Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz sh4d0w #141166 üzenetére

    Ezzel egyetértek.
    De csak halkan offban, mert nem szabad egy centről sem azt mondani, hogy rendben van, ha a fociba kerül, na jó még itt egymás közt talán.
    Sokaknak sok helyen az volt a jó, amikor megvontak mindent, nem csak a focitól, hanem döglődött pl az evezős sport is. Na akkor sem az egészségügybe került át, vagy más költségvetés lett bővítve de azért na, legalább a sport sem kapott.
    Szokás emlegetni Hofit, szidta a focit, és közebeszólt valaki, hogy pénz, erre úgy reagált, hogy "Uram, maga tud úszni? Nem? És ha megfizetem?", csak ez elég szűklátókörű ítélet, sajnos nem így megy, élsportban nincs előre pénz nélkül. Ha megfelelő szakmai tudás is társul hozzá na az a legjobb, igazából erről érdemes vitatkozni, hogy megvan-e és ha igen hol, pl válogatott.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák