Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Balázs1621 #6099 üzenetére
Routerben kéne nyitni egy portot a torrent kliensnek.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Itthon az én gépem és a báttyámé közvetlen van összekötve (router nélkül, a modem bátyám gépébe megy onnan meg megy egy utp hozzám és ő nála a gépben van megosztva a net) és most pedig vettem egy routert, hogy normálisan meglegyen csinálva itthon a hálózat, namost az a baj, hogy a báttyám nem tud torrenttel letölteni ha routerrel van megosztva a net, ez szerintetek miért van?
A router biztos jó mert internet van mind a kettő gépen, csak torrenten nem lehet letölteni. -
sfdrakex
nagyúr
válasz cbrfireblade #6097 üzenetére
nc -n nem rég regelt a 100000 dik user, létszámra sztem ők a legnagyobbak a legrégebbi a bH.
-
cbrfireblade
aktív tag
Hello!
privátban valaki meg tudja írni hogy melyik a legnagyobb tracker Mo-n?
(csak kíváncsiság miatt)
Kössz! -
sfdrakex
nagyúr
Akor simán nyomj jobb klikket a torrenten ami nem jön és Update tracker/ tracker frissitése. Azért indulhat el mert mikor ujra beteszed csekkolja a kapcsolatokat, mig normálisan ha fut 30 percenként teszi, ujra inditáskor rögtön.
-
flash-
veterán
Sziasztok !
egy kérdés:
Melyik portot (port tartományt)érdemes,ajánlott használni az utorrenthez?
6301 es portot használom.ez jó?
vagy ne ezt hanem inkább más portot használjak?
-
Morris
veterán
válasz sfdrakex #6090 üzenetére
oké, de úgy meg 5 perc alatt végig.
leellenőrzi, hogy mennyi van letöltve (eléri az 55%-ot) és utána el is indul a letöltés. megy kb 100k-val 5 percig azt annyi. (persze nem mindig)
mondjuk nem egy nagyon fontos valami, csak a nosztalgiáznék sash! régi albumára (kb 180Mb)
csak idegesít kicsit, hogy mé nem jön.
de ha ennyire nyögvenyelős lesz továbbra is akkor megyek át limewire-re. -
sfdrakex
nagyúr
Kliensel nem lesz gond, esetleg lehet tüzfal mögött vagy te is meg azok is akik töltik fel, és két tüzfal mögötti tehát passive user nem tud egymáshoz csatlakozni.
Amikor pedig kiveszed a torrentet a kliensből majd visszarakod azért megy 5 perc alatt gyorsan végig, mert nem letölti csak ellenőrzi a meglévő fileket.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
-
Atapi
senior tag
ha jol értem, amit kérdezel, ezek azt jelentik, hogy 3 seeder van (ez a zárojeles) és 3 hoz kapcsolodsz. hasonloan a peereknél, 0 letöltövel kapcsolodsz, de van egy. a zöld csik a torrent letöltöttségét/állapotát fogja jelenteni szerintem, vagyis 82%-ban töltötted már le az anyagot. gondolom amikor ujra letöltöd a torrentfájlt és elinditod, akkor a kliens automatikusan ellenőrzi a már meglévő adataid épségét, amjd inditja a letöltést.
hogy a letöltés miért áll meg, azt igy nehéz megmondani. legvaloszinübb, hogy vagy a seederek nem küldenek adatot, pl mert nincs elegendő sávszélességük/slotjuk, etc, de az is lehet, hogy a Te kliensed nem fogad, mert pl bugos verziot használsz. ha visszaolvasol sokan panaszkodtak az ujabb utorrent kliensekre, ugyhogy ha utorrentet használsz, akkor ha jol emlékszem az 1.8.2 szokik beválni. rémlik hogy az ujabbaknál is lehet valamit állitani, ami elvileg megszüntetheti ezt a gondot, de mivel nem ilyen klienst használok, erre nem emlékszem, de nem rég volt erről szó, probálj meg visszaolvasni pár oldalt, hátha megtalálod.üdv
-
Morris
veterán
Uraim!
Segítséget kérnék.A kliensbe ez van: seed: 3(3) Peer 0(1)
Van valami zöld csík a torrentfile-nál ami 82%
Na ezek mit jelentenek?Ugyanis a cucc letöltés címszó alatt megy a kliensemben, de nincs adatforgalom (csak ennél a torrentél). Ha törlöm a megnyitott fájlt és újból letöltöm (tehát a letöltött anyag megmarad, csak a torrentfájlt törlöm a kliensből) akkor elkezdi letölteni, de csak 5 percig.
Na ez miért van?
-
sfdrakex
nagyúr
A weboldalukon lévő info nem elég? Mi a gond vele ? Mit szeretnél? Saját szervert csinálni? otthoni gépedet irányitani máshonnan vele? Vagy csak hozzáférésed van seedserverhez de nem boldogulsz? Én nem ismerem a progit de ha pontosabban leirod a problémádat talán hamarabb kapsz választ.
-
ToBeY
nagyúr
Torrentflux használatában valaki tud segíteni pls privi
-
Speeedfire
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Aki bent van preotirans-on tudna segíteni?Jelszó emlkézetetőt kérek meg is jön a mail,de ha rákattintok 404 dob és nem jön meg az új pass.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Jégkokó #6080 üzenetére
Visszább írtam, de leírom röviden. Nekem is ilyen gondom volt, DE csak ha limiteltem a feltöltést, pl 100K ra akkor leesett 0-10k közé a feltöltésem. Viszont ha torrentenként limiteltem akkor ment rendesen. Illetve ha egyáltalán nem limiteltem akkor is ment. Mind1 volt mennyire limitelek ha 10000Kra akkor is leesett 0-10K ra. Ezt pár napig csinálta melohelyemen és itthon is, megoldást nem tudok. Melóban 1.8.2 illetve 1.8.4 es kliensekkel próbáltam. Itthon 1.8.3 és 1.8.4. Melóban Xp sp3 van, itthon windows 7. Melóban T com os dsl itthon fibernetes kábel. Kicsit leesik, majd egyszer csak helyre áll azt nem tudom ez mitől van.
-
Jégkokó
veterán
nem tudja vki hogy mitöl lehet az, hogy elkezdem seedelni a torrentet majd egy kis idő után az egész teljesen lemegy 0 ra és van olyan amikor vissza se áll a normál sebességre
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Speeedfire
félisten
válasz gabipaci #6069 üzenetére
vannak ilyenek
de azok inkább NAS-ok
én elég drágák
de ha jóltudom akkor a wd mybook is képes ilyenre, az talán nem ennyire drága
transmission kliens kell ráFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
kumpl
aktív tag
Sziasztok!
2 napja nagyon lassan megy a torrent letöltésem. Ha elindítok egy jól seedelt torrentet, akkor az első percben felmegy a sebesség a maximumra, és utána beáll a sebesség felére..
Próbáltam mindenféle klienset, és több trackert is próbáltam, mindig ugyan az a helyzet.. Sebességtesztelő oldalak 5Mb/s-ot mérnek, viszont a szokásos 550-600 helyett, most csak maximum 200-al tölt, de inkább átlag 180-al...
Mi lehet a hiba?
Sürgős! -
sfdrakex
nagyúr
válasz gabipaci #6069 üzenetére
Úgy tudom ott nem a HDD ami tud magától tölteni hanem Router van ami rud letöltenést kezelné csak kell rádugni egy usb -s HDD-t.
(#6068) Kekmen
Értem én a dolgot, én ugy szoktam csinálni hoyg leszeddem pl egy dvd nek egyetlen RAR fájlját, és azt seedelem, persze olyat érdemes amit sokan visznek 50 megából lehet seedelni simán több gigát is.
[ Szerkesztve ]
-
gabipaci
őstag
Sziasztok.
Hallottam valamit fél füllel, hogy lehet olyan külső HDD-t veni, ami tud futtatni torrent klienst, és ha tölt9k le valamit, nem kell mennie a gépnek, csak a külső HDD-nek, ami csatlakozik közvetlen a routeremre.
Van ilyen? Mi a neve? Merre keressem?
THXLogitech hardware tester
-
Kekmen
senior tag
válasz sfdrakex #6064 üzenetére
Nem, nem mindegy. Mondok egy példát: BH-en egy szabvány 4.37GB DVD filmmel szeretne arány javítani egy ismerősének, ami régebbi mint 8 hét ezért, 4X feltöltési szorzó van rajta. Ugye ott ingyen torrentel nem számolhatunk. Tegyük fel seedelik a torrentet 16-an, ő beáll 17-nek annak az accjával seedelni akinek arányt szeretne javítani, a sajátjával pedig elkezdi letölteni. Ha most 17 seedertől szedi le a filmet az a szorzóval számolva, még optimális esetben is csak valamivel több mint 1GB feltöltés, ellenben ha mindenki mást kizár és csak attól tölt akinek arányt kíván javítani az 17.48 GB feltöltést jelent, na ezért nem mindegy.
A 6067-es hszből is kiderült, szivesen."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz napocska2 #6065 üzenetére
Nálam mutatja, nem lehet hogy valamit kikapcsoltál?
Próbáld meg azt hogy teljesen leirtod a utorrentet a gépedről, nem csak a telepitett mappát a program filesban hanem a users\felhasználoneved\application data\ utorrent mappát is távolitsd el.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
Sziasztok!
Most tettem fel a Win7-et meg az 1.8.5-ös utorrentet és meglepve tapasztaltam, hogy az állapotsoron nem mutatja a feltötött mennyiséget. Megpróbáltam az 1.8.4-es, de az sem mutatja, pedig Vista alatt nem volt gond vele.
Nincs ötletetek, hogy hogyan csalogathatnám elő? -
-
Kekmen
senior tag
válasz sfdrakex #6062 üzenetére
Azért jó, mert pl. beáll seedelni X oldara szerverrel (vagy valamilyen gyors nettel) egy ingyentorrentet egy ismerőse accjával és ő meg letölti. Nem muszáj ingyentorrent, ha jó az aránya akkor a saját kontójára is javíthat arányt bárkinek. Az már más kérdés, hogy ezért a fajta arányjavításért bannolnak a valamire való oldalak. Gyengébbek kedvéért: A P2P alapelvének kijátszása.
De azért megmondom, hogy kell. Ez már sanzi89-nek szól:
Hozz létre egy ipfilter.dat állományt a
C:\Documents and Settings\sajátnév\Application Data\uTorrent mappában (rejtett könyvtár)
és írd be annak a címét (tartományát) a következőképpen, akihez NE kapcsolódjon a kliens.192.168.0.1 - 192.168.0.2 , 90 , [L1]példa router
Kacsold be a utorrentben az ip szűrést a Beállítások-->Haladó-->majd keresd ki a listából az ipfilter.enable sort és állítsd True-ra. Mindenkit egyenként kell beírogatnod, ezért olyan torrentet keress, aminél minél kevesebb peer van.
Ha az eredeti hozzászólásoddal nem ez volt a számdékod és nem erre akarod használni, akkor elnézést kérek.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Az utorrent 2.0-as Betat használom. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudnám elérni azt, hogy csak 1 embertől töltsek? Peer-eket nem lehet valahogy tiltani? Vagy bizonyos peer-eker prioritásban előrébb tenn?
Üdv. sanzi
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
need
addikt
válasz sfdrakex #6045 üzenetére
Utorrent 2. beta
nincs semmi különös benne beálítva csak az alap beálítás.. nincs router!
a jelenség 1 formán igaz windows 7 és windows xp alatt biztos hogy van köze a upc hez!
csak az az idegesítő hogy ha privát ftp-röl töltök akkor tökéletes a dolog széltöl/szélig töltök 60 megával! de torrentezéskor 1szerüen lemered min2 op rendszer
erre az utorrentre kellene valami +oldás!
annyit még sikerült elérnem hogy xp alá felraktam a deluge klienst azzal müxik csak gyengén tölt!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Mercutio_
félisten
Fijjug!
Most, hogy a pirate-nak gyakorlatilag konyec, melyik nyilvános keresőt érdemes használni?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speeedfire
félisten
válasz sfdrakex #6050 üzenetére
volt már példa rá h igen, csak ezért bátorkodtam oda írni, mellesleg nem ip-t bannoltak hanem acc-ot
Tobey: akkor semmi akadálya, utána meg úgy osszátok meg a sávszélet ahogy ti akarjátok
utorrentben nagyon egyszerűFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
LOTR
addikt
válasz sfdrakex #6047 üzenetére
limittel is használtam, jól működött
most nincs limit, de attól még nem megy
tűzfal sincs, bár előtte tűzfallal is ment
bitcomettel is próbálom, de csak néhány kbyte-os a letöltési sebesség
flashget torrent kliense meg annyira visszafogta a gépem, hogy le is töröltem, bár sajnos azzal sem ment igazán....One Ring to rule them all
-
ToBeY
nagyúr
válasz Speeedfire #6049 üzenetére
Nem ugyan oda ahová nekem van accom haveromnak nincs.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Speeedfire #6049 üzenetére
Az mind1, serverparkok ipit nem banolják ha több felhasználónak is seedelnek onnan.
-
Speeedfire
félisten
igen, működik viszont a tracer üzemeltetője felé ezt valahogy jelezni szokták, nehogy bann legyen a vége, persze csak akkor ha ugyanarra a serverre seedeltek vissza
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ToBeY
nagyúr
Ugye ez seedszerver dolog működik úgy,hogy haverral közösen bérelünk egyet ő seedel vele x helyre én y helyre egyidőbe csak megoszlik a sebesség.
-
sfdrakex
nagyúr
utorrent nálam akkor csinálta ezt ha állitottam be limitet, akkor 0 ra vágta a sebességet, majd mikor kilőttem a limitet föltött fel is le is maxal, de ez néhányszor votl csak, mostanában működik rendesen, csinálta ezt itthon win7 en 1.8.2 és 1.8.4 es verziokkal is, meloban xp-n 1.8.3 assal.
Egyébként a másik 2 gép nem lehet hoyg elveszi a sávot előled ?
Próbálj ki bitcometet. vagy másik torrent klienst.
-
LOTR
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék:
Helyi hálózat, 1 db router, 3 géppel vagyunk csatlakozva rá, upc net 20megás. Jó 1 hónappal ezelőtt még csak 10 megás volt a netünk, amióta növelték a sávszélességet nem tudok torrentezni vagy csak nagyon lassan (bár most sikerült közel 1 megás sebességet elérnem valahogy, de általában 1-2byte vagy ami még gyakoribb, hogy kiírja a seedeket és a peereket, de el sem indul....), ellenben másik gépen teljesen jól megy minden.
utorrent egyáltalán nem működik, flashget meg néha (előtte utorrenttel semmi gond nem volt)Valakinek esetleg lenne tippje, hogy mi lehet a gond?
One Ring to rule them all
-
need
addikt
Üdv..
Próbálkoztam már a szolgáltatóm fórumán de nem boldogultam..!
Azzal kezdeném hogy Upc chellos vagyok és torrentezés alatt lehal a gépem 2 op rendszeren is úgy az az a gond win 7 alatt és xp alatt megy 1 ideig a letöltés és utána mint ha kimeredne a gép.
Próbáltam haladó beállításokat csesztetni de nem történt semmi próbálkoztam még a win 7 alatt xp módban futtatni de az sem volt jó!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Speeedfire
félisten
nos, beírom ide is hátha valaki tudja a választ
linux alá keresek klienstFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ToBeY
nagyúr
Pretorians-on kérek jelszó emlékezetőt meg is jön a mail de ha rákattintok 404 dob.
Mi a fenét csináljak? -
-
Newyorker
addikt
a utorrentnek nincs valami olyan plusz dolga, hogy jobb oldalt alul ne a logóját mutassa, hanem pl a letöltési sebességet?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Flomaster88 #6023 üzenetére
Jól gondolod ujabb kliensel menni fog. Az ujabbra váltás meg azért kell mert sok minden változhatott a programban az 1,6 os verzio óta, és lehet hogy már ütköznek is dolgok az ujabbakkal esetleg nem tudsz csatlakozni és hozzád csatlakozni mindenki akinek ujabb van. Jobb frissitve tartani a klienst.
-
Flomaster88
csendes tag
válasz Csabee. #6024 üzenetére
Konkrétan a giga de végülis mind1, mert más oldalakon is előfordul néha nem csak itt hogy időnként kitiltanak egy klienst. Bármikor lehet ujabb verziót letölteni nincs azzal gond. Csak nem tudom hogy miért van. Gondolom jobb mindig ujabb verziót használni. Ez csak egy kérdés ami felvetődött bennem.
-
Csabee.
nagyúr
-
Flomaster88
csendes tag
Hali!
Az egyik oldalon le lett tiltva az 1.6os utorrent amit eddig használtam. Ha leszedek egy újabbat akkor gondolom folytatódik majd a félbeszakadt letöltésem. De egyébként mi lehet az oka hogy időnként letiltanak klienseket? Elavultság miatt? Vagy valami programhiba miatt tiltják le ezeket?
-
_stick_
őstag
Üdv!
Utorrent klienst használok és olyan hibát produkál, hogy a progi bekapcsolása után, elkezdi a le/feltöltéseket, majd ~10mp múlva visszaesik a sebesség 0-ra, ezután már a böngésző sem tud kapcsolódni és csak a kapcsolat javításáal tudom helyreállítani a netet.
Semmilyen változtatás (tűzfal, stb..) nem előzte meg a problémát, egyik pillanatról a másikra jött...
Volt már ilyen gondom korábban is, úgy emlékszem, akkor egy ad, vagy -spyware volt a ludas és Ad-aware tisztítás után helyreállt a dolog.
Pár óra múlva végzek a melóhelyen, otthon egyből kipróbálom, van esetleg vkinek más ötlete? -
sfdrakex
nagyúr
válasz stvnppp #6016 üzenetére
Ha van több vinyod akor fizikailag külön vinyóra tölts le mint amin az oprendszered van, és a letöltös megajtodat nézesd át nem e nagyon töredezett vagy ha van rá mód másolj rola mindent máshova formázd le. A le töltéseknél rarokat leszeded kitörmörited törölgeted ujat szedsz le, eléggé töredezett lehet tőle a vinyó.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Megint en... Lehet nagyon hulye a kerdes de kivancsi vagyok. Ma sikerult veletlenul letorolnom egy olyan filmet (adatok es torrent file torlese) amit ma hajnalban toltottem le.
Ilyenkor ha ujra letoltom az nem gaz? (csak abbol kiindulva, h egy ugyanazon napon ugyanazt a filmet 2x szedem le)Koszi az eddigi segitseget is mindenkinek.
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Furcsa dolgot tapasztaltam. Amikor megy a utorrent, akkor eléggé belassul a gépem, a programindítás, illetve a böngészés. Találkozott már valaki hasonlóval, vagy hallot már valaki ilyenről?
Üdv -
c41r0^
őstag
én visszatértem 1.8.4-re (UPC miatt only uTP protokoll, erőltetett titkosítás, titkosítatlan bejövő kapcsolatok nem engedélyezése, max. 100 kapcsolat 1 torrenthez beállítások mellett, így elfogadhatóan jönnek az UPC priorizálása ellenére a torrentek publikus trackerekről) és nincs problémám
-
kircipeti
senior tag
Udv!
utorrent 1.8.4-esem van. A mappa beallitasoknal be van allitva ket mappam az ideiglenes letoletseknek, meg a befejezetteknek is. Nomarmost az a problemam, hogy miutan befejezett egy torrentet, nem mindig rakja az oket a befejezettekhez. Valaki latott mar ilyet?
-
tomsics
senior tag
hello valaki nem tudna torrentanyara meghívót küldeni????nagyon fontos lenne ,ha tud valaki akkor dobjon egy pü-t legyenszíves előre is köszönök
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Windsurfer
tag
ma sorozatosan oldom meg a problémákat Win7 alatt, müxik a hangkártya rendesen és most már a uTorrent is aktív...csak lekellett lőni a winf*s vízfalat
Motorola Defy Full Stock ^.^
-
Fagyi
aktív tag
Nem, az arányodat globálisan összes le és feltöltésed adja az adott trackeren.
Nme külön külön kell egy egy torrenttel x arányt elérni.
Ha valamit már teljesen letöltötél akkor is látod mintha időnként még töltenek le valamit, ez teljesen megszokott. Viszont ha 0 ról indul akkor kapcsoldki ,mert előlről kezdi el ![ Szerkesztve ]
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
No.01
őstag
válasz sfdrakex #6001 üzenetére
Na most csinaltam egy olyat, h mappak fulnel kivalasztottam a torrentek automatikus betoltese innen resznel megmutattam, neki azt a mappat amit visszamasoltam a C >>> docand set... utorrent igy egy kisebb csodaval hataros modon megjelent a torrentjeim 95%-a.
Most elkezdte oket ellenorizni, de a legtobbnel elkezd letolteni v.mit holott ezek hibatlanul futottak a regi vinyoval!Ilyenkor mit lehet tenni?
Ill mi van akkor, ha tegyuk fol meghal a HDD-m es oda az osszes letoltott allomany. (a tobbseg 4-5-os arannyal, de volt) par ami meg nem ment vissza (0,2-1,1-es arany) mert vagy nem kereste meg senki vagy annyira uj volt.
Ilyenkor kirughatnak?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest