Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz Al365 #197479 üzenetére
Ezt egyébként magam sem értem miért változott meg. Amikor One tulajdonos lettem és nemsokkal rá megérkeztek az első BC játékok - Gears of War játékok a Rare Replay csomagon belül a Viva Pinata - ezeknél működtek a magyar feliratok sőt a VP esetében a magyar szinkron is.
Aztán egyszer csak eltűnt minden 360-as játék esetében a magyar nyelvű támogatás és csak a pár One-os cím kapott magyar feliratot...Közben láttam meg is lett ez magyarázva, csak most daráltam le vagy 300 hozzászólást...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz Al365 #197463 üzenetére
Létezik Forza topik.
Amúgy ja, az egyik legütősebb Xbox játék szerintem is. És már van benne BR mód is![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
zojjektum
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Al365 #197439 üzenetére
Szerintem abban a sorrendben telepít, ahogy kiküldöd telepíteni, nem fordítva. Hacsak nem változott ez egy ideje, mert én mass install-t mindig Instan ON-ban éjjel csinálok, szóval nem látom
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
pzstm
titán
válasz Al365 #196239 üzenetére
sajnos nálam is durva kimaradás volt tegnap letöltésben.
180-200mbit között volt a máskor állandó 250-300Mbit miatt. Jól tele is írtam minden fórumot és facebook csoportot, hogy ez azért mégis mindennek a legalja már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Al365 #196206 üzenetére
Nem. Sokkal inkább az lehet a gond, hogy megint köhögnek az MS Xbox szolgáltatásai. Az Xbox Support twitterén most nagyon sok dolog miatt jött értesítés, hogy mi nem megy és mit javítanak éppen.
az Xbox Live Status már jelzi is, hogy van gond [link]
de mindig le van maradva én ezért nézem a Downdetector-t [link], mert itt user-ek rögzíthetik a panaszaikat és térképre is rakja [link][ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kirkri
addikt
-
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz Al365 #195656 üzenetére
Igen, ilyen esetben mindenkepp kell.
Achik is meg mentesek, meg mimdenfele szarsag profilonkent mentodik el.
Illetve, ha pl egyedul jatszik valamivel, amivel amugy te is, akkor mindketten onnan tudjatok folytatni, ahol abbahagytatok, ezert sem art, ha van sajat fiokja.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Al365 #195653 üzenetére
"Sajna a munkahelyről nem érem el az összefoglalót."
De a keresot igen. ;)"MS profil minden esetben kell?"
Igen, az ms profilod lesz az "xbox account". Egy, ahova veszed a jatekot, appot, szolgaltatast stb, mindenkepp kell. Tobbet nem "kell" csinalni, csak lehet.(gyereknek, baratnonek stb)Viszont, ha egyutt is akartok jatszani, akkor jatekosonkent kell egy fiok.(kulonben nem lenne mivel bejelentkezni)
-
persil
nagyúr
válasz Al365 #195648 üzenetére
Nem kell tizezer hozzaszolast elolvasni, ott az osszefoglalo(kulon kiemelve, hogy javasolt az elolvasasa) es a kereso is remekul mukodik.
Minden tovabbi nelkul lehet ugyanazon a gepen 500 profillal is jatszani, ami az egyiknek megvan(jatek, szolgaltatas etc.) az mindenki szamara elerheto, amig a cuccok tulaja is be van jelentkezve. Nalam ugy megy, hogy az en profilom automatikusan belep(azon van minden), ha benyomom a gepet, ha meg lanyom szeretne jatszani, akkor azzal is bejelentkezunk.
Kulon gyerekprofilt(vagy micsoda, en nem hasznalom), akkor erdemes csinalni, ha egyedul(tehat nelkuled) is szokott jatszani, de megis szeretned monitorozni, hogy mikor/mennyit/hogyan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest