Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
GoodSpeed #1189 üzenetére
Valahol egyszer valaki azt írta a lengyelek sokkal kevesebb szinkronos tartalmat kapnak és ez nem a streaming hanem a tv idejéből maradt meg.
Na most ha nem kel szinkronizálni ami zsák pénz, akkor ugyan azt a tartalmat tudod adni olcsóbban.
Mi magyarok viszont ragaszkodunk a szinkronhoz az X generáció mindenképpen az Y az talán már nem annyira az angol/német nyelv ismerete miatt. -
bnorci71
addikt
válasz
Soderes #1172 üzenetére
Jack Ryan se volt rossz azért, na meg ne felejtsük el az autós világ kedvenceit a The Grand Tourt se
Meg van még ott Ramstein koncert és hasonló finomságok a kínálatbantény ha nem nézi az ember felesleges fizetni mindegy, hogy 500-1000-2000Huf
a 890Huf áron is gondolkodtam hogy lemondom mert annyira ritkán nézzük, nem csak a tartalom miatt hanem idő miatt.
Most se azért fogom lemondani mert sokallom az1890HUf/hó összeget hanem mert teljesen felesleges ahogy Netflixem sincs, amíg lehetett a fiam megosztását használtam mióta az nem megy nincs és nem is hiányzik.
Csak ami a hosszú téli estékre megnézésre vár
Takarítónő S3
Star Trek Discovery 1-5évad
Star Wars Acolytus
Drága örökösök nem röhög jelenleg ezt nézzük.
A mi kis falunkat is abba hagytam a 3évadnál folytatni kellene azt is
hirtelen ennyi jut eszembe.Na ezek mellé már nem kel streaming előfizetés. Ha majd kel lehet rátérek a 2-3 hónap egyik megnézem ami érdekel majd a másik előfizetésre
-
bnorci71
addikt
válasz
GoodSpeed #1149 üzenetére
De ha azt nézed hogy kedvezménnyel kötötted 899-re és 1490 lett volna a normál ár ha jól emlékszem csak senkinek nem emelték fel akkor nem 210%
Öcsielvtárs
4gombóc fagyide miért csodálkozol ezen ha azon megy az okoskodás hogy húú a lengyel olcsóbb inkább azt fizetem.
én se tudom mikor néztem utoljára de lemondani nem akartam.
De nem a tartalom miatt hanem mert idő nincs rá.
Fellegvárt nejemmel végignéztük a Térséget csak én -
-
bnorci71
addikt
válasz
freelancer68 #976 üzenetére
bezzeg a Perifériát elkaszálták
-
bnorci71
addikt
nem emlékszem, hogy csináltam anno, de szerintem az amazon.com-ra kellett bejelentkezni a tv hozzáadásához, vagy legalább is azt a bejelentkezési felületet dobja fel. A miértet ne kérdezd
amikor az előfizetést csináltam már volt amazon fiókom az viszont biztos így ez nem jelentett gondot -
bnorci71
addikt
Periféria 2.évad
de nagyon remélem ez csak időleges, rohadt szar dolog lenne egy storyt így félbehagyni -
bnorci71
addikt
Tom Clancy's Jack Ryan - Season 4
-
bnorci71
addikt
Hát itt semmi konkrét nem derül ki A periféria megjlenéséről
de ha jól értelmeztem akkor februárban döntöttek a folytatásról
https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a42165650/the-peripheral-season-2-release-date/ -
bnorci71
addikt
Ok elhiszem mondtam nem kötekedés hanem érdeklődés volt.
amit Chris0321 javasol nyiss egy Erste számlát munkáltatóit verhetetlen lesz 4-5éve van meg nulla forintba van a bankolásom sőt éves szinten plusszos a mérleg a visszatérítés miatt.
Itt nem offolnám tovább a dolgot ha érdekel keress privátban. -
bnorci71
addikt
Miért kötelező azt használni? Komolyan érdekel nem kötekedés.
Egyébként meg Erste bank Max hitelkártyáva ha a cég köt velük szerződést verhetetlen dolog.Egyébként azt nem értem, hogy tehet ilyet egy bank, hogy egy komplett céget tiltólistára tesz alternatíva nélkül....
pouri
Revoluttal gyerekeim jártak úgy, hogy zárolták a számlát elég kellemetlenül érintette őket -
bnorci71
addikt
Reggel a Bochkorék arról beszéltek a microfos csinált valami AI-t+hang generátort ami bárki hangját stílusát tudja másolni de nem merik kiengedni mert veszélyes.
Szóba került a szinkron is és innen tényleg csak egy ugrás a Star Trekben lévő tolmácsolás, vagy a M.I.-ben látott maszkos hangos átverés....
Persze a szinkron színészek lehet munkanélküliek lennének, de mi mennyit nyernénk vele.Airedhyal
nem járt le a bankkártyád? -
bnorci71
addikt
Nem biztos, hogy szinkronosan veszi meg a stream szolgáltató, ezért lehet az hogy iTunes szinkronos máshol meg nem.
pár példa
Outlander-Netflix felirat, tv azt hiszem Sony vette meg szinkrion
The Blacklist-A feketelista Netflix felirat, tévébe talán Viasaton ment 2 éved szinkronosan aztán többet nem vettek meg belőlle. -
bnorci71
addikt
Igen ez egy jó megoldás lehet.
De én pl. a Netflixen esténként 1-2 részt nézek meg amikor kedvem időm engedi, 9 évados sorozat 20-23rész évadonként. Mondjuk nem mai kiadás de most szántam rá magam hogy feliratosan folytassam a 3. évadtól. Így itt nem működik, hogy ledarálom lemondom. Igaz nem is az én előfizetésem a fiamé, ők meg használják az én Prime előfizetésem. Szóval lehet a családi megosztás is megoldás mindenki másra fizet elő. Vagy a virágbolt -
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Elkezdtem illetve ami elérhető meg is néztem A Periféria c. si-fi sorozatból.
Háát mondjuk azt hozza amit a kritika írt -
bnorci71
addikt
válasz
Luissimo #334 üzenetére
Igen a The Expanse megvolt csak kifelejtettem, mert 4 évadott virágboltból néztem
Man in the High Castle, na az régen listás, csak hát az idő.....Most a The Blaklist-e nézem a konkurenciánál még van 3 vagy 4 évad. A nejemmel neki kellene kezdeni az Outlandernek az elejétől és akkor még ott van amit Disney rákszabadított SW
-
bnorci71
addikt
nem tudom én ezen az akciós áron regisztráltam, de talán ennyivel is indult.
Én a Jack Ryan és a Jack Reacher sorozatokon kívül nem is tudom mit néztem ott, ja Pink filmet meg a Ramstein koncertet.
Jelenleg nem agyon van idő sorozatozni, majd a téli hosszú estéken. De oda is lesz bőven betárazva sorozat. -
bnorci71
addikt
-
-
bnorci71
addikt
A Jack Reacher és Jack Ryan sorozatoknak várható folytatás?
-
bnorci71
addikt
válasz
Harbinger85 #257 üzenetére
nekem az volt a tréfa ja nem, hogy felirat nincs rajta
mindegy most rávettem magam a konkurenciánál a The Blacklistre feliratosan 7évad 22-23résszel kitart egy darabig
-
bnorci71
addikt
válasz
csuvicsuva #224 üzenetére
miért jobb a lengyelre előfizetni?
-
bnorci71
addikt
próbáltam keresni a weboldalon de nem találtam, lehet rossz helyen kerestem.
létrehozhatok 1+5 profilt, de hány eszközt regisztrálhatok?
mondjuk ha a gyerekeimmel meg akarom osztani az előfizetést? Vagy ezt nem lehet mint a Netflix esetén? -
bnorci71
addikt
válasz
gangstagergo #202 üzenetére
nekem küldtek csomagot amazon.de
-
bnorci71
addikt
válasz
gangstagergo #189 üzenetére
Ok több dolog van benne, de az Amazon Prime oldala Prime tagságot említ aminek része a Prime Videó. A magyar cikk pedig Prime videót ír.
Ha Prime tagságot akarok ide kellene belépnem/előfizetnembnorci71, we're giving you
a free 30-day trial of PrimeFree delivery, award-winning TV, exclusive deals, and moreOnly $12.99/month (plus tax) after trial. Cancel anytime.Explore other plans -
bnorci71
addikt
válasz
#82860288 #187 üzenetére
a hozzászólásokat elolvastátok?
mert ott valaki ezt írjaTi amúgy ...... buták vagytok. 😂
Nem tudom, hogy a cikk írója el sem olvastak a forrást vagy csak annyira szar az angolja, hogy épp megérti a "Yes" és "No" szavakat, de a Prime Video ára nem fog változni.
A forrásban is írja, hogy csak az Amazon Prime ára fog váltazni. De még a cikket sem kellett volna elolvasnia a szerzőnek, magában a címben is benne van.
Illetve az Amazon hivatalos oldala is írja, hogy csak az Amazon Prime-nál lesz áremelés, a Prime Video marad úgy, ahogy van. https://www.amazon.com/gp/h... -
bnorci71
addikt
reg. jan25. 7nap próba letelt febr.2 fizettem 899Huf
Más
ha beletekertek egy filmbe nektek nem fagy meg a lejátszó?
The Expanse-t nézem és ha beletekerek 10/9 a fagyás aránya. Van amikor az intro átugrás is gondot okoz amit a lejátszó maga kínál fel.
A hiba feldobásakor kód nincs csak hogy keressem a ..../video/help oldalt -
bnorci71
addikt
válasz
Harbinger85 #154 üzenetére
kel hozzá több telefonszám is
próbáltam volna ezt eljátszani -tudom cigánykodás- de az amazonon regisztrált telefonra rögtön kibökte hogy már csatlakozik egy fiókhoz -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Látom idén beindult ez a topik
Netflix mellé kipróbálom ezt is egyenlőre a 7 nap na meg az a 899Huf se lesz rossz ár.
A The Expanse 4évadát már megnéztem más forrásból az 5évad közepét viszont tegnap már itt néztem csak más 4KHDR-el
Viszont tegnap is ma is amikor elkezdtem és beállítanám a hangot csak megy a körbe karika meg ha beletekerek akkor is aztán vagy megállítom és újrakezdem vagy magától kilép hibával a lejátszásból újraindítva már nincs probléma. Másnál is van ilyen jellegű hiba?#123 Chris0321
az 5. kezd ellaposodni másfelé menni mint amerre indult az egész, legalább is nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest