Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Ps Vita #38398 üzenetére
nekem most tűnt csak fel, hogy dante milyen lassú, ez a meccs kellett hozzá. de alaba is inog rendesen.
az biztos, hogy a bayern most nem tudja a tilitolit játszani.és ott a tizi, tessék!
na, ennyi volt, bayern nyert.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ps Vita
őstag
Szarok vagyunk ,szarok vagyunk,hejj
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Tegnap azert a Barca meccs alatt porgosebb volt a topic!
-
Integra
titán
miket hagynak ki.. aztán egyszer csak bepottyan egy bayern gól aztán nagy lesz a pislogás
-
lacy86
addikt
Arsenal!
Miert kell kihagyni a tizit! -
fatal`
titán
Özil bazz...
-
Integra
titán
OMFG özil.... hát ez mi a rosseb volt???
esküszöm berezelt a rúgásnáleddig bejött az özil tippem
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Mimeccs
Najó,én idegbajt kapok ezen a meccsen az tuti...
Ezt meg miért kellett lefújni[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
11es
ÖZIL Ennyire botrányosan tizit rúgni...
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
lacy86
addikt
válasz homeless09 #38384 üzenetére
Ezeket probalgasd!
[link] -
Ps Vita
őstag
Mindjárt jön az Arsenal gól
Neuer
Kapjuk már magunk össze...
Tizi...
Ááa[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
na most meg az arsenal bénázik a kapu előtt mint tegnap a barcelona
de eddíg nagyon tuti meccsehh cazorla... ezért kár volt
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Integra #38305 üzenetére
látom kész lavinát indítottál el ezzel (gyorsan belepörgetve a topikba)
ez a szabály szép és jó, csak itt Messi már kint elbotlott a kontakt után, majd 1-2 lépés után esett el 16-oson belül, ahol ismét volt kontakt, de már az esés következtében...ergo szabadrúgás...
nyilván minden kiskaput megkeresnek, hogy ne lehessen hibáztatni őket, és megmagyarázzák neked úgy a szabályt és értelmezését, hogy a végén elhiszed, hogy az 1 az 2....tudom, mert én is ezt csináltam
olvasok tovább, bocs ha már tul léptetek rajta és ujra szítom a tüzet
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Rypejakten
addikt
ez a Milan-Atletico meccs Bonera-n fog elmenni véleményem szerint.
-
homeless09
őstag
Arsenal meccsről valaki egy jóminőségű streamet tud linkelni?
-
fatal`
titán
Hajrá Arsenal és Atletico!
-
DeathAdder
veterán
Sanogo?
-
7600 GS
addikt
Hajrá Milan és Arsenal!
-
viharhozo
addikt
Na, Pepnek megjott a jozan esze, nem jatszik Rafinha, Lahm ujra jobbhatved, mar csak azt nem ertem, miert Kroos kezd Muller helyett, de ezzel meg tudok bekulni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Integra
titán
hoppá, ribery egész este a sky-nál stúdióban
-
fatal`
titán
"dolgok, amik gyorsabbak Demichelisnél" a Twitteren:
Herbert kutyája a Family Guyból; betárcsázós internet; Ted Mosby elmeséli a gyermekeinek, hogyan találkozott az édesanyjukkal; Arsene Wenger felhúzza kabátját.
-
lacy86
addikt
En ma egy Bayern gyozelmet varok!
Arsenal nagyon szet van esve .... -
Sickboy25
addikt
FORZA MILAN!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
NyxNyxNyx
addikt
Ma szerintem mindkét meccs kiütéses idegenbeli győzelem. 0-3 ATMA, 0-4 Bayern. Ezek a tippjeim.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
-
L_YKing
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #38336 üzenetére
viszont ízekre is szedétk a bayert, nem kíméltek senkit sem.
Mert a Luzerkusen mostanaban a nemet futball szegyene. Kezdodott minden azzal, h a Barcelona 10-et rugott nekik ket eve, mikozben az volt a legnagyobb gondjuk, h kie legyen Messi meze. Aztan tavaly teljesen nyerheto meccseket buktak el az EL-ben. Most meg kaptak kilencet az uberfos Unitedtol, meg az elso korben negyet a PSG-tol.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
DeathAdder
veterán
Bakker NSO-n nincs ennyi vita egy meccsről!
Mi volt itt Övrebö idején?Amúgy meg sanyi is azt mondta, hogy a helyzet pillanatában kellett döntést hozni, ha kikockázzák nem volt tizenegyes, de fogadjuk ez a játékvezető ítéletét.
Arról viszont nem szólt a fáma, hogy Navast eltiporták a helyzet előtt, pedig a tegnapi spori minden szart lefújt.Ha ez nincs nem hiszem, hogy gólt kapnak, és a második félidőt már offenzívebben játszotta a City addig az esetig, no de nincs "ha"
Mindegy is, szerintem mindenki tudta már a buktatás pillanatában (tizi és piros lap), hogy innen a Citynek már nincs visszaút.Amúgy meg BL nap van
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #38359 üzenetére
azért jussatok haza az igazi meccsre
38356:
ez azért így nagyon erős. viszont ennek ellenére korrekt volt amit mondott.[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tibiajax #38358 üzenetére
Én már 6-tól megyek céges focira de utána 7-től üzleti ligás tétmeccsem lesz. Jössz?
Ha jó kapusotok van akkor ott keresgélj.Ps Vita: így van, ez azért nem kis túlzás már sajnos közel se vagyunk a legjobbak. Tegnap azért szerencse is kellett a győzelemhez.
Integra: meg lesz az csak 8-ig játszunk utána sietek is haza. Amúgy is ma zakót kapunk az tuti.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #38354 üzenetére
ne már.. nekem is foci este 7-től
véletlenül nem egy helyen focizunk, csapattársként?? -
L_YKing
addikt
Yaya: "Nem a bíró miatt vesztettünk. Azért szenvedtünk vereséget, mert a Barcelona még mindig a világ legjobb csapata"
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
közben megy a finn-orosz hoki, nagy meccs! már akit érdekel
-
Baaraanz
tag
válasz Sztbeni #38348 üzenetére
Hát valsz Odesszában sem lesz...
"Közel száz maszkos, baseball-ütővel felfegyverkezett férfi támadt EU-párti tüntetőkre Odesszában, írja a KyivPost. Az ellenzék EuroMaidan oldala nem sokkal korábban arról számolt be, hogy három busszal érkeztek huligánok a városba."
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
Sztbeni
őstag
válasz szentes711 #38347 üzenetére
Ja. Tudtommal van még 5-6 megfelelő stadion. Odessza és Dnyipropetrovszk nem felel meg, mert meccs lesz. Lvivben tüntetnek, így az se jó. De Harkiv, Donyeck, Poltava, Szimferopol biztosan megfelel, de még ezen kívül is van 1-2 stadion. Sőt, Donyeckben kettő megfelelő is van, nem csak a Donbass Arena.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
szentes711
tag
válasz Sztbeni #38344 üzenetére
Teljesen egyetértek én sem értem,hogy miért nem lehetne Doneck-ben megrendezni a meccset mert a Sahtar vendégbe megy a Plzen-hez.
Ehelyett elviszik a 2 csapatot Ciprusra sztem azért mert ott speciál nem rendeznek Európai kupa meccset!(csak erre tok tippelni)Igen úgy lenne a korrekt,hogy akkor a visszavágót is semleges pályán tolják le!
[ Szerkesztve ]
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Sztbeni
őstag
válasz Sztbeni #38344 üzenetére
Vagy esetleg megoldás lett volna a meccset felcserélni, hogy most játszanak Valenciában. És Ciprus inkább a Valenciának lesz hazai pálya, mivel egy Valencia drukker megveszi a repjegyet és megy, de a Dinamo drukkerek holnapig nem túl valószínű, hogy kapnak vízumot, hogy mehessenek. Esetleg az lenne igazságos, ha a visszavágó is semleges helyszínen lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Baaraanz
tag
válasz Sztbeni #38340 üzenetére
Talán ezért?
"A kormányellenes tüntetők betörtek a rendőrparancsnokságra és más kormányépületbe Nyugat-Ukrajna legnagyobb városában, Lvovban. A tüntetők az összes fogvatartottak kiengdték a rendőrségi fogdából és megalapították a saját döntéshozó szervüket, a Néptanácsot, amely lényegében átvette a hatalmat az önkormányzattól.
Az ellenzéki politikusokból, a Majdani tüntetők képviselőiből és különféle értelmiségiekből álló Néptanács teljes felelősséget vállalt a a lvovi körzet és a lakói jóllétért.
A Lvov közelében lévő kisvárosban, Ivano-Frankivszkben szintén elfoglalták a rendőrőrsöt a tüntetők."Lassan átterjed az egész országra.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
Integra
titán
válasz Sztbeni #38340 üzenetére
mert már több nagyvárosban is az megy mint kijevben. és országon belül a szurkolókat nem lehet szűrni, mennek oda, ahol a meccs van, nem távolság. tehát ha mondjuk egy érintetlen városba vinnék a meccset, menne vele a harc is, elkerülhetetlen. ezért amennyire csak lehet, elakarják szigetelni a meccset a harcoktól, marad másik ország.
ciprus pedig alapvetően repülővel közelíthető meg, messze van, határátlépés, vagyis már a reptéren kőkemény, ellenőrzött szűrés van, nem tudnak semmit magukkal vinni, mindenkit pontosan azonosítanak, tehát a hatalom ha bármi történik kint, azonnal lecsap a számára kényelmetlenséget okozó szurkolókra és meghurcolja őket kedve szerint. nem hülyék ezek, kivan ez találva.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Sztbeni #38337 üzenetére
na itt speciel ezt most nem érzem. miből gondolod? elég kemény derbi folyik éppen kijevben, sajnos nem tréfa te, mint szervező amikor valóban felelősséggel tartozol ezért, megmernéd kockáztatni? mert az biztos, hogy a meccs egyértelműen a szabadságharc színtere lenne azonnal, ahogy a szurkolók beteszik a lábukat. és ha meccs alatt tör ki a balhé (ami elég egyértelmű, hogy kitörne) a rendvédelmi szervek és a szurkolók között, ott pokol lesz és vér fog folyni, ahogy az utcán is.
szerintem még így is benne van, hogy ott, cipruson is lesz komoly politikai tüntetés és felhasználják a szurkolók janukovicsék ellen a meccset, talán még a csapat maga is kiáll valamilyen tiltakozással. ki nem tenné ezt? én nem tudom hibáztatni őket ezért, ők legalább harcolnak a saját szabadságukért.[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Rohadt UEFA. Vicc, hogy hogyan tolják a topligás csapatokat
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #38334 üzenetére
szerintem mindenki, leszámítva a bayerneseket
a bayern szemszögéből talán ribery az, akiért még esetleg nagy kár is lehet, hogy nem játszik, tisztára ugyanaz a szitu, mint tegnap aguero hiánya. biztos okozhatott volna kellemetlen pillanatokat, ha játszik és akár más is lehetett volna az eredmény..(most néztem meg pellegrini nyilatkozatát, megér az is egy misét, megértem, csak nincsen igaza, hirtelen mourinho jutott eszembe, az szokott így nyilatkozni ha éppen zakózott egyet)
olvasom a német sajtót, a sajtótájékoztatókat etc és szinte csak özillel foglalkoznak az egész arsenalból. nem igazán értem ezt, hogy miért csak özil, jelenleg nem ő tűnik a legveszélyesebbnek az arsenalban. de amúgy is jellemző rájuk, tegnap is az ment, hogy bayer-psg, a city-barcelona meccs sokkal nagyobb volt, mégis mintha megye 2 meccsnek minősült volna náluk viszont ízekre is szedétk a bayert, nem kíméltek senkit sem.
-
7600 GS
addikt
válasz Integra #38330 üzenetére
Hát én nem tudom.
Kb. minden a Bayern mellett szól. Egyértelmű esélyesek. De: láttuk már az elmúlt években, hogy toronymagas esélyesnek kikiáltott csapat is bukott már gyengébb együttes ellen (Chelsea BL győzelmére gondolok most főképp). Nem lesz ugye Ribery meg Xhaqiri sem. Özil meg végre kihajthatná a belét a csapatáért a pályán.
Örülnék igazságszerint, ha nem kéne számolni a Bayern-nel a későbbiekben.
-
Integra
titán
-
7600 GS
addikt
Mit tippelnek az elvtársak az Arsenal meccsre?
-
homeless09
őstag
Pontosan 104 éve nyitotta meg kaput az Old Trafford stadion.
-
Assimilator
őstag
Arsenal este végrehajtja a csodát vajon? (remélem gólt azért lőnek)
Integra itt csak te vagy vicces, ezt tegnap/tegnapelőtt már bizonyítottad. Jókat is derültem.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #38316 üzenetére
Akkor viszont nem egyértelmű a szöveg...
Mert számomra a holding az ugye a végig akadályozást jelenti...
Viszont így, ha valaki felrúgja a másikat kívül, és ráesik a támadóra a védő, esetleg összegabalyodnak, tehát marad a kontakt, akkor az tizi?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Assimilator
őstag
válasz Enzolord #38313 üzenetére
Most miért? Ott az új szélső Mata.
Integra: Ja igen, Demichelis 3 méteren keresztül folyamatosan felrúgta. Ugyan már. Ez arra vonatkozik ha mondjuk rángatta volna a mezét. Demichelis a 16-on kívül akasztotta, majd Messi beesett. Benézhető volt, de kár itt mindenfélével bizonygatni. Amúgy meg kezdjük ott, hogy Navast felrúgták...
-
Enzolord
addikt
válasz Assimilator #38312 üzenetére
Míg az a gyökér olajos banda 30m fölött vett előre játékosokat, mi ilyen angol középszerű játékosokért fizettünk több, mint sokat...
Nem is értettem.. Young.. egy vicc.. Valencia? Egy város, de C pótlására... Vicc 2.0..
Naninak kb 1 jó meccse volt, anno a kupában az ágyúsok ellen..
És ezzel azt hiszem, ki is fújtak a szélsőink.. Januzaj ok, de ő még most kezd beérni...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Assimilator #38309 üzenetére
Erről beszélek!
Imádom Sir Alexet, neki köszönhet mindent a PL indulás óta a United, de sajnos a végére eljárt felette az idő...
Az a modell, amit Ő képviselt, már nem volt tartható az új érában, ahol olaj milliárdok repkednek, és ezt csak a respektjével tudta kompenzálni, ami az utódban egyáltalán nincs, sőt, még csak a képességei sem olyanok...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Sztbeni
őstag
válasz szentes711 #38302 üzenetére
Érdekes lesz, mert az UEFA ennél kisebb dolgokért nem engedély sokszor meccset. Máshol meg lehetne tartani, de ezt egy nappal előtte nehéz elintézni.
-
Enzolord
addikt
válasz Assimilator #38304 üzenetére
Csakhogy ezt meg lehetett volna előzni azzal, ha időben lépnek, és nem csak relative az utolsó pillanatban gondoskodnak az utódjáról....
No experience, no respect, no skills.....(#38305) Integra ha jól veszem ki, a holding az húzás, kézzel tartás, nem pedig rossz becsúszás...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
hm
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Sztbeni
őstag
A Dinamo Kijiv - Valencia meccs vajon meg lesz tartva csütörtökön? Mert én kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest