Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adama123
aktív tag
Úgy néz ki, már lehet a magyar nyelvű menüt választani a beállításoknál. Apple TV 4K-n és Samsungon biztosan.
-
jbl
senior tag
Hogy lehet olyan filmeket keresni, ami magyar szinkronos?
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
zseko
veterán
Ahham, értem. Én ezt magamnak úgy szoktam megoldani hogy rákeresek neten, de ez nyilván nem működik mindenkinék, főleg pl. időseknél. Egyébként az én angolom sem olyan szintű, hogy azzal különösebben dicsekedni lehetne, értem a nagyját az írott szövegnek, de nem áll össze, sokszor inkább rákeresek magyarul. Na meg pl. a magyarított filmcímekkel nem találok meg semmit , ezért a Netflix is inkább angolul van...
HR24.hu
-
zseko
veterán
Bocs az értetlenkedésért, csak nem értem mi az, ami nehézzé teszi az angol felületet a magyar nyelv hiánya miatt. Vagy amiatt kellene, hogy el lehessen olvasni a leírást, miről szól, pl. szülőknek? Mert anyumék pl. nem igazán okostévé beállítottságúak, de szerintem a távirányító kezelése inkább problémát okozna nekik, mint azt a pár szót angolul megtanulni, hogy hol tudja folytatni, vagy hogy a filmeket a Movies, a sorozatokat a TV Shows alatt találja meg.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Apa+Fia
aktív tag
Mikor várható magyar felület?
Apa csak 1 van!
-
zseko
veterán
válasz Chris0321 #87 üzenetére
"Május 2-án regisztráltam, elindult a free rész, beállítottam hogy a magyar hitelkártyám legyen az elsődleges, arról vonja a pénzt"
Szóval eleve magyar kártyát állítottam be, na meg hiszen eleve forintban vonja az összeget.
A Kindle-t viszont egyszerűbb (meg olcsóbb) volt fontban fizetni.HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Chris0321 #82 üzenetére
Nálam viszont szintén szarakodott, remélem mostanra már megunta, mert én igen. Május 2-án regisztráltam, elindult a free rész, beállítottam hogy a magyar hitelkártyám legyen az elsődleges, arról vonja a pénzt, a nulla forinttal megterhelte majd vissza is utalta, szokás szerint ahogy lenni szokott ilyenkor. Én el is felejtkeztem róla, amúgy sem akartuk lemondani az ingyenes után. Véletlenül láttam meg a mobilappban, hogy volt egy havidíj levonás, és még aznap egy visszautalás is. Majd később még egyszer megpróbálta, majd 29-én küldte az emailt, hogy "Your Prime Video payment method was declined".
Töröltem a magyar bankkártyát, majd még egyszer hozzáadtam, beállítottam elsődlegesnek, de már alapból elutasításra került a levonás, bármit csináltam is. Az oldalon felső csíkban írta, hogy következő próbálkozás a levonásra június 9-én lesz, na az tök jó, gondoltam, mert akkor már fizetés után leszek, várok pár napot és majd valamikor 6-a környékén megpróbálom kifizetni, lehet a túl sűrű próbálkozása miatt tiltotta le a bank őket.
Június negyedikén jött az email, hogy törölte a tagságot...
Mérgemben töröltem a magyar hitelkártyámat, az angol bankkártyámat, a Revolut bankkártyámat, majd újra hozzáadtam a magyar hitelkártyát, beállítottam elsődlegesnek (megint... már harmadszor...), ugyan úgy van minden, mint eddig, elsőre levonta a pénzt és működik...HR24.hu
-
Chris0321
addikt
válasz headhunter #83 üzenetére
Én sem látok ezeken magyar hangot. Nemrégen kezdték el komonyabban a magyar feliratokat/szinkronokat lehet véletlenül kimaradt ez a két rész.
-
Chris0321
addikt
válasz headhunter #81 üzenetére
Nem tudok ilyenről, nekem is csak 7 nap jutott.
-
headhunter
addikt
válasz Chris0321 #80 üzenetére
Nem, törölve lett a 7 nap vége előtt. (Kártya adatokat is töröltem.)
7 nap helyett 30 napig hosszabbították az ingyenes időszakot? (Primevideo)"...our Prime membership is expiringYour Prime membership will end on June 17, 2021 and you will no longer have access to Prime benefits..."
-
Chris0321
addikt
válasz headhunter #79 üzenetére
Hello.
A számládról levonta a pénzt? -
headhunter
addikt
Ingyenes 7 nap után is működik az Amazon Prime Video, kivételes vagy másnál is előfordult?
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Aktiválni szeretném az ingyenes Battlefield 4-et Amazonon. Amazonra már regelve voltam, kértem a 30 napos ingyenes Prime előfizut. Aztán regeltem a Prime Gamingre, de a játéknál az Activate Prime Gaming-re kattintva ez jön elő:
Van tel.szám megadva az account-ban természetesen. Arra gondoltam, hogy esetleg a lokalizációkkal lehet valahol valami problem? -
Gsx-rr
veterán
Mi ez a lehuzas a Prime-on belul?
Van amit csak Shudder elofizetessel lehet megnezni -
Kiskutya
veterán
Android tv-n nálatok 5.1be jön a hang? Nem tudom hogy nálam van e a hiba vagy egyelőre ez ilyen?
hmm...
-
Tubi88
friss újonc
Sziasztok! A minap járt le a 7napos próba időszak és valamiért 1890ft-t vont le és számlázott ki. Tudtommal még él a féláras akció… mobillal regisztráltam ( magyar regió), applepay automatikus levonás van beállítva. Valaki találkozott hasonlóval? Köszi.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Nem tapasztalt senki olyat, hogy csak HD-ban megy a videó hiába van a legjobb felbontásra beállítva? -
ebayer
tag
A Hanna mindkét évada szintén elérhető szinkronosan.
-
Kiskutya
veterán
The expanse 1-2 évad is kapott magyar szinkront és feliratot. Erre vártam!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Chris0321
addikt
Hello.
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ. -
Chris0321
addikt
Hello.
Ma regisztráltam és azt szeretném megtudni, hogy itt miképp működnek a dolgok. Netflixem van egy ideje, ott egyszerre 4 készüléket lehet használni, de itt erről nem találtam infót. -
zseko
veterán
Nem volt gond, van magyar felirat és szinkron.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Üdv, gondolkozom a Prime Videón. Mik a feltételei, hogy magyar tartalom legyen?
Angol accountom van, legalábbis úgy regisztráltam be, a .co.uk oldalon, angol bankkártyával, angol lakcímmel (angol a google fiókom is, bár az itt szerintem nem számíthat), aztán hazaköltöztem, a PW3-at már ide rendeltem Magyarországra az angol oldalról, de fontban fizettem ki. Most a Revolut van megadva, mint fizetőeszköz, de megadom a magyar hitelkártyámat, ha az kell.
Beléphetek az Amazonhoz jelenleg használt acc-al, vagy ez okozhat gondot a magyar tartalom tekintetében, így célszerűbb teljesen külön reget csinálni?
Van különbség, ha az amazon.co.uk oldalon indítom a Prime Video hozzáférést, vagy célszerűbb a primevideo.com oldalról? (ez utóbbi egyértelműbb amúgy, na meg forintot ír ki, a fokozatosan romló forint mellett meg azért csak jobb forintban fixet fizetni, mint 'külföldiben' ).HR24.hu
-
-
ebayer
tag
Én nem láttam még, de a 2.8-as osztályzat elég beszédesnek tűnik.
Viszont tényleg napról-napra egyre több magyar szinkron kerül fel, ilyen pl. a Julia Roberts-féle Homecoming (amolyan összeesküvés-elmélet sorozat), a nácivadász Hunters (Al Pacinóval), az Upload, a Carnival Row, vagy filmek közül a One Night in Miami. -
Akosman
aktív tag
Sziasztok!
Ha regisztrálok a 30 napos ingyenes prime-ra,akkor a prime video, és amazon music is elérhető lesz? -
ebayer
tag
A Bűntudat nélkül (Tom Clancy's Without Remorse) magyar nyelvet is kapott rögtön megjelenéskor.
-
cris78
őstag
A Wolf és a One night in Miami is.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Adama123
aktív tag
Amerikába jöttem 2 és Borat 2 megkapta a magyar feliratot és szinkront.
-
Gsx-rr
veterán
Felulet eleg gyatra, nincs kulon bontva filmekre ,sorozatokra.
Ezen lenne mit javitani.
Raadasul regiofuggo mint a Netflix. -
Kiskutya
veterán
Gondolkoztam rajta hogy a 7napon belül lemondom aztán ma vettem egy mol kúton 2 hot dogot 800ft-ert amit megettem 10 perc alatt és rájöttem amig 899/hó annyit megér úgyhogy hagyom és tesztelem.
hmm...
-
pozsoka
senior tag
válasz Harbinger85 #31 üzenetére
Már több van, mint az apple tv+-nál.
Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!
-
Akosman
aktív tag
-
Akosman
aktív tag
Bemész az appba és simán elérhető a tartalom,csak a filmeket nem tudod majd megnézni.
-
Kiskutya
veterán
7 nap ingyenes regisztrálj és megtudod nézni.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Harbinger85
aktív tag
Az egy dolog, ha magyar tartalom nincs. A sok streaming szolgáltató szemben még ott a legkevesebb a magyar tartalom. Azt se értem a Vodafone miért annak az apját tette a boxukba, mintsem mondjuk a HBO-t. De várom a júniust.
Apropó, előfizetés híján hol vagy hogy tudom megnézni a tartalmukat? OkosTV-s appon felül! -
Adama123
aktív tag
Egyes tévés alkalmazásokon (Samsung, Vodafone Tv) már magyar az Amazon Prime Video felülete.
[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
Azt olvastam júliustól indul az Amazon Prime video magyar nyelvű változata. Addig is szép lassan kerülnek fel a magyar szinkronok, és feliratok.
-
Kiskutya
veterán
Valakinek sikerült már szinkront vagy magyar feliratot előhozni? Nekem nem kínálja fel se böngészőben se android tv-n...
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Adama123
aktív tag
Elkezdtek felkerülni a szinkronok és feliratok Amazon Original sorozatokhoz, szépen fokozatosan gyakorlatilag epizódonként. 1-2 hét múlva csomó tartalomhoz lesz magyar specifikáció.
-
Adama123
aktív tag
Megjelent az első Amazon Original tartalomhoz a magyar szinkron. Man in the high castle S02E03. Egyelőre csak ehhez a részhez.
Plusz még a Goliath S01 néhány része kapott magyar feliratot.[ Szerkesztve ]
-
Adama123
aktív tag
American Gods S03E1-5 Magyar felirat
-
pozsoka
senior tag
A Wolf c. filmhez gyalázatos a magyar felirat, rosszabb, mintha google fordítóval készült volna.
Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!
-
Apa+Fia
aktív tag
Lehet tudni közelebbi dátumot a lokalizáció kapcsán?
Apa csak 1 van!
-
hadam98
senior tag
Sziasztok,
Kezd beindulni a Prime Video, jó pár magyar szinkronos tartalom van már. Most a The Boys sorozatot nézem, igaz ahhoz még nincs magyar tartalom, viszont nagyon jó sorozat. Kiváncsi leszek a jövőre magyar tartalom tekintetben.
-
Adama123
aktív tag
The Office 1-9. évad magyar feliratot kapott.
A közelgő lokalizáció keretében nemsokára érkezik magyar szinkronnal a The Expanse az Amazon Prime Video-ra – először a friss részek fogják megkapni a magyar szinkront.
[ Szerkesztve ]
-
Adama123
aktív tag
"Rengeteg ígéret után úgy tűnik, hogy év elején végre tényleg nagyobb terjedelmben belép az Amazon Prime a magyar streaming piacra. Az Amerikába jöttem 2 Amazon premierje már magyarul várható, amit most további címekkel tudok kiegészíteni: Hanna, A Térség (The Expanse), Borat 2, Star Trek: Picard, Az ember a fellegvárban (The Man in the High Castle), viszont továbbra sem tudom, hogy pontosan mikor kerülnek ki ezek a szinkronok. A magyar és a cseh lokalizáció azonban jelenleg is javában zajlik."
Musoron.hu Facebook oldala
-
Adama123
aktív tag
Elkészült már négy Amazon Original sorozathoz magyar felirat. Még nem élesítették őket. Több sorozathoz is készül. Szép lassan elkezdődik a tartalmak lokalizálása, de azért ne számítsunk még a Netflixhez hasonló mértékűre.
-
butch3r
senior tag
válasz bagyulajuve #8 üzenetére
azóta nekem is. tv baszkadott valamit, mert pc-n ment és idővel tv-n is újra éledt.
igen az nekem is bántja a szememet
-
bagyulajuve
addikt
nálam megy
amúgy AmazonResistencia eterna
-
butch3r
senior tag
másnak is van ma gondja? nekem nem lép be prime-ba tv... 2 órája szépen működott aztán egyszer csak elszállt...
-
Akosman
aktív tag
Milyen minőségben vannak fent a filmek?
-
Franky2Ster
senior tag
Sajnos nem nagyon van Magyar tartalom felirattal sem.
-
Ernesto78
aktív tag
válasz Franky2Ster #1 üzenetére
Pár napja fizettem elő és még csak a próbaidőmet töltöm.
A Mr. Robot egész jó és a The Expanse.
Jelenleg a telón van az applikáció amit tükrözök a TV-re, de gondolkodom egy Fire TV Sticken 4k.
Tegnap olvastam, hogy lesz Prime videó app Android TV-re ami jól jön. -
Franky2Ster
senior tag
Egyre több a Magyar tartalom!
-
Franky2Ster
senior tag
-MR Robot ( Szinkron )
-Stanley szájába ( Felirat )
-Gonosz Anya ( Felirat )
-Farkas ( Felirat ) -
Franky2Ster
senior tag
Egyre több a Magyar kínálat ezért is gondoltam itt tudnánk segíteni egymásnak az eligazodásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest