Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
Comparing Lautaro in stats to top young strikers in Serie A: [link]
(ettől függetlenül továbbra sem vagyok elégedett vele)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz wihay #163096 üzenetére
...városi roncsderbik... amik jobban kikészítik az idegrendszerem, mint a maradék 18*2 pl-meccs csoda, hogy ma senki nem rokkant bele... én kibírnám, ha pihennének egy kicsit a championshipben
lássátok remélem elkerülik a sérülések és formában lesz még minimum a szerződése végéig... (ami után ráhosszabbít, vagy +5 évre) higanyból van ez a srác... szerintem sokszor még ő sem tudja, hogy merre akar menni, úgy mozog a pályán
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
wihay
tag
Én emlékszem FIFA 15-ben megnyertem velük a bajnokságot meg a BL-t..
-
wihay
tag
Nem tudom mi lesz az Evertonnal.. Én sem tudom személy szerint, önmagában a ligának mire is lenne szüksége..
Egy Burnley-re vagy az Evertonra?+1, viszont az Evertonnak még így is hatalmas marketing piaca volt. Meg a városi derbik is összehozza az embereket,híreket stb-stb..
Most mi lesz? -
Datsyuk
aktív tag
válasz viharhozo #163081 üzenetére
És mennyi a két klub adóssága jelenleg? Csak, hogy lássuk mi az ára ennek. Én ezt találtam, de az érintett szurkolók biztos jobban tudják:
According to a report from Bloomberg, Inter’s total debt now stands at around $602m, with the club posting 2019/20 revenues of $448m.
Inter Milan recorded the highest-ever loss by an Italian football club of 245.6 million euros in 2020/2021Report: Atlético Madrid debt reaches €999m
2006-ban mindenki rájött, hogy a BvB többet ér mint a siker. Nem lesz több kiadás mint bevétel, cserébe nem kell eladni közel-keleti és kínai befektetőknek.
Minden idők legdrágább játékosa akit a BvB leigazolt: Dembele 35 Mio. € 2016
Atletico: Joao Felix 127 Mio. € 2019 (második Lemar 72 Mio.€ 2018)
Inter: Lukaku 74 Mio.€ (harmadik Hakimi 43 Mio.€-ért akit a BvB megtarthatott volna kb ugyan ennyiért, de nemet mondtak a Realnak mert egyszerűen nem fér bele)Értem, hogy egy listán vagyunk, de teljesen másképpen működnek ezek a klubok. Mindenki eldöntheti, hogy neki melyik modell szimpatikusabb. De ne az legyen már a szarul menedzselt klub aki tudja, hol a takaró vége.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #163087 üzenetére
-
addikt
Valaki keményen racsnizik a stúdióban.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
válasz gabross #163089 üzenetére
Ez után a meccs után egy jó kis esti Juve meccs kellene, hogy visszamenjen a pulzusom meg vérnyomásom a normál tartományba
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
Diaz+Origi
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #163080 üzenetére
Szerintem csak bánja, hogy ezt a melót elvállalta... ritkul a haja rendesen
Jön Alli... amilyen, ma fog gólt lőni
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
imádnám ha a vb -re az angol válogatott kapus a csampóból menne
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #163061 üzenetére
Tovabbra se tudom szegeny klubnak elokonyvelni a Dortmundot. A Leverkusen nagyjabol a Dortmund penzenek felebol gazdalkodik, ehhez kell oket merni.
Ket hasonlo penzbol gazdalkodo klub van nemzetkozi teren: az Atletico es az Inter. Mindketto nyert az elmult ot evben bakjnoksagot, az Atletico EL-t is, amikor meg nem azt, akkor bejut a BL 16-ba. Az Inter EL-dontot jatszott.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
addikt
Lampard szeszel kicsit?
Go Gunners!
-
DeathAdder
veterán
origivel jövőre egy serié csapat kegyetlen jól járhat
-
mephi666
nagyúr
válasz bandus #163074 üzenetére
Nem ugyanazt nézzük? amit a nagyorrú meg ez a Gordon leművel, az kezd sok lenni
Robertson ...attól félek innentől lesznek a kékek igazán féreg módban
Diaz kellett ő a pályára
[ Szerkesztve ]
-
wihay
tag
íj vezet a pool azt hittem leadják..
-
mephi666
nagyúr
És a köcsög Gordon megint eldobja magát 16on belül... kaphatna lassan 2. sárgát ilyen műesésekre
Volt kis kapaszkodás, de látványosan úgy futott be, hogy kis kontaktra esni fog
Na itt meg kontakt se volt, csak Neymarozott és sárgította TAA-t
[ Szerkesztve ]
-
everest140
tag
Tegnap a PSG is bajnok lett zsinórban tizedjére a franciáknál. Ez megint várható volt.
Viszont állítólag újra leültek tárgyalni Mbappe-val az esetleges szerződés hosszabbítás feltételeiről. Euromilliókkal próbálják győzködni a franciát és Perez ajánlata fölé menni pár millával hátha a plusz pénzzel maradásra bírható.
Sportszakmailag mindenképpen a távozása lenne a legjobb döntés számára egy jóval erősebb bajnokságba, ahol nagyobb győzelmi kényszerrel és magasabb terhelés alatt kellene játszania minden meccsen fontos pontokért hajtva.
Remélem nem a plusz misit választja inkább és focizgat továbbra is a halál unalmas PSG bajnoki meccsein, amiket fél lábon állva is simán hoz, hanem a karrierje építését részesíti előnyben és távozni fog. -
addikt
Igazán kieshetne ez a mocskos everton.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
Richarlison fáradt, nem akar játszani, fetreng... erre köcsög társa lerúgja Fabinhot... ilyenre mehetne a piros is akár
Ez a büdös cigány miért nem pirosat kapott? Egyértelműen azért ment oda, hogy lerúgja
Ui: Diazt kellene behozni Mané helyett, hogy balról beforgathassa ezeket a férgeket... az ilyen dzsungelharc fekszik szerintem neki
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
nyomorult cigány brazil
-
wihay
tag
Jorginho-nál tudja valaki, hogy mi ez a mozdulat? értem én hogy eredményes volt tavaly az EB-n, de ez már nem az a kategória
Én néha csodálkozok is, ilyen fontos pillanatokban nem lenne egyszerűbb lepaszolni a tizit valaki másnak?
Aspas sem volt semmi az Oroszok ellen a VB-n, de az más kategória..
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #163060 üzenetére
benne van az is, meg hogy nagyon szoros lesz, mert mostmár nagyon kaparniuk kell, a sziti is csalással tudta őket verni, ahol rodrinak szabad volt a gól előtt alkarral levenni a labdát az eve meg nem kapott meg egy tiszta büntetőt a legvégén, amúgy simán leikszeltek volna velük vagy kikapnak
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #163062 üzenetére
megérte pinamontit kölcsönadni
hogy lehet 7 perc alatt 3 gólt kapni az empolitól?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
Gratula a Salernitana csapatának és edzőjének, remélem sikerül bent maradni.
A Napoli pedig most az Empoli elleni 3-2-vel búcsúzott a bajnoki cím reményétől, és pont ez az amit a Romanisták rég tudddnak, hogy a kopasz nagyon össze tudja rántani a csapatot, de ha 5-6 meccs van a végéig és vezetjük a tabellát, vele akkor sem maradunk ott, számos példa volt erre.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Datsyuk
aktív tag
válasz viharhozo #163058 üzenetére
"de az igenis eleg gyenge, h semmikor semmi nem jott ossze."
Ez olyan mint amikor a gazdag nem érti, hogy a "szegény" miért nem dolgozik keményebben, hiszen akkor ő is gazdag lenne(Hozzáteszem magas fokon panaszkodunk, mert akkor mit mondjon egy Leverkusen).
Nálatok van egy gerinc amit meg tudtok tartani: Lewa, Müller, Neuer, Kimmich, hogy csak a legfontosabbakat említsem. De mi lenne ha ezekből a játékosokból a 10 év alatt max 1 vagy 2 évet tudtak volna együtt játszani nálatok?
Ha 2 évente ki kell cserélni a gerincből 1 vagy 2 játékost aki a többi fölé emeli a csapatot? Lewa, Götze, Kagawa annak idején kurva nagy lyukat ütött a BvB-n. Hummels, Miki, Gündogan távozása szintén.
Amint volt 2 vagy több top játékos (Sancho, Haaland) már potyogott is valami a BvB számára. De mindig szem előtt kell tartani, hogy meddig ér a takaró és a bérsapka.
Nagyon gyorsan kihúzzák azt a szőnyeget alólad ha rosszul döntesz sportszakmailag és nincs megfelelő sponzor mögötted. Lásd Bremen, Schalke, Gladbach, Stuttgart.
Az utóbbi időben a BvB-nél is rezeg a léc, de eddig mindig sikerült találni egy újabb tehetséget akivel víz felett maradunk.
Könnyebb foltozgatni mint újra és újra építeni valamit.
Hidd el én is szívesebben megnéztem volna egy BvB-t 10 éven át, ahol Lewa, Götze, Gündogan, Hummels tengelyt kiegészítjük Sanchoval, Dembelevel, Hakimivel. Majd Lewa pótlására hozzuk Haalandot. Nem 2 évre.....[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #163055 üzenetére
Sztem elbeszelunk egymas mellett.
A Dortmund egy nagy klub, tiz eve 300M koruli bevetellel. Ehhez kepest 10 eve nem tudott bajnoksagot nyerni, pedig mindig az ove volt a masodik legnagyobb bertomeg es a masodik legertekesebb keret. Sot, tizbol negyszer a masodik hely se lett meg. Nemzetkozi szinten 10 ev alatt ketszer sikerult a BL-ben es egyszer az EL-ben negyeddontozni. Nem azt varnam el, h folyamatosan bajnoksagot meg nemzetkozi kupat nyerjen, de az igenis eleg gyenge, h semmikor semmi nem jott ossze.
-
mephi666
nagyúr
válasz wihay #163054 üzenetére
...én meg azt remélem, hogy simán lesz legalább 2 gólos hazai győzelem... úgy, hogy senkit nem küldenek pihenőre a kék tetvek a szezon hátralevő részére
-
Datsyuk
aktív tag
válasz viharhozo #163051 üzenetére
"Azert ez megint csak az egyik oldal, a Lipcse sokkal olcsobban mukodik."
Szép kis oldal ahol egy 318 Mio. €-os különbség jön ki 2 olyan klubnál akik állítólag játékos eladásból élnek."Ez 10 eve is megvolt, sot akkor meg ket bajnoki cim is osszejott meg BL-donto."
Pontosan ekkor vette elő a bayern vezetőség azt a bizonyos pénzes koffert és gondoskodott arról, hogy ez soha többet ne forduljon elő:Német bajnok átlagpontszáma 1995-2012 között: 72,53
Német bajnok átlagpontszáma azóta: 83,55Német bajnok pontrekordja 2012 előtt: 78
Legalacsonyabb német bajnoki pontszám 2012 után: 78Egyenlőre úgy tűnik 2 csapat tudja tartani a lépést:
Az egyik egy milliárdos magánprojektje ( 3 farmcsapat játékosállományával).
A másik egy "szarul menedzselt klub", kb fele akkora fizetésstruktúrával mint akivel konkurálnia kell. De mindenki tőle várja a megváltást.
(Nagelsmann keres nálatok annyit mint nálunk Haaland )Szerintem most ütköztök ti is abba a bizonyos fizetési plafonba ahol már nem tudjátok megtartani a játékosokat és el kell engedni (Alaba, Tiago). Úgy olvastam nemhogy Gnabry de még Lewa is többet fog kérni vagy megy + hosszabbítani kell Müllerrel, Neuerrel.
Lehet most fogja megérezni a bayern milyen az amikor valakinek nagyságrendekkel nagyobb pénzes kofferja van.[ Szerkesztve ]
-
wihay
tag
Csak remélni tudom, hogy az Everton elhozz egy X-et az Anfilden..
-
Richard!
addikt
A Salernitana játékosai mit ettek/ittak, hogy zsinórban 3 bajnokit nyertek?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
addikt
Gratulálok a Bayernnek a Bundesliga 2022/23-as bajnoki címéhez.
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #163048 üzenetére
Azert ez megint csak az egyik oldal, a Lipcse sokkal olcsobban mukodik. Ha lehet hinni a leirtaknak, a Bayern bertomege evi 200M euro, a Dortmunde evi 120M, az RBL-e evi 65M.
Khmm, egy csőd szélén álló klubot vitt oda a vezetőség ahol most van. Stabil bundesliga második és BL résztvevő.
Ez 10 eve is megvolt, sot akkor meg ket bajnoki cim is osszejott meg BL-donto.
-
Soulfly842
addikt
Torzít azért kicsit adatokon, hogy sok esetben saját kis csapatát, a Salzburgot tömi ki pénzzel Okosan ki van ez találva. Mondhatni házon belüli pénzmozgás.
Szoboszlai 22M
Hee-chan Hwang 12M
Hannes Wolf 12M
Haidara 19M
Laimer 7m (17/18)
Keita 29,75 (16/17)
Upamecano 18,5 (16/17)
Bernardo (6M)
Gulácsi 3M (15/16)
Ilsanker 3M (16/16)[ Szerkesztve ]
-
everest140
tag
Én ezzel tisztában vagyok, tudom hogy egy mesterségesen alapított klub, néhány éves múlttal. Emlékszem annó a liga is ellenezte ezt a klub vásárlást, nem is engedték nekik hogy megvegyenek 1 Bundesliga 1-es klubot, ezért újat kellett alapítani és 0-ról feljutni. Szerintem hosszú távon javulni fog még az a mínuszos kiadások összege, amit küldtél a képen ezzel a gazdaságpolitikával. Csak hát szerintem a sikeresség kárára fog menni amit írtam hogy a nagy sztárok mennek a pénzért.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz everest140 #163047 üzenetére
Sorry everest, nem kötekedni akarok, de ez az olcsón megszerzi és drágán eladja a játékosokat is egy ilyen narratíva ami valamiért beleszőtte magát az emberek fejébe.
Ami a leipzig marketingjét dícséri mindenképpen!
Leipzig a 2016-os felkerülése óta full mínuszos ami a transzferpolitikáját illeti:
-156 Mio.€.
De nincs gond, mert Mateschitz állja a számlát. Kvázi mint az angoloknál teszik ezt a sejkek, csak alacsonyabb hőfokon. És akkor még gondoljuk bele mennyiért cserélnek helyett játékosok Salzburg és Leipzig között.......
Csak annak a bizonyos szarul managelt klubnak sikerül pozitív mérleget mutatnia:[ Szerkesztve ]
-
everest140
tag
válasz viharhozo #163044 üzenetére
A Lipcse úgy nehezen nyerne Bundesligát, hogy a klub olcsón megszerzi, majd drágán eladja a játékosait. Ráadásul ligán belül és pont a Bayernnek. Ez inkább jó befektetés és anyagi bevételi forrás, így bajnokságot nehéz nyerni ha minden évben a kiemelkedő sztárjátékosok eladásra kerülnek jó pénzért.
-
Datsyuk
aktív tag
Nem baj, majd akkor leigazoljátok a lipcse vezetőségét.
Mondjuk, nekem szimpatikus amit Brazzo és Kahn csinál jelenleg a bayernnel."Az Arsenal es a United legalabb azt elmondhatja, h angol es ott dragabb az elet."
Jah, szegény angolok. Alig van bevételi forrásuk. Hiszen milliárdos tulajdonosuk van. Bezzeg a világváros Dortmund alig tudja megmenteni magát a szponzoroktól és a PL hez hasonlò versenyképes tv pénzektől.
A BvB még mindig a néző bevételekből és játékos eladásokból tudja finanszírozni magát, tud zárkózni ami a gazdasági feltételeket illeti."Évek ota mondom, h a Dortmund egy szarul menedzselt klub."
Khmm, egy csőd szélén álló klubot vitt oda a vezetőség ahol most van. Stabil bundesliga második és BL résztvevő. Tavaly kupa győztes. A BvB jelenlegi keretösszetétele nem jó, azon pedig változatani kell és fognak is. -
Ringman
nagyúr
ráadásul a pár éve bayernnek a dortmunddal való összecsapás gyak. fix 6 pont a bajnokságban:
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
viharhozo
addikt
Azert ezeknel egy evadon belul van szoras rendesen, a tavalyi Bundesligat xPTS-ben pl. a Lipcse nyerte.
Evek ota mondom, h a Dortmund egy szarul menedzselt klub.
A Deloitte idei listajan frankon kettevalt a mezony, van 14 nagy klub (City-tol az Interig), a tobbiek kicsik. Ebbol a 14-bol harom van, ami kb. semmi erdemi eredmenyt nem tud felmutatni az elmult 5 evbol: a United, az Arsenal es a Dortmund. Az Arsenal es a United legalabb azt elmondhatja, h angol es ott dragabb az elet. Plusz a ket angol jatszott EL-dontot (hehe).
Most ugy erzem, kizarolag a Bayern tesz azert, h ne legyen bajnok, egyre szarabbul vezetik a klubot. A tobbieknek fel kene noni a feladathoz, de ha fogadnom kene, meg mindig a Lipcsere tennek, ott legalabb vmi vezerelv felfedezheto.
-
-
viharhozo
addikt
válasz everest140 #163034 üzenetére
Amig ugy nez ki az xPTS-tabella, hogy
RBL 54
Dortmund 53
Leverkusen 52
Union Berlin 51addig eleg nehez lesz masnak bajnoknak lenni. Atlag 1,7 xPTS/meccsel vagy 2 pont/meccsel nem lehet sehol bajnoksagot nyerni, ehhez semmi koze a Bayernnek.
-
pekoka
tag
-
Datsyuk
aktív tag
válasz everest140 #163034 üzenetére
-
wihay
tag
válasz DeathAdder #163035 üzenetére
Te vagy az én emberem
-
mephi666
nagyúr
-
everest140
tag
A változatosság kedvéért (se!) idén is a Bayern a bajnok a bundásban. Kicsit sajnálom, mert szerintem idén meg lehetett volna fogni őket, mert ez a Bayern idén korántsem volt verhetetlen és toppon. Csak sajnos a többi csapat sem tudott idén hosszabb ideig kiemelkedően pontokat gyűjteni.
-
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #163022 üzenetére
igen, az utánrúgásért mehetett volna a piros egyből.
a végére leengedtünk (na meg bejött gagliardini), szerencsére nem lett baj.
szerk:
Mourinho: “I love Inter and Inter loves me, now that we won’t play Inter, Milan, Napoli or Juventus anymore I can say I’d like Inter to win the league”[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
ez a tottenham valami bántóan fos volt a brighton és a brentford ellen is, az utóbbi két meccsen NULLA kaput találó lövés, de aki játszani próbál ellenük azokat megszórja, conte magic
-
addikt
Brentford
Go Gunners!
-
sh4d0w
félisten
Undorító favágók ezek a felcsúti többsejtűek...
https://www.coreinfinity.tech
-
BenHans
addikt
Grat az Internek, a török ritka nagy agyagedény amúgy.
Kis szerencsével egy x benne lehetett volna.
Forza Roma!Jó lett volna segíteni a Milannak, de most rajtuk a sor hogy elhajtsák a galambokat.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
-
-
mephi666
nagyúr
Na hát ez se az a nap, amikor a Roma rommá veri a sintért
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
forza Inda !!!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #163007 üzenetére
de, az lesz, mert a watfordtól, hove albiontól, southamtől és többi társától meg kikap
-
mephi666
nagyúr
-
BenHans
addikt
-
addikt
Két szélsőhátvédünk katasztrófa volt, Ramsdale szerencsére feljavult. Odegaard és Saka mesteri volt. Xhaka gólja nagyon kellett, megrogyasztotta a Unitedet
Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest