Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Én is belefutottam már szar kódba, amit sikerült a supporttal kicseréltetnem. Lehet, hogy lehetett volna ebből a kódból pénzt csinálni, de könnyen kínszenvedés a vége, ha valaki megveszi és nála se működik. Én pl utálom az ilyen helyzeteket, és kerülöm is. Az Istenért se üzletelnék digitális tartalommal. Na meg az is lehet, hogy nagy lábon él, és nem számít a pénz
-
törölt tag
-
vg
addikt
válasz gianni85 #43582 üzenetére
Mondjuk jó nagy balek volt, hogy így betolta a kódot, azért az kb 20k, de hát mindenki úgy bassza ki a pénzét az ablakon ahogy akarja. Az más kérdés, hogy Moby-nak fél év múlva már nem lesz xb1 gépe, szóval nem biztos, hogy jó helyre került az a kód. (gyengébbek, lelkileg sérültek kedvéért: vicc, poén)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #20844032 #43591 üzenetére
MS Store-on kívül én még nem láttam feltöltőkódot.
szerk: 5 percen belül kérlek szerkeszd az előző hsz-ed. Köszi.
(#43593) vg
Miért lenne balek? Gondolom nem hazudott arról, hogy nem működött neki a kód, mi az esélye annak, hogy másnál működik, már ha pénzért adta volna el.
Amúgy is ahogy nézem ritka a 2 éves gold.Francokat ritka, csak én vagyok a helikopter...100 dollár.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Konzílium kéne: vajon hogyan/honnan lehetne EA access redeemkódot venni?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Sicilian #43586 üzenetére
Nekem a ps4-em van fóliázva, illetve úton van most a boxomhoz is éppen. Olyan suta vagyok, hogy az is csoda, hogy ide tudom ezt most gépelni, de a ps4-re is feltettem gond nélkül, és a boxra is fel fogom. Szerintem ehhez nemigen kell helyet keresni (amúgy szerintem akármelyik mobilosboltban megcsinálják, de vagy 2 rugóra biztos levesznek érte)
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Érdeklődnék, hogy van-e itt olyan fórumtárs, akinek fóliáztatva van a gépe ?
Bp-n, van olyan hely, ahol megtudják esetleg csinálni?nothing is true everything is permitted..
-
törölt tag
válasz gianni85 #43582 üzenetére
Én sem találkoztam még vele, de Taposonak ezer köszönet érte, mostmár tudom, hogy ilyen is van.
-
törölt tag
válasz aram01 #43580 üzenetére
Már nem lehet a svájciaké, ne kamuzz!
Amúgy szerintem kérjél neki egyet. Én nem vagyok ez a paranoiás, de én frankó kártyát nem adnék meg a paypalnak sem. Vagy ha az egyik ilyen temporary, nem terhelhető kamura, akkor az is van olyan biztonságos, mint a paypal, sőt. Használom én is a paypalt, de ez szimpla jelszóizé, semmi kétlépcsős azonosítás, semmi-semmi, hát én ebben megbízni sosem fogok -
aram01
nagyúr
válasz #20844032 #43569 üzenetére
na várj, hogy van ez? ha veszek egy EA Access kódot, akkor ? kicsit még zsong az agyam ezektől a kódoktól, pc-n minden könnyebb volt
na mondjunk egy példát ha veszek egy 1 hónapos ea kódot, az miért lesz jó nekem? attól még a játékot meg kell vennem nem?közben írtál: Évi 6 ezer Ft., most 12 játék van a vaultban- akkor ezzel a 12 játékkal nyomhatom amig él a kódom "ingyen"?
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
válasz aram01 #43570 üzenetére
http://www.xbox.com/hu-HU/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access
Évi 6 ezer Ft., most 12 játék van a vaultban, amiből most igaz, hogy van ami elérhető gold-al is, de én ennek keretében PvZ gardenezek december óta, meg bf4-ezek, meg stb. Ezen felül 10% kedvezmény minden EA játék árából + megjelenés előtt lehet bizonyos EA játékokat tolni.
-
törölt tag
válasz aram01 #43568 üzenetére
BF4-em nekem EA access keretében van, ami szintén rohadtjó deal. Esetleg nézd meg, szerintem mindent egybevetve avval jobban járhatsz (bár a dlc részéről semmit nem tudok).
/vagyishát az ea access szerintem önmagában is jó üzlet. hameg eleve bf4-et akarsz, akkor pláne.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz #20844032 #43567 üzenetére
gratulálok hozzá, nekem októberig van, addig nem veszek. igazából a battlefield 4-et szeretném megvenni, csak még nyomozok hogy itt hogy is vannak a dlc-k, azt nyomnám inkább multiban, a forzában (magamban) csalódtam.
-
aram01
nagyúr
tényleg, látom valahol a profilomban (nem a boxon) hogy meddig tart a gold?
-
Taposo
aktív tag
Itt egy amcsi régiós 2 éves gold előfizetés, aki be tudja üzemelni azé, nekem nem sikerült még régebben vettem amazonon : TFH2P-7FQ9J-YPXB3-DTMCW-66YK6
-
törölt tag
-
aram01
nagyúr
Köszi srácok, nekem 3 hónapos van, ha lejár valószínű évest veszek, árulom a halot és csak azért kérdeztem nehogy hülyeséget írjak a hirdetésbe.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gianni85 #43548 üzenetére
Open béta lesz elvileg, nem látom sehol sem hogy előzetes regisztráció kellene hozzá.
#43545) aram01
Azzal a golddal nem tudsz játékot leszedni, csak arra jó hogy multizhass.
(#43549) aram01
Igen. A két napos, és a két hetes gold kódok csak trial hozzáférést adnak a multizáshoz, a gold játékokhoz minimum egy hónapos gold kell.
(#43552) LedyGyuszi
Régebben volt sajnos rá példa, hogy egy-két játéknál a trial gold sem volt elég.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
aram01
nagyúr
kérdeznék valamit: árulom a halo-t jár hozzá 2 napos gold, ez a gold felhatalmaz arra hogy leszedd a goldos ingyen játékokat is ?
sy tanulnom kell mégIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
oriic
HÁZIGAZDA
World of Tanks béta hétvége július 11-12.(július 10-től már előtölthető, aki részt vesz a bétában, az T1E6-X1 tankot is megkapja)
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #43528 üzenetére
PZS sem vágja, max jóféle erős sejtései vannak. A teljes lista MS-nél sincs még meg amúgy, kishazánkban meg megsúgom senki nem vágja
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
aram01
nagyúr
válasz MunezXBK #43526 üzenetére
elég hülyén van megoldva. mondjuk 400 határ de a 401 miért nem jó? mindent felhúztam maxra és már az elején az élboy elhúzott, hibátlanul mentem úgy lettem második (nem egyszer) és az elsőt csak a kanyarokban tudtam megközelíteni, néha
-
Bogyi007
veterán
Ezt neked Summer Sale!
Nem vettem közülük semmit, ellenben megvettem a Dead or Alive Last Roundot 7990 forintért valamint a Tomb Raider Def. Editiont 5990-ért.
Maradt még 2990 forintom. Lehet veszek pár asztalt a Pinball Fx2-be a maradékból. :-P
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
aram01
nagyúr
Tegnap felmentem a forza5-ben multira
Nem gyengén szívtam, inkább lejöttem. Valaki nyomja az 5-öt?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
válasz Rage47 #43516 üzenetére
>Viszont az értékelésekből és videókból az jött le, hogy nem durrant most akkorát, mint az előzők.
Ha valakinek EZ nem elég jó, az jobban jár, ha valami más hobbi után néz. Messze a legjobb batman játék, amivel játszottam, filmként agyonverne mindent, és nem mellesleg a legszebb játék, amit a generációban láttam eddig. PS4-en tolom, de hótugyanaz a ONE verza is.
Egyébként igen, a witcher jóóóval hosszab, jóval több a tartalom benne. A Batman rövidebb, intezívebb, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Zjunior #43514 üzenetére
Nem ismerem a Batman 3-at, de az előző kettőt nagyon szerettem.
Viszont az értékelésekből és videókból az jött le, hogy nem durrant most akkorát, mint az előzők.
A Witcher 3 tapasztalatom szerint most jobb/tartalmasabb, de mondom, nem ismerem ezt a Batman részt még.
De a két játék stílusa is más, a Batman talán pörgősebb, a Witcher meg egyértelműen lassabb kicsit, eleve van egy csomó beszélgetős rész (ami nem feltétlenül unalmas). -
Zjunior
veterán
Melyiket vegyem a kettő közül?
Witcher 3 vagy Batman?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
vg
addikt
válasz Rage47 #43508 üzenetére
Dragon Age Inqusition-ban volt olyan hiba, hogy tulajdonképpen bármikor lehetett használni egy brutál specializációt, meg dobálni állandóan a Rift-eket, így gyerekjáték volt legnehezebb fokozaton is. Persze javították az 5 vagy 6-os patch-al, úgy meg gyakorlatilag lehetetlen lett a legnehezebb fokozaton. Ha könnyen ki akarod tolni 1000G-re, akkor játszd patch-ok nélkül a lemezes verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Witcher 3 patch
Egy single player játéknál szerintem nem valami logikus, hogy játékmenetet jobbító patch-et készítenek. Van ismerősöm, aki már majdnem végigjátszotta (nem siet, Velenben minden kérdőjelet felkutatott), és nem hiszem, hogy ezért újrakezdenéKomolyan nem éri meg mostanában elsőként megvenni egy játékot...
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Valahol nyomon lehet követni, hogy milyen Xbox 360 -as játékok lesznek kompatibilisek One-on?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
eagleberg
tag
Érdekel valakit Watch Dogs, közösen, home-olva?
Fejenként 2400 így az ára.
Írj privátot ha érdekel. -
EmThor
addikt
válasz Kecuhun #43465 üzenetére
Sleeping Dogs + Lords of the Fallen bezsakolva + Fable Collection
Far Cry-on (a 3 nagyon tetszett) vacilálok meg a Mordoron.
Utóbbival játszottam picit pc-n vanillában de nem jött be...Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Gebriel
veterán
Van itt olyan user akinek XO és PS4 is van?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest