Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Prime Gaming decemberi játékai, forrás: [link]
December 2.
STAR WARS™: Bounty Hunter™ [GOG Code]
Tomb Raider: Underworld [GOG Code]
Overcooked! 2 [GOG Code]
Call of Juarez: Gunslinger [GOG Code]
DREDGE [GOG Code]December 5.
Quake II [GOG Code]
Disney•Pixar WALL-E [Amazon Games App]
December 12.
Planet of Lana [GOG Code]
Hero’s Hour [GOG Code]
The Coma: Recut [GOG Code]
Electrician Simulator [Epic Games Store]
ReDrawn: The Painted Tower Collector’s Edition [Amazon Games App]December 19.
Nine Witches: Family Disruption [Amazon Games App]
Predator: Hunting Grounds [Epic Games Store]
Aces of the Luftwaffe — Squadron Extended Edition [Amazon Games App]
Simulakros [Amazon Games App]
Christmas Fables: The Magic Snowflake Collector’s Edition [Legacy Games Code]December 26.
The Town of Light [GOG Code] -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Itt a novemberi Prime Gaming játékainak listája dátummal, forrás reddit:
November 1.
(Epic Games) Marvel’s Guardians of the Galaxy
(GOG) Mafia: Definitive EditionNovember 7.
(Epic Games) Snakebird Complete
(GOG) Close To The Sun
(GOG) Dishonored — Definitive Edition
(GOG) Duck Paradox
(Amazon) Bang Bang Racing
(Amazon) Disney: Pixar CarsNovember 14.
(Epic Games) House of Golf 2
(GOG) Blade of Darkness
(GOG) Chasm: The Rift
(GOG) Tomb Raider: Anniversary
(Amazon) Ms. Holmes: The Case of the Dancing Men Collector’s EditionNovember 21.
(Epic Games) Super Meat Boy
(GOG) Moonscars
(GOG) Overcooked: Gourmet Edition
(GOG) RIOT — Civil Unrest
(Amazon) Max: The Curse of Brotherhood
(Legacy) Gloomy Tales: One-Way Ticket Collector’s EditionNovember 27.
(Epic Games) Elite Dangerous
(Epic Games) Jurassic World Evolution
(GOG) Shogun Showdown
(GOG) Sir Whoopass — Immortal Death
(Amazon) Mystery Case Files: The Dalimar Legacy Collector’s Edition -
Harbinger85
aktív tag
Én mai nap kaptam a mailt. Igazából nem ennyi lett volna? Anno volt valami "promó", ha x időben előfizetsz 1899 Ft helyett csak 899 Ft, ha nem szakítod meg. Ez tényleg brutál áremelés és ritkán is nézem, bár mostanság sok MGM film kerül fel és le is hamar 1-2 hónap(!). De a Prime Gaming miatt még mindig megéri, Suicide Squad pl. soha nem kapom meg ennyiért meg volt még jó pár GOG-os cím, ami megvan más platformon, de ugye GOG talán az egyetlen digitális játékbolt, ahol tényleg birtoklod is a játékot.
Ha az előfizetést lemondom az Amazon Games játékok akkor is elérhetők? Effektíve a klienst leszámítva azok is DRM-mentesek.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Kicsit talán OFF, de azt szeretném megkérdezni hogy az eddig használt kártyám megszüntettem. És hogy biztonságos a párom rendes bankkártyáját használni a Prime előfizetéshez?
A korábbi kártya egy virtuális kártya volt, külön számlászámmal. -
Harbinger85
aktív tag
Szerintem régiós vagy jogi okai lehetnek. Értem mire gondolsz, van film ahol csak szinkron vagy csak felirat van. ritka esetben pedig az eredeti hang sem elérhető. Pl. a John Wick 2 volt így a Netflixen, paradox volt hogy kiegészítő felirat se volt az olasz és jelbeszédes részekhez.
Egyébként írnál pár címet? Ránéznék mely filmek és mely stúdió.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz l.skywalker #964 üzenetére
Ha jól emlékszem januárra írták az új csomagokat, gondolom e hóba kiderül érint-e minket. De ha jól tudom itthon HBO-ból sincs több csomag, mint máshol. Egyébként a Prime Gaming végett nem bánnám az 1899 Ft-os árat sem.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
3 kérdésem lenne. Olvastam hogy az amerikai Prime ára elvileg emelkedni fog, illetve itt jön a reklámos csomag. Ez minket érinteni fog?
Valamint végre sok jó film került fel, többek között MGM cím is. De miért nincs egyikhez se magyar felirat/szinkron? Jómagam részéről mindegy, de ha lenne valami magyar nézhetnék a 4K TV is.
ÉS a Prime Gaming aktuális havi játékairól miért nem add infót még a hivatalos YouTube csatorna se? Az utolsó is novemberi címeket ismerteti. Tudom hogy január eleje van, de hogy mik lesznek a havi csomag részei úgyis el vannak döntve szerint fél éve. -
Harbinger85
aktív tag
válasz freelancer68 #855 üzenetére
Hát... eddig egyetlen filmet se találok. Gyanítom nem a mi régiónkra szánt lista. Remélem azért Skywalker várt filmje felkerül.
Valamint "felkerült" a lekerülő tartalmak listájára (Only for a limited time) a Star Trek Lower Decks, aminek 4. évada szerintem hamarosan jön(?). Vajon ez azt jelenti átkerül a SkyShowtime-ra? Bár az áprilisban lekerült American Gods is visszakerült.
[ Szerkesztve ]
-
Harbinger85
aktív tag
válasz freelancer68 #855 üzenetére
Elég jó lista, remélem a mi régiónkra is vonatkozik. Két Megtorló film és egy Clouseau felügyelő. Egyébként jól tudom hogy az Amazon-é lett a MGM és vele minden film, sorozat? Több hírt olvasok hogy remake és reboot készült több klasszikusból.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Akik Jurassic marathont terveznének - és esetleg SkyShowtime-juk is van - a Prime-ra felkerült az 5. film Fallen Kingdom.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz markknight #845 üzenetére
Nálam se volt gond soha. Tény, letöltött videót sose néztem! A kurzor és overlay néha nekem se tűnik el, olyankor ki-be lépek a teljes képernyős módból.
-
Harbinger85
aktív tag
Gamestaron találtam egy július havi film listát, eddig ebből pár címet találtam - nem tudom honnan az infó és idehazára vonatkozik-e. [link]
Jó pár címet találtam, mai nincs a listán, mint a Raimi Pókember trilógia, Utazók, Blade Runner 2049 és még pár Sony cím.
Azonfelül meglepve láttam hogy az április 30-al lekerült American Gods visszakerült. -
Harbinger85
aktív tag
Nincs igazán, de a képi világ és a hangulat egyedi, valamint a szereposztás parádés. Crispin Glover, Ian MacShane, Pablo Schreiber, Gillian Anderson Crispin Glover belépője a 4. vagy 5. részbe felejthetetlen. A 2. évad totál eltér minden a 3. pedig lévén kaszát kapott cliffhangerrel végződik.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Bár lehet már volt nálam is hogy csúszott a havi levonás, de ha csak 9-.én lesz pénz a a számlán hog le vonja a rendszer ugye még nem bontja az előfizetést? Más szolgáltató is jelzi, de 2-3 nap múlva is tovább él az előfizetés. Csak mert 1899-ért nem biztos hogy előfizetnék rá.
-
Harbinger85
aktív tag
Június havi Prime Gaming játékok: [link]
-
Harbinger85
aktív tag
Sajnos pár hónapja kicsit elfuserálták. Anno úgy volt hogy havi szinte váltották a játékok egymást, általában 2-4. körül, a határidő is volt. De most valamiért lett a heti váltás, de ez is pokolian zagyvás, főleg hogy több random cím is bekerül cirka 1 éves beváltási idővel.
Azonfelül egyre több cím lett, DRM-mentes(?) az Amazon Games appból érhetők el. Vagy random Steam/Epic/GOG kulcs, de ez is egyre ritkább. Csak azt tudom javasolni látogasd az oldalt heti rendszerrel. -
Harbinger85
aktív tag
Kicsit OFF, de a szolgáltatással jár. Májusi játékok a Prime Gaminghez: [link]
Közben nézem az American Gods-ot. Eszméletlen sorozat, parádés szereposztással! Crispin Glover-nnek az egész első évadban egyetlen jelenete volt, de azzal vitte a showt. A
Aki nem látta még a sorit pótolja. -
Harbinger85
aktív tag
válasz l.skywalker #784 üzenetére
Értem. Gondolom a Picard és Lower decks esete, ami csak nálunk (EU) van Prime-on.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz Rigormortiis #782 üzenetére
Hm, se weboldalon keresztül, se mobil appban és szerintem TV-s appon (ezt használom a legritkábban) sincs olyan menü, mint a Windows appban: Only for a limited time on Prime.
Minden hó elején itt listázza mik fognak lekerülni, többnyire adót hó égén, de csak cirka két hét után jelzi ezt a film profilján.
Az alábbi filmek április 30-al:American Gods
The Saint
Event Horizon
Angus, Thons and Perfect Snogging
London Fields
The Italian Job (1969)
Top Secret!
Once Upon a Time in the West
The Talented Mr. Ripley
Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life
Heaven
Lady Jane
Emma
War and Peace
Alfie
Cold Mountain
The Browning Version
A Mighty Heart
The English Patient
The Boy in the Striped Pajamas
Emily Bronte: Wuthering Heights -
Harbinger85
aktív tag
Épp néztem e havi lekerülő tartalmakat és közte van az amazon saját gyártású sorozata az American Gods. Már most ők is kezdik? Nem olvastam utána, csak meglepő hogy saját gyártású tartalom is lekerül itt is.
A többi cím szinte mind Paramount, amit a SkyShowtime létének tudok be. -
Harbinger85
aktív tag
válasz Rigormortiis #768 üzenetére
Személyes preferencia, de amit láttam és ajánlom: Star Trek Picard, Star Trek Lower Decks, The Man in the High Castle, The Expanse, Solos, American Gods (hó végén lekerül!). Sokan emlegetik a The Boys-t amit még nem láttam, pedig Karl Urban kedvencem. Valamint fent van pár random film és sorozat, ami ritka lehet streamingen Dűne (1984-es), Chuck, Ghost in the Shell (1995), A Köd (Stephen King).
-
Harbinger85
aktív tag
A Picard most is Prime Video-n megy, szerintem Európában tuti, tegnap néztem a 9. részt. Lower Decks dettó. SkyShowtime-on jelenleg "csak" a teljes TNG és az új Strange new Worlds eddigi 1. évadja elérhető.
Kérdéses meddig marad a Picard és Lower Decks Prime Video-n, illetve idehaza jön-e Sky-ra a többi Trek: TOS, TAS, DS9, VOY, ENT és a Discovery. -
Harbinger85
aktív tag
válasz GoodSpeed #637 üzenetére
Nekem hasonlót a PowerDVD kreált mikor HDMI kábelre váltottam. Észrevettem hogy DVD-nél, ami PAL szabvány átváltja a képfrissítést 50 Hz-re. Ugye mivel 25 fps, NTSC 60 Hz és 30 fps. Streamingnél ilyet nem tapasztaltam, bár 60 Hz-es a monitorom és Adaptive Vsyncet használok.
Nálam az Amazon app nem csinál ilyet, de Win10-en vagyok. Valamint laptopot se használok így, de azt tudom kicsit más, mint a PC. Próbáltad az integrált Intel VGA-t? A laptop típusából gondolom van dedikált Geforce kártya benne. Vagy esetleg másik HDMI kábel, vagy inkább DP. Utóbbi több szabványt támogat.OFF: új monitort keresek és az általad használt épp az egyik kinézet modell. Jó monitor? Képminőség, színek, stb. Játékra és filmnézésre lenne használva.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz l.skywalker #630 üzenetére
Erre gondoltam: [link]
Nem úgy volt hogy az Office is fent lesz? Csak mert a választható avatárok között is ott vannak. -
Harbinger85
aktív tag
válasz l.skywalker #626 üzenetére
Ez fura, akkor a SkyShowtime Crime and Thriller műfaj ikonján miért vigyorog ott?
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Valaki tudja hogy akkor most lesz itthon a Prime-on Star Trek Picard 3. évad vagy sem? A szokásos magyar híreket néztem és nem volt közte, hacsak nem csúszik (bár a Lower Decks nem tette). YouTube-on találtam egy új trailert, ami a Prime Video UK csatornáján elérhető, feltételezem EU-ban még a Prime Video lesz?
-
Harbinger85
aktív tag
Csak most láttam hogy már jövő hónapban debütál a Picard 3. és végső évada. Jól sejtem hogy nálunk a Prime Video-n fog futni, ahogyan a Lower decks is?
Ahogy nézem sok Universal tartalom fut ki F&F filmek, Ex Machina, Oblivion. Gyanítom a Sykshowtime végett, de érdekes hogy az első 4 Jurassic Park csak most került vissza.
-
Harbinger85
aktív tag
"Egyébként a kolléga a Prime Video-t kérdezte, és nem a Prime előfizetést. Ahhoz meg ugye nem jár játék, meg semmi egyéb nyalánkság."
Ebben az egyben tévedsz! Prime Vide-hoz is jár itthon a Prime Gaming. Csekkolható itt: [link]
Idén olyan címek voltak, mint star Wars Jedi: Fallen Order, Mass Effect: Legendary Edition, Battlefield V, Fallout 3 és 76.
S többi tényleg szubjektív és személyes ízlés dolga. -
Harbinger85
aktív tag
válasz AMD Power #452 üzenetére
Szerintem nem rosszabb az arány, mint a Netflixnél, csak ott több a "tartalom". Saját gyártású sorozatok java szinkronos, de felirat majdnem mindhez van. Miért baj ha egy film régi? Régen még tudtak jó filmeket csinálni.
Ez a pack azoknak éri meg, akiket ez nem zavar plusz gamerek is, mert havi szinten min 2-3 játékot adnak + egyéb loot packok, skinek. -
Harbinger85
aktív tag
válasz AMD Power #405 üzenetére
Több, mint az HBO Max-on. Egyébként saját gyártású filmnél, sorozatnál szinte mind UHD (nem a 4K jelzést használja). De vannak kivétel, pl. a 2020-as Star Picard csak HD HDR-rel, de pl. a 2015-ös Man in the High Castle UHD.
Nem saját műsorból random csak a Gyűrűk urát látom hogy 4K. -
Harbinger85
aktív tag
válasz l.skywalker #386 üzenetére
A Gemstar szerint is [link]
Kíváncsi vagyok az Indy Amazon Games-es lesz vagy Steames. -
Harbinger85
aktív tag
válasz l.skywalker #262 üzenetére
A régeikről lecsúszott, mind a kulcsosról, mind az Amazon Games app-pal tolatókról, mert azok hó elején váltanak. Az in-game contet elég rapszodikusak, de azok is nagyjából havonta.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Áprilisi tréfa vagy Q tréfája hogy nincs még fent a Picard következő epizódja? IMDb szerint tegnap volt a premier, vagyis nincs csúszás a premierben. -
Harbinger85
aktív tag
Tavaly mikor előfizettem rá nekem is ezt írta, csak úgy rémlik nálam január 31-étől. Pedig közbe le is mondtam, mert megnéztem a High Castle-t, de jó játékok jártak az előfizetéshez januárban, így marad.
Minap olvastam, hogy az Amazon behúzta az MGM jogokat. Vagyis ezután hozzájuk költözik James Bond, a Csillagkapu meg hasonlók. Reménykedjek hogy felkerül a videótárukba a Csillagkapu összes sorozata?
-
Harbinger85
aktív tag
Nekem kb. 2004 óta van Amazon fiókom én most is ezt használom a Prime Videóhoz. Pedig min 3-4x használtam már a 7 napos trialt is. 2 éve a Picard véget, tavaly hogy behúzzam a Prime Gaminghez tartozó BF V-öt valamint régen a Devil May Cry HD 1 játékot - ami a z appaal most a könyvtáramban van! - Twitch/Prime gaming trialt. És ezek ellenére nekem tavaly november óta 899 Ft az előfizetési díj.
És én minden böngészőből intézzek, főleg az ilyeneket.Lehet elírás is. Például mikor aktiváltam az AppleTV-t azt írta 7 nap trial és 3 hónap ingyen. Ez nonszensz, hacsak így nem 3 hónapot (90 nap) és 7 napot kaptam.
-
Harbinger85
aktív tag
Nekem is levonta, következő számlázás április 8. és még mindig havi 899 Ft van írva.
-
Harbinger85
aktív tag
Már én se találom, így. De előfizetéskor tuti írta és ugyan nem ezt kerestem, de egy íhrben is ezt az infót olvastam:
"Az Amazon Prime Video 1890 forintos havidíjjal rendelkezik (2022. január 31-ig még 890-ért lehetett rá előfizetni)."
Forrás: [link]
Azzal egyetértek hogy ennyiért pofátlan olcsó, van elég tartalom, 4K és még havi 3 PC játékot kapunk valamint Twitch Premium elérést!
-
Harbinger85
aktív tag
válasz l.skywalker #157 üzenetére
Igen, de írva volt legutóbb is hogy 2022 január 31-ig akciós 899 Ft/hónap, utána 1890 Ft lesz. Ez akkor írta mikor újra aktiváltam, mert noemveber-decembe rutána lemondtam, de újfent egy menő játék volt a Prime Gaming így előfizettem, ha a februári is jó felhozatal elsz jó vásárt csináltam. Bár a Prime Videót magát alig nézem.
Én egyébként többször tudtam 7 napos triált váltani, egyszer 2020 a Picard végett, egyet tavaly hogy behúzzam ignyen a Battlefield V-t, és évek óta van Amazon profilom, ezt is használtam.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz BennyHUN #124 üzenetére
Üdv!
ennyi, az első hó talán még ingyenes , mert trial ha még nem voltál tag. RTöhejes ár és ehhez képest azt hiszem még 4K-s tartalom is van.
Személy szerint gyérnek tartom. Nem tudom ki tudja, de lehetséges hogy a magyar videótárban kevesebb tartalom van? Csak mert virágboltban sokszor találkoztam az AMAZN címkével és akárhogy keresem mégse találom a videótárban. -
Harbinger85
aktív tag
Az egy dolog, ha magyar tartalom nincs. A sok streaming szolgáltató szemben még ott a legkevesebb a magyar tartalom. Azt se értem a Vodafone miért annak az apját tette a boxukba, mintsem mondjuk a HBO-t. De várom a júniust.
Apropó, előfizetés híján hol vagy hogy tudom megnézni a tartalmukat? OkosTV-s appon felül!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest