Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Mou már 3x lesz sajtóhírek szerint más csapat edzője, Chelsea, Newcastle, válogatott stb stb. Néha elő kell venni destabilizálni a közeget, amíg nincs jobb téma.

    BL meg még nem teljesen lefutott a dolog. Juve remélhetőleg úgyis el lesz tiltva ;] így -1 foglalás.
    Sajnos úgy nagyon nehéz hogy van 13-14 olyan játékos aki képes a minőséget hozzátenni, de az egyik lábtörés miatt a szezon több mint felében kuka, aztán most meg a fél csapat kidőlt, Smalling, Llorente, Gini újra, Kumbulla, Karsdorp, El Shaarawy, Belotti, Dybala pedig 15 perces volt éppen hogy vissza tud térni. Pellegrini injekcióval, Belotti pedig védőfelszerelésben elpattant bordával játszott és ez még mind semmi, apróságok másnál is vannak, pl Solbakken meg Abraham válla is kiment esésnél...
    A többieknek pl Mancininek van a Serie A-ban az egyik legtöbb km a lábában minden csapatot nézve.
    Tahirovic, Volpato, Bove stb meg fiatalok és oké odateszik magukat de látszik hogy nem ez a szint, hanem kb ilyen Verona körüli.

    Leverkusen sincs jó formában most, nincs mese össze kell kaparni mindenkit arra a meccsre, Smalling, Dybala és Gini éppen hogy játszhatnak ha minden jól megy.

    A vezetőség megmondta hogy nem függ a jövő a BL-től.
    Aouar közben tutto fatto, ingyen érkezik, nagy fogás így.
    Abraham vsz. megy, nem tragédia, talán Ibanez akin lehet kaszálni, őt jobban sajnálnám, de Kumbulla sajnos nem fog elkelni így hogy kicsekkolt a térde. Az új szponzikkal (Adidas, Toyota, stb na meg EL-ből is már szemmel látható bevétel jön) meg a sallang és amúgy is kintlévő játékosok eladásával viszonylag komoly keretből lehet nyáron erősíteni.

    Tibi, Inter ellen kár is lett volna írnom, a fentiek tudatában én erre számítottam. A Milan elleni x papír volt kb, utána a Monzára már kiherélve és fáradtan mentek hét közben, akkor mégis mit várjak 3 napra rá az Inter ellen? Hülye nem vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák