Új hozzászólás Aktív témák

  • Richard!

    addikt

    válasz ZavaBalazs #124931 üzenetére

    "Az FC Barcelona hétfő délelőtt bejelentette, hogy Coutinho a német Bayern München játékosa lesz, miután a felek megegyeztek a brazil kölcsönadásáról Bajorországba. A bajorok a honlapjuk nem árultak el semmilyen részletet, a Barcelona viszont nyilvánosságra hozta a számokat.

    A katalán kommüniké alapján Coutinho játékjogának kölcsönvételéért 8.5 millió eurót fizet a Bayern München, mely teljes mértékben állni fogja a brazil fizetését az előttünk álló idényben. Amennyiben Coutinho pedig meggyőzi a müncheniek vezetőit, úgy a Bayern opciós joggal bír majd a középpályás megvételére, amit 120 millió euró ellenében aktiválhat majd a német gárda.

    Lehetséges, hogy félreértés áll a háttérben, mindenesetre nem igazán vall profikra: miközben a Bayern a honlapján a transzfer pénzügyi részleteiről nem ír, mert “arról a felek közös megegyezés alapján nem kívánnak beszélni”, addig a Barcelona feltárta a számokat, és semmilyen hasonlóról nem ír.

    A Barcelona közleménye eléggé szűkszavú, és ugyan felsorolja a játékos másfél év alatt elért sikereit, de legfőképpen csak sok szerencsét kíván, illetve kifejezi a köszönetét a bajorok által a honlapjukon csak ‘Varázslónak’ becézett játékos erőfeszítéseiért a gránátvörös-kék mezben."

    Ma kezdődik életed hátralevő része!

Új hozzászólás Aktív témák