- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltex70
csendes tag
válasz
l.skywalker #172 üzenetére
Igen, több mint valószínű 😀
Most ugyanezt fogja alkalmazni az HBO Max is :) ha márciusban előfizetsz rá , akkor örökös -33% kedvezmény a lemondásig 😊 gondolkodom azon is😊 -
zsoltex70
csendes tag
válasz
Luissimo #169 üzenetére
Hello :)
Február 1-én délben regeltem, 899 Ft a havi díj. Most ránéztem, ma is annyiért ajánlja. Az én olvasatomban amit kaptam emailt tőlük, ez egy fix ár folyamatosan.
Idézet:
"A regisztrációval Ön elfogadta a(z) Prime Video Használati feltételeit, és engedélyezte, hogy megterheljük a beállított kártyát vagy egy másik elérhető, regisztrált kártyát a(z) 7 napos ingyenes próbaidőszak lejárata után. Prime Video-tagsága a lemondásáig marad érvényben, 899 Ft/hónap áron (a kapcsolódó adókról további információt ezen az oldalon talál). Az előfizetést bármikor lemondhatja a Saját fiók oldalon, a tagság beállításainak módosításával." -
zsoltex70
csendes tag
Sziasztok. 2 napja regisztráltam a Prime-ra. Tetszik, tök jó. Ma viszont rendeltem a német Amazonról és azóta a Prime mintha német régiónak látna, német nyelven hozza a film címeket és mintha nem is ajánlana fel magyar szinkront és feliratot. Már újra telepítettem az appot is de csak német :( hogy tudom visszaállítani magyarra? Köszi srácok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest