- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Microsoft Excel topic
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Asustor NAS
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Digi 1000, letöltő van bőven, kliens legújabb qb , port nyitva.
Feltöltést úgy tudtam elindíitani, hogy 450-re f felraktam a feltöltést és így is alig 1-2 csatlakozik. -
Nova96
őstag
Na mai nap ,mostmár legalább sebesség probléma is van/volt 150kb/s nem megy feljebb, valami ötlet?
-
Geth
veterán
válasz Cs1csó #30394 üzenetére
Dehogy, úrjézus.
Van egy IPv4 címed kivűlröl. Ezen az egy szem címen véges számú portot nyithatsz.
Nem nyithatsz több belső IP cím felé port forwardot egy portra. Hát gondolj bele, beesik szerencsétlen packet amiben meg van címezve a WAN IP-d egy portja, senki semmit nem tud a NATod mögötti topológiáról. Hova küldje a router?
Nyugodtan állítsd be a 3 kliensen ugyanazt az X portot, csak arra figyelj, hogy a routeren az 1. számú IP X bejövő portja kimenő A port legyen, a 2. számú IP-d X bejövő portja kimenő B port legyen, sít. -
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #30395 üzenetére
-
-
_q
addikt
Az volt a baj, hogy én a wifi beállításoknál kerestem mert wifin használom a gépet, de a LAN beállításoknál volt. Most a wifi mac címet hozzáadtam és a tetszőleges IP-t. Ha most tudok letölteni akkor gondolom a beállítás sikeres volt. Ha mondjuk egy játék, más program akar netre csatlakozni, akkor mindig manuálisan meg kell nyitnom a portot hozzá?
Ha más gépről is szeretnék torrentezni, akkor annak is adok egy IP-t és MAC cím alapján felveszem, csak más portot kell majd forwardolnom vagy ugyan azzal a portal használhatom párhuzamosan 2 gépről?[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
Nem, ezt jobb esetben sehogy nem kell kitölteni.
A routeren kell beállítani, hogy MAC cím alapján mindig ugyanazt a belső, privát IPv4 címet adja (Static DHCP).
Ha ez megvan, akkor az immár fix IPv4 címre tudsz megadni port forward tűzfalszabályokat.csicso82: Nem értem mi a baj, okostelefonnal milyen szolgáltatást futtatsz amihez kell port forward???
Az UPnP-t nem piszkálni kell, hanem letiltani[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Kikapcsolom én, csak nem tudom hogyan állítsam be a többi részét.
Port forwarding is van meg virtaul server is a routerben. Az előbbihez hozzáadtam egy IP-t. Viszont a gépen hogyan lőjjem be. Gondolom ezt kellene kitölteni valahogyan:
Addig oké hogy mondjuk 192.168.2.100 az IP. A többi helyre mit írjak?
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
Az UPnP routerben alkalmazott implementációja lehet hogy nyit portot kívülről jövő kérésre is, ezt érdemes tesztelni, mielőtt elkezded használni!
A manuálisan létrehozott port forward tűzfalszabály előnye (a routerben letilott UPnP mellett), hogy egy helyen lesznek felsorolva a szükséges portok (van kontrollod felettük).csicso82: keress rá, ajánlom az upnp és flaw keresőkifejezéseket.
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz enginev3.0 #30383 üzenetére
Az alapból be van kapcsolva, de azon belül nincs beállítási opció.
(#30384) Cr00py
Mitől biztosabb a fix és bizonytalanabb az upnp? A routerem egy tök egyszerű manhattan AC1200-as. Igazából 5GHz-et tud és elvileg wifin is tudja a 800Mbit-et, ezen kívül semmi extra beállítási opció nincs sajnos.
A 60000-es port nyitást itt olvastam. Mondjuk azt se tudom miért pont ez volt ajánlva, talán mert ezt más nem használja így nem kavar be? Mire állítsam akkor?[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Cr00py #30384 üzenetére
Nekem UPNP van és az így manuálisan megadott port itt: [Open Port Check Tool] is nyitottnak lát tehát működik. Amiért jobb a kézzel nyitott port az a biztonság, ha igaz, az UPNP-vel lehetnek problémák.
-
-
_q
addikt
qbittorrent 4.1.7 eddig úgy néz ki működik és nem fagy ki mint korábban a 4.1.6. A 4.1.5 is működött. Lényeg marad a 4.1.7 és bízok benne nem jön elő a korábbi hiba.
Ettől függetlenül ahogy javasoltátok kértem publikus ip-t (miután NAT mellett teszteltem a fentebb írtakat, tehát nem a publikus ip miatt javult meg) ezt kb 30 perc alatt meg is kaptam. Itt megnéztem és 60000 port nyitott. A kérdésem az lenne, hogy a routeren mit állítsak be ha egyáltalán kell valamit. Illetve volt szó fix ip cím megadásról is. Ezt a gépen kell beállítani vagy a routeren, valamit hol pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #30378 üzenetére
tényleg nem ez a gond,kipróbáltam.ha még1x összeomlik,akkor felteszem ezt a régi verzát
-
válasz betyarr #30375 üzenetére
El ne hidd hogy ezért zárul be
Megoldás: tedd fel a 3.1.6ot és használd
Várj pár napot vagy egy hetet hogy be zárul e
Ha nem akkor frissítsd le
Legalább nekem is segítesz hogy nálad is megoldja a dolgot
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
-
betyarr
veterán
asszem rájöttem az összeomlós bug-ra: éjfél után csinálta most is és tegnap is,tehát feltehetőleg nem képes bekajálni a napfordulót
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #30373 üzenetére
na fasza...remélem nem foglak kopizni ezügyben
-
válasz betyarr #30372 üzenetére
Passz
Csak nevetni tudok
De örülj neki mert veled nevetekÉn egy éve szívok ezzel
Random crash, ott van az esemenynaploban a log rólaSemmi nem oldotta meg
Vissza álltam utorrentre, bittorrentre, minden jó volt csak ez nemWindows újra telepítés
Driver telepítés
Mindent megcsináltam, nem egyszer, sőt időközben egy 90%ban új konfigom is lett, ott sem volt jóKb 2 hete poénkodtak itt a hibátlan működéssel büszkélkedők valakin, hogy tegye vissza a 3.1.6-ot, én megtettem és nem zárult be , végre egy év után működött
Aztán jött a 4.1.7 , felraktam és azóta az is hibátlanul megy 🥰
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #30369 üzenetére
bővebben
-
havri1
félisten
-
-
betyarr
veterán
üdv!
pár napja újrahúztam a letöltő pc-m,mert kapott új ssd-t és már a qbittorrent-et tettem fel az 2.2.1-es ut helyett.eddig nagyon élvezem,mert pörög ezerrel,jön lefele vele a cucc 60+MB-vel (500-as net).
tegnap este (azaz ma hajnalban) azt tapasztaltam,hogy nyitnám meg a qt-t,de egyszerűen eltűnt a tálcáról,amikor fölé vittem az egeret.feltételezem összeomlott és bezáródott.gyakran csinál ilyet?csak azért kérdem,mert gyakran van,hogy távolról is bejelentkezek a webes felületen és nem lenne jó,ha ilyen meglepetések várnának.rendszer win 10 legújabb build,és a legfrissebb qt van fenn még viszonylag kevés futtatott torrenttel. -
senior tag
-
Cs1csó
félisten
válasz NdrewSunix #30360 üzenetére
Megmaradnak a beállításaid.
-
senior tag
-
Nova96
őstag
Sziasztok,most nézem a core-s torrentek közül a qbit 77-t híbásnak jeleznek, történt valami változás az oldalon beta-n kivül?
sh,cc tök mindegy , nem értem miért írja híbásnak.
Qbit-en érdemes valamit állítani vagy csak így ahogy van jó?[ Szerkesztve ]
-
válasz Intruder2k5 #30356 üzenetére
Köszi
Akkor van értelme seedelni a feltett játékokat, hoznak 500-1TB-ot néhaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #30354 üzenetére
Az utolsó sikeres announce-ig teljesített megmarad. Ez ugye alap esetben fél óra a magon, vagyis ha a 27. percben törlik a torrentet, akkor nagyjából mindent buktál. Ha a letöltés utáni 35. percben, akkor az utolsó 5 percet buktad. Ha már törölték, akkor nem lesz sikeres a tracker felé történő jelentés se.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #30354 üzenetére
Amíg nem törölték addig ami felment az igen, de a törlés után hiába viszik, nem számít.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Ha feltesznek egy torrentet, letöltöm és seedelem, viszont törlik, akkor a feltöltött adatmennyiség megmarad a profilomon?
-
1 hete hibátlanul fut a qbit 🥰
-
senior tag
-
bolic
őstag
válasz NdrewSunix #30347 üzenetére
Ha Win7 az operációs rendszered, utorrent 2.2.1 legyen, máskülönben ha Win10 az operációs rendszered, mehet a qbittorrent 4.1.7!
Egyéb nincs kivétel, mert azok problémások!
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
senior tag
Sziasztok!
Mostanában úgy veszem észre, hogy seedeléskor nagyon ritkán, de megakad egy pillanatra a hang/kép video nézés vagy youtube nézés közben.
Értetlenül állok ez előtt, mert nem gyenge a gépem. MSI B350 lap, R5 1600X proci, 2x8 GB RAM (2800-on), külön HDD a torenteknek, digi 1000-es net, Rx 580 vga.
Tud nekem valaki erre egy optimális Bittorrent beállítást küldeni? Lehet ott kellene finomítanom kicsit és megoldódna a gondom.Köszi előre is!
-
MODERÁTOR
-
bolic
őstag
válasz enginev3.0 #30335 üzenetére
Hát nincs alternatív. De van egy észrevételem a no1 releasevel szemben, hogyha fel van tüntetve a Hungarian (none) felirat az nfo-ban, az mindig hunforced lesz.
-
bolic
őstag
válasz Intruder2k5 #30342 üzenetére
Internet Explorer 11 böngészőről van szó, azért mert szerver gépen semmiféle gyorsító nincs rajta (értsd.: integrált alaplap), azért nem telepítem fel másik böngészőt.
-
MODERÁTOR
-
-
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #30339 üzenetére
Ez a "milki" izé micsoda? Nem teljesen értem.
-
-
bolic
őstag
válasz TeeJay #30337 üzenetére
Ha nem lesz kompatibilis régebbi böngészőkkel, nem fogok többé onnan seedelni, mert nincs mit leszedni ha nem jelenik meg semmit a régi böngészőben, én úgy tudom hogy a Win7 támogatás 2020 január 15.-ig tart.
Olvastam az nCore fórumot, elég vegyes a tapasztalat, mert a reg még nem működik se.
-
Bh-ra? Minek? 1 hét múlva nem lehet letölteni szinte semmit mert a kutya sem seedeli
2 hete vissza is mondtam a feltöltői rangom, felesleges idopocsekolas, plusz rohadt unalmas volt folyton hallgatni a rls-ek szidását, hogy melyik tulajnak mi miért nem jó
Mintha olyan befolyásoló lenne az oldaluk bármiben is
-
bolic
őstag
A bétaoldal nekem csak kékesszürke háttér kép nélküli oldal jött be, nincs semmi gombok, írások stb.
Mindegy, ha változik, költözöm BH-re.
Ehh TeeJay nCore helpdesk lett? Mióta? Itt nem kötözködhetsz vazzeg!
-
Aurig@
őstag
Az lesz a lényeg, hogy a jelenlegi dolgaid átkerülnek e? Rang, pont stb.
Ha viszont az új, tesztelt oldalról kerülnek át a jelenlegi oldalra újabb funkciók, akkor minek akarnak, hogy regisztráljunk? -
-
veterán
válasz enginev3.0 #30328 üzenetére
Megvan. Ha jól értelmezem, akkor nem új oldal lesz, csak nyitottak egyet béta tesztelésre, aminek a bevált funkcióit átviszik az eredeti oldalra.
Köszi az infót.
Szerk.: Belépni ugyanazzal az azonosítóval lehet vagy újra kell regisztrálni ide is?
[ Szerkesztve ]
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
-
veterán
válasz enginev3.0 #30324 üzenetére
Forrás?
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
Tudtátok hogy lesz új nCore? Én ma találtam rá véletlen
-
válasz Jack Oneill #30322 üzenetére
Nálam is
8MB/s
nonstop
Mondjuk ennyire is van korlátozvaJa, és nem zárul be
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Eddig a torrent témát megoldotta egy synology nas, de most úgy alakult a nyaralásunk alatt, hogy kéne egy picit laptopról torrenteznem. Elég stabil a rendszerem nem szeretném hogy valami vírust bekapjak. Melyik klienst ajánlanátok win oprendszer alá?
Összesen 2 torrentről lennne szó...[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #30311 üzenetére
Küldök screenshot-ot
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
válasz TeeJay #30310 üzenetére
Hát most az 1-2 oldallal ezelőtti beszélgetést követve próbálom használni, hogy nincs nontsop nyitva az ablak, hanem bezárom, lerakom óra mellé, így csak ennyi a gondja, hogy fehér lesz a kép, de fut, és most még a fehér képet is sikerült visszahozni, de nem zárul be mint korábban
Nekem ez így már fasza, nem kell indítgatni mindig
Milyen oszlopok vannak nálad kiválasztva a torrent listában ? Torrent neve, mérete, le és feltöltési sebesség stb...A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #30309 üzenetére
1300-1400 torrent megy benne, semmi gondja nem volt még nálam úgy mint az előző verziókkal sem
Nem tudom neked megint mi akad be rajtaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
válasz TeeJay #30308 üzenetére
Eddig szuperül működött, most megnyitottam és fehér kép, viszont be akartam zárni, vagy is véletlen az X-re kattintottam, és feldobta hogy biztos bezárom? És akkor visszajött az teljes kép
Most várhatok napokig újra hogy fehér legyen és újra sikerül-e ez a trükk
Mindig lent van az óra mellett, nincs megnyitva folyton, de az RSS miatt néha muszáj megnyitnom
Szerk.: 5 másodpercen van a torrent lista frissítés
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
A múltkor én panaszkodtam a qbittorrenre. Miután visszatettem a 4.1.5-öt azóta nem fagy ki. Semmit se változtattam rajta.
Ettől függetlenül kérni fogom a digi-től a NAT mentesítést, csak megvárom az optikát, amit 15 napon belül ígértek. Még van 10 nap, de nem lepődök meg ha több lesz belőle.
Most látom senior tag vagyok. Pár napja még őstag voltam. Változott valami a rangrendszerben?Megtaláltam, ma változtattak rajta: [link]
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
reméljük sok százan rakták vissza a mikrotorrentet mert azzal menni fog
sőt remélem sokan még windowst is újra tettékMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CES 2025: így képzeli el a jövő AI PC-jét az NVIDIA
- CES 2025: Négy új androidos tábla jött a Lenovótól
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Apple notebookok