezek a fránya részletek,köszi az infót.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #32908 üzenetére
Egyelőre elvagyok még HDD-n
Meglátjuk drágul-e az ssd, most sem elég olcsó még maguk ellenségei lennének ha drágábban adnákMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Amazonas
senior tag
válasz enginev3.0 #32911 üzenetére
Arra ügyeljetek, hogy a modellszáma "WDS500G2B0A" legyen, mert az az újabb, 3D NAND-os típus. (Mondjuk, lehet, hogy a régebbi sima planár-os már nem is kapni.)
Szerk.: ja, bocs, Pokesz-éknek ment volna...
[ Szerkesztve ]
-
-
Hokunda
senior tag
Oké, ez a hiba!
Random 3 torrentet megnéztem, mind mentési helye E: most meg F: (most az E: a dvd író)
Miképp tudok F-ből E-t varázsolni? (sima átnevezéssel sajátgépen?)
[ Szerkesztve ]
-
-
Hokunda
senior tag
válasz enginev3.0 #32912 üzenetére
Megvan az esélye, de hogy ellenőrizhetném vissza? Viszont, ha hely megadásával adom meg a letöltött adat helyét, akkor sem indítja a torrentet.
Ha változott a meghajtó betűjele, azt miképp lehetne orvosolni?
-
-
-
Hokunda
senior tag
Üdv, lenne egy kicsit nagyobb gondom. Szóval - kicsit fura lesz - a gépen hiba nélkül működött a qBittorent v4.2.1. (150+ torrenttel) ma viszont - a hülye fejemmel - feltettem a 2020-as új radeon sotwaret (a 19.12.3-ast) és ez i/o hibát okozott az összes (!) külső vinyón lévő torrentre, a más meghajtókon lévők ugyanúgy működnek.
Nem tudom mit művelt az AMD csodaprogija, de 100%-ra ez kavart be! A hozzáférés teljes a külső vinyón, hd sentinel is 0 hibás szektort ír rá, írásvédettsége sincs.
A qBit 'az eszköz nem áll készen' állapotot jelzi ki, viszont új torrent esetén gond nélkül megy a külső vinyón is! 100+ torrentet viszont hibával jelzi és se az újraellenőezés se a kényszerített indítás nem teszi rendbe.
Valakinek esetleg van ötlete?
-
Pokesz007
senior tag
válasz enginev3.0 #32908 üzenetére
Milyet akartok,mert én is starton vagyok
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Tídzséj
Szerintem vedd meg most az SSDt, mert már nem tudom hány oldalon olvastam hogy 40%os drágulás jön rájuk, én is gondolkodom egy 500Gboson, mert az egyik már igen megérdemelné a cserét
Csak most vettem új tv-t
-
benjamin
tag
Mac OS alatt a qbittorrent 4.2.1-nél, hogy lehet bekapcsolni a globális fel/letöltés látszódjon Dock ikonon, mert nekem amióta felraktam a frissítést nem mutatja. Köszi
Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!
-
Cs1csó
félisten
válasz SunMount3r #32905 üzenetére
Stabilabb letöltés nincs akadás, mert a memóriából is foglal előre helyet.
-
Cs1csó
félisten
válasz SunMount3r #32903 üzenetére
512 vagy 1024MB
-
SunMount3r
nagyúr
válasz TeeJay #32893 üzenetére
4GB RAM-al mennyi cache-t állítsak be?
Amúgy én így szoktam csinálni:
Megnyitom a Privát oldal elszámoló lapját, ha Stopped valami (lehet, hogy több órája), akkor a kliensben kijelölöm az összes ahhoz a Tracker-hez tartozó torrent-et és nyomok egy Reannounce-t. Ált. 2-3 perc és frissül az elszámoló oldal, ha ráfrissítek a böngészőben. (Már ha nincs egyéb gond).[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DrojDtroll #32898 üzenetére
Hozz létre egy új rule-t az RSS Manager-ben ezzel a filterrel:
/(.*)/i
Ez le fogja tölteni az összes torrentet a megjelölt RSS csatornából.
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ingatlanos topic!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest