Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #144500 üzenetére

    Sokat olvasgattam azon az oldalon, ahol te is szerkesztő vagy, mert szerettem volna mélyebben belelátni mi zajlik épp nálatok. Olvasok persze olasz csoportokban és oldalakon is és próbálom kimazsolázni a konkrétumokat, de még magyarul is nehéz.
    Egyszerűen semmi sem világos, hogy ki mit csinál, miért és kinek az utasítására.
    Elhagyta a Juventust Allegri, majd sosem volt igazán ott Sarri, elment Beppe, legutóbb épp hozzánk jött át Maurizio Lombardo, és remélem szerepet vállal Allegri elcsábításában.
    Maradt Agnelli, Paratici, Nedved és Pirlo papa na meg Arrivabene :D .

    Amikor leigazoltátok CR-t, én azt mondtam lehet, hogy sokat hoz a J brandnek, de lesz hátulütője is, szerkezeti és anyagi szempontból is, hiába terjesztik azt a téveszmét, hogy a mezeladásból visszahozza az árát. Most, hogy tényleg esendőbbé vált a Juve mégis azt mondom, hogy hiba lenne mindent az ő nyakába varrni.
    Nézd, én imádom az Alfát, a Ferrarit, de nem lehet, hogy Agnelli túl sok szerepet vállal és azért van ez?

    Olvastam, hogy 113,7 millió eurós veszteséget jelentett a csapat. Tényleg előfordulhat, hogy Pirlo távozása esetén nem egy legfelső polcos edző veszi át a stafétát? Mert akkor joggal tehetem fel a kérdést, hogy Sarri miért nem volt jó? CR miatt, ahogy a főokos Cassano mondta? Ha CR megy, akkor Paratici is, ha Pirlo, akkor Nedved is, nem? Vagy azon múlik ki mennyire áll közel Agnellihez? Ha már Arrivabene, az állítólagos nagy barátja, karizmatikus ember létére, egy hozzá illő helyről el lett távolítva, aztán csak kellett neki munkát adni a futball csapatnál, bármi is legyen a feladat.
    --------
    Mindeközben állítólag Conte jelezte, amennyiben nem rendeződik a klub gazdasági helyzete és nem lesz tisztázva az átigazolási keret, úgy feláll a padról.
    Nézzenek oda, egyszer mész 100 eurós étterembe és már rá is szoktál.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák