Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sherkulás
aktív tag
A The Surge -ot elvitte valaki, jon meg amikor valaki elvis valamit irja be legyszi hogy mas ne szivjon vele. (nem kell megkoszonni ingyen van csak annyit hogy vittem thx)
[ Szerkesztve ]
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
Wesder
félisten
Aki végigtolta a Quantum Break-et, lenne pàr kérdésem.
Mi lett az àzsiai tudóssal, aki szétesett az időben, és be volt zàrva abba a tartàlyba? Kiszabadult, de kb semmi jelentősége nem volt.
Màsik
A néger csàvó mit csinàlt a vége felé? Egyszerűen hagyta magàt fejbelőni, én meg néztem magam el hülyén hogy most wattafakk?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sherkulás
aktív tag
-
belan
addikt
válasz l.skywalker #196285 üzenetére
Nem toltam hátra mindjárt meg is nézem . Wesder akkor úgy mondom nem annyi exkluzív játék van mint ps-re !
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #196284 üzenetére
Nekem még mindig rajta van.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz belan #196279 üzenetére
Nem én még 2-3 hónapja vettem. A Vertical Stand atom stabil. Úgy raktad bele, ahogy írta? Ráállítod majd hátra kell tolni benne, hogy bele"akadjon".
Nálam állítva van.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #196280 üzenetére
#TeamNoSticker
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ez eskü rohadt jó.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
belan
addikt
válasz l.skywalker #196277 üzenetére
Nagy gratula neked is . Gondolom kuponal jo áron volt . Állítva szeretném használni de az a tartó nem valami biztonságos másnak is lötyög benne ? Wesder 105 volt nekem a új bontatlan ! És ha azt veszuk rendeltem 3 fehér ps4 prot ami szépen kerestem ! Akkor 105 is jóval olcsóbb ! Ja ha időre gondoltál 7,8 hónap múlva adom őket el kb ! Készülök majd új generációra persze kirudja mi lesz addig !
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz Wesder #196273 üzenetére
Most érthetetlen vagy ps exkluzív játékokra lesz használva , Xbox x meg múlti címekre , persze ott is van exkluzív de nem sok ! Es ha platinazni akkarok akkor ps! Igy érthető meg értetted ? De nem sokara jön a új generáció igy megy majd mindkettő a levesbe persze még azert van idő !
[ Szerkesztve ]
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Elöször is mindenkinek boldog Mikulást :) másodszor szeretném a segitségeteket kérni, hpgy a mai napon aktiváltam egy 3 hónapos goldot, ès a boxban azt irja, hogy 2020. 01.29-ig èl majd. De ez, hogy lehet? Vagy èn számolok rosszul? Règebben neten is megtudtam nèzni, de a linket vèletlen töröltem. Válaszokat köszi
-
bandi0000
nagyúr
válasz IntelKiller7 #196267 üzenetére
+ játékosok, a box is jó lesz virágtartónak
Xbox One: bandymnc
-
Teal'C
veterán
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
sith7
félisten
köszi a választ mindenkinek
hm ... kicsit alábbhagyott a lelkesedés ... végülis ez csak skin pack , nem ?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #196251 üzenetére
Mobilnet + Xbox app és kész is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kirkri
addikt
válasz sith7 #196250 üzenetére
Itt kikeresheted mit mennyiért adnak máshol. De az itt szereplő áron csak "utazással" egybekötve tudsz vásárolni.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, 24.99 dollár.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Teal'C
veterán
Sziasztok lenne egy blőd kérdésem, érdemes plusz kontrollert venni vagy nem nagyon van olyan játék amivel ketten lehet játszani egyszerre? Bár gondolm az autós játékok mennek osztott képernyőn?
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Wesder
félisten
válasz sith7 #196248 üzenetére
Ha ajàndékként veszel valamit, akkor kódot is ad. Én erre tartok fent egy plusz email címet, ha valakinek US-ból kell vàsàrolni. Megveszem oda a jàtékot, és sajàt profilomon kikérhetem a kódot.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
sith7
félisten
Erről miért nem szólt nekem eddig senki ??? [link]
Ha ezt ajándékként szeretném megvenni, akkor kódot ad ?
Lényeg dec 25 előtt ne legyen a my games között /a jelenlegi letöltési sebességgel + előpakol - visszapakol macera miatt nem akarom a letöltöm/letörlöm verziót/
-
NoOne1976
őstag
válasz hitman77 #196244 üzenetére
Most hétfőn ért véget a BF-es sale, a következő a karácsonyi lesz. (Tavaly 20-án indult.)
Akció pedig minden héten van, keddtől-keddig. Az is normális szokott lenni. Például most akciós a Plague's Tale.
Vannak kifejezetten ezzel foglalkozó oldalak, cagy majornelson oldalán mindig kint van az aktuális lista. Vannak játékok, amik csak golddal akciósak, és olyan is előfordul, hogy a golddal nagyobb a kedvezmény (+10%), mint anélkül.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz Al365 #196239 üzenetére
sajnos nálam is durva kimaradás volt tegnap letöltésben.
180-200mbit között volt a máskor állandó 250-300Mbit miatt. Jól tele is írtam minden fórumot és facebook csoportot, hogy ez azért mégis mindennek a legalja már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
StLui
veterán
Elvileg igen, én az első, 1-2 évvel ezelőtti gold vásárlásomat majd egy év után aktiváltam (alig találtam meg a blokkot amin a kód volt)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Ha most veszek akciós Game pass ultimate-t a Konzolvilágnál, akkor azt tudom olyan március tájékán aktíválni, bízva a karácsonyi akcióban?
-
Al365
tag
válasz AMD Power #196226 üzenetére
Akkor nekem tegnap durva nagy mázlim volt, mert 300-zal töltötte a Dead Raising 4-et. Le is kapta jó 20 perc alatt a 60 Gb-ot.
Sorry!
Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki AMD-s Game Pass PC kód aktiválásban az AMD oldalán?
Vettem egy kódot valakitől és a hirdetésben ott volt egyértelműen, hogy"Aktiváláshoz a rendszernek a rendelkeznie kell vagy az engedélyezett videokártyák valamelyikével (AMD Radeon VII, VEGA56 / 64 és RX590 / 580/570/560) vagy a következő processzorok valamelyikével AMD Ryzen 2.gen 2700X / 2700 MAX / 2700, 2600X MAX / 2600X / 2600 és 2400G."
de akkor még úgy gondoltam, hogy nem lesz akadály ezt az aktiválást megoldani. Aztán utólag rájöttem, hogy nincs senki az ismerőseim közül, akinek ilyen kártyája, vagy processzora lenne.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Újabb szolgáltatás kimaradás az Xbox Live rendszerben
Vásárlás és tartalomhasználat
1/2
A letölthető elemek kifizetése a tárolt pénznemben, további tárolt pénznemek hozzáadása vagy az egyenlegének megtekintése.
Xbox 360, Xbox One, Xbox.com, Windows Phone, Windows 10
2/2
Quick update. Users sending gift codes should no longer have issues and recipients will now receive e-mail codes again. For those users affected, the provided steps below still work as we look to get the e-mails sent out to the recipients of those gifts.
Xbox 360, Xbox One, Xbox.com, Windows Phone, Windows 10Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #196232 üzenetére
Ez most jutalom, vagy büntetés?
-
l.skywalker
Topikgazda
Dec 12-16 között Fallout76 Free Trial hétvége lesz [link]
-
szimszonos
őstag
válasz StLui #196177 üzenetére
Én 990ft-os posta házhozszállítással rendeltem,így az utp kábellel,meg kuponnal 10180ft-ba fájt nekem a 12990ft-os feltöltőkártya.Gyereknek is rendelek egyet karácsonyra,nem rossz azért az a közel 3000ft megtakarítas.Házhozszállítással simán engedte volna tegnap is előre kifizetni kártyával.A többi szállítasi módot nrm próbaltam.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Al365 #196206 üzenetére
Nem. Sokkal inkább az lehet a gond, hogy megint köhögnek az MS Xbox szolgáltatásai. Az Xbox Support twitterén most nagyon sok dolog miatt jött értesítés, hogy mi nem megy és mit javítanak éppen.
az Xbox Live Status már jelzi is, hogy van gond [link]
de mindig le van maradva én ezért nézem a Downdetector-t [link], mert itt user-ek rögzíthetik a panaszaikat és térképre is rakja [link][ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz luckyboi82 #196219 üzenetére
-
-
luckyboi82
tag
Na most az van, hogy én már váltottam 300 Ft-os GPU-t amikor elsőnek volt rá lehetőség, tehát azt ellőttem, volt is vagy 6 hónap GPU-m utána, ez még nyáron volt. Most nem volt aktív sem a live sem a GPU. Vettem egy 12+1 hó live-ot , beaktiváltam, rá a GPU-t 4190/hó és lám, 2021.febr. 14.-ig van GPU-m. Akkor hogy is van ez az arányos nem 1:1-ben történő váltás?!
-
DaveHutt
őstag
válasz banderasz77 #196211 üzenetére
Settings/Power mode-ban tedd át a gépet Instant-On módba, és vedd ki a pipát azelől, hogy lekapcsolja a HDD-t kikapcsoláskor. Ezután kikapcsolhatod a gépet és folytatódik a letöltés egy alacsony fogyasztású üzemmódban. A gyerek se tud vele játszani addig.
-
MunezXBK
nagyúr
Instant ON és kikapcsolva is tölt.
-
Golyo69
senior tag
válasz Janusz001 #195924 üzenetére
Megoldottam úgy hogy a tesóm accountjara vettem 12 hónap Live-ot. Aztán a fiókban találtam még 3 hónap Live-ot.... Bekapcsolva hagytam a megújítást, es utána vettem hozzá 300 HUF-ért 3 hónap gamepass ultimate-t így 2021.08.06 ig van elofizu :) addig csak lesz majd még akcio valamikor
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
persil
nagyúr
Orulj neki ,hogy, amikor nem ulsz elotte nem fogyasztja az aramot.(persze valamennyit igen, mielott valamelyik szuperintelligens megtamadna...)
De a letoltest befejezi "kikapcsolva" is, amennyiben instan on modban van a gep.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
kirkri
addikt
Be tudod állítani, hogy hány óra inaktivitás után kapcsoljon ki a konzol. Először én is úgy jártam mint te, gondoltam reggelre mindent letölt, erre láttam, hogy 40%-ig jutott csak el.
21 éve a Prohardveren! ™
-
banderasz77
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Az normális, hogy letöltés közben kikapcsolnak a One S-ek, ha nem nyúlok hozzájuk? Gondoltam nem bambulom őket 6-8 órát. De mind a kettő leáll, még a letöltés közben.
-
-
kirkri
addikt
-
Al365
tag
válasz #53667584 #196160 üzenetére
Ez nekem sem ment.
Nem lehet, hogy a 360-as játékot csak az töltheti, akinek már élt az accountja 360-on is? Más magyarázatot nem találok rá.
Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
Al365
tag
válasz IntelKiller7 #196192 üzenetére
Azt azért tudni kell az újonnan FH4-ezőknek, hogy az ingyen autókhoz akkor férnek hozzá, ha lenyomtak egy évet a játékban. Csak akkor nyílik meg a bolt (nekem pl. tegnap nyílt ki).
-
gduck
addikt
válasz Wesder #196197 üzenetére
Igen tudom, egy spéci windows NT verzió. De igazán nem értem, miért kötekedtek, hülye indokokkal?
Szeretem az x360-at, még most is 3 van belőle, kinect a világ legnagyobb talàlmànya, de ebben a témában engedjétek már el. Nem véletlenül kell netről telepíteni az egész játékot ;)
Komolyan nem érthető mire gondoltam?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Kipróbàltam a Kartrider-t. Mókàs.
Az irànyítàst szokni kell majd.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest