- Windows 11
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Synology NAS
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
parandroid #212588 üzenetére
Az ilyen brazil kulcsok beválthatók beválthatók mindenféle probléma vagy következmény nélkül a mobilnetes Xbox appos módszerrel? Csak mert tegnap Hardveraprón vásároltam 100%-os értékekésű eladótól, és ilyet kaptam, holott a hirdetésben szó nem volt arról, hogy vpn-nel kell trükköznöm, amit kifejezetten nem is szeretnék. Vagy ezt most buktam?
Szerk.: Tudom, tilos a vpn téma, és ha azt mondjátok, mobillal nem lehet, akkor nem is feszegetem tovább a témát, de új Xbox-os vagyok, és ebbe most belefutottam.
-
válasz
parandroid #212588 üzenetére
Paypalben már rég nem "hiszek". Nem ad olyan garanciát, mint régen. Legutoljára cdkeysen vettem én is goldot. Minden okés volt.
Viszont ez új nekem, hogy már ott is Marketplace van? Boldog boldogtalan árulhat?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Windows 11
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Várja az első ügyfeleket az Intel 18A nevű node-ja
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest