-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz forceberg #173131 üzenetére
Az a baj, hogy nincsenek már meg azok az extra klasszis figurák á Barcaba akik a ki-ki meccseket hozták. Jó ez a keret, jönnek is 4-5 nullak csak a nagy meccseken nincs meg az a plusz. A nyakamat rá, hogy ha Messi ott lenne abba az csapatba most is simán tovább mennek és a classico se lett volna ennyire sima.
-
BenHans
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #172784 üzenetére
+ atee_13
azért aki így teljesít a lígőőben az bárhol megállja a helyét, szarabb játékosokat is hozták már el onnan akik aztán befutottak, azért nem egy huszadrangú ligáról beszélünk.
na meg játszott ő spanyol ligában és bl-ben is eleget. nálam nincs kétség hogy a PL-ben is hasonlót tudna, de valahol azért talán gyávaság volt nem oda mennie
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #172637 üzenetére
na jó
akkor lőtt gólt, mikor szükség volt rá
09/10-es idény:
Serie A:BL:
olasz kupa:Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Peterhappy
őstag
válasz forceberg #172442 üzenetére
Nyert a Csapat, szóval senki
Szerintem összességében még(!) jobb játékos Civic (ha akar is focizni), mint Pászka, de nálam egy pillanatig nem lenne kérdés, hogy utóbbi játsszon. Az alázata, a mentalitása abszolút példaértékű - hibázott - Civic is szokott, sőt...
Én Endit is csípem, a bajom az vele, mint Bálinttal, lassabbnak érzem őket. De én Wingo-t nem tudtam megszeretni (bár jobb, mint mikor érkezett), nem bánnám, ha a helyén erősítenénk. Szerintem a két szélsőhátvéd pozi a leggyengébb csapatrész.Szerk: Igen, sajnos Laidouni nagyon flegma tud lenni és sokszor kakaskodik, ahelyett, hogy focizna. Ettől még az NB1 három legjobb játékosa között van (ha nem ő a legjobb), de már én sem érzem annyira pótolhatatlannak, mint mondjuk bő fél éve.
Voltak érte ajánlatok, ha kicsit még meghúzza az őszt, egy jól sikerült VB után jó esély van a távozására - minimum a két Mmaee testvér társaságában.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #172348 üzenetére
Pike ket kezzel, egyertelmuen jelezte, h onnan mar nem er golt loni. Persze ebben a Barella nevu veglenyben a sportszeruseg szikraja sincs meg. A leghitvanyabb sopredek!
Roberto Lewandowski pedig bebizonyithatja, h az EL-bol is lehet Aranylabdat nyerni! Hajra!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #172366 üzenetére
annak viszont örülök, hogy 2 napja Haaland nem játszott, következő bl ellenfél meg a Dortmund lesz, mert így Salah kicsit tovább őrizheti ezt a "villámgyors tripla rekordot" ...gyerek kicsit ráfekszik, megcsinálja 4perc alatt... volt csapata ellen meg tán nem erőlteti annyira... Köbenhavn-nal meg nem játszanak többet és ellenük több esély lett volna, mint pl a Sevilla ellen...
ui: nem vágom az ágakat, kieséses szakaszban a Napoli összefuthat a cityvel? eddigi eredmények alapján úgy látom, hogy mindkettőnek simán az első 4-ben a helye
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #172348 üzenetére
az inter-védelem sem volt jó, a képet meg az "inter milyen jó támadásban" miatt tettem be, ezt innen sikerült kihagyni
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #171816 üzenetére
barcában senki sem tud lőni a 16-oson kívülről?
#171815 Napfénysüti
szerintem azt be kellett volna fújni, de volt valami hivatalos magyarázat, hogy miért ez lett a döntés, de nem találom hirtelen.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #171809 üzenetére
ok
simán továbbjuthat a barca is az inter helyett.
ettől függetlenül a lengyelt levették tegnap a pályáról.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Peterhappy
őstag
válasz forceberg #171694 üzenetére
Én Romárió miatt lettem Barca-drukker és az nem tegnap volt.
De minden tiszteletem mellett... azok ellen a védelmek ellen, amik ellen Ő 90 gólt szerzett, a "Holland" rúgott volna vagy 150-200 gólt.
Nagyon sokat változott, fejlődött a védekezés (csapatszinten is), a taktikai fegyelem az elmúlt 25-30 évben.Egyszerűen el kell fogadni, hogy a Srác egy nagybetűs kiszabott UFO.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz forceberg #171608 üzenetére
Szépen csinálta, bár azinter védelem aszisztált hozzá.
Azért nézz rá Abumaki okos góljára, meg Gallagher nagy góljára.
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #171608 üzenetére
...amit a hétvégén láttam, abból ez van nálam az első helyen (az 1. gól természetesen)
ui: esti kérdés, "Allegrinek lefől-e a bolognai ragu?"
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #171240 üzenetére
ja, átlagemberre is gondoltak: nem tud fűteni, de ha megkapja a villanyszámlát, azonnal melege lesz...
inkább ne is menjünk bele jobban: ki mire számít holnap? németek ellen 10x körül volt az oddsunk, olaszok ellen 4.5-et látok... persze, hogy ők az esélyesebbek, de jó lenne, ha Rossi pontot tudna szerezni megint a csapattal
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #171022 üzenetére
statok alapján is szar (rossz a gól/védés arány), meg ránézésre is, akarat meg nulla.
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #170924 üzenetére
biztos nem bírja onana a kettős terhelést, csak a veterán handa.
na miki -> gagliardini csere, előremutató!
asllanit miért mellőzi a mester? érthetetlen.
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #170589 üzenetére
Nagyon nagyon csúnyán megverné már csak taktikával is egy mostani középcsapat a régi nagyokat, de ez nem von le semmi az akkoriak érdeméből, más foci volt akkor, rengeteget fejlődött azóta.
De amúgy már Puskás Öcsi idejében is voltak olyan innovációk hogy pl. Hidegkúti visszalépkedett labdákért, és automatikusan magával vitte a védőjét, a kilépő hátvéd mögé nyíló területre meg a két összekötő tudott beindulni. Tán ő volt a korabeli első hamis kilences aki onnan rángatta magával a legfontosabb védőt, bár nyilván ahhoz kellett az akkori idők követő emberfogása is. Nem is csoda, hogy az Aranycsapat úgy verte agyon pl. az angolokat, akkor angliában olyan foci nem létezett, és teljesen új volt nekik amit Hidegkuti csinált, és teljes káoszt okozott a védelmükben pl. azon a 6-3-on, meg a visszavágón is
-
Redneck
nagyúr
válasz forceberg #170491 üzenetére
Továbbra sem értem miért erőltetné bárki is irányítóként. Ezt tudja, bár az elmúlt évben ez se nagyon ment. Örülök neki hogy most igen, és remélem ezzel elindul nála valami a jó irányba. Civicet, és főleg Kovacevicet meg el kell felejteni.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Peterhappy
őstag
válasz forceberg #170472 üzenetére
Akad néha egy-két parádés beadása és néha még védőként is akad egy-egy jó belépője. De egyébként ennyi, nálam kb. ugyanúgy emberhátrány, ha játszik.
Kevés Fradi játékos van, akivel abszolút nem vagyok kibékülve és tényleg azonnal elzavarnám, Ő az.Eddig kisebb csoda, jó lenne valahogy behúzni a meccset, piszkosul nehéz második félidő lesz.
-
-
-
pohár
félisten
-
Ringman
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #169537 üzenetére
ő rohant oda a csatárhoz kigurításkor, bárhova mehetett volna
aztán eszembe jut asszem a westham elleni 2-2 ahol két kézzel alisson vállára tehénkedve lefejelték, azt a gólt meg megadták
mephi666 amikor mekktamás a jobb kezével ráüti a balra a labdát a boxon belül? szerintem szánalomból
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- KNOX a Samsung erődje!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...