Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz yanesz #173999 üzenetére
R6 nem BR játék, hanem tacitcal shooter, de én kifejezetten arra értettem, hogy az APEX most a legfelkapottabb és azt is az EA futtatja. Ráadásul az APEX F2P.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
yanesz
tag
válasz l.skywalker #173993 üzenetére
Pubg,r6
-
l.skywalker
Topikgazda
Adatbányászok találtak részleteket a BFV Battle Royale módhoz, a Firestorm-hoz. [link]
Én nem olvastam el, de az tuti, hogy ez egy rohadt érdekes helyzet most, hogy kint van közben az Apex is
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hhenry
őstag
válasz KardosAttila #173996 üzenetére
Lényeg,hogy van
-
KardosAttila
aktív tag
Tudja valaki esetleg, hogy meddig tarthat még ki az akciós game pass? Tényleg elhúzzák nyárig vajon? Voltak ilyen pletykák, vagy hírek. Mondjuk a saját profilomra már nem engedi 300-ért, csak a másodlagosra.
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #173941 üzenetére
F1 2018?! Azt a q©®a mindenségit!
Csak kell vennem éves előfizetést legközelebb amikor olcsón lesz...#173948) wesder és Cloud Strife (#173946)
Tavaly áprilisban egy ilyen gépért (akkor volt 1 év 3 hónapos) adtam 30000 forintot és egy 9 hónapos Ps4 500 gigás Slimet. Azóta szét lett kapva (nem volt poros) és kapott Thermal Grizzly Kryonaut pasztát és kifejezetten csendesen dolgozik, egyedül a Spiderman alatt hallani néha a hangját.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
AMD Power
titán
válasz hodostamas #173988 üzenetére
Tegnap jott ra pont egy nagyobb patch SW BF2-re.
-
hodostamas
addikt
válasz l.skywalker #173989 üzenetére
köszi, mobil appban engedte csak
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hodostamas #173988 üzenetére
Keresd ki PC-n vagy mobil App-on és ott "Végleges vásárlás"
-
hodostamas
addikt
Hogy tudom megvenni a SW BF2-öt ha van jelenleg aktiv EA Access-em? Csak giftnek engedi megvenni.
-
senior tag
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Van egy problémám,illetve nem is olyan nagy probléma ez.A hometarsamnak (akiről homeolok) lejárt a goldja,viszont én tudok online játszani (sajatom és a hometars accountjan is!) a gépemen.
Viszont a hometars nem tud (se a saját és az én accountomon) az ő gépén.
03.04.lejart a gold....hometars fizetett élő én nekem nincs aktív elofizetesem.
Valami kocolodas van az biztos.
Valaki találkozott ilyen problémával?Esetleg ha megcsereljuk,hogy a hometars homeoljon rólam,akkor megosztható lenne a gold?tudom,hogy oda-vissza működik de más nem jut eszembe.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #173984 üzenetére
Ejnye-bejnye, GIF-et nem tolunk ám be direktbe.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Megelőztek, de olyan szépen megcsináltam, hogy már itt hagyom
Jövő héten kedden este 10-kor megint Inside Xbox
A kb. egy órás epizódban szó lesz többek között a következő témákról:
- Halo: The Master Chief Collection
- DayZ
- One Piece World Seeker
- Xbox Game Pass
és még sok másról, ami még most nem ismert...[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz appleGjuice #173982 üzenetére
MCC PC-s kiadását pletykálják. Megint. (Reach 60FPS-nek jobban örülnék)
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Felraktam a JC4-et. Tetszik is. Amint odaértem az irányító panelhoz szénnéfagyott na majd később újra megpróbálom.
-
Köszönöm a válaszokat. Még megbeszélem a fiaimmal. 2 napot hogy fognak kibírni gép nélkül?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érint:
Live-Die-Respawn
-
Csak érdekességnek írom, hogy nálunk is van most konzolbeszámítás. (Hollandia) Gondolkodom rajta, hogy becserélem a one x-et egy one x-re. 60 eurót kell ráfizetni és ajándékba adnak egy játékot. (metro exodus vagy division 2) És így tovább tartana a garancia 1 évvel... Szerintetek hülyeség vagy érdemes lenne?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
F1 sorozatot mindig ki akartam próbálni, így legalább elsz lehetőségem. Az utóbbi időben ismét egyre fölöslegesebb pénzkidobásnak érzem a gp-t, pedig tele van jobbnál jobb játékokkal.
-
nak0n
aktív tag
Múlt héten vettem meg 14k-ért öcsémnek az F1-et születésnapjára.
-
NoOne1976
őstag
Csak a Revoluttal való vásárlást lőtték ki, vagy mág a gift cardos se megy?
-
veterán
-
veterán
-
hhenry
őstag
F1
Valaki tolja? -
dunc
nagyúr
válasz Wesder #173952 üzenetére
Nem lehet tudni sajnos az összes PS4 pron időnként előjön 4 K felbontásba, pár mp re elmegy a kép. Kábelcsere, és kijelző váltás után is. Kinek sűrűbben, kinek ritkábban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
wow JC4 és F1 2018
Köszi MS. Ki akartam próbálni őket, de megvenni nem akartam. Tökéletes.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #173946 üzenetére
Ezt most kicsit túltoltad.
Ja hogy 7016b. Az lehet hangos.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #173946 üzenetére
😁 ez jó hajszárító , kár hajat nem szárít .😂😂
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
veterán
válasz belan #173944 üzenetére
Na igen de itt vadonat új bontatlan X-et adnak egy akár több mint 2 éves garancia nélküli hajszárító hangú 7016b Proért ami szerintem már 70000-et sem ér😀 persze +50000ft de szerintem is annak megéri aki most akár Ps-ről váltani!
Na felettem is írják, ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz belan #173944 üzenetére
a Pro jó egy évvel korábban jött ki, gyanítom a bolt nem fogja nézni, hogy ki mikor vette, de ha azt nézed, hogy egy 2,5 éves gépért is ennyi pénzt adnak az annak jó ár aki premier idején vette. Aki később az pedig inkább nem adja el vagy nem így.
-
belan
addikt
válasz FollowTheORI #173939 üzenetére
Hát kinek mi a fontos szerintem ez nézőpont kérdés , ha azt nézzük hogy használtan a két konzol ára egyezik most Xbox x meg Ps4 pró is egy árban van !
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Erdei88
veterán
Just Cause 4 amúgy meglepett. Miután írtad, el is kezdtem letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Visszakerült a Fallout4?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
válasz AMD Power #173927 üzenetére
Lejárt már a gari az 500-as S gépemen s a fehér X akár jöhetne is így a helyére (kár hogy játékot szinte már úgy lehetne eladni mellőle ha én fizetek érte...)
Meglátom hogy hó végéig mik lesznek az esélyeim. Lehet hogy megpróbálok összehozni egy cserét...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz belan #173933 üzenetére
Annyit simán megér a 4K-bb 4K...
Ennyi pénzt tévében is sokan kifizetnek picit jobb feketéért meg HDR-ért (képminőség apróságokért) gyakran.
Miért pont konzolba ne?[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AMD Power
titán
válasz FollowTheORI #173928 üzenetére
Igen az. Ugy tudom,hogy az MS "tolja" a dolgot.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
válasz dropi #173930 üzenetére
Az Publisher Sale volt, ami véget ért. Mivel nem mondtad hogy konkrétan minek sokallod az àràt így feltételezhető volt hogy magàval a pénznemmel nem vagy tisztàban.
[ Szerkesztve ]
-
dropi
aktív tag
válasz Wesder #173915 üzenetére
Ha engem találtatok meg, akkor el kell, hogy keserítselek benneteket Mivel tegnap még állítólag 2000 forintnyi peso volt az Origins, ma meg 6000-ért láttam, ezt tettem szóvá. Lehet basztatni a másikat, csak nem érdemes, ha nem is ismered.
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
Konzolcsere-akció március 2-31-ig
500 GB-os vagy 1TB-os Xbox One vagy PS4 alapmodell (FAT): 99.900 Ft
500 GB-os Xbox One S vagy PS4 Slim: 89.900 Ft
1 TB-os Xbox One S vagy PS4 Slim: 84.900 Ft
2 TB-os Xbox One S: 79.900 Ft
250 GB-os és 500 GB-os Xbox 360 E: 119.900 Ft
1 TB-os PS4 Pro bármilyen: 49.900 Ft
-
l.skywalker
Topikgazda
Béke van és OFF topic:
-
nagyúr
válasz Sumptuous #173920 üzenetére
Ezt szerintem csak a felek tudják, tippelgetni lehet max.
Szvsz ez úgy mehet hogy kapnak egy fix összeget, + első letöltésenként valamennyit... és utána max van valami játékidő elszámolás alapú valami a két cég között.
De azis lehet hogy csak egy egyszeri díj van és annyi, vagy épp csak játékidő alapon van elszámolás és nincs fix rész.
De mindenképp ezek valamilyen kombinációja.Úgy tudnám elképzelni, mint ahogy konditermeknél az AYCM kártya van... te fizetsz havi x-et az AYCM-nek, ők meg valami alkalmi napi díjon elszámolnak egymás között, ahány nap látogattad az adott termet.
Neked nincs változás, mert x általában közel van egy adott terem havidíjához... de mehetsz akármelyik résztvevő terembe, nem vagy egyhez kötve.
Mindenesetre az biztos hogy az MS is jól jár... meg az adott játék kiadója is.
(A semminél, minden valami több. )Meg ügye azt nyilatkozták hogy sok olyan is van, aki GP-ben kipróbálja és utána megveszi véglegesen is. Tegát nem hogy csökkenti inkább növeli a kiadók bevételét is.
Persze aztán ebből a statiszka mit mutat hogy valójában igaz... passz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Wesder
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #173921 üzenetére
Nem.
-
Erdei88
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #173921 üzenetére
Meg a sok hőbörgő, aki ezeket szóvá teszi
-
bLaCkDoGoNe
veterán
De jó, az eddigi 200+ argentin sztóros vásárlásos posztok után most jön a 100+ "márnemmegy, pedigmennyitköltöttemvolna" posztok?
(#173922) Erdei88: Ott az off ennek a témának, most is erről megy a diskurzus. Itt hadd ne kelljen már megint ezt olvasni.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Sumptuous
senior tag
válasz l.skywalker #173873 üzenetére
Az Xbox-os GP appban még nincs listázva Pont tegnap játszottam a 3.részével, és nagyon bejött.. csak ugye grafikailag egy kicsit régimódi..Meg is jegyeztem, hogy milyen jó lenne, ha a 4.is bekerülne.. És már itt is van. Csodás
Ilyenkor hogyan működik a bevételszerzése a kiadónak? Azért már majdnem minden nagyobb cím a GP része. (Nyílván nem mind..) Hogyan éri meg nekik? Azért ez egy olcsó szolgáltatás. A játékok meg 20k/db..
Persze örülök neki, csak érdekel
-
nagyúr
válasz NoOne1976 #173918 üzenetére
Persze, sokminden még így is sokkal olcsóbb brazil meg brazil közeli áron vett argentin kártyákkal is.
UBI pl kimondottan jóval kedvezőbb árakat használ délamerikában, és még jópár kiadó, de persze nem mindengyik és nem mindegyik játék esetén sem.
Ahogy korábban írták van ami drágább vagy drágábbra jön ki így mintha itthon vennéd. Mindig ellenőrizni kell.[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Nyilván nem fogja az MS-t zavarni, hogy nem vásárolok, de brazil árakon még úgy is akartam pár játékot beszerezni, hogy valójában nincs is rá szükségem, vagy nem most. Így képes lettem volna érte "akciós" áron többet adni, mint amit fogok majd egyszer a jövőben, ha akciós lesz, vagy a használt piac is tele lesz vele.
-
nak0n
aktív tag
Sajnálom, hogy a revolut kártyával már nem fogok tudni vásárolni Argentínában, de egyrészt vettem elég jó áron egy Division 2-t, másrészt meg lesz egy mastercardom, amivel fogok tudni venni MC-os akcióban goldot/gamepasst (nem tudom, melyiket szokta így adni a konzolvilág).
-
veterán
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #173909 üzenetére
Ő azt hiszi hogy Dollàr, miközben Peso.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #22718208 #173904 üzenetére
A bankkártyás.
A giftcardos még mindig megy.
Persze nyilván úgy már nem annyira vonzó, pl a seagm közel brazil árakon adja a kártyákat (ami majdnem dupla ár). Nyilván nem véletlen lőtték be pont az alá kicsivel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz KardosAttila #173911 üzenetére
Szerencsére én nem voltam "hülye" és bevásároltam amíg lehetett még időben👍
De sajnálom, hogy így alakult, elég sok pénzt ott hagytam volna még, de ha nem hát nem😏 -
tsteve
senior tag
hát igen, dél-amerikai xbox játék vásárlás egyelőre kuka... revolut kártyával szinte tuti, hogy nem enged már senkit.. úgy tűnik mától letiltották a dél-amerikai store-kat
de szerencsére sok mindent behúztam én is a pár nap alatt..[ Szerkesztve ]
-
geldan
csendes tag
válasz parandroid #173908 üzenetére
Telekomos netem van. A korlátozást azt meg tudom nézni valahol, vagy utánakérdezni? Gondolom másnak is van Telekomos nete, érdekelne, hogy ott is így van-e!?
Köszönöm a válaszod! -
veterán
-
parandroid
félisten
válasz geldan #173906 üzenetére
Nem a box bír ennyit, a szerver nem adja gyorsabban a biteket. Vagy a szolgáltatód korlátozza a külföldi sávszélt, vagy ezt a protokollt.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
geldan
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Van egy Xbox One S típusú gépem, melyhez kábelen csatlakoztatom (Cat6-os) a netet. Az otthoni előfizetésembe 1 gb-s net van. Viszont ha töltök pl a Store-ból, akkor max 200-250 mb-tal tölt. Valamit esetleg át kell állítani a boxon, vagy a kiszolgáló korlátozza a sebességet. Ennyit bír a box? Hogy van ez?
Nagyon köszönöm a válaszokat, segítséget! Szép napot![ Szerkesztve ]
-
dropi
aktív tag
Ez az argentin store-os cucc még működik? Nekem baszottul nem olcsó cuccokat ír, most ránéztem. Accot átállítottam argentinre.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest