-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Nem Érné meg. igaz kár ,hogy z77-es alpba nem K-s procid van mert 2500k simán megy 4,2-4,5-t. Amúgy havernak i5 750 van egy 6950-es karival meg 8 giga rammal és teljesen stabilan megy ( ez vicc is amúgy) hja és nincs húzva nekia proci és amikro az Én fx 8120 4,2-n akad a 16 giga rammal meg a 6870-re húzott 6850es vgaval low-n akkor az Ő i5-s karija 50%-on fut! 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Ezt ki vitatta? Nem arról beszélek,hogy Melyik a legerősebb CPU. De bemutatón si egy 8350 hajtotta a bf4-et és ment mint a pinty. akkor minek vegyen már 2x annyiért gépet?! Csomó BF4-es promociós gép amit nyerni lehetett amd+ati. nem is értem mia vita téma. i7 megoldja erőből klassz. csak lehet nem jó a vgaja is és mikor egy 70 körül lesz egy 7970. akkor fele annyiba kerülő 8320+ egy 7970 is megoldja neki csodálatosan!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Bjørgersson
félisten
Nem kell ehhez annyira kreatívnak lenni..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bazzzs
senior tag
Azzal tisztában vagyok, de nálam hasonlóan néz ki a felhőkarcoló összecsuklása előtt is. Lehet, nem volt tiszta, hogy mire gondolok. Amikor fénnyel szembe nézek, akkor elveszik a kontraszt, fátyolos a kép, de szerintem nem így kellene kinéznie. Valami gond nálam lehet. Nem a szürkeséggel van bajom. Az első képen a helikopteren látszik, hogy bizonyos részek elütnek (feketék), a második képen pedig a füst ugrik elő feketén, míg körülötte az épület sarka szinte nem is látszik. Ha a fény irányába nézek, akkor például jó pár száz méterről is szinte rikít a katonák fekete napszemüvege, de az embert nem is látom (értsd: fekete napszemüvegek rohangálnak a messzeségben).
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
R3laX
addikt
Én ezt néztem, és ingyenes kiszállítás... Kb ez a legolcsóbb.
Szerk.: Hopp, Crissnek akartam.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Battlelog
(#9598) Cris99: Volt 100rongyom feleslegben
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Itt lehet joinolni is a játékba, csak hibát ír (vajon miért? ) Innen lehet majd Commanderként is felmenni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
addikt
Ja, a grafikont néztem, de nem tűnt fel, hogy a két sor különböző lenne... szóval akkor az erre jó Tüskék azok voltak nekem is. Meg 1-2x ilyen 5-10 fps-em is. A procid majdnem ua., mint az enyém (ami jelenleg nincs túlhajtva), a VGA kártyánk is pariban van. Érdekes, ennyit számítana +1GB VRAM? Csinálok akkor inkább egy AIDA64 logolást.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Winne
nagyúr
Ennyi. Én a többség érdekét nézem, mindenkinek illik tudnia mit érdemes betenni.
@(#10824) Mappa:
@(#10830) Cris99: ez is csak azért van, mert mindig bizonyítani akarod, hogy igenis ki tudsz fogyni és megállsz a fallal szemben és csak lősz folyamatosan...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Raidon
őstag
1440x900 on hajtok most mindent. FHD ba mar kicsi a 22,5 Col xD
Neztem az uj VGA-kat az also kategoria nem tud sokkal tobbet ezert meg nem akarok kiadni penzt.
Majd egyszer ha occo lesz"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
kisza25
félisten
ma még nem így legalább senki nem marad le róla
Zolar: lett 1-2 új ősz hajszálad?
LamaCube: szerintem időben megkapod
xavix13: tul sok az ismeretlen az egyenletben, amúgy kiszámolnám neked[ Szerkesztve ]
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
sixpak
nagyúr
Igen, ebben van valami. Vagy csak magamat nyugtatom?
LamaCube: Nem akartam a megjelenés után holmi OS telepítésekkel elb@szni a drága időt.
Hehe...talán nem kidobott pénz, mivel az anyagi helyzetem finoman szólva is katasztrofális.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Laraxior
titán
Miért jönne a ban? Most olvastam vissza a BF3 topikot... csak egy IPkorlátozás van, de ugyanúgy mentek az európai szerverek is, meg lehet, hogy nem is multizni fogok,hanem gyorsan letolom a single-t.
A vásárlásért járhatna esetleg, de én helyi-időzóna szerinti áron veszem/vettem, úgyhogy sok gondom nem lehet belőle. Meg úgy gondolom nem csak én leszek az egyedüli európai gamer...[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudom elhinni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SkyS1gn
félisten
Akkor hány % volt?
(#13530) mobal Na pont ezt mondom, mert nem arról beszéltél, ezért kérdeztem hogy nézted-e %-ba!
70% az miért limit?
(#13528) mobal Ez hülyeség! igen a 6 több, meg ki is használja, de közel sem biztos hogy gyorsabb is 6magon mint 4-en, legalábbis AMD vs Intel téren tuti hogy nem, Intel vs Intel az biztos. De egy 6magos AMD-t lenyom egy 2500K is, párban van a 8magosakkal, anno azért vettem gen1 bulldozer helyett 2500K-t, egy árban voltak!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
MODERÁTOR
Jut eszembe. i5 2500-zal háttérben 720p-s 1.8 Mbit-es OBS-sel nekem már nem ment rendesen a cucc. Random fps dropok stb... ez is egy pont a cpu mellet (hogy az lesz a bottleneck).
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Laraxior
titán
Ezért nem a DICE-ot kell felelősségre vonni, hanem az EA a hibás.. gondolom a DICE-nál se mondták el csak 100szor, hogy nem kéne még kiadni a játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest