Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz sammiedavis #697 üzenetére
Ahogy előttem írták, nálam is ez volt és másnál is.
Mivel van Curve kártyám amúgy is, arra állítottam át a fizetést, azóta müködik.(Curve és Revolut topik is van itt, ott utána tudsz nézni ezeknek)
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Shame21
tag
válasz sammiedavis #697 üzenetére
Szia! Én is gránit bankos vagyok. Felhívtamm őket ugyan ez volt. Azt mondták, hogy tiltó listán van náluk az amazon ezért nem lehet gránitos kártyával kifizetni egyből elutasítja a gránit bank. Ez a helyzet a takarék banknál és asszem az otp-nál is. Nekem azt mondta a gyerek használjak revolut-ot. De itt a fórumban tanácsolták a curve kártyát az egyszerűbb az alá be lehet tenni a gránitos kártyát és azzal működött tudták vonni.
-
sammiedavis
tag
Sziasztok! Tavaly ősszel előfizettem a Prime-ra, semmi gond nem volt, vonták a pénz, néztem a tartalmat, majd bő egy hónapja kaptam az email-t, hogy nem tudják levonni a pénzt, frissítsem a fizetési adataimat, vagy megszűnik az előfizetésem. No, hiába frissítettem, csak nem tudják levonni (Spotify, SkyShowtime, Netflix, Youtube premium mint le tudja), nyilván mindig van pénz a számlán, nyilván nem változott semmi adatom, érdeklődtem a banknál (Gránit) semmilyen beérkező fizetési kérés nincs az Amazon irányából. Járt e már így valaki, és meg e tudta oldani?
Bocsánat, amatőr módon nem olvastam vissza hogy már volt a kérdés.[ Szerkesztve ]
Me of us one?
-
Shame21
tag
Működött a curve kártyával. Menet közben még töröltek is ami miatt újra kellett regelnem így mondjuk volt 1 hónap ingyen prime video.👍
-
Shame21
tag
Köszönöm ez így nagy segítség volt.
-
Shame21
tag
Sziasztok! Valaki megtudná írni hány óra körül szokta vonni a prime a díjat? Elvileg sikerült beállítanom a curve kártyát és holnap jár le a 7 napos próba mert menet közben még törölték is a tagságomat. Mondjuk hisztizett az app hogy a curve az nem magyar de engedte beadni az adatokat. Mind1 is ha valaki tud ebbe segíteni hogy kb mikor tájt vonja írja meg ide mert akkor tenném be a curve alá a kártyám. Köszönöm.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Inditani akarom az amazon videot app ot, es vissza kidob HDMI vel a sima kezdo kepernyore, mint ha az app nem mukodne, valakinek eszrevetel? Vagy megoldas?
-
válasz GoodSpeed #640 üzenetére
No natívan az applikációban is megy újból a 144 Hz
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
emiki6
veterán
Köszönöm, kaptam is!
Ha van akinek még lenne kedve jótékonykodni, az tehet be fel nem használt kódot a genshin topicba. [link]"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Mr. Topikgazda azt mondta jöhetek kuncsorogni genshines prime kódért, szóval itt vagyok.
Ha valaki nem genshinezi, tudna kérem igényelni nekem egy kódok? [link]
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Chris0321
addikt
válasz Mr.Mercury #684 üzenetére
Én mindig így csinálom.
-
Chris0321
addikt
válasz Mr.Mercury #682 üzenetére
Hello.
Egyszerűen csak folytasd a lejátszást, majd ha elindul a lejátszás kattints a film végéhez a lejátszási sávon. A stáblista ha megy, elvileg minden ilyen oldal leveszi erről a listáról a filmet. -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy asztali gépen, böngészőből indítva az oldalt már nincs ott az edit gomb a "megtekintés folytatása" szekcióban, hogy ki lehessen törölni onnan a már nem kellő filmeket? Csak elrejteni lehet őket?
Mercury
-
Shame21
tag
Felhívtam a Gránit Bankot náluk is ez a helyzet tiltó listán van az Amazon.
-
Shame21
tag
válasz SH4D0W2011 #662 üzenetére
Hali!
Akkor lehet nálam is ez a helyzet, én gránit bank-nál vagyok majd felhívom őket. Aztán ha emiatt van jön a curve😂
-
bnorci71
addikt
ahogy írták odamegy majd el is utalod ennyi vagy ha van párod az egyiké oda a másik a másik bankba.
Erstenél ha jól rémlik nem feltétel a fizetés csak, hogy talán250e huf érkezzen rá havonta
Nem banki dolgozó vagyok nyugi"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
zseko
veterán
Már nem sokáig, májustól te is MKB-s leszel
Aztán meg MHB Bank-os, mert nevet is vált.
Tavaly a BudapestBank olvadt bele, idén a Takarékbank fog. Mondjuk a logócserén kívül eddig semmi egyéb változást nem vettem észre, szerencsére, mert a (volt) BB appja nagyon jó, abban intézek mindent, szerencsére a néven kívül abban sem változott semmi.HR24.hu
-
Chris0321
addikt
Nekem jóval több mint 10 éve van ott számlám, csak magán. Az otp-től mentem át, nekem abból lett elegem. Nincs velük rossz tapasztalatom,ha el kellett intéznem valamit, gond nélkül sikerült. Az online bankjuk is jó, minden hónapban több utalást is intézek otthonról, vagy akár mobilról. Biztosítónak nekem drága. Egyik kollegám panaszkodott, hogy az otp-nél valami miatt be kellett mennie a fiókba mert csak ott lehetett elintézni. Ugyanezt én a K&H-nál megcsináltam otthonról.
-
Chris0321
addikt
A K&H-nál a legolcsóbb csomag havi díja 866 ft. Nem tudom ezen kívül van-e kártyadíj, de az pár ezer forint szokott lenni az egész évre ami nem egy nagy összeg. Cserébe van egy normális bankod ahova nem kell minden hülyeség miatt bemenni, mert online is sok minden elintézhető. Egy kártya, ami normálisan használható. A másik számlámhoz még kártya sem tartozik, csak a hitel törlesztésére használom. A fizetésem sem oda megy. Ha neked ez feltétel volt, hogy kevesebb legyen a törlesztő, a fizetés megérkezése után át tudod utalni a másik számlára.
-
bnorci71
addikt
Ok elhiszem mondtam nem kötekedés hanem érdeklődés volt.
amit Chris0321 javasol nyiss egy Erste számlát munkáltatóit verhetetlen lesz 4-5éve van meg nulla forintba van a bankolásom sőt éves szinten plusszos a mérleg a visszatérítés miatt.
Itt nem offolnám tovább a dolgot ha érdekel keress privátban."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
zeon.hu
nagyúr
-
bnorci71
addikt
Miért kötelező azt használni? Komolyan érdekel nem kötekedés.
Egyébként meg Erste bank Max hitelkártyáva ha a cég köt velük szerződést verhetetlen dolog.Egyébként azt nem értem, hogy tehet ilyet egy bank, hogy egy komplett céget tiltólistára tesz alternatíva nélkül....
pouri
Revoluttal gyerekeim jártak úgy, hogy zárolták a számlát elég kellemetlenül érintette őket"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Chris0321
addikt
Hello.
Keress normális bankot, a takarékkal csak problémád lesz. -
pourri
aktív tag
Revolut
-
SH4D0W2011
őstag
Szia/sziasztok!
16.-án én is kaptam ilyen e-mailt a Prime Videotól, hogy a fizetési mód el lett utasítva, tegnap pdig arról, hogy emiatt a tagságom törölve lett. Tegnap érkezett új bankkártyám, az eddigi hónap végén lejár. Először erre gyanakodtam, de így is fura volt. Hozzáadtam az új kártyát és azzal sem működött.
Ma beszélgettem az Amazon supporttal, töröltük a kártyaadatokat, lemondta az előfizetésem, újra felvettük, majd újra feliratkoztam, ezt megcsináltuk kétszer, de nem oldódott meg. Úgy tűnt náluk minden rendben, azt tanácsolta, keressem fel a kártyakibocsátót. Ezután felhívtam a bankomat (Takarékbank), itt rövid várakozás után azt mondták, a bank tiltólistára tette az Amazonos tranzakciókat mert sok volt a visszaélés, és várhatóan nem lesz feloldva, úgyhogy csak másik kibocsátótól származó kártyával tudok előfizetni újra.
Tudtok valamit tanácsolni, valamilyen virtuális kártyával megoldható lenne a regisztráció? Ezekhez sajnos semennyire nem értek, mi hogy működik. -
Shame21
tag
Sziasztok!
Megoldódott. Pc-ről belépve a weboldalra feljött egy ellenőrző oldal azt írta hogy az eu valamit variált az ilyen szolgáltatásoknál ezért újra ellenőriztetni kell a kártya kibocsátó banknál a fizetést. Megtettem így megint ok jött is mail hogy a megszokott módon megy tovább az előfizum. De nem vonta le a múlthavi díjat.
Érdekes -
Shame21
tag
Sziasztok! Múlt hónapban nekem se vont a prime pedig semmi nem változott a kártyámmal. És ma jött egy mail hogy nem sikerült vonni. Kb 20 nappal később. Direkt nem a mail-ből nyitottam meg az oldalt és az oldalon is ki van írva ugyan ez. Ott van a köv levonás dátuma és a szolgáltatás megy. Remélem e hónapban megoldódik. Ha nem van ezeknek teló számuk vagy csak mail?
Csak el ne bukjam a 899 ft-os díjat. Többet nem ér. Valakinél akinél volt ilyen megoldódott már?
köszi -
zeon.hu
nagyúr
válasz Chris0321 #652 üzenetére
A képen az amazon Prime hivatalos oldala látható, nem klikkeltem az emailben lévő linkre.
Valamint az alkalmazás is ugyanezt írja, hogy nem sikerült a havidíjat levonni.
Hiába állítok be másik kártyát (múlt hónapban megtettem), ugyanez a vége és már 3 hónapja ez megy.
Ettől függetlenül tudom nézni.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Idén minden hónapban jön egy email az Amazontól:
"Prime Video-tagságával kapcsolatban keressük Önt. A fizetési móddal kapcsolatos probléma miatt nem sikerült felszámítanunk a havi tagsági díjat."
Ezután belépve azt mutatja, hogy újabb 1 hónapig érvényes az előfizetés.
Most akkor hol a hiba?#?*@&!
-
Spec
őstag
Én ezt nem vitatom, nem is ismerem. A téma is messze áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.
Az ázsiai népek, főleg a távolkeletiek, egy külön "állatfaj". Teljesen más, az európaitól jelentősen eltérő társadalmi szokásokkal, viselkedéssel, kultúrával, nyelvvel, stb.
Nyilván ezt autentikusan csak ők maguk tudják reprezentálni. Annak akinek erre igénye van, az valóban nézze eredetiben.
Mondjuk egy japán manga rajzfilmet lehet valóban jobb eredetiben nézni, max. felirattal.
De azért ezek elég speciális, csak egy szűkebb réteget érintő területek. Meglehetősen kevesen vannak a világban, a japánokon kívül, akik anyanyelvi szinten tolják a japán nyelvet mondjuk. Nekik valóban nem kell a szinkron"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
zseko
veterán
Kicsit off, de ennyire reagálnék:
"A magyar szinkron nem csak arról szól, hogy lefordítják a szöveget magyarra, és rámondják, hanem igenis hozzáad az eredetihez pluszban. Sokszor olyan érzelmeket közvetít, amit az eredeti színész nem is tud úgy átadni."
Ez az angol nyelvre lehet hogy mondjuk igaz. Ugyanakkor én sok ázsiai tartalmat nézek (egy ideje úgy 90%-ban... emiatt leginkább a Netflix és a Viki a legfőbb platformom), és tuti, hogy az életben nem tudják visszaadni annak hangulatát, nem hogy pluszt hozzáadni. Mondjuk ezeknél legtöbbször sok választás nincs is de őket nem is vagyok hajlandó máshogy hallgatni.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Gregszton
tag
-
válasz GoodSpeed #639 üzenetére
Az érdekes, hogy ablakban nézve 144 Hz
Teljes képernyőn meg 48 HzMeg DIGINet 1000 mellett kell vagy 2 perc mire átvált 1080p-re
USB-C DP kábelem volt, csak eladtam, mert az meg nem ébresztette fel a monitort
Club 3D CAC-1557 3D USB Adapter Cable 1.8m Type C to Displayport 8K60Hz HDR Black[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Harbinger85 #638 üzenetére
Integrált AMD Radeon Graphics van benne (AMD Ryzen 9 5900HX a CPU), dedikáltból pedig Nvidia RTX 3060. Frissült WS applikáció az Amazonhoz, azóta ilyen
Igen, nekem ez a monitor abszolút megfelelő.
https://youtu.be/BiC0EwYHBw0be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Harbinger85
aktív tag
válasz GoodSpeed #637 üzenetére
Nekem hasonlót a PowerDVD kreált mikor HDMI kábelre váltottam. Észrevettem hogy DVD-nél, ami PAL szabvány átváltja a képfrissítést 50 Hz-re. Ugye mivel 25 fps, NTSC 60 Hz és 30 fps. Streamingnél ilyet nem tapasztaltam, bár 60 Hz-es a monitorom és Adaptive Vsyncet használok.
Nálam az Amazon app nem csinál ilyet, de Win10-en vagyok. Valamint laptopot se használok így, de azt tudom kicsit más, mint a PC. Próbáltad az integrált Intel VGA-t? A laptop típusából gondolom van dedikált Geforce kártya benne. Vagy esetleg másik HDMI kábel, vagy inkább DP. Utóbbi több szabványt támogat.OFF: új monitort keresek és az általad használt épp az egyik kinézet modell. Jó monitor? Képminőség, színek, stb. Játékra és filmnézésre lenne használva.
-
Helló, az lenne a gondom, hogy újabban a Windows Store app-ban nézve a frissítés visszaesik 48 Hz-re:
eddig csak Edge-ben futtatott HBO Max volt az, ahol 50 Hz-re esett vissza. Megoldottam: mert inkább telefonon néztem, Chrome-ban is tehettem volna a laptopon, de az HBO-nál nincs külön alkalmazás, webböngészőben meg natív 1080p nincs.
Most viszont észrevettem, hogy az Amazon Prime Windows 11-es natív alkalmazásában is visszaesik a frissítés 48 Hz-re!
Mindig az ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T notebookhoz csatlakoztatott külső ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz monitoron nézem az ilyen tartalmakat, ha a laptopról van szó.
Ami érdekes, hogy játék alatt természetesen nincs ilyen gond. Normál böngészés alatt sem. Az egyetlen az a Streaming ... eddig HBO-nál, de ott lapoztam, újabban meg Amazon Prime-nál.
Valakinek valami ötlete esetleg, hogy pl a streaming az miért ilyen speciális? Apropó Youtube, RTL + gyönyörűen megy 144 Hz-en és 1080p-ben. HBO-nál volt, hogy h264/avc
Prime Video Chrome-ban: 1080p 144 Hz
Edge-ben 48 Hz:
Amazon Prime Windows Store app: 48 Hz.
Mobilon mondjuk megvan a fix 90 Hz
A kérdés, Nálatok a natív Windows 10/11 applikációnál nem esett vissza a frissítési ráta a monitorotok maximumjához képest?
-
Luissimo
veterán
-
Balerik
aktív tag
válasz l.skywalker #632 üzenetére
Sziasztok!
Hány készülékre lehet feltelepíteni Amazon Prime videót? Lehet egyszerre két helyen nézni?Elmúlik.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Harbinger85 #631 üzenetére
Ja értel már. Erre nem gondoltam, lévén az Amazon topikban vagyunk. De más országokban, pl. UK-ban a Paramount+-nál van, gyanítom ezért is lehet itt ill. ahogy feljebb írták majd később ide is jön.
Kérlek, amennyiben lehetséges a jövőben az ilyen kérdéseidet tedd fel a Sorozatok topikban.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz l.skywalker #630 üzenetére
Erre gondoltam: [link]
Nem úgy volt hogy az Office is fent lesz? Csak mert a választható avatárok között is ott vannak. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Harbinger85 #627 üzenetére
Nem értem pontosan melyikre és mire gondolsz. De a Justwatch-on van lokalizáció választó.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Adama123
aktív tag
Dexter a Skyshowtime -on lesz hamarosan látható, azt nyilatkozták valahol, már nem emlékszem hogy hol, hogy technikai probléma miatt nem érhető még el.
-
Chris0321
addikt
Azért mert csak később fog felkerülni.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz l.skywalker #626 üzenetére
Ez fura, akkor a SkyShowtime Crime and Thriller műfaj ikonján miért vigyorog ott?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Luissimo #625 üzenetére
Mármint?
Lost: Lost - Eltűntek - TV-műsor online adatfolyam (justwatch.com)
Dexter: Dexter - TV-műsor megtekintése online (justwatch.com)A Lost-ból hat évad a Disney+on van, a Dexter sehol sincs fent.
-
Luissimo
veterán
válasz l.skywalker #623 üzenetére
Nem ad találatot...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Luissimo #621 üzenetére
Ezt ajánlom használni: JustWatch - The Streaming Guide
-
petakpa1
őstag
Akinek van előfizetése és belefér az idejébe meg tudná nézni nekem, hogy a 24 1-8 évadok fenn vannak-e? És ha igen magyar sznkron vagy felirat van-e hozzá? Előre is köszönöm!
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
JEEMBO
aktív tag
Azt olvastam, hogy 3 eszkoz streamelhet egyszerre, de hany eszkozt engednek egyszerre felvenni a regisztralt eszkozok listara?
"Jó pap is holtig butul"
-
finest
addikt
Sziasztok Prime Videósok! Tudna valaki adni nekem priviben Brawhalla Nightblade bundle kódot, most a Prime Gamingben osztogatják. A gyerekeim nagy Brawhallások, kellene a saját kódom mellé még egy, h mind a kettőnek meglegyen. Köszönöm előre is.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
jgy999
csendes tag
Azoknak, akik meg tudják oldani(Kodi,Chrome):
Picard S03E01-hez az opensubtitles oldalról le lehet tölteni a magyar felíratot.
Köszönet a fordítónak! -
emiki6
veterán
Egy kiváló videó a deepfake "korlátairól".
Rogue One And The Rise Of Deepfake Movies"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Spec
őstag
válasz bnorci71 #606 üzenetére
Nézd, én már semmin nem lepődök meg... Ha deep fake technikával gyakorlatilag komplett filmeket tudnak csinálni, úgy hogy más színész arcát ráteszik a filmben lévő színészek arcára, akkor már ez is simán megvalósítható lenne. Szerintem még AI se kell hozzá, de nyilván az nagyban megkönnyíti a dolgot.
Sőt lazán el tudom képzelni, hogy titkosszolgálati szinten ez már több 10 éve működő dolog, hogy mondjuk a Putin felhívja telefonon Bident, és elcseverésznek kedélyesen, de valójában rohadtul nem Putin hívta fel, hanem egy kínai biztonsági tiszt
Én azért drukkolok a szinkron színészeknek, mert ők azért nem csak a hangjukat adják egy filmhez, hanem bizony sok minden egyébbel, érzelmekkel, gesztusokkal, stb. járulnak hozzá, amit egy AI nem feltétlenül tud úgy átadni. AI-val egy szinkron, kicsit olyan 90-es évekbeli alámondásos VHS kazis hatású lehet szerintem
Azért egy Star Trek-féle egyetemes fordítót nagyon tudnék díjazni. Szerintem nem is vagyunk messze tőle. 10-15 éven belül akár elérhető közelségbe is kerülhet, ha addig nem irtjuk ki magunkat a Földről"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
bnorci71
addikt
Reggel a Bochkorék arról beszéltek a microfos csinált valami AI-t+hang generátort ami bárki hangját stílusát tudja másolni de nem merik kiengedni mert veszélyes.
Szóba került a szinkron is és innen tényleg csak egy ugrás a Star Trekben lévő tolmácsolás, vagy a M.I.-ben látott maszkos hangos átverés....
Persze a szinkron színészek lehet munkanélküliek lennének, de mi mennyit nyernénk vele.Airedhyal
nem járt le a bankkártyád?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Airedhyal
aktív tag
Jó reggelt.
Akkor mivan ha nem vonta le az esedékes fizetnivalót? Aktuálos hónap 24. napján kellet volna. Eddig rendben levonta hónaprol hónapra. Nem kaptam értesitőt meghiusult fizetési kisérletről.
-
Spec
őstag
válasz Chris0321 #602 üzenetére
Oh, túlestem rajta. Megnéztem angolul. Elég jól értek angolul, de azért szeretem ha van felirat szamárvezetőnek pár nehezebben érthető beszédű, akkcentusos színész esetében, és azért ilyen akad bőven. Jobb lenne szinkronnal, de már megbékéltem vele, hogy ilyen hiába is várok sajnos.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest