Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- OpenWRT topic
- Synology NAS
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vivaldi (böngésző)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Pár hónappal ezelőtt kérdeztem itt rá, hogy milyen módon lehet azt beállítani, hoghy valami file-hoz "nyúlok", akkor a mappa dátumát ne frissítse, hanem az maradjon az eredeti. Meg is lehet oldani beállításoknál Egyedi oszlopoknál, viszont ebben az esetben byte-okban adja ki a file-ok méretét, ami számomra elég zavaró. Nem tudom felül birálni. Ha valami ötletet kaphatnék, megköszönném. 😊 -
sandró60
addikt
válasz
Fecogame #4043 üzenetére
Arról van szó,hogy a pendriven könytár nélkül van 1-film.A Philips tévé önhatalmulag a filmhez különböző megnevezéseket tesz a pendriven lévő film mellé.Tehát amikor a filmet lejátszotta.A tévéből levett usb pendriven már egy csomo megnevezés van.
A volt samsung tévén ilyen nem fordult elő onnan a pndriven csak film cím van.A Philips minden félét tesz.Arra gondoltam,hogy Totál Commanderben kéne állítani valamit,hogy ne igy másolja -
sandró60
addikt
-
bewello
újonc
Köszönöm!
Ez lett a megoldás. -
bewello
újonc
Sajnos nem oldja meg a problémát.
@genndy Ezt szeretném elérni. -
bewello
újonc
Sziasztok!
Valahogyan elállítottam a mappanézetet, így a másik oldal nem ugyanazt a könyvtárat jeleníti meg, hanem az adott meghajtó gyökerét.
Szóval, hogyan lehet gyorsan, ugyan azt a könyvtárat megjeleníteni a másik ablakban? -
-
Miért nem rendezi dátum szerint növekvő/csökkenő sorrendbe a fájlokat?
Ugyanígy tojik arra is ha név szerint kellene növekvő/csökkenő sorrenbe rendezni. Vagy az oszlopok nevei mellett mutatott nyíl nem erre való?
-
-
Ki készíti a magyarítást? Szólni kéne neki, hogy van benne egy elgépelés:
-
VGYke
addikt
válasz
tonyrulez #4027 üzenetére
Én az RC verziókat kihagytam. 11.50-nél tökéletesen működött a fényképek megnyitása win fényképnézegetővel, és az oda vissza lapozás (ami az előző verzióban nem működött).
Egyszer csak, a 11.50 egy *jpeg kép megnyitásánál nem a szokásos képnézegetővel nyitotta meg a képet, hanem a Paint-tal. Még az is lehet, hogy a *.jpeg a Paint-hez volt társítva, a *.jpg pedig a win képnézegetőhöz.
Minden esetre a *.jpeg fájl társítását átírtam pint-ről win képnézőre (mint amivel a többi képkiterjesztést nyitotta meg), ekkortól kezdődtek a problémák és az addig jól működő rendszer hibás működése.
Tehát, számomra továbbra is van valami érthetetlen ebben. -
tonyrulez
őstag
"Ez különösen érdekes. Telepítettem a 11.51 verziót és a fényképmegnyitás probléma megjavult."
#4021-ben linkelt bugreportban:Because of this Photo apps bug, I have delayed the release of TC 11.51 final by another week. This should be fixed in RC5, please check!
Szóval nincs ebben semmi különös, 11.51-es verzióban javították.
-
VGYke
addikt
válasz
Fecogame #4022 üzenetére
11.50 volt. Mielőtt ide írtam, a TC újratelepítéshez akkor töltöttem le ismét, akkor még nem volt 11.51, most már van :-)
Ez különösen érdekes. Telepítettem a 11.51 verziót és a fényképmegnyitás probléma megjavult. Pedig már előtte, a win-t is "újratelepítettem" (javítottam) így, de ettől a hiba megmaradt:poirot: mire gondoltál, amikor azt írtad hogy "Total Commander alatt, hogy hosszan rányomsz a képre"?
-
-
Melyik verziót használod? Itt van egy bugreport, ha neked is ugyanez a hiba, kommentelj oda, ha segítesz a fejlesztőnek, ő is hamarabb ki tudja javítani a hibát
-
VGYke
addikt
Sziasztok!
TC "alatt", megzakkant a fényképek fájl társítása. Rákattintok egy fényképre (*.jpg, *.jpeg, *.bmp, stb), homokórázik, de nem történik semmi. Ha ugyanezt megteszem Win. Fájlkezelő alól, semmi probléma, megnyílnak a fotók, az alapértelmezett programmal.A TC-t már uninstalláltam, ...\Név\AppData\Roaming\GHISLER\ mappában lévő *.ini, stb. fájlokat töröltem, majd ismét telepítettem a TC-t, semmi változás.
Win alatt a fájltársításokat alapértelmezettre állítottam, hátha. Így annyi történt, hogy kép megnyitásnál rákérdezett az alkalmazásra, de TC alól továbbra sem nyitja meg.
Van valakinek ötlete a javításra, a win újratelepítésén kívül? -
-
válasz
Fire/SOUL/CD #4014 üzenetére
Mindegy, mert lentteb (a fotón már nem látszik) a NAS rejtett könyvtárait listázza. Szóval ez így kb. használhatatlan
Nem is értem miért nincs egy pipa a rejtett fájloknak, vagy miért nem veszi át a beállításokban megadott paramétereket.
-
-
-
-
Hol tudom kikapcsolni, hogy a könyvtárak összehasonlítása ne mutassa a rejtett/rendszer fájlokat?
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nem tudom mit nyomhattam el, de a bal panelen ha egérrel fel/le scrolloznék, jobbra/balra mozog a mappák és fájlok között. A jobb oldali olyan, mint korábban. Nézegettem a beállításokat, de nem vélek felfedezni erre vonatkozó opciót. Köszönöm a segítséget!
Megvan, bocsánat! -
sandró60
addikt
Üdv!
Winchesterre másoltam AVi filmeket.Megjelőltem számsorrendbe,de sajnos összekeverte!Hogy tudom visszaállítani a sorrendet?
Köszönöm -
westlake
félisten
-
VGYke
addikt
válasz
Fecogame #3994 üzenetére
Ez az! És működik benne a fényképek jobbra-balra lapozása
-
westlake
félisten
Aki nem akarja koptatni az 1-es, 2-es és 3-as gombokat, az írjon privátot.
-
D@reeo
aktív tag
Hello,
Páran biztos ismeritek a TC UP (Total Commander Ultime Prime)-t, akik nem, tegnap jött ki a 9.0-s verzió. Gyakorlatilag egy felturbózott, customizált, telepakolt svájci bicska típusú TC csomag. Aki esetleg nem ismeri, innen leszedheti, van changelog, videós bemutató. Kb 6 éve használom.
[TCUP weboldal] -
-
D@reeo
aktív tag
Működik az tökéletesen, csak a < nem kell az elejére, szerintem kolléga véletlenül hagyta ott.
Erre mondtam, hogy neten olvass utána a reguláris kifejezésnek. Gyakorlatilag szövegre keress a paramétereknek megfelelően, a paraméterek összerakásában meg a linkelt oldal, chatgpt vagy más online tool is tud segíteni.
-
Aureal
őstag
válasz
_Stalki_ #3990 üzenetére
A #3988-ra válaszoltam hogy azon az oldalon nem csinál semmit a kód. A TC-ben működik (csak azt nem értem hogy).
Mert pl. nem mindig kellene minden 2. Van hogy mindig az x-edik képeket kell szűrni és ezek alapján azt hogy paraméterezzem…
Ezek a \[$^ jelek nekem semmit se mondanak. -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
zip tömörített mappákból szükségem lenne almappák törlésére. TC11.50 és win10 legfrissebb AMD 3600 + 16GB RAM, SSD-n a rendszer, a tömörítés meg külső HDD-n. Irtó lassan végzi ezen fájlműveleteket és közben a CPU usage is 1% alatti.
Ez ilyen, vagy van erre valami megoldás? -
Aureal
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy mappán belül minden második (páros számú fájlnevű képeket) kijelölni elforgatáshoz. Ilyen kijelölés végezhető valahogy a TC-ben?
-
westlake
félisten
-
Jarod1
veterán
Üdv: A Mapppákat hogyan tudom dátum szerint is sorba rendezni?
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
szivacs1987 #3974 üzenetére
Kipróbáltam az eredeti problémát. Igaz külön-külön mappába csomagolja ki az állományokat, de nem az eredeti helyére, hanem az összeset egy mappába(ebben lesz a külön-külön mappák) .
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
the radish #3973 üzenetére
Ezeket nézd át, nálam ott vannak.
-
the radish
senior tag
válasz
szivacs1987 #3972 üzenetére
"Összes archivum kicsomagolása sajtá mappába"
Nálam nincs ilyen opció. -
szivacs1987
aktív tag
válasz
the radish #3971 üzenetére
Szia,
"Control + B: Minden fájl megjelenítés az aktuális és összes almappában
csillag: Minden fájl kijelölése"
Ha teszel fel winrart, az tud saját mappába kicsomagolni (Összes archivum kicsomagolása sajtá mappába), igaz nem tudom, hogy esetedben a tényleges eredeti mappájába hozza létre. -
IT user
tag
válasz
the radish #3969 üzenetére
Control + B: Minden fájl megjelenítés az aktuális és összes almappában
csillag: Minden fájl kijelölése
Alt + F9: Kijelölt fájlok kitömörítése
Azért teszteld le előtte, nehogy egy mappába ömlesszen mindent. -
the radish
senior tag
Adott egy könyvtár, benne számtalan alkönyvtár, mindegyik tele tömörített fájlokkal. Megoldható, hogy ne kelljen egyesével a könyvtárakba lépkedve kitömörítenem ezeket?
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
válasz
Fire/SOUL/CD #3964 üzenetére
vagy átmappelni a billentyűkett, és a nyelvi fájlban átírni a nevüket
-
-
Jarod1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #3956 üzenetére
Nem lett jó , aztán rájöttem, van backup mentésem amit havonta csinálok, és onnan visszaraktam a mappát és jó lett. Köszi egyébként a segítséget mindenkinek!
-
szanozs
aktív tag
Sziasztok! A Commanderben egyéb funkciókat szeretnék beállítani az alsó sorban lévő gombsorra (F3 Nézőke, F4 Szerkesztés, F5 Másolás...stb). Van erre lehetőség?
-
-
Jarod1
veterán
Sziasztok Miként lehet viszaállítan hogy a méretet , dátumot is mutassa a fileok mappák mellett?
-
westlake
félisten
-
VGYke
addikt
A képnézegető problémára válaszolnék, saját magamnak
Itt is tag Fire/SOUL/CD csoportlakó társunktól olvastam a Win10 fórumban, hogy a probléma a következő 11.50 TC verzióban javítva lesz (illetve a bétákban már javítva van). -
westlake
félisten
-
tylerddd
veterán
Csak nem emlékeztem rosszul. Édesanyám laptopjára is felpattintottam anno ugyanezt a verziót, ami nekem van, neki Win10-es a gépe. Ha valamelyik fizikai meghajtón a szülő mappa jelére kattintok [kép], akkor nálam a két partíció van ott, ill. egy médiakiszolgáló, valamint hálózati mappák. Nála ezek [kép]. Szóval ezt kerestem volna. Átnéztem a beállításait, ugyanazok, egyedül a szín, betűtípus, ikonok mérete, tehát dizájnbeli dolgok térnek el.
-
tylerddd
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #3943 üzenetére
Fel sem tűnt, hogy van ilyen
De nem ez volt. De jó lesz ez is, ha a másik verzió nem kerül meg. Eléggé átnyálaztam a beállításokat, de semmi.
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Win11 telepítés után használom az alkalmazást és valami nem olyan, mint volt. Úgy emlékszem, hogy azon a részen, ahol a meghajtókat mutatja, a legfelső meghajtó fölött egy üres sor, amire nyomva olyan felületre jutottam, ahol láttam az asztalt választhatóként. Most az asztalomat ha egyébként megkeresem TC-ben, akkor eleve angolul írja. A szülő mappa megjelenítése be van kapcsolva. Bocsi, nem tudom érthetőbben megfogalmazni.
Köszönöm előre is!
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
Köszi, de ezzel nem tudom beállítani, hogy a drag and drop áthelyezés legyen, ne pedig másolás. Itt be tudok állítani különböző billentyűket különböző műveletekhez, de az áthúzás nem szerepel a lehetőségek között. Persze értem én, hogy szokjam meg az F6 használatát, vagy nyomjak áthúzásnál shiftet, de gondoltam hátha enélkül is van rá opció. Ami még hiányzik, mert win intézőben megszoktam, az az előző művelet/műveletek visszavonása. Ctrl+Z-re is valami gyorsfeljegyzés ablak jön elő.
Nyilván be lehet állítani valahogy, de a funkció nem is szerepel a parancsválasztóban, ahol a gombokhoz hozzá tudom rendelni a funkciókat.
(Az a "Vissza" nem az a vissza.
)
-
Sziasztok! Fájlok egyik helyről a másikra történő áthúzásával másolás történik, és úgy tudom, a shift billentyű lenyomásával lesz áthelyezés. Nem lehet beállítani, hogy alapból, shift nélkül legyen áthelyezés a drag and drop művelet?
-
westlake
félisten
-
törölt tag
válasz
gigabytman #3927 üzenetére
Kijeloles.
Ctrl m. -
Santino
aktív tag
válasz
gigabytman #3927 üzenetére
Szia!
Szerintem ezt kell megadni csoportos átnevezésnél a fájlnévhez:
[N1-27][C]
Tehát a jelenlegi fájlnév első 27 karaktere marad, majd a sorszám, amit 4 számjegyre kell beállítani. -
gigabytman
tag
Sziasztok!
Ilyesféle fájlokat kellene kijavítanom pl:
AAA_BBB_0001_a_0120_b_0005_00001.jpg
AAA_BBB_0001_a_0120_b_0005_00002.jpg
AAA_BBB_0001_a_0120_b_0005_00003.jpg
AAA_BBB_0001_a_0120_b_0005_00003.1.jpg
AAA_BBB_0001_a_0120_b_0005_00004.jpg
AAA_BBB_0001_a_0120_b_0005_00005.jpg
AAA_BBB_0001_a_0120_b_0005_00009.jpg
AAA_BBB_0001_a_0120_b_0005_00010.jpgTöbb probléma is lehet, nézzük az elsőt a sorszámozást. Újra kellene sorszámozni az elejétől úgy, hogy 5 digit helyett 4 legyen, a sorszám előtti részek ne változzanak. Azt tudom, hogy csoportos átnevezés, kijelölöm a fájlokat és ...? Bocsi Urak ebben kezdő vagyok. Egyáltalán lehet ezt egy menetben megcsinálni?
-
poirot
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3925 üzenetére
Igazad van.
-
-
synaxon
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3920 üzenetére
Vagy csak simán hagyom így, mivel a 7-zip automatikusan frissül, így sosem kell letöltenem/másolgatnom semmit, mindig a legújabb verziót használja.
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Be lehet-e állítani úgy a Total commandert, hogyha egy mappába változások történnek, akár egy file odamásolása, akkor a mappa dátumát ne frissítse, azért, mert egy file bele került. -
válasz
SunMount3r #3921 üzenetére
Ok, de nem Neked válaszoltam...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3920 üzenetére
Tudom, de nekem "külön" is kell a 7-Zip, hátha olyasmire kellene, amit a TC-ből nem lehet megoldani.
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
synaxon #3918 üzenetére
A TC Fórumán már meglett a megoldás. Csak mint látszik az utolsó két posztban, van azért még, ami nem működik így 100%-osan.
-
synaxon
tag
A Total7zip plugin mappában van egy Total7zip.xml, abban a path-t át kell írányítani a telepített 7-zip könyvtárra, és így mindig a legújabb verziót fogja használni. Pl.:
<path64bit path_7zG_exe="c:\Program Files\7-Zip\7zG.exe" path_7z_dll="c:\Program Files\7-Zip\7z.dll" /> -
válasz
SunMount3r #3913 üzenetére
"de a .7z file-ok kitömörítése ugyan olyan lassú, mint eddig volt a TC-vel. Tehát gondolom még mindig nem a 7-Zip-et használja hozzá..."
Sorted by Compressors
Sorted by Compression Levels
Jelmagyarázat
TC: Total Commander 11.x
TC7ZIP: Total7zip 8.56 (2023/06/20) (Not used on Extract)
TCZPAQ: ZPAQ 1.5.5
7ZIP: 7-Zip installer for Windows X64
BZIP: Bandizip installer for Windows X64
CL: Compression Level (+info->Compression Time with Plugins)
ET: Extract TimeTotal7Zip Plugin vs. 7Zip(installed) és ZPAQ Plugin vs. Bandizip(installed) (7Zip nem támogatja a ZPAQ-t)
Én nem látok a mért eredmények alapján szignifikáns különbségeket (1-3 sec/3,5GByte) a TC natív módja (meg a telepített szoftverek kitömörítési sebessége közt.
Ha Nálad ennél valóban drasztikusabb a sebességkülönbség, akkor valahol máshol/másban kell keresni az okát (a TC már régebb óta natívan támogatja az LZMA/LZMA2 kitömörítését(nem kell semmilyen extra plugin vagy külső progi), de pl. 11.x-s TC-ben továbbfejlesztett LZMA/LZMA2 modul található, mint a régebbi verziókban stb).
Én ennyit tudtam tenni az ügy érdekében.[ Módosította: Pyttawrx ]
-
válasz
SunMount3r #3915 üzenetére
Rögtön az elején: Nem néztem még utána a 7-zip-nek, majd este lesz időm, akkor megnézem mit lehet vele kezdeni...
Viszont: a ZPAQ algoritmus (alapjaiban tér el a hagyományos tömörítőktől, lásd lejjebb), ami -talán- megfelelhet a számodra is.
Eredmények (3000 db jpg/jpeg, 100K és 20MB közötti méretben, 3 569 706 245 byte összesen):
ZPAQ előnye
# gyors be- és kitömörítés (1 és 2-es fokozaton)
# kiváló hatékonysággal tömörít 1 és 2-es fokozaton is (mint feljebb a képen látható, a 7zip ultra beállítással 180 sec alatt hozott létre kb. akkor méretű állományt, mint amit a ZPAQ 27-32 sec alatt)
# TC-hez van pluginZPAQ hátránya
# utólag nem lehet törölni a becsomagolt állományból fájlokat
# utólag hozzáadni fájlokat a tömörített állományhoz, csak úgy lehet/célszerű, ha a tömörítés elején bizonyos opciókat (ún. verziókövetést) bekapcsoljuk (lásd lejjebb)1. töltsd le, telepítsd ZPAQ 1.5.5 (ZPAQ régebbi algoritmus, a plugin az utolsó kiadott kódra épül)
2. tömörített állományba belépve így néz ki a tartalma, DE
# amennyiben a jövőben biztosan nem akarsz hozzáadni fájlokat a tömörített állományhoz , akkor beállítások és csak az 1-2 pontra van szükség (threads száma a CPU-tól függ). Ha ilyen beállításokkal hozod létre a tömörítvényt, majd utólag mégis csak belemásolsz egy fájlt, akkor a TC-plugin csak az utoljára belemásolt fájlt fogja tudni megjeleníteni.
# amennyiben a jövőben szeretnél hozzáadni fájlokat a tömörített állományhoz, akkor a beállításoknál, a tömörített állomány létrehozása előtt, be kell kapcsolni a verziókövetést, azaz a 3-4 pontra is szükség van.
Ebben az esetben időbélyeges mappákkal lát el minden módosítást és ezen mappákon belül lesz(nek) a forrás mappa/mappák és fájl(ok). Hozzáadva egy új fájlt így már a TC-plugin is meg tudja jeleníteni minden elemét a tömörített állománynak. Időbélyeges mappák | utólag hozzáadott fájlTermészetesen ezt rád bízom, hogy használod-e a ZPAQ-t vagy sem, adatvesztésért nem vállalok felelősséget!
(elsőre ne éles adatokon kísérletezz)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3914 üzenetére
Ebből is csak az derül ki, hogy .zip-re és .7z-re is a 7-Zip a legjobb, nekem pedig, mint írtam, pont ezekre kellene. Amúgy ez most nem tudom, hogy jött ide, de azért még várok, hátha valaminek van a kérdésemre megoldása (mert ugye ez nem az).
-
válasz
SunMount3r #3913 üzenetére
Ja, hogy Te itt a sebességgel vagy elvarázsolva...
Tessék. Aztán innentől majd találd ki, hogy Neked melyik lenne a legjobb...
(Olyat nem fogsz találni, ami gyorsan, nagy hatásfokkal csomagol be, meg gyorsan ki, nem hogy plugin-okat, valami kompromisszum kelleni fog ) -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3912 üzenetére
Én mindvégig (ott is) azt írtam, hogy kitömörítéshez kellene a 7-Zip.
"kitömörítéshez meg nem kell semmi"-> Ezt most akkor megint nem értem. ???Telepítettem amúgy a Plugin-t (mást nem állítottam sehol át), de a .7z file-ok kitömörítése ugyan olyan lassú, mint eddig volt a TC-vel. Tehát gondolom még mindig nem a 7-Zip-et használja hozzá...
-
válasz
SunMount3r #3911 üzenetére
1. Másik topikban ezt írtad, erre megoldás a válaszom.
2. Akkor töltsd és telepítsd a Total7zip 8.56 (2023/06/20) plugin-t (okézd végig), 1-2 | 3-4, kitömörítéshez meg nem kell semmi -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3910 üzenetére
Te a "tömörítőt" adtad meg, nekem meg a "kicsomagoló" kellene.
-
válasz
SunMount3r #3908 üzenetére
-
woodworm
veterán
válasz
SunMount3r #3908 üzenetére
Lentebb ott van a Total7zip, abban a 23.01 van. De nem lepődnék meg, ha elég lenne a plugin könyvtárában felülírni a megfelelő fájlokat a 7zip programkönyvtárából.
Igen, a redme alapján ennyi elég az update-hez.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A következőt szeretném: Hogy a TC-ben a ".7z" betömörített file-okhoz a 7-Zip program legyen valahogy beállítva, mint alapértelmezett kitömörítő. Az se baj, ha más tömörített file-okhoz (pl. .zip, vagy .rar) is a 7-Zip-et használná, ha "megéri" (pl. mert gyorsabb) valamiért...
A legfrissebb 7-Zip már telepítve van a gépemre, de innen nem tudom, hogy hogyan tovább.
Itt ugyan látom, hogy van 7-Zip "plugin" is a TC-hez, de az már sokkal régebbi 7-Zip verzióval működik, mint ami a legújabb, én meg persze inkább a legújabbal szeretném.
Hogyan lehetne ezt megoldani?
Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Be lehet-e valahogyan állítani, hogy a meghajtók nevét is lássam? Most particionáltam újra a háttértárat és beszédes nevet adtam a meghajtóknak, de TC-ben süthetem. Köszönöm! [kép]
-
Egyszerűen nyiss egy topikot neki a ghisler fórumán, én is így csináltam legutóbb. Hamar válaszolt, és nagyon hamar javította is a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Update 03.20. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest