Hirdetés
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz rezy89 #234708 üzenetére
Én otthon WiFi-ről játszom. (sima One Fat modell) Volna lehetőségem kábelre dugni csak ki kéne szedni a konnektort és még egy UTP-t átvezetnem, csak mivel problémám nincs vele, játékok többségében nincs egetrengető pingem, letöltés megfelelő ezért eddig nem szórakoztam vele. Konzol válogatja magának szerintem sajnos. Az Xbox 360 topikban például a szaki azt mondta, hogy a 360 megosztott mobilnetre sokszor nem megy rá. Lehet a One-on is jelentkezhetnek ilyen problémák csak ez az, hogy valakinek problémás valakinek nem.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz rezy89 #234708 üzenetére
Szerintem eleve stabilabb vezetékesen, de ez eszköztől is függ. Nem csak OX esetében, hanem általánosságban Xbox -on. Series, One, és 360 szériában is. Classic -om még nem volt, így azt nem tudom.
Viszont nekem még soha nem akadt a multi egy Xbox -on sem WiFi -ről használva. Gondolom nem annyira frankó az online FPS...de azokkal meg nem játszom.
Szerk.:
Ahogy olvasom a neten elég sokan panaszkodnak Xbox -on (IS) a MiFi kapcsolatokra. 3G/4G változó sebesség, magasabb ping,...stb. Tudom, azt írtad PS -en jó.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz rezy89 #234706 üzenetére
Gondolom MIFI, amin nincs csatlakozó? Csak mert vannak náluk asztali router -ek is SIM hellyel, amin van vezetékes csatlakozás.
Bár a "hordozható" szóból valószínű az előbbi van neked. Ez esetben nem sok mindent tudsz csinálni.
Azt mondjuk nem tudom, hogy a SIM -es router -t mennyire szereti az Xbox, illetve mennyire stabil a jel...ha esetleg eszközt cserélnél, nem tudom azzal mennyivel lennél beljebb.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
GEIL
addikt
válasz rezy89 #234702 üzenetére
A routerből a konzolba ?
Milyen kábelre gondolsz ?[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz rezy89 #234699 üzenetére
wifiről multit nem lehet komolyan venni...az felejtős.....én próbáltam mindkét konzolon otthon, de PC-ről is gatya ha wifiről játszok.......több játéknál teszteltem.
Online multi = szigorúan utp kábel.
Én szétkábeleztem a lakást ezért....van bent vagy 50 méter utp kábel, de valamit valamiért.Pingek miatt és a nem stabil netkapcsolat miatt eleve hátrányból indulsz....
nekem fontos hogy 34-38 helyett 23-28 legyen a ping.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Wesder
félisten
válasz rezy89 #178963 üzenetére
Mivel a mentések accountokhoz kötöttek így nem tudod àthozni sehova sem. A Play Anywhere címekre is ugyanúgy érvényes, ott csak annyi a különbség hogy a jàtékot 1x kell csak megvenned és eléred PC-n meg Xboxon is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz rezy89 #178264 üzenetére
Valószínűleg annyi az update, hogy már szinte letölti az egészet. Ha megnézed a lemezt, hogy mikor adták ki és hogy most egy másik konzolon tudsz vele játszani egy "program" keretében, akkor igen, sajnos ez normális.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz rezy89 #174464 üzenetére
Kártyaregisztrációs díj. Ezt majd később visszakapod 1-2 nap. Az Xbox régiófüggetlen platform. Annyi van, hogy más régióban nem tudsz magyar kártyával fizetni.
Itt tudod megnézni, hogy melyik régióra van regisztrálva neked már bármilyen fizetési eszköz. Ha nincs semmi, akkor menj a Fizetési mód felvétele gombra és add hozzá Magyarországhoz (vagy értelem szerűen ahol élsz) a fizetési eszközt amit szeretnél és utána próbáld meg. Ha nem megy, akkor a hiba miatt nem megy.
(#174465) chipesz: van olyan régió ahol számlaszámot is meg lehet adni
(#174466) Bogyi007: azért egy casual gamer-nek nem fogsz tudni akkora különbséget mutatni a Slim és az S teljesítménye között se, pont ahogy az X és a Pro különbsége sem lesz feltűnő neki. Az a +/- 2FPS az szakavatatlan szemnek (FPS vámpír!) fel sem fog tűnni. (Slim és S esetében)[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
chipesz
őstag
válasz rezy89 #174464 üzenetére
Ahogy feletted írta l.skywalker, (illetve ahogy az összefoglalóban is benne van, hol tudod lecsekkolni az Xbox Live állapotát - ezt azért írom mert kérdés esetén érdemes először azt átfutni) jelenleg probléma van a vásárlással és a kódok beváltásával.
A levont összeg próbaterhelés, hogy érvényes-e a kártya, szinte minden digitális store-ban van ilyen. Ez csak zárolás, fel lesz oldva, vissza fogod kapni.Számlaszámot kétlem hogy kért volna. Max kártyaszámot.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz rezy89 #174458 üzenetére
Ha aktív a 14 napos akkor nem tudsz akciósat venni. Ha már nem aktív van akinek beadja, de elméletileg akkor már nincs. Ha nincs nagyon sok cucc a profilodon, akkor csinálj egy újat és fizess azzal elő a 300-asra.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz rezy89 #174452 üzenetére
Szia. Pontosan milyen hibát? Milyen store-ban vásárolsz (magyar, nem magyar)? Milyen felületen próbálsz vásárolni? (PC böngésző, Xbox mobil app, Xbox win10 app, konzol)
Ha rendes magyar bankkártyával, rendesen a magyar üzletben akarsz előfizetni rá, akkor ezt a linket kövesd:
[link][ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz rezy89 #143888 üzenetére
nem kell félteni. Okos emberek kiszámolták, meg látják merre is érdemes tartani, plusz nem ez az MS első előfizetéses konstrukciója, amik nem rosszul működnek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
3L1T3
addikt
válasz rezy89 #143882 üzenetére
Szia,
Pontosan! Havi fix költségért hozzáférsz ezekhez a játékokhoz és amíg az előfizetésed élő, és a játék a listán szerepel addig tudsz vele játszani, mintha X összegért kikölcsönözted volna!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Állvány topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest