-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Úte, a kötéllel mennyit bénáztunk. A második és harmadik rész legjobb elemeit kellene vegyíteni, aztán hadd szóljon. Battlefield 3-ból is nekem például az alap és a B2K pályák tetszenek a legjobban, a többi már csak olyan elmegy kategória. Azt se bánnám, ha az összes alap mapet átemelnék + a B2K pályáit + még 4-et a 2-ből, a Bad Companyból, a Bad Company 2-ből, stb.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
SkyS1gn
félisten
Rengeteg videós tesztet láttam (Linustechtips) ahol CSAK tuningolva mérik a kártyákat egy átlagos tuninggal amit minden kártya tud.
Azt még tudni kell hogy egyes árszinteken szokták őket mérni és ilyenkor a 7970 bekerül a kalapba de a 680 ellene meg nem, és hát nem kell mondanom hogy a 7970 hogy elkeni a 670-et.
Főleg a Gcn driverekkel már, ajánlok egy Ghz edition 7970-et.
Énis váltanám a 6950-et, de megnézem mit hoz bétában, meg meg akarom várni a HD8000-et.
(#1192) Winne Most beszéltem Karl Magnus Troedssonnal, aztmondta hogyha még nem tettem meg rendeljem elő MOST! de ezt minden második mondatban elmondta, ja meg azt hogy Hétfőn jún. 10.-én jön a MP reveal
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
Szerintem GHz editiont vegyél, bár nemtudom most milyenek az árak, emberek kérdeznek meg folyton hogy ez a telefon ilyen ár az a hardware olyan ár.. de én csak akkor vagyok nagyon otthon az árakban ha valamit venni akarok, de akkor kívülről fújom az összeset
Igen AMD most belehúzott, ha proci csúcskategória terén nem is (az APU-k viszont tarolnak) de a VGA piacon most igen elkezdtek partnerkedni meg a Gaming Evolved, Evolved Reloaded, Evolved Level Up akciók is brutálisan, kapsz egy karihoz kb 20-30ezer ft értékű AAA-s játékot!
- jó a procid, nekem is ez van, igen baba eddíg, meg még az is lesz egy ideig!
(#1201) sixpak Igen 7950 legjobb ár/érték arányú, ott kullog a 7970 mögött nemsokkal, kis OC-val megvan a 7970. AMD-k igen bitangul húzhatóak. (meg az összes manapság)
Miven nekem vízhűtésem van, ha most vennék akkor vagy Ghz edition + blokk, vagy 7970 DCII/ 7970 Matrix + blokk.
De még várok, ráérek
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Winne
nagyúr
Én nem magas beállításokon játszom a komolyabb kártyákon sem, inkább legyen csak több fps, így a minimum fps sem esik be sosem zavaró határra. A kép "simasága" nem igazán látszik, inkább csak érződik, én a Ti4200 óta nem voltam a zöld oldalon, most tértem vissza, de pozitívan csalódtam.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
prokxy
veterán
Ok, köszi. Nekem tökmind1, h melyik gyártó, ár-érték arányt nézek. Bár mostanában a Sapphire termékeit egyre jobban szeretem, ASUS meg mehet a levesbe, persze most csak VGA témában.
Nálam ez nincs meg: "az NV-nek van presztízsértéke"Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
őstag
Hm... Hát az ciki, nálam így stabil 70 körül van, ultrán minden kivéve ez meg az effect quality, meg persze nincs élsimítás, de azt egyik játékra sem rakom fel, elvégre ez ,,csak'' egy 7870 nem pedig 79xx széria.
Viszont azt nem értem miért örül a sok emberke, mert a 30-40 fps-es droppok, meg csaták közben ilyen kevés fps szám nagyon nem az elfogadható kategória ilyen erős kártyáknál. Végül is 70-100 ezres kártyákról beszélünk... de tudom... BÉTA. -
TGaben
tag
Ha azt nem is "merem" kijelenteni, hogy lesz plussz fps növekedés számszerüleg, de "stabilabban" fut, gyorsabban betölt. Persze ingadozik így is az érték, de az elsősorban a szervernek/netnek köszönhető szerintem.
Jaa, és ez ugye béta...[ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
Svájcinéger
őstag
Nekem a bétával 280X-szel semmi gondom nem volt. Se akadás, se lagg, se kifagyás. Ma toltam először.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
scope2007
addikt
nem csak hallgatók, ÉLI barátom is játszik
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
sixpak
nagyúr
Ha leveszed az élsimítást, akkor nem esik be 40 alá.:-)
Én kipróbáltam pár napig azt, hogy ful ultrán toltam, 4X élsimítással és lehet hülyén hangzik, de mintha jobban menne mint a 3. Úgy értem, hogy ugyanannyi fps-nél, mintha ez folyamatosabb lenne.OFF: pofám leszakad, dörög, villámlik mifelénk....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
daveoff
veterán
Én 7970-el játszottam eddig(most adtam el), nálam nincs egyáltalán fps drop, se lagg. A bétában sem volt, ultrán játszom élsimítás nélkül, 60fps alá nem nagyon megy. élsimítással se esik be 45-50fps alá.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Sz.Miki
őstag
Nálam ugyanez a hiba volt, először kikapcsoltam a HT és minden megoldódott, de most már a HT is be van kapcsolva és hibátlan. Ezt A progit futtasd.
Nálam most 1920x1200 Minden utlrán, minden élsimítási érték maximumon van. A legmelegebb helyzetekben sem esik le 48FPS-alá.
-
-
devilinsid3
addikt
a skillt arra kapod, hogy kiket ölsz illetve kik ölnek meg (persze még sok másra is), de ha pl. alacsonyabbak ölnek meg arra több veszteséget kapsz, mint ha nagy rangú öl meg és így tovább
itt néz körbe talán jó lesz: [link]
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
-
k.soma
senior tag
Nem konzolon tolom, hanem PC-n szintén, csak nem merek sniperezni normal szerókon, mert halálra vagyok ítélve az esetek 80%-ában.
Viszont én azt észleltem, hogy a nozoom lövéseket jobban adja itt mint a 3-ban. De lehet csak én vagyok így vele.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
devilinsid3
addikt
már miért ne számítana egy játékban az adott órák száma? van aki 20 óra alatt eléri képességei határát, de van akinek kell 200
és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ki mit játszik, mert lehet valaki 400 órából játszott 390et infantryban, ezért valószínűleg vehiclevel szerencsétlen lesz, de hiába te 700 órát játszottál amiből csak 100 óra infantry valószínűleg jobb lesz nálad infantryzásban
meg egy idő után már rutinosabban oldod meg a "feladatod" ami megint csak az időre vezethető vissza, mert lehet, hogy 70 óra után jössz rá arra, hogy ha jön szemből 2 tank akkor te egy bizonyos pontnál mögéjük kerülsz és megölöd mind a kettőt, míg kevés óraszámmal szemben rájuk ugrasz és meg csak a sebzés is nehézkesen megy
szóval számít az óraszám elég nagyban, de ettől függetlenül még ott van a többi dolog is amiről nem tehetsz és azok miatt nem tudsz vagy nehezebb ölni (szerver lagg, a játék szar, csalnak)[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
bf3-ban még 1000 óra után is éreztem, hogy fejlődök
kb 1300-óra után már stagnáltam
viszont az volt az első BF-em, itt már most érzem pl. LAV-nál, hogy sokkal többet nem tudok kihozni belöle, esetleg, ha pályánként változtatom, hogy éppen zunit(sok infinatry no tank), vagy TOW-ot rakok rá olyan pályán ahol sok a tank, lvl84 vagyok, viszont tankkal még van mit fejlődnöm, de inkább taktikailag, repülésben meg csak fejlődni valóm van[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
gali777
őstag
Mi hard azon, ha tudsz helizni?
Nekem tetszik nagyon. Hagyom a többieket előre menni én meg kultúráltan le tv-zem a sebzett vadatMár így is le lettem csalózva, mert "1 hittel" öltem. Hát az ilyet pofoznám föl. Nem is 1 hit kill az a tetves tv, de még mindig sírnak érte. Az ilyen miért nem megy legozni inkább?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest