Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz Tibiajax #191674 üzenetére

    "jól sejtem, hogy benned nem épp most kialakuló psg/arabklub/szobo-liverpool-újhullámos ifjú drukkert tisztelhetünk?.."
    Hááát, kb igen. :D Én már ezen a meccsen is ott voltam: [link] Itt a dátum a lényeges, 1965 júniusa. Ebben hónapban verte ki ez a csapat három!! meccsen a MU-t, a VVK kupa döntőbe jutásért, és még ugyanebben a hónapban, a döntőben verte meg a Juventust Torinóban, és nyerte meg a kupát.
    Azt tudod, hogy a csabai Szenti Zoli, az vásárhelyi, és 1982-1986 között a MMSE alapembere volt, és innen igazolta le a Csaba. [link] Ezen a hátvéd poszton az elődje Vásárhelyen, Magyar Tibi volt, ő Békés megyei születésű, és komoly NB 1-es múlt után jött Vásárhelyre. Egy rendkívül masszív, piszok erős felépítésű hátvéd volt, sajnos nincs infóm róla, hogy mi lett vele, miután abbahagyta a focit.
    Igen ez van, engem meg abszolút nem érdekel a külföldi foci, és ha most a net segítsége nélkül, azonnal fel kellene sorolni úgy kb. 15-20 top ligás, nem magyar játékost, szarban volnék. :D
    Erről a Deján Sztankovicsról, azt se tudtam augusztusig, hogy a világon van, csak akkor kerestem rá, amikor a tutiinfósok megszellőztették, hogy ő lesz a Fradi edzője.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák