Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz KisTücsök #85589 üzenetére

    Hát sosem gondoltam volna hogy Vermaelen meccs és agyhiányos pirosát sikerül felülmúlni.
    Két ostoba f@sz kiállítás, az egyik egy rutinos a másik egy áhh, inkább nem mondok semmit de ez az Emerson nem az az Emerson.
    Egyik meccsen sem tudtunk játszani, az első félidei ritmuskeresés és pár helyzet után vége is volt a játéknak kint is és az Olimpicoban is.

    Mehetünk az EL-be sz@roskodni. Szégyenletes volt a mai meccs. Ha valamit bizonyítani akarunk akkor EL döntőig kell menni + olasz kupa és Serie A minimum 2. hely.

    Büszke vagyok a többiekre, akik harcoltak, különösen Nainggolanra és Strootmanra akik igazi gladiátorként kitették a szívüket és lélekszakadtáig mentek előre.

    Biztos vagyok benne hogy Spalletti nem ezt verte beléjük. Remélem komolyan helyre fogja tenni azokat akiket kell.

    Citroghost: Hagyjuk már... Két-három mentális gyengeség, ostoba kiállítás nem mutat semmit az olasz bajnokságból. Ebből a két meccsből koránt sem lehet leszűrni a valós helyzetet.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák