- Windows 11
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
válasz
MolnárPéter #198 üzenetére
Akkor elnézést, hogy hülyeséget írtam fentebb
-
Luissimo
veterán
[A magyar nyelven, (felirat vagy szinkron) néhető tartalmak folyamatosan karbantartott linkje]
Ha valaki rájön, hogyan lehet a linkelt oldalon a hozzászólások időrendiségét megfordítani, hogy a legutolsó jelenjen meg mindig felül, az ne tartsa magában kérem, tegye közkincsé.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
bnorci71 #190 üzenetére
Feltételezem a cikk írója csak a jövőbeni saját gyártású sorozatok és filmek miatt akart egy kattintás vadász cikket írni és nem akartam levezetni mit is tartalmaz az Amazon Prime szolgáltatás
Abban viszont nem tudok segíteni, hogy a magyar régiós Amazon Prime (Prime Videóra) miként lehet regisztrálni mert én a lengyel régióra regisztráltam a kedvezőbb fizetési konstrukciók miatt.
-
Luissimo
veterán
válasz
bnorci71 #190 üzenetére
Ok, énis éppen irniakartam, hogy ez a muki hülyeségeket ir (Gyűrűk ura, első évad, a világ legdrágább sorozata 465 amerikai dollár
vazze)
Szövegértelmezési és fogalmazási ráadásul visszaolvasási problémákkal küszködik, több "cikkét " megnéztem most, nemlehet komolyan venni.Az Amazon Prime sajnos nem szállit magyarországra, a Fire TV sticket is németországi cimre küldték, tehát nemsok értelme lenne rá előfizetni, elég nekünk a video csatorna, kispénzééé😃
-
bnorci71
addikt
válasz
gangstagergo #189 üzenetére
Ok több dolog van benne, de az Amazon Prime oldala Prime tagságot említ aminek része a Prime Videó. A magyar cikk pedig Prime videót ír.
Ha Prime tagságot akarok ide kellene belépnem/előfizetnembnorci71, we're giving you
a free 30-day trial of PrimeFree delivery, award-winning TV, exclusive deals, and moreOnly $12.99/month (plus tax) after trial. Cancel anytime.Explore other plans -
bnorci71
addikt
válasz
#82860288 #187 üzenetére
a hozzászólásokat elolvastátok?
mert ott valaki ezt írjaTi amúgy ...... buták vagytok. 😂
Nem tudom, hogy a cikk írója el sem olvastak a forrást vagy csak annyira szar az angolja, hogy épp megérti a "Yes" és "No" szavakat, de a Prime Video ára nem fog változni.
A forrásban is írja, hogy csak az Amazon Prime ára fog váltazni. De még a cikket sem kellett volna elolvasnia a szerzőnek, magában a címben is benne van.
Illetve az Amazon hivatalos oldala is írja, hogy csak az Amazon Prime-nál lesz áremelés, a Prime Video marad úgy, ahogy van. https://www.amazon.com/gp/h... -
Chris0321
veterán
Hello.
Ezt találtam most a Facebook-on az áremeléssel kapcsolatban. [link] -
válasz
Harbinger85 #148 üzenetére
Tapasztalataim a kínálatból lekerülő filmek letöltésével/megnézésével kapcsolatban:
Volt egy sorozat aminek még 2 évadát nem láttam, de 3 nap múlva lekerült a kínálatból. Gyorsan letöltöttem a nem látott részeket laptopra, a Microsoft Store-ból telepített PrimeVideo alkalmazással. Összesen 26 letöltést enged a rendszer. Utána már ezt az üzenetet kapom:
A kb. 45-50 perces HD minőségű részek, részenként 2,8 GB méretűek a legjobb letöltési minőség beállítás használatával. Egy UHD 54 perces rész 3,27 GB helyet foglal. Tartottam tőle, hogy ha kikerül a kínálatból, akkor már a letöltött rész sem lesz nézhető, így amíg meg nem néztem mind, addig nem engedtem ki az appot a netre. Így majd 2 héten át gond nélkül tudtam nézni a letöltött részeket. Ahogy mind megnéztem, kiengendtem a netre az appot, így már nem engedte megnézni a letöltött részeket, ezt az üzenetet kaptam:
Egy letöltött film egyébként bármeddig megmarad és megnézhető, de offline állapotban amint elkezded nézni, utána már csak 48 órád van, hogy megnézd. Ezután lejár és csak törölni tudod. Kivéve, ha újra online leszel, mert akkor a 48 óra korlát törlődik. Kivéve persze a kínálatból kikerült filmnél, mert az azonnal lejátszhatatlan lesz.
Itt találtam egy jó kis leírást, érdemes elolvasni: [link]
Az app alapértelmezetten a C mappába települ. Ha kevés ott a helyed, át lehet tenni a telepítés helyét más meghajtóra. Ez azért fontos, mert a letöltött részeket csak az app telepítési meghajtójára lehet menteni.
-
nepszter1
addikt
valahogy lehet szűrni magyar szinrkonra a filmeket/sorozatokat?
-
Jabby
őstag
Netflix mellé szeretnék még egy filmcsatornát.
Dilemmám, hogy APV, vagy HBO Max legyen, ha fontos a jó- és szinkronos filmek. -
törölt tag
válasz
l.skywalker #172 üzenetére
Elméletben igen. De én már egyszer tavaly lemondtam a 899 Ft-os árat és azóta is folyamatosan annyiért kínálja.
-
zsoltex70
csendes tag
válasz
l.skywalker #172 üzenetére
Igen, több mint valószínű 😀
Most ugyanezt fogja alkalmazni az HBO Max is :) ha márciusban előfizetsz rá , akkor örökös -33% kedvezmény a lemondásig 😊 gondolkodom azon is😊 -
zsoltex70
csendes tag
válasz
Luissimo #169 üzenetére
Hello :)
Február 1-én délben regeltem, 899 Ft a havi díj. Most ránéztem, ma is annyiért ajánlja. Az én olvasatomban amit kaptam emailt tőlük, ez egy fix ár folyamatosan.
Idézet:
"A regisztrációval Ön elfogadta a(z) Prime Video Használati feltételeit, és engedélyezte, hogy megterheljük a beállított kártyát vagy egy másik elérhető, regisztrált kártyát a(z) 7 napos ingyenes próbaidőszak lejárata után. Prime Video-tagsága a lemondásáig marad érvényben, 899 Ft/hónap áron (a kapcsolódó adókról további információt ezen az oldalon talál). Az előfizetést bármikor lemondhatja a Saját fiók oldalon, a tagság beállításainak módosításával." -
bnorci71
addikt
reg. jan25. 7nap próba letelt febr.2 fizettem 899Huf
Más
ha beletekertek egy filmbe nektek nem fagy meg a lejátszó?
The Expanse-t nézem és ha beletekerek 10/9 a fagyás aránya. Van amikor az intro átugrás is gondot okoz amit a lejátszó maga kínál fel.
A hiba feldobásakor kód nincs csak hogy keressem a ..../video/help oldalt -
zsoltex70
csendes tag
Sziasztok. 2 napja regisztráltam a Prime-ra. Tetszik, tök jó. Ma viszont rendeltem a német Amazonról és azóta a Prime mintha német régiónak látna, német nyelven hozza a film címeket és mintha nem is ajánlana fel magyar szinkront és feliratot. Már újra telepítettem az appot is de csak német :( hogy tudom visszaállítani magyarra? Köszi srácok
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MolnárPéter #166 üzenetére
Melyik év január 31-ig?
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Harbinger85 #164 üzenetére
Aki január 31-ig előfizetett, annak marad a 890 pénz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #164 üzenetére
Meglátjuk akkor február 21-én. Akkor van a következő fizetési esedékességem.
-
Harbinger85
aktív tag
Már én se találom, így. De előfizetéskor tuti írta és ugyan nem ezt kerestem, de egy íhrben is ezt az infót olvastam:
"Az Amazon Prime Video 1890 forintos havidíjjal rendelkezik (2022. január 31-ig még 890-ért lehetett rá előfizetni)."
Forrás: [link]
Azzal egyetértek hogy ennyiért pofátlan olcsó, van elég tartalom, 4K és még havi 3 PC játékot kapunk valamint Twitch Premium elérést!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #158 üzenetére
Nekem a februárira is 899-et ír már.
-
Gsx-rr
veterán
Ez eleg pitianer es mellesleg nem annyira legalis
Topicgazdanak nem kene engedni.
Nem egy Netflix havi dij vicc ha gond a 900 forint -
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Harbinger85 #154 üzenetére
-
bnorci71
addikt
válasz
kel hozzá több telefonszám is
próbáltam volna ezt eljátszani -tudom cigánykodás- de az amazonon regisztrált telefonra rögtön kibökte hogy már csatlakozik egy fiókhoz -
Harbinger85
aktív tag
válasz
l.skywalker #157 üzenetére
Igen, de írva volt legutóbb is hogy 2022 január 31-ig akciós 899 Ft/hónap, utána 1890 Ft lesz. Ez akkor írta mikor újra aktiváltam, mert noemveber-decembe rutána lemondtam, de újfent egy menő játék volt a Prime Gaming így előfizettem, ha a februári is jó felhozatal elsz jó vásárt csináltam. Bár a Prime Videót magát alig nézem.
Én egyébként többször tudtam 7 napos triált váltani, egyszer 2020 a Picard végett, egyet tavaly hogy behúzzam ignyen a Battlefield V-t, és évek óta van Amazon profilom, ezt is használtam.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Nekem tavaly január óta 899 forint.
-
Met
nagyúr
válasz
Nem bankkártya számhoz kötik?
Email címet könnyű váltani, bankkártya számot már nem annyira.A másik kérdés hogy kodis tv boxra van hozzá kiegészítő? Tv-n nézném de nincs okos tv-m.
-
törölt tag
válasz
Nekem hónapok óta 899-et ír, nem jár az le sztem.
De én pl. várok majd márciusig, amikor jön Picard, és akkor majd bepótolom a többi sorit meg filmet is. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Van egy sorozat két évadja amit meg szeretnék nézni.
De ezért nem akarok előfizetni, láttam hogy meg is lehet venni a sorozatot.
Ilyenkor lelehet tölteni vagy bekerül valami filmlistába és bármikor meg tudom nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest