Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz kmsnorbi #212558 üzenetére
A gamepass magyar fizetéshez árazva is olcsó akciósan, de az eredeti árát nézve sem drága, szóval az ahhoz van, de (egy nagyon elrugaszkodott példa) a prostik sincsenek magyar fizetéshez árazva, még sem erőszakolsz nőket ötödmagaddal (legalább is remélem).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
válasz kmsnorbi #212558 üzenetére
Európai Uniónak a tagja vagy, oda vannak àrazva. Az màs kérdés hogy balkàniak a fizetések. Egyébként meg még mindig havi 1000-1500ft-ról beszélünk, ami igen csak baràti egy ilyen szolgàltatàscsokorért. (Gold+GamePass+PC GamePass és majd Xcloud)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
válasz kmsnorbi #212556 üzenetére
Nincs one-om így nem tudom, hogy hogy megy, de pl ps-en ha bejelentkezel egy másik konzolon, akkor felajánlja, hogy az legyen az elsődleges géped, ha pedig az lesz, akkor minden játékod és egyéb cuccod elérhető lesz azon a gépen a többi felhasználónak is. Szóval arra gondolok, hogy felajánlotta így annak az accountnak akié a gp az lett a fő gépe, az eredeti gépén meg a sajátjával naná, hogy ment továbbra is. Esetleg még jöhet az is lehetséges, hogy lekapcsoljátok a gépet a netről (tehát bejelentkezik, home lesz majd megy offline-ba a gép, és akkor minden account eléri a játékot azon a gépen, aki meg be home-olt az egy másik gépen is megcsinálja és az is megy offline állapotba és így tovább), de ahhoz, hogy működjön bizonyos időnként újra online állapotba kell kapcsolni.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
válasz kmsnorbi #212532 üzenetére
Ne hülyéskedj már. Nekem 2 xbox one van itthon a két gyereknek. Az én fiókomra lett véve minden, hogy ne legyen vita. Ha véletlenül valamelyik az én profilommal lépett be a home gépen, a másikról simán ledobta mindegyik profilt, játék közben. Mivel így ők nem használhatták a megvett játékot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bogyi007
veterán
válasz kmsnorbi #212543 üzenetére
Írj Cryteknek őt biztosan fogja érdekelni...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
NyMRooD
őstag
válasz kmsnorbi #212543 üzenetére
Miért a saját hozzászólásaidra válaszolgatsz, így teljesen követhetetlen, vagy a ph accountodon is 5 emberrel osztozol?
-
persil
nagyúr
válasz kmsnorbi #212526 üzenetére
Lehet bunkosag, de annyira nem szokott zavarni, szoval leirom, de cserkeszbecsszo, hogy joszandekbol teszem.
Ha nincs 1100 forintod havonta egy hobbira, akkor a box egyszeruen nem neked valo.
Ez az oten osszeallunk meg netto hulyeseg. Ha van ot kozeli haverod, akkor csinaljatok, orom e' bodotta, de vadidegenektol ilyet kerdezni, egyszeruen hulyeseg.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Madoc
veterán
válasz kmsnorbi #212539 üzenetére
Amit én irtam az meg live+gamepass mindenkinek saját 1100ért.
Offline nem tudsz lenni ha homeolsz. Nem mennek a saját játékaid. Gamepass lehet megy.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kmsnorbi #212526 üzenetére
Psszt. Nem fog menni 2-nél több emberrel csak ha beosztjátok ki mikor lép be.
Így már az is egyszerűbb ha csinálsz újabb és újabb szűz fiókot és arra aktíválod be újra és újra a 300-as GP-tNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz kmsnorbi #212523 üzenetére
13000ért lehet venni éves live goldot amit 300 forintért átkonvertál gamepass ultimate-re. Ergo havi 1100 forintért van live goldod meg gamepassod is. Ennél semmi nem jobb ajánlat senkinek.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kmsnorbi #212512 üzenetére
Nem fog működni kettőnél több felhasználóval mert egy fiók csak egy helyen lehet belépve (+ a Home). Ha be akar lépni a következő "üzlettárs" akkor kilépteti a másik konzolról a Game Pass fiókot.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Edgar2621
őstag
De ebben az esetben - ha jól tudom - ha másik 4 közül bármelyik belépne a GamePass-es fiókkal, akkor én nem tudnék már játszani, kidobna. Nyilván nem ez az egyetlen probléma ezzel a konstrukcióval, csak ezt így kezdésnek bedobom.
Vagy rosszul tudom?
Ha jól tudom akkor viszont: hol a számlaszám amire utalhatok?
XO: Gollami26
-
Wesder
félisten
Írhattad volna azt is hogy sok a havi 1000-1500ft és segítsünk màr összedobni. Senki sem fog làtatlanban kétes működésre beleadni ebbe egy forintot sem, nemhogy még öten.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
Te most komolyan sajnálsz 300 Ft-ot havonta (de ha nem akciós akkor is olcsó kihozható)? A konzolra meg költöttél 50-130 ezer ft-ot, inkább add el, vegyél PC-t és torrentez.
u.i. Az ilyenekért nem vesz minket komoly piacnak egyik online szolgáltató sem.
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
válasz kmsnorbi #208659 üzenetére
Megoldás csak egy van, fel kell hívni a supportot az ingyenes számon. (HÉTVÉGÉN NEM tudnak segíteni xbox ügyben). Küldenek egy emailt benne egy linkel, amit ha megnyitsz egy fájlátviteli ablak/oldal fog megnyílni. Oda fel kell töltened a számlát. Ezt elfogadják pdf-ben vagy akár lefotózott formában is. A lényeg, hogy a számlán szerepeljen a dátum és a szériaszám. Amint ez megvan onnantól 1-2 nap.
Pár hete csináltam végig ugyanezt a procedúrát. Másnap már megvolt a teljes 2 év garim.Keke
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest