Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Én már ezt a koszos köröm technológiát várom
Androidos Outlookból küldve
-
negyven2
veterán
Semmi bajom sincs a Sony-val csak marketing és szempontból akartam rávilágítani egy-két dologra. Az ábrán meg éppen az látható, hogy pont, nem tudunk szinte semmit hivatalosan. Csak találgatásokat (TBA, Maybe).
...ha pedig a Sony kihagyja, akkor nem csak széttárja jófiúként a karját, hanem azonos állapotok mellett bukik pénzt.
De ez már a játékosoknak nem így jön le (legalábbis fórumhozzászólások alapján), hanem úgy a a **** Microsoft ezt meg azt csinálja, és a szemét kiadók is emiatt fogják korlátozni ezt meg.
Alapvetően nekem mindkét konzol tetszik, és majd ha eljön az ideje, akkor majd eldöntöm saját magam, hogy melyiket vegyem (már ha addigra még érdekelni fog ez az egész) meg. Ami jelenleg a legtöbb fórumon zajlik az olyasmi mintha kisiskolások hisztiznének.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
leviske
veterán
válasz negyven2 #788 üzenetére
Az AMD számottevően más alternatívát nem mutathatott fel a Microsoftnak X86-os egységek terén. Nyilván nem egy Bulldozert pakoltak bele, mikor úgyse akarják a CPU számítási erejére fektetni a hangsúlyt.
Szóval a Microsoft részéről nem lepne meg, hogy amíg lehet, nem erősítenék meg, hogy ugyanaz a X86-os egység fekszik az APU-ban, gyengébb grafikus feldolgozóval karöltve.
"Na de a lényeg, hogy jelenleg, hivatalosan mindkét konzolról, és a hozzá tartozó ökoszisztémákról nagyon keveset tudunk!"
Éppen ezért felesleges az az ábra.
(#796): Mi a bajod ennyire a Sony-val? Ha a Microsoft ezt bevezeti, nyilván nem ingyen fogja, ha pedig a Sony kihagyja, akkor nem csak széttárja jófiúként a karját, hanem azonos állapotok mellett bukik pénzt.
-
negyven2
veterán
De a használt játékok kereskedelme, még mindig jobban szúrja a kiadóknak a szemét, mint az MS/Sony-nak. Az, hogy ha az Xbox ONE valamilyenféleképpen korlátozni, vagy tiltani fogja. az csak annyiban könnyíti meg a kiadóknak a dolgát, hogy nem nekik kell fenntartani az ehhez szükséges technikákat.
Ha maga a PS4 nem fog ilyen szankciókat bevetni, az még nem jelenti azt, hogy akkor majd maguk a kiadók fogják ezt megtenni ezt (offline pass vagy inkább egy a saját rendszerükben való regisztrálás). Ez esetben ugye a Sony nem hazudott, hiszen ha az adott kiadó úgy dönt akkor eladható lesz a játék másnak, és az így használható lesz másnál is. Ha viszont offline pass-t vett be az adott kiadó akkor a Sony csak széttárja a karjait és azt mondja, hát, hogy erről Ők nem tehetnek, hogy ilyen ez a EA/UBI/Activison.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Ez a használt játékos dolog nem lesz megvalósítva szerintem... most is látszik a közvéleményen hogy kb. minden jóérzésű ember undorodik tőle, ez szvsz elég jó indok lenne arra hogy az MS se alkalmazza.
Az hogy a kiadó mit csinál (online pass) már nem a konzol baja...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
M@trixfan
addikt
A használt játék dologban az is benne lehet, hogy az x86 miatt hypervisor ide vagy oda, sokkal hamarabb fel lesz törve a rendszer.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
negyven2
veterán
Pont az a lényeg, hivatalosan ennyit tudunk róla. Azt, hogy ezen kívül számtalan pletyka és spekuláció van mindkét konzol körül az nem mérvadó. A Microsoft hivatalosan mind a mai napig nem közölt pontos részleteket a SoC-ról. Annyit tudunk, hogy az AMD gyártotta a Microsoft megrendelésére, annak tervei alapján. Azt sincs megerősítve, hogy ugyan az a Jaguar alapú processzor dolgozik benne mint ami a PS4-ben van.
A Sony konzoljáról sincs sokkal több információ. viszont a Japánok azt a taktikát követik, hogy lapítanak mint sz*r a fűben. Ha valami felháborító információ kerül ki a Xbox ONE-ról akkor vagy nem szólalnak meg az ügyben, vagy ködösítenek. Ami játékosos számára eléggé manipulatív. Ugyanis, ha például hivatalosan kiderül, hogy teljesen tiltva lesz a használt játék a Microsoft rendszerén, akkor ugye a Sony megteheti azt hogy Ő nem korlátozza, vagy akár azt is, hogy kiad egy közleményt miszerint:
"A szemét Microsoft bevezeti a használt játékok tilalmát. Emiatt a kiadók tőlünk is követelik ezt és sajnos mivel kellenek a játékok keserű szájízzel és felháborodással de muszáj elfogadunk ezt nekünk alkalmazni ezt az undorító dolgot. Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy ez nem történt volna meg ha a Microsoft nem egy kapzsi cég lenne, hanem ahogyan mi Úgy Ők is a játékosos igényeit helyeznék előtérbe."
Ami viszont lehet, hogy úgy nézne ki a színfalak mögött, hogy kezdetektől fogva Ők is be akarták volna ezt vezetni, de megvárták míg más elviszi a balhét, hogy aztán ujjal lehessen rá mutogatni. És ez nem csak a használt játékok korlátozására lehet, igaz, hanem bármire is, bármely fél részéről.
Jelenleg ez áll fent, hogy a MS szívjon, és a Sony legyen az áldoztat, vagy a jótevő. És ez persze fordítva is igaz lehet, csak ugye manapság talán a legerősebb az MS íratni ellenszenv.
Na de a lényeg, hogy jelenleg, hivatalosan mindkét konzolról, és a hozzá tartozó ökoszisztémákról nagyon keveset tudunk!
-
Trak
addikt
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
leviske
veterán
(#762) Mister_X: Az aktuális generációban a Cell+GeForce belsőnek köszönhette a PS4, hogy az Xbox élvezett előnyt. Most, hogy ugyanaz az architektúra van mind a két gépben, szvsz külön optimalizálgatni nem kell, csak annyira, mint egy Cyrsis LOW és HIGH beállításai közt, arra pedig mernék fogadni, hogy ennyit meg is fognak tenni a PS4 javára. (Ha szimpla grafikában nem viszik el a PS4-et, akkor a feles tartalékokat fizikai számításokra tudják fordítani, ami a játékélményben ugyancsak meglátszódhat.)
(#769) figure85: Lehet hülyén állok hozzá, de ezen az ábrán már a Mashable-n látva is felkaptam a vizet. Semmi infót nem tartalmaz, és a "8core MS custom CPU" totálisan hiteltelenné teszi az egészet. (Erre hivatkozva rengetegen írták is ott hozzászólásban, hogy a PS4 azért lesz rossz, mert AMD-re alapoz, ellenben az Xbox One-al, rotfl.)
(#779) Def26: Az előrendelési rekord amúgy mihez viszonyított? Általánosságban mindenidők legelőrendeltebb terméke, vagy az eddig legnagyobb létszámban előrendelt XBOX? Csak mert az első tudtommal nem volt anyagi siker, a 360 idején még ment a kivárás a PS3-ra, a Slim pedig már egy közel telített piacra érkezett.
-
HuMarc
veterán
válasz Buster17 #782 üzenetére
Persze, mert aki nem az X1-re szavaz, az biztos lefizetett bérenc
Vaaagy tényleg ez a véleményük, mert nem tetszett nekik az X1-bejelentés. Én úgy tapasztalom, hogy aki másokat csak az eltérő véleményük alapján fanboynak titulál másokat, az pont önmagáról mondja ki, hogy fanboy
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #778 üzenetére
Miket ki nem szúrsz.
Nem értem, hogy ha tegnap olyan híreket nyomtak, hogy előrendelési rekordokat döntött az xbox -akkor mi a szar ez a táblázat? Már tegnap beleéltem magam, hogy nincs itt gond. Jön előre az xbox erre meg tessék, ma meglátom ezt.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #773 üzenetére
Hm, megmutattam ket ismerosnek is, mindegyik David-et hallott. Plusz HAL kepebol egyszerre lehet tudni mirol is van szo.
Live-Die-Respawn
-
dunc
nagyúr
Tök mindegy milyen hardver lesz benne,nagyon erős gépekre számíthatunk ! Részemről az lesz,hogy megvárom a megjelenéseket ,és döntök ! Nekem előbb utóbb úgyis lesz mindkettő !
-
M@trixfan
addikt
Az egész 8 GB GDDR5 sávszálessége több mint kétszerese még az SRAM-nak is. Mondjuk a latency-t nem tudom hogyan viszonyul a két memóriatipusnál. Az is igaz viszont, hogy ez az SRAM-os megvalósítás bonyolítja az arhitektúrát.
-
Mister_X
nagyúr
válasz negyven2 #769 üzenetére
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Sony meg módosított hardvert rendelt, míg az Xbox az eddigiek szerint nem. Az SRAM odavághat, de a PS4 sávszélje mellett elhanyagolható az előny (<- ?).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
negyven2
veterán
válasz Buster17 #766 üzenetére
Viszont ugye Xbox ONE-nal ott van az a 32 MB SRAM ami azert hasznos (360-nal is jol jott az a 10 mega).
Illetve azert ez az abra szerintem aranylag jol szemlelteti hogy hivatalosan jelenleg mit tudunk a next gen konzolokrol.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Most még gyors a ddr3, de mi lesz 5 év múlva? Mindegy ők tudják.
-
tDr1v3r
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz Buster17 #761 üzenetére
Annyira azért nem lassú az. PS4 erősebb lesz, de megint az lesz, mint a kurrens genben, azaz a gyengébb gépre fognak optimalizálni (), de a PS4 legalább nem összetákolt portokat fog kapni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Buster17
addikt
DDR3-as memória jó döntés volt szerintetek?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Annak ellenére, hogy a Nintendot favorizálom, azért megpróbálok mindent reálisan értékelni. Ezt a nagy 'utálom az X1-et' felhajtást csak amolyan fellángolásnak látom, az e3 után meg majd mindenki isteníteni fogja őket, ha bemutatnak néhány remek játékot (mert biztosan lesz ilyen is). Az átlagembert nagyon egyszerű manipulálni, a legtöbben könnyen pártolnak át egyik, vagy másik oldalra, aztán megint vissza.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Воланд
titán
válasz Dr.F.E.R.I. #753 üzenetére
csupan arra probaltam meg ravilagitani, hogy akkor ezek szerint a kulonbozo netes "szavazasok", meg az itt eloadott a "hc gamerek mar most utaljak az uj xbox-ot" tartalmu szovegek nem mervadoak. persze ez csak egy oldal, meg nincs konkret darabszam.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Mindenképp olyan emberek rendelték elő, akik már ilyen-olyan csatornákon keresztül, tudatosan érdeklődtek az új xbox iránt. Mivel a leleplezést csak a gamer világ követte jószerével és a játékokból még effektíve semmit nem mutattak, így kizárható, hogy a Nagyközönség rohanta volna meg az előrendelési listákat.
@Adam014: semmit nem árultak el ezzel gyakorlatilag, lehet hogy soha nem voltak igazán combos első napos rendeléseik (ettől persze még lehettek, de valami számadatot odarittyenthettek volna)
[ Szerkesztve ]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Def26
félisten
Mint qrva aszony pi**ája, hajunk ide oda. Azért ha egy kis remény felvillan kedvenc konzolunk utódjával kapcsolatban akkor mindenki tudja merre helyezkedjen.
Igaz, holnap megyek a ps3 -ért.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #746 üzenetére
Xbox One has broken all previous pre-order launches in Blockbuster’s 24-year history.
Azért akkor annyira nem kicsi az a keménymag se
-
Воланд
titán
válasz Dr.F.E.R.I. #746 üzenetére
ezen a forumon a kemenymag egy resze egy het alatt kiabrandult az uj xbox-bol.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
-
M@trixfan
addikt
Kicsit utána gondoltam ennek az egész tévés jeleségnek és arra jutottam, hogy KUTYA!, Ja nem A Skype ugye most az msn kiváltója lett, szerintem nagyon fel fog erősödni a használata világ szinten. Az eddigi okostévé programok egy pszichedelikus rémálom minőséget adják, a Microsoft megoldása ezzel az integrációs lépéssel nagyságrendekkel igényesebb es ízlésesebb, a használhatóságról és kényelemről nem is beszélve. A háttérből egyelőre ezen a fronton nagyon csendben figyel az Apple, akiről elég sűrűn jönnek a tévés híresztelések. Na akkor aztán lesz nemulass ha az Apple is belép a piacra! Ugyebár megint Amerika, ahol minden ilyen irányú szolgáltatás elérhető, komoly a verseny. Az Ouoya konzolt pl. egy döntéssel el tudja jelentékteleníteni az Apple, csak annyi kell, hogy az appok futhassanak az Apple TV-n. Még nem olvastam a SJ életrajzot, mert eredeti nyelven szeretném beszerezni a könyvet, de azt lehet tudni, hogy az utolsó időkben ezen dolgozott. Minden gyártó azért nyomatja a saját okos platformján mert abban a pillanatban amikor kijön az Apple ugyanúgy fejére fog állni az egész piac mint az iTunes, iPod, iphone esetében. Úgyhogy szerintem erre nagyon kell koncentrálni a Microsoftnak, még akkor is ha mi Gamer szemmel egyáltalán nem ezt várnánk. Én pl. olyan nagy ívben ejtek az egész TV nézésre, hogy szinte feleslegesnek tartom a kábel előfizetést.
Egyébként az egyik kedvenc oldamon, az EG-n egy remek cikk van arról, hogy esetlegesen a Microsoft a cloud kihasználásával milyen módon növelheti a konzol teljesítményét.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Napfénysüti
nagyúr
Pont ezt gondolom én is. Hogy tudnának bármit is már most a viszonteladók mikor még éppen csak bejelentették hogy valamennyire milyen lesz. Majd egy bő fél év múlva már okosabbak lehetünk addig úgy gondolom kár pálcát törni bármelyik fölött.
Kérdésedre pedig a válasz: Xirtam ban
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Mister_X
nagyúr
Belegondoltam, hogy milyen lehetne az X1. És mindez tetszik. És közben nem tudok többet a PS4-ről sem, de azt igen, hogy lesz rá Killzone: Shadow Fall. És csak rá kell nézni az avataromra. És már oric is bizonyíthatja, hogy a Killzone jó dolog.
És éssel nem kezdünk mondatot.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Buster17 #733 üzenetére
Én meg akkor fogok gondolkodóba esni, ha idehaza is meglesz a honosított tartalom - sorozatokat, filmeket kölcsönözni fillérekért, zenét hallgatni, az újdonságokat kihasználni, stb. De. Xirtam pálfordulása elvette a kedvem. Mert ugye ők hivatalos viszonteladók, így már tudhat olyat is, amit mi nem. Aztán Killzone: Shadow Fall PS4 launch title lesz!!4!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz Napfénysüti #727 üzenetére
Nekem is volt. LG Optimus 7. Megjelenéskor vettem xbox miatt. Amikor a copy paste opciót olyan csinnadrattával jelentették be egy frissítésben, mintha valami komoly dolgot hoztak volna létre, ott mondtam, hogy eladom. Nem szenvedek vele tovább...
De mondom, abszolúte nyitott vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #727 üzenetére
Nekem már van 420G-m
-
Def26
félisten
Ne hülyülj. Nem csak nálunk megy ez. Külföldi fórumokon is ez van. Poénkodnak, savaznak, gyártják a mémeket stb. Pörög a topik, van érdeklődés. MS -en van a sor, hogy olyat mutasson ami tetszik a nép nagy részének. Az, hogy egyre több barátom, ismerősöm akik elkötelezett xbox rajongók mondják egybehangzóan, hogy ps4 -et vesznek, jelent valamit.
Az amikor Magyarország legnagyobb informatikai lapja így jelentet meg főcímet
"A hét, amikor egy konzol nevetség tárgyává vált" az sem véletlen. Mindenki érzi, hogy valami nem klappol az MS -el. A nagy tömeg számára: windows tablet, windows phone, windows 8, egy fura cucc. Xbox one meg az egyik legnagyobb szarság amit láttam a chips adó óta... de remélhetőleg észbe kapnak és e3 -on lenyűgözik a tömeget.Én tartom magam ahhoz, hogy ha olyan valami lesz az xbox amit többen szeretnének, akkor még telefont is MS -től veszek, hogy minél szorosabb legyen az összhang. De addig amíg töketlenkednek, addig nuku...
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
-
rocket
nagyúr
Nyissatok egy Xbox One mém topikot, annyira unalmas, hogy minden Xbox One-rol szolo topik tele van offolva ezekkel, raadasul 28x linkelgetnek mindent.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
leviske
veterán
Muhahöhe. -
Ragnar95
félisten
válasz MasterMark #716 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek Konzolnál a legtöbbször nüansznyi különbségek vannak csak a különböző gyártók gépei között, így a legtöbbször az egyéni preferenciák döntenek
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HuMarc
veterán
Nem értem ezt a név kötelez dumát Sokkal értelmesebb szerintem, ha azt veszed meg, ami jobb. Ha az Xbox One jobb, mint a PS4, akkor ésszerűbb, hogy azt vedd, de ha a PS4 jobb, akkor azt válaszd.
Ha nem így csinálod, akkor szerintem csak buta fanboy vagy (már nem te, hanem úgy általánosságban az ilyen emberek )
-
vekk200
tag
Áruló én maradok a 360 nál a név kötelez..
-
Xirtam
veterán
válasz MasterMark #704 üzenetére
A csere oka egyértelmű.
Imádtam a Microsoftot istenítettem őket. De PS4-em lesz! Ezért gondoltam, gyorsan végigtolom az összes oylan excluziv címet aminek lesz folytatása. Semmibe nem kerül számomra a csere, egy 3 napos gépre cserélem amit tőlünk vettek. Nincs már olyan játék ami érdekelne Xbox-on!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Motoros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon