Új hozzászólás Aktív témák

  • Z'Z"

    őstag

    Szerintem, ha nincs CR még idáig se jutottak volna el, mert már az Atletico ellen is ő vonszolta a csapatot tovább.
    Valami már akkor se stimmelt, és most az Ajax egy kicsit meg is lepte őket, felszabadultabban tudott játszani a holland csapat.
    Ami számomra meglepő, hogy mindkét meccsen, viszonylag gyorsan tudott válaszolni az ellenfél, pedig nem tapasztalatlan kezdők vannak a védelemben.

    Gratulálok az Ajaxnak, remélem ott lesznek a döntőben. :R

    NSO:
    A Juve elnöke, Andrea Agnelli is megszólalt az összecsapás után.

    „Teljesen megérdemelten ment tovább az Ajax az elődöntőbe, de a Juventus-projekt folytatódik. Az elmúlt öt vagy hat évben stabilan itt voltunk a BL-negyeddöntőben, a fejlődést évről évre folytatni akarjuk, ezért dolgozom én is. Az Ajax ezt a csapatot évekkel ezelőtt kezdte el építeni, megérdemelten ment tovább, nem egy, hanem a két mérkőzés alapján. Sorozatban a nyolcadik bajnokságunkat nyerhetjük, ez rendkívüli, a Juventus a 43. volt az UEFA ranglistáján, most az ötödik, szóval így kell nézni a fejlődési folyamatunkat. Az Ajax a néhány évvel ezelőtti Monacóra emlékeztet engem, ám az Ajax így működik: nézzük meg őket pár év múlva, amikor ezek a srácok már máshol futballoznak majd. Persze most mi voltunk az esélyesek a párharc előtt, viszont a futball már csak ilyen. A nyár óta mondjuk, hogy BL-t akarunk nyerni, de ez minden évben így történik. A nyáron majd leülünk, és megvitatjuk a szerződéseket. Ezúttal viszonylag fiatal csapattal kezdtünk, amely nagyra nőhet Massimiliano Allegri kezei alatt. A klub garantálja a fejlődést.”

    „A futball gonosz, kaptunk egy véletlen gólt, és valóra vált, amitől féltünk. Nagyon szenvedtünk a második félidőben, talán másként kellett volna megpróbálni gólt elérni – morfondírozott a Juve-mester Massimiliano Allegri. – Volt egy kis szerencséje a szünet után, de az Ajax megérdemelten ment tovább. Azt mondtam az elnöknek, maradok, viszont le kell ülnünk, és átgondolni a klub jövőjét.”

    „Az első félidőben jól futballoztunk, ám aztán a másodikban nem volt elég türelmünk, csak szenvedett az egész csapat, mert engedtük az Ajaxot, hogy dominálja a középpályát. Mindig mondom, a BL megnyeréséhez csúcsformában kell lenni a döntő pillanatokban. Az elmúlt hónapban sok sérültünk volt, ma fontos játékosok hiányoztak, így nem könnyű elérni a csúcsformát. Cristiano Ronaldo a szezon során végig sokat jelentett nekünk, különösen a BL-ben. Az Ajax nagy csapat, nem mondhatok mást a futballistáimnak sem ezen este után.”

    A Barcelona-Manchester meccshez, csak annyit fűznék hozzá, hogy egyértelműen a katalán csapat volt az esélyesebb, illetve sokat számít, hogy ott van egy Messi nevezetű úriember, aki bármikor tud villantani, ha jó formában van.
    Az elején jól kezdtek az ördögök, de sajnos nem született gól, talán akkor másképp alakul, viszont a másik oldalon már a tizenegyes (ami nem volt az) is eldönthette volna a mérkőzést, de összességében is látszott a két csapat közti különbség.
    Solskjaernek lesz bőven dolga.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák