Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz sh4d0w #141709 üzenetére

    Tehát egy Juve Roma meccsen ha úgy nyer a Juve 3-2-re, hogy kapnak kamutizit és egy megadnak nekik egy lesgólt, akkor a Roma magára vessen miért nem rúgott négyet, mert ha a 6 kaput találó mind gól, akkor nincs miről beszélni?
    Vagy ha kiestünk volna az EL-ből mert számított volna a végén, hogy Smalling arcát kéznek nézte a bíró és büntetőt ítélt, vagy a lyon ellen előre kinyújtott kézzel való blokkért Kassai nem adott a Roma javára tizit, de előtte elvett egy szabályos Dzeko gólt les címén, pedig a felvételekből kiderült hogy fél méterre volt a lestől még az orra hegye is.

    Lapokkal is gyönyörűen bele lehet nyúlni meccsbe, mert egy gondosan felépített és gyakorolt rendszert boríthat fel, ha aránytalanul, következetesség nélkül osztja a bíró, vagy szinte fénymásolt szituban az egyik meccsen büntető a másikon nem a kezezés. Vagy amikor az egyik játékos a meccsen elkövetett első szabálytalanságáért - ami nem durvaság és nem is lerántás ami valóban egyből sárgát érne -, figyelmeztetés nélkül megkapja a sárgát, utána egy valós sárgás visszarántásnál a másodikat, de az csak sárga a másik oldalon, amikor nyújtott lábbal támasztóláb bokájára tapos futtából, aminek sérülés az eredménye.

    Ha egy csapat az ellenfél butasága miatt jogosan megítélt büntetőből jut 1-0-ás előnyhöz, az akkor is jogos ha amúgy szarul játszanak és nem volt akcióból kaput találó lövésük, és utána joguk van felparkolni a buszt akár, és ha a ők nem követnek el hibát és a másik nem szerez gólt se így se úgy, akkor jogosan nyertek, még akkor is. Ha az ellenfél jobban játszik akkor is. Ellenben ha kamutizivel alakul így a meccs, akkor a másik fél akkor is meg lett rövidítve 1 ponttal, ha amúgy 10/10 helyzet kimaradt.

    Szerintem nincs csapat ami minden meccset szembeszéllel is le tudna úgy hozni hogy 100%-os helyzetkihasználás és mindig lőnek plusz egy gólt akár 10 emberrel is ha a játékvezetés megkívánja.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák