-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz N.YCityBoy #170200 üzenetére
Elnézést, nem látom hogy válaszoltam volna neked. Általános postként írtam.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Nagypisti031
lelkes újonc
Mindenen amin lehet xbox app magán az xbox on is böngészőből is! Már tehetetlen vagyok
-
Zoleee83
addikt
Ha már felhoztad a Metro Reduxot, az nem egy, hanem két játék felújított bundleban:
-Metro 2033
-Metro last Light* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
veterán
-
RevolutioN2
tag
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül elfekvőben pár napos gold előfizuja? Életet mentenétek! 🙂
Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN
-
JamesHun
addikt
válasz bulikavagyok #170187 üzenetére
ez a DEMÓ több mint 1 hónappal ezelőtti verzió. azért volt ennyire bugos.akik benne voltak a bétában írták, hogy ég és föld a különbség a kettő között.lehet jobb lett volna a bétát odaadni a publicnak és nem egy külön demót csinálni neki.
SeriesX: JamesSHun
-
törölt tag
válasz MrPeekaboo #170185 üzenetére
Szintén zenész. Arról nem is beszélve , hogy a játék azzal fogad , hogy már az első percekben 10-15 fps -t is képes S-en produkálni! Instant delete !
-
StLui
veterán
Ezt nem feltétlenül neked írta, hanem egy kérés a topicgazda felé
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
veterán
-
nagyúr
válasz JamesHun #170211 üzenetére
Gratula az EA-nek ha ez igaz! Ma kapott még egy utolsó esélyt, de minek...?! Miután elindítok egy küldetést nem jutok túl a töltőképernyőn. Kb 90%-on megáll a betöltés, és onnan percekig nem mozdul már. Nekem ehhez nincs türelmem, úgyhogy már töröltem is. Majd tesztelem a trialt. Plusz ahogy az előbb is írtam, enélkül a fiaskó nélkül is érlelődött bennem a pre-order törlése. Amúgy is alig játszok már, soha többé nem kezdek bele egy ilyen időrabló játékba.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz Nagypisti031 #170202 üzenetére
Szerintem hívd fel a boltot, hátha ők tudnak valami megoldást. Vagy adnak egy másik kódot -ebben viszont nem vagyok biztos.
-
veterán
Aki tolja a Resident Evil 2 remaket, csak szólok, hogy amikor Clairet választjátok mindig új mentést csináljatok ne írjatok felül másikat, mert be bugosodhat!
Amikor a végén a labor ajtaját kell kinyitni a sakk bábuk segítségével, ott bugosodhat be! Gyakorlatilag jó helyre tettem a bábukat és már ki sem nyílt az ajtó, valami ott beragadt sajnos! Remélem a következő menetnél nem lesz ilyen!
Én is így jártam, így buktam mindent kezdhetem előlről😣[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Be szeretnek ruházni egy minőségi , normális kormányra . Hamarosan szeretném megvenni , csinálnék hozza playseat-et is.
Mindenképpen 3 pedálos kellene , Force Feedbackes , illetve jó márka , minőségi darab kene , ami azer bírja is jó pár évig . Ne forma 1 kormány legyen , mert nem csak F1et akarok tolni , tehát a legjobb ha cserélhető lenne
Max 120-130k-ig kellene .
Ki milyet tud ajánlani ? Érveket - ellenérveket elfogadok , pozitív , negatív .
Köszönöm .
[ Szerkesztve ]
-
humi1
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A bundle csomagoknál a sima box dobozra húznak egy csomagolást, vagy külön doboza van? Előre is köszi.
-
veterán
-
humi1
tag
Hol lehet most jó áron sima wireless kontrollert venni?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Valszeg most mindenhol akciós. [link]
(#170226) humi1 Az S óta kap egy 4 oldalú lapot körbe azt hello.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
NORBl
aktív tag
cdkeys-en van brazil régiós gold, és 3-4 pénzel olcsóbb mint a worlwide. Most ha én akarok gold-ot, akkor valahogy meg tudom csinálni, hogy olcsóbb legyen ? Tehát át tudok jelenzkezni brazil régióba, és akkor tudom aktiválni a brazil régiós goldot ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
DRAGON BALL GAME – PROJECT Z: Announcement Trailer | PS4, X1, PC
Ha jól értem végigvisz minket a játék a teljes Dragon Ball Z sztoriján.
Live-Die-Respawn
-
Nagypisti031
lelkes újonc
Jó reggelt az lenne a kérdésem hogy forza horizon 4 be hogy kell a nyelvet magyarra állítani? Köszi
-
senior tag
válasz Nagypisti031 #170234 üzenetére
Állítsd az xbox lokációját magyarra.
-
Nagypisti031
lelkes újonc
Köszönöm szépen!
-
Maxxy10
addikt
Eddig is előrendelhető volt a Cyberpunk 2077 vagy ez csak nekem új?
-
sugarforce
addikt
Na jó, most esik le, hogy Exodus, RE2, Anthem, meg Division 2... Sírni fog a pénztárcám
-
nagyúr
válasz zeus_2k14 #170225 üzenetére
Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition! Bővebb leírás magyarul itt.
Nekem ennek az alap verziója van négy vagy öt éve, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Mindent tud amit leírtál, bővíthető más kormánykerékkel, jobb pedállal, H-váltóval, stb. Mondjuk az én igényeimet már az alapverzió is kielégíti. Dupla szíjas hajtása van, ezért sokkal precízebb, tartósabb és nem utolsó sorban halkabb mint a Logitech G920. Az sem rossz kormány egyébként, de ha van rá pénzed a Thrustmaster-t vedd![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz oriic #170233 üzenetére
Mellé pedig FighterZ Pass 2
-
tthom
senior tag
Sziasztok! Amikor az ember az utazásai során felviszi a címet, akkor a névnél a saját neteket szoktátok, vagy a hotelét, ahol megszálltok? Thx!
-
hhenry
őstag
válasz bulikavagyok #170241 üzenetére
Ezt én is megtudom erősíteni nekem mindkettővel volt dolgom és teljes mértékben úgy van ahogy a kolléga írta
-
Bird
addikt
#akció
Division 2 gold előrendelés 20k, magyar boltból.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
eeXaa
addikt
...játszanék a Battlefront 2 vel, oszt nézem nincs benne a könyvtáramba.... nézem a ready to install-t oda került. vagyis letörlődött? ....az egész 65gb játékot tölthetem le ujból. más is járt így?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest