Új hozzászólás Aktív témák

  • Enzolord

    addikt

    Az év menedzsere díjat Jürgen Klopp vehette át az idei szezonban! A bejelentést pedig nem más, mint Sir Alex Ferguson tette meg és egyben adva egy kis humort is az egésznek!
    "Jürgen, fantasztikus! Arról beszélünk, hogy a Leeds 16 év után visszajutott a PL-be! Azonban a Liverpool 30 év után nyerte meg a bajnokságot, elképesztő! Teljes mértékben megérdemelted! A személyiséged teljes mértékben áthatja a klubot, nagyszerű teljesítményt nyújtottatok! Még azt is megbocsátom, hogy képes voltál hajnali fél négykor felhívni, hogy közöld: megnyertétek a ligát! Köszönöm! Nagyon megérdemelted! Szép munka!"
    A választ pedig a rivális Liverpool mestere sem hagyta ki:
    "Óriási megtiszteltetés ez nekem! Tudom, hogy amit most mondok, az a Pool szurkolóknál lehet nem vált ki nagy boldogságot, de nagyon tisztelem és szeretem Fergusont! Amikor először találkoztam vele az olyan volt számomra, mintha a Pápával találkoztam volna!"
    Mit is mondhatnánk, erről szól a futball!
    TISZTELET!

    Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

Új hozzászólás Aktív témák