- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
- Windows 10
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz bulikavagyok #50499 üzenetére
Ja.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
nagyúr
válasz L_YKing #50490 üzenetére
Annyit biztosan nem, mint amennyivel többe kerül. Viszont remélhetőleg egy elite kontroller nem egy évig fogja bírni. És akkor már rögtön barátibb az ár. Bár ki tudja?! Most is van a közelembe pár túlárazott, de ennek ellenére átlag minőségű cucc. Sajnos az átlag minőség manapság azt jelenti, h kb 2 év az élettartama.
zsolti72837: Viszont gondolom ez az áron is meglátszott!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
-
-
Gebriel
veterán
Hol tudok profilt törölni?
-
L_YKing
addikt
válasz zsolti72837 #50491 üzenetére
Milyen szinten jatszol?
Az a segitseg marhazavaro
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zsolti72837
addikt
válasz bulikavagyok #50487 üzenetére
Sajnos nem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #50487 üzenetére
Itt az az erdekes, hogy tud e annyival tobbet hozzatenni az elite kontroller a jatekelmenyhez, hogy megerjen 3-4 jateknyi arat.. Kicsit sokallom en is.
-
Gebriel
veterán
Elméletileg a géphez kaptam 14 nap + 3 hónapos Goldot.
A 14 naposat hol találom meg[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Néha én is kontrollerrel nyomom a Forzát, és szerintem is tökéletesen lehet váltani hüvelykujjal. Forzához tökéletes a sima kontroller. Viszont fps játékokhoz nagyon jó lehet az elite joy a gombkiosztás variálása miatt. Január környékén szerintem már 35K körül hozzá lehet majd jutni egyébként. Persze az még mindig elég sok, de már könnyebben emészthető ár.
zsolti72837: FIFA 16, nem?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
krx21
nagyúr
válasz bulikavagyok #50458 üzenetére
Egyébként meg a sima kontrollerel, a Forzában teljesen ergonomikusan lehet váltani a gombokkal, szerintem... Nem kell ide 45.000ft-os joy... Nekem is tetszik nem arról van szó, de szerintem nem használnám ki...
Ha mondjuk nem lenne több 25.000-nél akkor ok, de 45.000!!! -
tunkiih
őstag
Headsetet szeretnék vásárolni FPS-hez. Továbbra is kb. 15 ezerig a gyári MS headset a nyerő? Ha van pár ezerrel drasztikusan komolyabb, természetesen érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Zjunior
veterán
Nah, megvettem a Fifa bundle-t 2 joy 3 ho live 10 euro ea access
114k
Live meg az euro nem kell, felrakom aprora![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
zzola
titán
válasz zsolti72837 #50457 üzenetére
Üdv!
Milyen géped/csomagod van? -
oriic
HÁZIGAZDA
Friss update a kiválasztott previeweseknek. ( csak hogy lássátok milyen gyakori nekik az update)
DETAILS
OS version released: th2_xbox_rel_1508.150922-2100
Available: 6:00PM PT 9/24 (2AM GMT 25/9)FIXES
◾Destiny: Fixes for users experiencing crashes when launching Destiny or crashing throughout gameplay.
◾My Games & Apps: A fix to address issues with My games & apps taking a long time to load after a system update.
◾Edge Browser: A fix for voice commands in the browser.
◾Screen Dimming fix: ◾Live TV: When using the Live TV app, if you use the Xbox button to return to the dashboard, launch another game or app, and later resume Live TV, you will no longer see the screen will dim in Live TV after a short amount of time.
If you encounter this issue again please use Report a problem on your console.KNOWN ISSUES
◾Please carefully review the known issues below for details on all currently known issues.
◾Remember to report any issues you discover via the Report a problem feature or in the forums!Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Megmondom őszintén, annyira nem ismerem őket, bár fel vagyok iratkozva a csatornájukra. Ezt a fickót pár hete láttam először egy MGS videóban, és már ott sem szimpatizáltam vele túlságosan. De ez az én problémám, nem az övé!
Egyébként tényleg elképesztő, h némelyik (több százezer követővel rendelkező) csatorna menyire primitív. Külföldön azért sokkal jobb a helyzet szerencsére.Élni és élni hagyni
-
L_YKing
addikt
Sracok!! Ez a fifa 16 eddig a legjobb az osszes sorozat kozul!!
-
boost
addikt
válasz bulikavagyok #50458 üzenetére
A gameday iroda még messze a keginteligensebben szerkesztett műsor, intelligens szerkesztőkkel. Nézz meg egyszer egy BTURBO-t, és elsírod magad, pedig neki 170ezer követője van. Pl a ficko miutan metal gearben lott mindenkit, panaszkodott, hogy konnyu a jatek. Metal gearben, ami egy lopakodos jatek.
-
nagyúr
válasz hackeeeee #50459 üzenetére
Igen, a hátsó szárnyak (vagy fülek) nekem is nagyon bejönnek. Tegnap éjjel utánaolvastam kicsit, és elvileg a két analóg kart is rájuk lehet programozni. Ha rá tudom programozni, h az analóg kar benyomása helyett az egyik hátsó kart használjam a COD-ban a futásra, minden problémám megoldódik szerintem. Ugyanis nekem valószínűleg ettől mennek tönkre a kontrollerjeim..
tunkiih: Ez nekem is megfordult a fejemben.. A sok bundle csomag karácsony környékén elég sok kódot hozhat az apróra..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #50453 üzenetére
Nekem a "szárnyak" tetszenek, de azok nagyon..
Plusz az állítható ravasz is nagyon frankó!
@krx21: Őszinte leszek, Nekem Szirmai stílusa sokkal jobban tetszik, vagy amikor együtt tolják. Imi így egyedül valahogy Nekem sem annyira jön be.. Fogalmazhatunk úgy is, hogy "nem jön át".
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Én inkább úgy mondanám, h elég sok köztük az ilyen sajnos. És elég kevés normális hangvételű videót látni, amit értelmes, szakmailag felkészült ember készített. Viszont valakinek jól áll ez a stílus is, mert látszik, h belülről fakad, és nem csak megjátssza magát. De erre a fickóra ez nagyon nem igaz, erőltetett az egész... Egy rossz színészhez tudnám hasonlítani.
zsolti72837: Üdv!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Tegnap este én is csatlakoztam a klubhoz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ForRedGlory
félisten
Valaki mar ujitotta meg az eves EA Accesst? Azert erdekelne, mert csak 5500 Ft volt, de ennek nem kellene hivatalosan tobbnek lennie? Nem mintha tavarna, igy is rohejesen olcsonak talalom, mert baromi jo szolgaltatas.
-
nagyúr
-
Lefty
addikt
GoW ultimate split screen coop-ban a tv ket szelen megjeleno fekete csik eltuntetheto?
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Végre lesz WRC 5! Van még aki várja?
Remélem nem kell arra se sokat várni, hogy a 360-as wrc2-t is vigye a One. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #50446 üzenetére
Igazán nincs mit, használd egészséggel!
Véleményem szubjektív...
-
zsolti72837
addikt
-
Madoc
veterán
Megjöttek a kódjaim! Ja és a R6 kód is!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
wildblaze
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egyik haveromnál bejelentkeztem a profilommal. Ha nem vagyok bejelentkezve és letöltök itthon egy játékot ugyanúgy letöltődik nála is, viszont fordítva ez nem megy. Miért lehet ez? Elvileg nem vagyunk homeolva. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Attaca
csendes tag
Igen, másik kábellel is próbáltam, wifin is próbáltam, midig disconnect volt, ha a routeren keresztül ment. Először még mobilnetemet is megosztottam, azzal sem volt gond, simán ment még azzal is, tehát ezek alapján nagyon úgy tűnik a router hibája, csak ha nem muszáj nem dobom ki, ezért kérdzem, mert más eszközöknél nem tapasztalok hibát...
-
Attaca
csendes tag
sziísztok!
Xbox one, vezetékes net kapcsolat, folyton megszakad multi közben. Kipróbáltam az ajánlott port forwardingokat, statikus IP-vel, ugyanúgy pár perc után megszakadt. Kiiktattam a routert, LAN kábelt bedugtam laptopba, megosztottam a netet, így nincs semmi hiba.
A router egy 5-6 éves Linksys WRT120N, szerintetek kuka, vagy próbálkozzak még valamivel? Reset már megvolt a routeren / xbpxon is amúgy.Azért érdekes, mert más eszközöknél nagyon ritkán tapasztalom, hogy megszakad. Pl. céges laptop, VPN-el, jó ideje nem szakadt meg, pedig sokszor 8 órán keresztül dolgozom itthonról, disconnect esetén újra kellene VPN-t csatlakoztatni.
Mit gondoltok?
Volt valakinek esetleg hasonló gondja?köszi
-
joocek
aktív tag
Tényleg sikerült valakinek be állítani a hang vezérlést. 2 hete próbálom de semmi. De azt írja hogy támogatja!
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na vajon milyen csomagok jönnek? Fallout 4? NFS? Star Wars: Battlefront? Esetleg egyedi festésű?
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #50401 üzenetére
Megnéztem Én is a videót, teljesen korrekt, és egyet kell értsek vele.
1 dologgal kiegészíteném. Számomra az mondjuk elég zavaró, hogy belső nézetben látom, hogy odanyúl a váltó karra a kormányon, hallom is a váltás hangját, de a kar már nem mozdul.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #50387 üzenetére
OKaj, bocsesz, csak FB-n láttam, hogy megosztották. Sorry.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest