-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #48770 üzenetére
De amúgy egy sniper limites szerón nem nagyon van ezzel para. Vagy csak engem nem zavar?
-
raggg
senior tag
válasz
Bjørgersson #47977 üzenetére
Először mindig van egy ilyen kis ijesztés párszáz megával aztán meg suttyomban ránkvágják a DLC-t.
-
raggg
senior tag
Azt hittem ez már a sárkányfog déelcé
-
raggg
senior tag
válasz
SkyS1gn #47938 üzenetére
Na most anélkül hogy különösebben védeném ezt az egyébként biztosan nagyon remek projektet; de simán elképzelhető, hogy a fejlesztés alatt egy korábbi játék assetjeit használják teszteléshez(, demózáshoz stb.), szóval attól hogy most ennyire hasonló, az még nem jelent semmit.
-
raggg
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46261 üzenetére
day of defeatben volt ilyen
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #45595 üzenetére
Mostmár remélem.
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #45591 üzenetére
Tegnap velem nem tudom hányszor történt meg hogy telibevertem a lavot rpg-vel és semmi nem történt. Először azt hittem csak én kamillázok, de amikor már 4-5. alkalommal is ez volt, akkor gyanús lett.
Mondjuk lehet ezt eddig mindenki vágta, csak én szoktam assaultozni.
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #45429 üzenetére
hádde nem az az alap hogy defib aztán rántom elő a baget utána?
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #42495 üzenetére
Battlepax <3
Annyi boostom van, hogy szerintem már összesen nem fogok annyit játszani a játékkal.
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #42293 üzenetére
Ja, csak kár hogy Sorcerert indítottam..
-
raggg
senior tag
válasz
marilllyo #42276 üzenetére
Nem azzal van a baj, hanem hogy ezek a mapok szerintem inkább techdemók, mint jól megtervezett mapok a játékra. Ami most jól kiegyensúlyozott map a játékban, az véleményem szerint a shanghai meg a zavod. Pl. ha ezeken sok a sniper, akkor is lehet alkotni. Itt meg kimentem középen arra a pályára, ahol egy repcsi van lezuhanva középen és egyből 8000000 sniper lőtt rám.
-
raggg
senior tag
Annyira vártam ezt a DLC-t, hogy egy kicsit csalódnom kellett. Van az a map amin csak középen van egy nagyobb sziget, az szerintem el lett találva, viszont a többi első blikkre nem ragadott annyira magával.. aztán lehet ha többet játszom rajtuk és jobban átlátom, akkor majd jobban tetszenek. A Carrier Assault viszont tetszetős!
-
raggg
senior tag
Valaki kérdezte, hogy 30 GB elég-e a játéknak... hát csalódást kell neki okoznom, nálam 34,7 GB a Battlefield 4 folder.
-
raggg
senior tag
Este már anyahajót kísérgetünk?
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #41171 üzenetére
Az.. főleg HC-n, azt nem is értem.
-
raggg
senior tag
válasz
yodamester10 #41163 üzenetére
Én is főleg egyedül, de egyrészt azért, mert a HC-t jobban bírom, másrészt itthon főleg az IRAM szerót szeretem és sokszor üres. :-(
-
raggg
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #41028 üzenetére
Teljesen kikapcsolni nem érdemes, csak levenni kicsire. Alkalmazásoktól függ, hogy mennyire viselik jól.
-
raggg
senior tag
válasz
Bjørgersson #40817 üzenetére
Nem tűnnek rossznak ezek a pályák, de majd játék közben derül ki, hogy milyenek. Én a CR mapokat pl. azért nem szeretem mert CQ-n tömve vannak a járművekkel, ha épp nem jut értelmes gép, akkor semmit nem tudsz csinálni. :-/
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #40732 üzenetére
Csípem én is! Sőt, én a lancangot is..
-
raggg
senior tag
válasz
Bjørgersson #40678 üzenetére
én ezt sose láttam
-
raggg
senior tag
De remélem ha már 'urban' háborúzás lesz a dragons teethben, akkor kapunk egy grand bazaarra hajazó mapot. Most talán az hiányzik a legjobban a bf3-ból.
-
raggg
senior tag
Mostakkormost 4 nap múlva már anyahajót kísérgetünk?
-
raggg
senior tag
Az csak engem idegesít hogy a PDW-k gyakorlatilag minden más automata fegyvernél pontosabbak és erősebbek? Még Omanon is érdemesebb mp7-tel átlőni a fél mapot, mint LMG-vel vagy Carbine-nal pötyögtetni.. Azt értem hogy szűkebb, kisebb mapokon legyen jobb a PDW, de ennek így nem sok értelme van.
-
raggg
senior tag
válasz
devilinsid3 #37952 üzenetére
Ha rajtam múlna én kivenném ezt az egészet, csak score lenne. Mint a Red Orchestrában (legalábbis a régiben, az újjal nem játszottam).
-
raggg
senior tag
válasz
Whysperer #37946 üzenetére
Egyébként szerintem nem szabad komolyan venni a K/D-t, a Skillt, meg az egyéb hülyeségeket és akkor jól lehet szórakozni; ez nem egy kompetitív multi játék.
...és aki meg a K/D-ra megy amúgy se nagy csapatjátékos jellemzően. Ld. Rush támadóoldalon sniperrel lövöldözőket pl.
-
raggg
senior tag
válasz
Svájcinéger #37576 üzenetére
Én meg megcsináltam a Multi Talent assignmentet, azóta is mindig hozzáadja kör végén az X killt az assignment résznél, mintha nem lenne meg... pedig Battlelogon látszik, hogy már megvan és a fegyvert is tudom használni amit adott érte.
-
raggg
senior tag
válasz
FollowTheORI #37132 üzenetére
Arra még épp nem jó, mert annyit a kazuár pléjer is elvár, hogy ha valakit eltalál, akkor az vérezzen.
-
raggg
senior tag
-
raggg
senior tag
válasz
D.Orion #37042 üzenetére
Azért arra a gyönyörűre kíváncsi lennék, mert nálam i3 / 7870 OC / 16G RAM mellett annyira gyönyörűen azért nem fut a játék; úgy, hogy mediumon játszom. Illetve nekem az elmúlt hónapban frissíteni kellett a catalystot mert egyszerűen kiírta, hogy 13.x alatt nem indul.
-
raggg
senior tag
válasz
marilllyo #36882 üzenetére
Én nem monitorozok semmit, mert nem érdekel. :-) Csak a koncepciót írtam le. Programozó vagyok, ritkán írok úgy alkalmazást hogy na jó megy, de csak ez fusson! :-) Legalább annyi eszük lehetne, hogy aki játszik, azoknak egy része használ Frapset, Afterburnert, meg hasonló a cuccokat, készüljenek fel rá.
-
raggg
senior tag
válasz
FollowTheORI #36877 üzenetére
Nem azt mondom hogy ugyanaz a szint mint ami megjelenéskor volt, de azért ki tud fagyni időnként simán. Fekete képernyő, bf4 stopped working. Amúgy meg nehogy már úgy írjunk programokat, hogy csak akkor futnak ha semmi más nincs mellette megnyitva.
-
raggg
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #36855 üzenetére
ki kell várni a no exp szervereket, ott egy fokkal jobb lesz bár én úgy se szeretem
-
raggg
senior tag
válasz
Zilko87 #36847 üzenetére
Én azt se fogom megérteni, miért nem lehetett volna 4 helyett mondjuk 6. Pl. még damavand meg kharg, ezeket is sokan szerették, bőven belefért volna. Sőt, lehet mégtöbb játékost át lehetett volna csábítani.
A bugokat gondolom nem az új mapok, hanem a csodálatos új "bugfixeik" hozták elő.
-
raggg
senior tag
válasz
giornalista #36733 üzenetére
Ha így tetted be a RAMot ahogy leírtad, akkor ne csodálkozz, hogy kékhalált kaptál. :-)
-
raggg
senior tag
Tehát az SA röviden:
- Caspian, Firestorm közel sincs olyan szép mint BF3-ban, de legalább feleannyi FPS-sel futnak. Bőven jó lett volna egy-az-egyben átemelni őket.
- Omanon az első 5 perc élvezhető, a homokvihar első 5 perce érdekes, aztán rájössz, hogy ez így rohadt idegesítő lesz hosszútávon.
- Metro-t CQ-n eddig is csak medkit dobálásra lehetett használni, most se lesz másképp.És rinyálok tovább, hogy miért nincs Damavand vagy Kharg Island, amik tényleg nagyon jó mapok voltak, a Metronak nevezett szenny helyett amit 1:1-ben helyettesít a Locker.
Ezt a DLC-t vártam a legjobban, elég nagyot kellett csalódnom. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest