Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Ringman: Igen. Amikor már nem tudod mit kell tennie ahhoz az ellenfélnek, hogy megkapja a második sárgáját, de beleüt kézzel, láthatóan nem véletlenül a labdába és akkor is csak a reklamáló Florenzi kap sárgát.
    A WTF, amikor Diawara és a torinói ütközött, semmi extra, nem volt kint kéz, labdát nem birtokolta egyik sem, test test ellen, majd utóbbi elborul és akasztja Diawarát a lábával, erre visszafújja Diawara ellen.
    Utálom Egrit, de még ő is mondta, hogy a torinói kontra előtt egyértelmű szabálytalanságot engedett tovább.
    Nagy hibája nem volt, csak rengeteg kicsi, a szomorú hogy ezek erős kétharmada minket sújtott.
    Persze ez nem menti fel a Rómát, mert így nem lehet nyerni, hogy ha még 90 percig játaszanak sem lesz gól.
    30! lövésből, amiből 7 talált kaput, nem sikerült gólt szerezni.
    Ha valaki vissznézi a teljes meccset láthatja, hogy a Torino 10 percet focizott, sokszor percekig nyomozták a labdát míg a Roma sorra alakította ki a helyzeteket, egyszerűen le voltak focizva, aztán egy Belotti villanás, Pau Lopez kapufára tolta, utána megint a Roma focizott, aztán Belotti villanás, gól, aztán a Roma labdázik, egyszer elindultak Smalling fordulásból beleütött kézzel és rá másfél perccel kiment vidózni a faszkalap, tizi, gól, aztán megint a Roma focizott.
    Hihetetlen volt, komolyan.

    A lazio év végén mögöttünk lesz, tudják ők is, hogy ők a főváros kiscsapata. Zavaró, hogy előttünk vannak jelenleg, de sokszor volt így ekkortájt.

    venember83: Örülök, hogy elmondtad, így azt mondják nem válik valóra. :D

    vond: Fentebb leírtam, szerintem ne nézd vissza. Nekem egy ilyen nem csak a vasárnap estémet rontja el, hanem feldereng egész héten.
    Az akarás megvolt, de nagy akarásnak nyögés a vége. Amikor kapuval szemben nem találunk sarkos (Pelle) és egy labdányival kijjebb megy már köze nincs hozzá Sirigunak, amikor ugyanő 5 méterrel fölé lövi 18ról, amikor Dzeko gólhelyzetben elesik, Miki 12 méterről a támasztóval találja el, Kalinic 6ról bokával... :((( A vége úgy 0:2, hogy a Torino játékosok kb folyamat úton voltak, futottak a labda és a labdás után, és olyan volt a meccs képe, hogy az első gól után sem lett volna ok komolyabb izgalomra benne volt a fordítás is bőven. Áhh...

    Ja, lehet most igazolni bárkit, kell is erősítés, de Belotti KELL! a nyáron. Plusz a BVB-től elvágyódó és Haland érkezésével a kezdőből végérvényesen kiszoruló Paco Alcácer is kell.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák