Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ringman #110501 üzenetére

    Nincs probléma ezzel az Alisson 70+5M€ --> Liverpool üzlettel.
    Kezdjük ott, hogy 8M€-ért jött és egy szezon után közel tízszeres áron kelt el. Csak abban az esetben kérhetett volna többet a Roma, ha másképp alakul a VB. Nem véletlenül mondta Monchi, hogy a VB után esedékes megvitatni a helyzetét, de megjelölt egy végső időpontot is, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni pótlás után.

    Alisson végig lapult mint szar a fűben. Egy évig padon volt, akkor azt mondta elmegy ha nem kap szerepet, miután megkapta meghálálta és azt mondta marad.
    Még télen pletykálták, hogy azt mondta a barátainak, hogy a 'pool tetszene neki. Aztán jött az, hogy megtisztelve érezné magát ha a Real keresné.
    Mivel Courtoist az egyéni döntése és annak háttere plusz a lejáró szerződése miatt jutányos áron meg tudta szerezni a Real, ez besült a brazilnak.
    A Chelsea nem tetszett mert nincs BL. Mi kell a brazilnak? Több pénz, aztán ha ez két helyről is meglenne, akkor kell a BL is.
    Ha menni akar a pénz után nincs más választás, csak ki kell húzni érte az elvárt összeget - 2021-ig élő szerződéssel nem kell lejjebb adni - és aztán megmutatni az ajtót. Ahogy látom megtörtént, a reptérről köszönt mindent a szurkolóknak és ha minden igaz már landolt is.

    Lesz pénz pótlásra és esetleg további erősítésre.
    Mivel a Roma sokszor vonja be hátul a kapust a játékba, olyasvalakit kell igazolni aki hasonlóan jó lábbal mint Alisson, és a söprögetéstől sem riad vissza :DDD , mindezt persze elérhető keretek között.
    Areolát emlegetik leginkább, neki is kevesebb mint egy éve van a PSG-s szerződéséből, megfizethető lenne minden szempontból és ahogy én láttam elég jó és a statjai is egész kellemesek. Kicsit halkabban de felreppent Donnarumma, Cillessen és Robin Olsen neve is.
    Aztán nehogy végül a muzsikus Navas legyen belőle miután a belga felszabadítja a munkavégzés alól.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák